- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
bak hiç düşünmemiştim,evet beş bin olmasa da kalorisi yuksek duruyor
ilahi sençok tatlısını canım ya
kesinlikle, sadece su iviyorum,tartidan önceki akşam onu da icmiyorum
Güzel canım afiyet olsunBenim menüm:
Sabah: yarım porsiyon peynirli omlet, 3 ceviz, tb ekmeğinin bi diliminin 3/4uyarım yemek kaşığı tahin pekmez
Ara:yarım şeftali, avuç içi kadar üzüm
Ara:1,5 çiğ köfte
Aksam(6dan önce) : 1,5 yk(servis k) börülce, bir kase dolu dolu yoğurt
Tüm gün yine iş yaptım ama halsiz olunca yavaş yavaş yaptım.sporu da yatmadan yapar yazarım yine inşallah
hadi ii şimdi çok merak ettim listeye bakayım kaç kiloydun tahmin soylimBen şimdiden görmek istediğim kiloyu gördüm bile tartıda, 3 güne kadar daha çok iner inşallah
Yok yok canım seni niye yanliz bırakalım malum hepimiz ortak derdimiz için burdayız sen kaptansun nerde senin gibi aktif olmakKaptanizinin ruh Hali
kendini güzel elestirmissin bir daha yapmamak şartıylasuanlik menümü paylastim...ama zaten hareket yok yorum yapacakta olmiycak digcem..böyle menüde kesin oluröz elestiri yapayim...tmm kalori bari yeterince alinmis cünkü önceki günlerde yeterince kalori almamistim evet dartida bir eksilme oldu ama istedigim kadar olmadi neti biraz dolastim gereken kalorinin altina düsünce vücüt yaglari korumaya geciyormus...yani istedigimizin tam tersi yapiyor.....ben spor hocamin bana yazdigi plani doldurduktan sonra...yenisi isteyip bu kalori isini birdaha sorayim hosss pek inanmiyorum aslen bu hesaplara....eskiden Koyu bir Karatayciydim...cünkü sevmiyorum ha bire yemek yemeyi ama biraz kati kurallari var yani zor oluyor bazen...organik yumurtasindan tutun...hic un, seker, patates meyve bile yasak....dogru duydunuz komple meyve yasak...kuru kayisi haric oda kabiz olanlar icin...
Menüme sunu ekliyebilirim...
1.)makarnin yaninda bir salata yada protein olmaliydi ikisinden biri en azindan...
2.)cikolata waffle bildigimiz kacamaklar cok cnm istediginden degil...yine kaloriler dolmiycak diye ilk onlara saldirdim....birdaha ki sefer alternativ olarak kendime meyveli yogurt filan hazirlarim..
3.) karatay sucugu ve zeytine yasak koymuyor ondan rahatlikla yiyorum...haa ekmegi yasakliyor ayri konu bazi günler hic ekmek yemiyorum bazi günler yiyorum yani cnm nasil isterse....kendimi diyet piskolojisine sokmak istemedigimden
Ben diyet günlügümü tutsamneyse ben SIkildim ben sporumu yapcam is cikisinda ugriycam...bakalim bir Allahin kulu ugramismi.
ya dışarda ne kadar istesek te olmuyor ev ortamı gibisi yok en azından belli süre yasam sekli haline getirilmeden olmuyorEksik olma canım ayın 15 inde eve dönücem oğlan okula başlıcak işte o zaman düzenim oturacak ve hep evdeyim bi spor salonuna yazılıp eve de bisiklet alıcam ama şuan okadar çaresiz hissediyorum ki psikolojik olarak etkilendim burda ya bide hasta oldum işte... düzelecek herşey pes etmedim :))
evet sonuçları bekliyoruzbununda elbette faydasi olmasi gerekir bir denemek gerek..benimki ayni kupa cekme gibi birsey....sende dene bakalim hangisi daha cok fayda edecek cm ölcek bakalim kimin 2 hafta sonra kimin daha cok cm eksilmis olcak
ya hani sıvı gıda serbest ti hep öyle demiyor larmiydiBelli bi saatten sonra çay dahi içme canım o da yatmadan en az 5 saat önce olmalıymış
menünün okuyunca bana çok kalorili gelmişti demek 700 kalori700 kusur etti yine de:-(
enisecim merak ettik ins herşey yolundadırKızlar ben geldim kötüyüm bir kac gundur ilgilenemedim habersiz kayboldum Özür dilerim. Yürüyüş yaptım yine 2 ser saat. Yediklerim dengesiz ama bi asırilık yok. Saat olarak cok dengesiz ama.
