- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Sen rahat ol kaptan ben şu an çok iyi gidiyorum maşallah az önce tartıldım cumaya bomba gibi geliyorummaksatim takimi motive edip gelsin sporlar menüler ama millet ugramiyor kine olur kilo vermis olun bu benim ilk kaptanligim ve ilk haftasi umarim diger takimlari rezil olmayiz
ben de ilave yapayım incir kürü üzüm yaban mersiniilla tatli olacaksa hurma, kuru kayisi, kuru erik
hadi ta rakibe cim beni geçecek öylemiSen rahat ol kaptan ben şu an çok iyi gidiyorum maşallah az önce tartıldım cumaya bomba gibi geliyorum
İnşallah canımm ben de ilave yapayım incir kürü üzüm yaban mersini
hadi ta rakibe cim beni geçecek öylemi
HERKESE SELAM
HERKESE SELAM
BUGÜN DAHA İYİYİM SANKİ HASTALIK BENİ TERKETMEYE BAŞLADI ama sanki enerjim düşük kafam karışık ruhum çökmüş gibi...
Kızlar burda olmamın hiç bir anlamı yok gibi tartılamıyorum ve büyük ihtimalle kilo aldım burda hiç dikkat edemiyorum eylül benim için yeni bir başlangıç olur umarım
Neyse daha fazla konuşup mutsuzluğumu sizde bulaştırmayayım
@yolcukardelen geçmiş olsun kuzum umarım ciddi bişeyin yoktur
Enise07 sen buraları ihmal etmezdin bi sorunun yoktur umarım canım
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
nayir olamazİnşallah canımm 
canım az kalmis ins bomba gibi doneceksin burda olmamızın cok anlami var bir listeye girsen belki degisir hele bir kaç kez spor yapmışsam senin sayendeHERKESE SELAM
BUGÜN DAHA İYİYİM SANKİ HASTALIK BENİ TERKETMEYE BAŞLADI ama sanki enerjim düşük kafam karışık ruhum çökmüş gibi...
Kızlar burda olmamın hiç bir anlamı yok gibi tartılamıyorum ve büyük ihtimalle kilo aldım burda hiç dikkat edemiyorum eylül benim için yeni bir başlangıç olur umarım
Ben şimdiden görmek istediğim kiloyu gördüm bile tartıda, 3 güne kadar daha çok iner inşallahnayir olamazdaha 3 gün var can cagizum herşey değişebilir
Kaptan kendi yorumunu yapmışın ama bence hep bahane bulmuşsun yediklerine...kaloriyi doğru yiyeceklerle doldurmak lazım bence aldığımız kalori değil kh miktarı önemli :)suanlik menümü paylastim...ama zaten hareket yok yorum yapacakta olmiycak digcem..böyle menüde kesin oluröz elestiri yapayim...tmm kalori bari yeterince alinmis cünkü önceki günlerde yeterince kalori almamistim evet dartida bir eksilme oldu ama istedigim kadar olmadi neti biraz dolastim gereken kalorinin altina düsünce vücüt yaglari korumaya geciyormus...yani istedigimizin tam tersi yapiyor.....ben spor hocamin bana yazdigi plani doldurduktan sonra...yenisi isteyip bu kalori isini birdaha sorayim hosss pek inanmiyorum aslen bu hesaplara....eskiden Koyu bir Karatayciydim...cünkü sevmiyorum ha bire yemek yemeyi ama biraz kati kurallari var yani zor oluyor bazen...organik yumurtasindan tutun...hic un, seker, patates meyve bile yasak....dogru duydunuz komple meyve yasak...kuru kayisi haric oda kabiz olanlar icin...
Menüme sunu ekliyebilirim...
1.)makarnin yaninda bir salata yada protein olmaliydi ikisinden biri en azindan...
2.)cikolata waffle bildigimiz kacamaklar cok cnm istediginden degil...yine kaloriler dolmiycak diye ilk onlara saldirdim....birdaha ki sefer alternativ olarak kendime meyveli yogurt filan hazirlarim..
3.) karatay sucugu ve zeytine yasak koymuyor ondan rahatlikla yiyorum...haa ekmegi yasakliyor ayri konu bazi günler hic ekmek yemiyorum bazi günler yiyorum yani cnm nasil isterse....kendimi diyet piskolojisine sokmak istemedigimden
Ben diyet günlügümü tutsamneyse ben SIkildim ben sporumu yapcam is cikisinda ugriycam...bakalim bir Allahin kulu ugramismi.
Kaptan kendi yorumunu yapmışın ama bence hep bahane bulmuşsun yediklerine...kaloriyi doğru yiyeceklerle doldurmak lazım bence aldığımız kalori değil kh miktarı önemli :)
Eksik olma canım ayın 15 inde eve dönücem oğlan okula başlıcak işte o zaman düzenim oturacak ve hep evdeyim bi spor salonuna yazılıp eve de bisiklet alıcam ama şuan okadar çaresiz hissediyorum ki psikolojik olarak etkilendim burda ya bide hasta oldum işte... düzelecek herşey pes etmedim :))nayir olamazdaha 3 gün var can cagizum herşey değişebilir
canım az kalmis ins bomba gibi doneceksin burda olmamızın cok anlami var bir listeye girsen belki degisir hele bir kaç kez spor yapmışsam senin sayende
canım bamya çektiMenüm
Sabah
kalkar kalkmaz 0,5 litre su
Kahvalti
protein tozlu icecek
Ögle
Bamya yemegi
Aksam
Toyga corbasi (amasya yöresine ait, yarmali yogurtlu bir corba)
Spor: sansone 1 mile + jillian shred level 1
Su: 3 litre
Unuttum gittiAynen canım yiyince bir anlık mutluluk oluyor ama yemeyince çok uzun sürüyor mutluluğun ve de daha bi azimle devam ediyorsun diyete, o kurabiyeleride unut canım artık onlar zehir zehir
O zaman asla sokma eveBal pekmezle hiç aram yok aslında çokokremde evde olmasa aramam ama olunca dayanamıyorummmm
Ara öğünler için olabilir ama kahvaltıya tatlı gerek kaptanim;-)illa tatli olacaksa hurma, kuru kayisi, kuru erik
canım akşamları yeme en azından olur mu:-( halsizlik var yorgunluk tabi bi drama bugün daha iyiyim,sporumu yapacağım inşallahHERKESE SELAM
O hastalık bendede var şimdi çaresizlik beni bitirdi burda diyet yapıyorum da diyemiyorum yadırgıyolar senin neyin var diyolar ay ama onun dışında da havası ortam çok güzel ay ama kış gelsin düzenim otursun istiyorum artıkbak o bende bugünlük tavan yapti....kendini korumaya almasin maksat ama bunu daha saglikli yaglar misal zeytinyagi, ceviz tüketerek daha iyi yapabilirdim.....ben her gün dartilmayi birakmam lazim...huyum kurusun birseyi begenmiyorumfazla hirs 400 gr girmis ya o bana yetmiyor ben su dartilma olayini 2 güne baglamaliyim yoksa cildircam bu gidisle
İyi olmana sevindim canımcanım bamya çekti
Unuttum gitti
O zaman asla sokma eve
Ara öğünler için olabilir ama kahvaltıya tatlı gerek kaptanim;-)
canım akşamları yeme en azından olur mu:-( halsizlik var yorgunluk tabi bi drama bugün daha iyiyim,sporumu yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?