- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
zaferlerimiz daim olsun kuzum:-**30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Menüm
Sabah
Kahvalti
1 tane sucuklu tost
10 siyah zeytin
1 kestane Sekeri
Ögle
Tam Bugdayli makarna
+ domates soslu (ev yapimi)
1 parca cikolata (200 kcal)
Ikindi
1/2 Waffle=140 kcal
Aksam (suan)
Yesil cay
Su: 1,5 litre suan
Spor: simdi yapilcak + ödevler
Toplam Kalori: 1180
dün benim yediğim pekmeze gormiyeyim diyen bi kaptan vardı,acaba çikolatanın wafilin yanında köy yapimi pekmez ne kadar zararlı olabilir.kafamda deli sorularsuanlik menümü paylastim...ama zaten hareket yok yorum yapacakta olmiycak digcem..böyle menüde kesin oluröz elestiri yapayim...tmm kalori bari yeterince alinmis cünkü önceki günlerde yeterince kalori almamistim evet dartida bir eksilme oldu ama istedigim kadar olmadi neti biraz dolastim gereken kalorinin altina düsünce vücüt yaglari korumaya geciyormus...yani istedigimizin tam tersi yapiyor.....ben spor hocamin bana yazdigi plani doldurduktan sonra...yenisi isteyip bu kalori isini birdaha sorayim hosss pek inanmiyorum aslen bu hesaplara....eskiden Koyu bir Karatayciydim...cünkü sevmiyorum ha bire yemek yemeyi ama biraz kati kurallari var yani zor oluyor bazen...organik yumurtasindan tutun...hic un, seker, patates meyve bile yasak....dogru duydunuz komple meyve yasak...kuru kayisi haric oda kabiz olanlar icin...
Menüme sunu ekliyebilirim...
1.)makarnin yaninda bir salata yada protein olmaliydi ikisinden biri en azindan...
2.)cikolata waffle bildigimiz kacamaklar cok cnm istediginden degil...yine kaloriler dolmiycak diye ilk onlara saldirdim....birdaha ki sefer alternativ olarak kendime meyveli yogurt filan hazirlarim..
3.) karatay sucugu ve zeytine yasak koymuyor ondan rahatlikla yiyorum...haa ekmegi yasakliyor ayri konu bazi günler hic ekmek yemiyorum bazi günler yiyorum yani cnm nasil isterse....kendimi diyet piskolojisine sokmak istemedigimden
Ben diyet günlügümü tutsamneyse ben SIkildim ben sporumu yapcam is cikisinda ugriycam...bakalim bir Allahin kulu ugramismi.
ben de her gün taryiliyorum ve neyin etkilediğini tespit ediyorum, kendini strese sokma bence canım. Mesela akşam 8den sonra meyve dahi yesem tartıda asla ekşi goremiyorumbak o bende bugünlük tavan yapti....kendini korumaya almasin maksat ama bunu daha saglikli yaglar misal zeytinyagi, ceviz tüketerek daha iyi yapabilirdim.....ben her gün dartilmayi birakmam lazim...huyum kurusun birseyi begenmiyorumfazla hirs 400 gr girmis ya o bana yetmiyor ben su dartilma olayini 2 güne baglamaliyim yoksa cildircam bu gidisle
Bende de var bitane ama öyle değil faydası olursa bende alayım ondanBu ara su massag aletinden aldim...yani aynisi degil bu tipte benim 3 ayri basligim var 3 ayri boyda...bacaklarim SIKIlasmasi icin selülilitlerim icin almistim..duruyordu..ilk kez cumartesi
zaferlerimiz daim olsun kuzum:-**
dün benim yediğim pekmeze gormiyeyim diyen bi kaptan vardı,acaba çikolatanın wafilin yanında köy yapimi pekmez ne kadar zararlı olabilir.kafamda deli sorular
Bilmek yetmez kaptanım uygulamak gerekir, kacamaklarina bahane bulma:-*
ben de her gün taryiliyorum ve neyin etkilediğini tespit ediyorum, kendini strese sokma bence canım. Mesela akşam 8den sonra meyve dahi yesem tartıda asla ekşi goremiyorumzaferlerimiz daim olsun kuzum:-**
dün benim yediğim pekmeze gormiyeyim diyen bi kaptan vardı,acaba çikolatanın wafilin yanında köy yapimi pekmez ne kadar zararlı olabilir.kafamda deli sorular
ben de her gün taryiliyorum ve neyin etkilediğini tespit ediyorum, kendini strese sokma bence canım. Mesela akşam 8den sonra meyve dahi yesem tartıda asla ekşi goremiyorumzaferlerimiz daim olsun kuzum:-**
ben de her gün taryiliyorum ve neyin etkilediğini tespit ediyorum, kendini strese sokma bence canım. Mesela akşam 8den sonra meyve dahi yesem tartıda asla ekşi goremiyorum
günü kullandim...bu aksam itibaren her gün kullanmaya caliscam....bakalim ne gibi bir faydasi olacak sizlerle paylasacam
https://www.hergunyeni.com/cellu-5000-vakumlu-selulit-masaj-aleti-urun1460.html
Doğru söze ne denir :)zaferlerimiz daim olsun kuzum:-**
ben de her gün taryiliyorum ve neyin etkilediğini tespit ediyorum, kendini strese sokma bence canım. Mesela akşam 8den sonra meyve dahi yesem tartıda asla ekşi goremiyorum
birlik olup topa tutun beniDoğru söze ne denir :)
Bende gece öğünü yoğurt yersem ertesi günü eksi çıkıyorum :)
