Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
zaferlerimiz daim olsun kuzum:-**

dün benim yediğim pekmeze gormiyeyim diyen bi kaptan vardı,acaba çikolatanın wafilin yanında köy yapimi pekmez ne kadar zararlı olabilir.kafamda deli sorular
Bilmek yetmez kaptanım uygulamak gerekir, kacamaklarina bahane bulma:-*
ben de her gün taryiliyorum ve neyin etkilediğini tespit ediyorum, kendini strese sokma bence canım. Mesela akşam 8den sonra meyve dahi yesem tartıda asla ekşi goremiyorum

Bende de var bitane ama öyle değil faydası olursa bende alayım ondan

Doğru söze ne denir :)
Bende gece öğünü yoğurt yersem ertesi günü eksi çıkıyorum :)

@Ses35 2 hafta sonra sanirim kesin birsey söyliyebilirim..cokta pahali birsey degil aslinda SIKILasma en cok ic bacakda zor oldugu icin yardimci oluyorsa her türlü deger sanirim
Benimkini yeni aldım sırt ağrıları için ama bukadar özelliği olduğunu bilmiyordum netten almadım hiç araştırmamıştım selülit de yarıyormuş sevindim :))

Burda hiç de 1180 kalorilik menü yok canım en az 5000 kalori var

Canım niye bu kadar uzun yazıyorsun vaktim yok okumayaa zatennnn

faydası okursa ben de alayim canım,sonuclari yaz e mi
Doğru söze ne denir :)
Bende gece öğünü yoğurt yersem ertesi günü eksi çıkıyorum :)
o zaman akşamları hep yoğurt ye canım
@yolcukardelen bu senin gördügün muhtemel son kacamaklarim tuhaf ruh halindeyim sacimi kestirdim, takim hareketsiz, darti - de ama istedigim kadar degil
Takipteyim o zaman kaptan her kaçamak yapacaginda ben geleyim aklına
Ben de uzuuuunn yıllardır küt kestirmemistim,bir ay olacak,kisacik oldu saçların
Değişiklik iyidir
@Ses35 2 hafta sonra sanirim kesin birsey söyliyebilirim..cokta pahali birsey degil aslinda SIKILasma en cok ic bacakda zor oldugu icin yardimci oluyorsa her türlü deger sanirim
İç bacak puffff:-( :-( :-( :-(
Baya fonksiyonu varmis,ben de mi alsam ki
bununda elbette faydasi olmasi gerekir bir denemek gerek..benimki ayni kupa cekme gibi birsey....sende dene bakalim hangisi daha cok fayda edecek cm ölcek bakalim kimin 2 hafta sonra kimin daha cok cm eksilmis olcak
tatlım yaşınız,kilonuz,boyunuz vs. Aynı olmadığı için alacağınız sonuç urun karşılaştırma adına çok doğru sonuç vermeyebilir

Benim menüm:
Sabah: yarım porsiyon peynirli omlet, 3 ceviz, tb ekmeğinin bi diliminin 3/4u yarım yemek kaşığı tahin pekmez
Ara:yarım şeftali, avuç içi kadar üzüm
Ara:1,5 çiğ köfte
Aksam(6dan önce) : 1,5 yk(servis k) börülce, bir kase dolu dolu yoğurt
Tüm gün yine iş yaptım ama halsiz olunca yavaş yavaş yaptım.sporu da yatmadan yapar yazarım yine inşallah

Burda hiç de 1180 kalorilik menü yok canım en az 5000 kalori var
bak hiç düşünmemiştim,evet beş bin olmasa da kalorisi yuksek duruyor
Canım niye bu kadar uzun yazıyorsun vaktim yok okumayaa zatennnn
ilahi sençok tatlısını canım ya
Belli bi saatten sonra çay dahi içme canım o da yatmadan en az 5 saat önce olmalıymış
kesinlikle, sadece su iviyorum,tartidan önceki akşam onu da icmiyorum

Benim menü
Sabah
Adaçayı

Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
5 zeytin

Öğle
2 muz
10 badem 10 fındık

Akşam
Yarım lt süt ile 1 kase nesfit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…