porsiyonlar küçüktü canım,onun için muhtemelenmenünün okuyunca bana çok kalorili gelmişti demek 700 kalori
enisecim merak ettik ins herşey yolundadır
İlahi sen deCanım niye bu kadar uzun yazıyorsun vaktim yok okumayaa zatennnn
Güzel menü, afiyet olsunBenim menüm:
Sabah: yarım porsiyon peynirli omlet, 3 ceviz, tb ekmeğinin bi diliminin 3/4uyarım yemek kaşığı tahin pekmez
Tüm gün yine iş yaptım ama halsiz olunca yavaş yavaş yaptım.sporu da yatmadan yapar yazarım yine inşallah
Seninki de güzel, en azından ilk zamanlarına bakarakBenim menü
Sabah
Adaçayı
Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
5 zeytin
Öğle
2 muz
10 badem 10 fındık
Akşam
Yarım lt süt ile 1 kase nesfit
[/QUOTE]30 AĞUSTOS 2016 SALI
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
istikrar1986 :
@yolcukardelen :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr : shred level 1 + ödevler
Enise07 :
ÖDEVLER 15*3 squat 25*2 sırt üstü yatarak ters dirsek diz çekme 25×2 mekik
Ben kaç haftadır bunun savaşını veriyorum Biliyormusun ama olmayınca olmuyor mesela
Sağol canım biz bayramdan sonra başlıcez demi kıııızİlahi sen de
Güzel menü, afiyet olsun
Seninki de güzel, en azından ilk zamanlarına bakarak
@Ses35 geçmiş olsun cnm
@cansutr kaptanım harbiden pekmez e laf ettin, şimdi tutmuş neler yemişsin, hiç yakıştıramadım
Bana gelince, ben dikkat etmiyorum tabi.buraya uğrayınca kafam dank ediyor tabi ama bayramdan sonra inş
Sırt ağrılarıma iyi geldi cano ama selülite iyi geldiğini bilmiyordum onun içinde denicem belki göbek erir :)))faydası okursa ben de alayim canım,sonuclari yaz e mi
o zaman akşamları hep yoğurt ye canım
Takipteyim o zaman kaptanher kaçamak yapacaginda ben geleyim aklına
Ben de uzuuuunn yıllardır küt kestirmemistim,bir ay olacak,kisacik oldu saçların
Değişiklik iyidir
İç bacak puffff:-( :-( :-( :-(
Baya fonksiyonu varmis,ben de mi alsam ki
tatlım yaşınız,kilonuz,boyunuz vs. Aynı olmadığı için alacağınız sonuç urun karşılaştırma adına çok doğru sonuç vermeyebilir
Oh afiyet olsun güzel menü tahin de çok severimBenim menüm:
Az ve öz :)Benim menü
Sabah
Adaçayı
Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
5 zeytin
Öğle
2 muz
10 badem 10 fındık
Akşam
Yarım lt süt ile 1 kase nesfit
Kıyamam tuzlu suyla gargara dene canım ılık tarçınlı bi süt güzel olurKızlar şimdi hesapladim 589kalori olmuş yediğim:-( :-( istahim da yok boğazından dolayı:-( saat de geç oldu,bu saatten sonra bi şey yemek istemiyorum.sut içerim en olmadi
Seni gidi seni :))Anam cevizle çiğ köfteyi eklememisim ya
Yine de çok az 1000 bile tehlikeli 1200 şart meto için:)700 kusur etti yine de:-(
Evet canım haklısın düzen oturan kadar rutin gerekiyorhadi ii şimdi çok merak ettim listeye bakayım kaç kiloydun tahmin soylim
Yok yok canım seni niye yanliz bırakalım malum hepimiz ortak derdimiz için burdayız sen kaptansun nerde senin gibi aktif olmak
kendini güzel elestirmissin bir daha yapmamak şartıyla
o gün dondurmadan dolayı beni elestirmistin hoşuma gitti kendime dedim ben ne halt edip o kadar yedim
bundan sonra başıma taş yagmaması için kendime iyi frenlemeye calisiyorum ona gore
tikkatli ol
ya dışarda ne kadar istesek te olmuyor ev ortamı gibisi yok en azından belli süre yasam sekli haline getirilmeden olmuyor
evet sonuçları bekliyoruz
ya hani sıvı gıda serbest ti hep öyle demiyor larmiydi
Ah nerdesin bende okumadan yazmışım az önce nerdesin diye hasta mısınKızlar ben geldim kötüyüm bir kac gundur ilgilenemedim habersiz kayboldum Özür dilerim. Yürüyüş yaptım yine 2 ser saat. Yediklerim dengesiz ama bi asırilık yok. Saat olarak cok dengesiz ama.
Kızmadıkta merak ettik tek iletişimimiz bu bidaha habersiz bırakma şu bacılarını :))Menulerimi de yazamadım disardaydim zaten yarın toparlarim diye düşünüyorum . Çok kizmadiniz di mi baciniza(
Hahahayt bayıldım ya çok güzel
Evet cnmSağol canım biz bayramdan sonra başlıcez demi kıııız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?