Benimkini yeni aldım sırt ağrıları için ama bukadar özelliği olduğunu bilmiyordum netten almadım hiç araştırmamıştım selülit de yarıyormuş sevindim :))@Ses35 2 hafta sonra sanirim kesin birsey söyliyebilirim..cokta pahali birsey degil aslinda SIKILasma en cok ic bacakda zor oldugu icin yardimci oluyorsa her türlü deger sanirim
Eve dönünce başlarım canımbununda elbette faydasi olmasi gerekir bir denemek gerek..benimki ayni kupa cekme gibi birsey....sende dene bakalim hangisi daha cok fayda edecek cm ölcek bakalim kimin 2 hafta sonra kimin daha cok cm eksilmis olcak
Burda hiç de 1180 kalorilik menü yok canım en az 5000 kalori varMenüm
Sabah
Kahvalti
1 tane sucuklu tost
10 siyah zeytin
1 kestane Sekeri
Ögle
Tam Bugdayli makarna
+ domates soslu (ev yapimi)
1 parca cikolata (200 kcal)
Ikindi
1/2 Waffle=140 kcal
Aksam (suan)
Yesil cay
Su: 1,5 litre suan
Spor: simdi yapilcak + ödevler
Toplam Kalori: 1180
Canım niye bu kadar uzun yazıyorsun vaktim yok okumayaa zatennnnsuanlik menümü paylastim...ama zaten hareket yok yorum yapacakta olmiycak digcem..böyle menüde kesin oluröz elestiri yapayim...tmm kalori bari yeterince alinmis cünkü önceki günlerde yeterince kalori almamistim evet dartida bir eksilme oldu ama istedigim kadar olmadi neti biraz dolastim gereken kalorinin altina düsünce vücüt yaglari korumaya geciyormus...yani istedigimizin tam tersi yapiyor.....ben spor hocamin bana yazdigi plani doldurduktan sonra...yenisi isteyip bu kalori isini birdaha sorayim hosss pek inanmiyorum aslen bu hesaplara....eskiden Koyu bir Karatayciydim...cünkü sevmiyorum ha bire yemek yemeyi ama biraz kati kurallari var yani zor oluyor bazen...organik yumurtasindan tutun...hic un, seker, patates meyve bile yasak....dogru duydunuz komple meyve yasak...kuru kayisi haric oda kabiz olanlar icin...
Menüme sunu ekliyebilirim...
1.)makarnin yaninda bir salata yada protein olmaliydi ikisinden biri en azindan...
2.)cikolata waffle bildigimiz kacamaklar cok cnm istediginden degil...yine kaloriler dolmiycak diye ilk onlara saldirdim....birdaha ki sefer alternativ olarak kendime meyveli yogurt filan hazirlarim..
3.) karatay sucugu ve zeytine yasak koymuyor ondan rahatlikla yiyorum...haa ekmegi yasakliyor ayri konu bazi günler hic ekmek yemiyorum bazi günler yiyorum yani cnm nasil isterse....kendimi diyet piskolojisine sokmak istemedigimden
Ben diyet günlügümü tutsamneyse ben SIkildim ben sporumu yapcam is cikisinda ugriycam...bakalim bir Allahin kulu ugramismi.
faydası okursa ben de alayim canım,sonuclari yaz e miBu ara su massag aletinden aldim...yani aynisi degil bu tipte benim 3 ayri basligim var 3 ayri boyda...bacaklarim SIKIlasmasi icin selülilitlerim icin almistim..duruyordu..ilk kez cumartesi günü kullandim...bu aksam itibaren her gün kullanmaya caliscam....bakalim ne gibi bir faydasi olacak sizlerle paylasacam
https://www.hergunyeni.com/cellu-5000-vakumlu-selulit-masaj-aleti-urun1460.html
o zaman akşamları hep yoğurt ye canımDoğru söze ne denir :)
Bende gece öğünü yoğurt yersem ertesi günü eksi çıkıyorum :)
Takipteyim o zaman kaptan@yolcukardelen bu senin gördügün muhtemel son kacamaklarimtuhaf ruh halindeyim sacimi kestirdim, takim hareketsiz, darti - de ama istedigim kadar degil
İç bacak puffff:-( :-( :-( :-(@Ses35 2 hafta sonra sanirim kesin birsey söyliyebilirim..cokta pahali birsey degil aslinda SIKILasma en cok ic bacakda zor oldugu icin yardimci oluyorsa her türlü deger sanirim
Baya fonksiyonu varmis,ben de mi alsam ki
tatlım yaşınız,kilonuz,boyunuz vs. Aynı olmadığı için alacağınız sonuç urun karşılaştırma adına çok doğru sonuç vermeyebilirbununda elbette faydasi olmasi gerekir bir denemek gerek..benimki ayni kupa cekme gibi birsey....sende dene bakalim hangisi daha cok fayda edecek cm ölcek bakalim kimin 2 hafta sonra kimin daha cok cm eksilmis olcak
Belli bi saatten sonra çay dahi içme canım o da yatmadan en az 5 saat önce olmalıymışben de her gün taryiliyorum ve neyin etkilediğini tespit ediyorum, kendini strese sokma bence canım. Mesela akşam 8den sonra meyve dahi yesem tartıda asla ekşi goremiyorum
bak hiç düşünmemiştim,evet beş bin olmasa da kalorisi yuksek duruyorBurda hiç de 1180 kalorilik menü yok canım en az 5000 kalori var
ilahi senCanım niye bu kadar uzun yazıyorsun vaktim yok okumayaa zatennnn
kesinlikle, sadece su iviyorum,tartidan önceki akşam onu da icmiyorumBelli bi saatten sonra çay dahi içme canım o da yatmadan en az 5 saat önce olmalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?