Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Güzel canım afiyet olsun

Kızlar şimdi hesapladim 589kalori olmuş yediğim:-( :-( istahim da yok boğazından dolayı:-( saat de geç oldu,bu saatten sonra bi şey yemek istemiyorum.sut içerim en olmadi

Ben şimdiden görmek istediğim kiloyu gördüm bile tartıda, 3 güne kadar daha çok iner inşallah
hadi ii şimdi çok merak ettim listeye bakayım kaç kiloydun tahmin soylim

Kaptanizinin ruh Hali

Yok yok canım seni niye yanliz bırakalım malum hepimiz ortak derdimiz için burdayız sen kaptansun nerde senin gibi aktif olmak

kendini güzel elestirmissin bir daha yapmamak şartıyla
o gün dondurmadan dolayı beni elestirmistin hoşuma gitti kendime dedim ben ne halt edip o kadar yedim
bundan sonra başıma taş yagmaması için kendime iyi frenlemeye calisiyorum ona gore
tikkatli ol

ya dışarda ne kadar istesek te olmuyor ev ortamı gibisi yok en azından belli süre yasam sekli haline getirilmeden olmuyor

bununda elbette faydasi olmasi gerekir bir denemek gerek..benimki ayni kupa cekme gibi birsey....sende dene bakalim hangisi daha cok fayda edecek cm ölcek bakalim kimin 2 hafta sonra kimin daha cok cm eksilmis olcak
evet sonuçları bekliyoruz

Belli bi saatten sonra çay dahi içme canım o da yatmadan en az 5 saat önce olmalıymış
ya hani sıvı gıda serbest ti hep öyle demiyor larmiydi

Kızlar ben geldim kötüyüm bir kac gundur ilgilenemedim habersiz kayboldum Özür dilerim. Yürüyüş yaptım yine 2 ser saat. Yediklerim dengesiz ama bi asırilık yok. Saat olarak cok dengesiz ama.

700 kusur etti yine de:-(
menünün okuyunca bana çok kalorili gelmişti demek 700 kalori

Kızlar ben geldim kötüyüm bir kac gundur ilgilenemedim habersiz kayboldum Özür dilerim. Yürüyüş yaptım yine 2 ser saat. Yediklerim dengesiz ama bi asırilık yok. Saat olarak cok dengesiz ama.
enisecim merak ettik ins herşey yolundadır

Canım niye bu kadar uzun yazıyorsun vaktim yok okumayaa zatennnn
İlahi sen de

Güzel menü, afiyet olsun

Benim menü
Sabah
Adaçayı

Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
5 zeytin

Öğle
2 muz
10 badem 10 fındık

Akşam
Yarım lt süt ile 1 kase nesfit
Seninki de güzel, en azından ilk zamanlarına bakarak

@Ses35 geçmiş olsun cnm
@cansutr kaptanım harbiden pekmez e laf ettin, şimdi tutmuş neler yemişsin, hiç yakıştıramadım
Bana gelince, ben dikkat etmiyorum tabi.buraya uğrayınca kafam dank ediyor tabi ama bayramdan sonra inş

[/QUOTE]
Dk nı yaz cansucum
Enise07 neredesin sen sag kolumun teki su spor listesi hep bos @Ses35 eskiden su listede hic sporum olmaz isyan ederdim simdi cok iyi anliyorum tatlim ama bu kadar bos kalmazki bir liste
Ben kaç haftadır bunun savaşını veriyorum Biliyormusun ama olmayınca olmuyor mesela istikrar1986 bantı balkona koydu camlara film çekti ama hala spor göremiyoruz :)
Ben desen Bu hafta yazık hasta ama hep sporum oldu
Enise nin de olurdu ama kayıp naptı acaba noldu ya mutlaka gelirdi Enise07 nerdesin bacım
@yolcukardelen nerdesin cano sende saldın bu ara sporu gerçi salça filan mazeretin vardı ama hadi gari canlan:)

Sağol canım biz bayramdan sonra başlıcez demi kıııız

Sırt ağrılarıma iyi geldi cano ama selülite iyi geldiğini bilmiyordum onun içinde denicem belki göbek erir :)))
Oh afiyet olsun güzel menü tahin de çok severim
Benim menü
Sabah
Adaçayı

Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
5 zeytin

Öğle
2 muz
10 badem 10 fındık

Akşam
Yarım lt süt ile 1 kase nesfit
Az ve öz :)
Kızlar şimdi hesapladim 589kalori olmuş yediğim:-( :-( istahim da yok boğazından dolayı:-( saat de geç oldu,bu saatten sonra bi şey yemek istemiyorum.sut içerim en olmadi
Kıyamam tuzlu suyla gargara dene canım ılık tarçınlı bi süt güzel olur
Anam cevizle çiğ köfteyi eklememisim ya
Seni gidi seni :))

700 kusur etti yine de:-(
Yine de çok az 1000 bile tehlikeli 1200 şart meto için:)
Evet canım haklısın düzen oturan kadar rutin gerekiyor
Ah nerdesin bende okumadan yazmışım az önce nerdesin diye hasta mısın
Menulerimi de yazamadım disardaydim zaten yarın toparlarim diye düşünüyorum . Çok kizmadiniz di mi baciniza (
Kızmadıkta merak ettik tek iletişimimiz bu bidaha habersiz bırakma şu bacılarını :))
Hahahayt bayıldım ya çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…