Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Burda hiç de 1180 kalorilik menü yok canım en az 5000 kalori var

kiz yok noom programm var orda tüm kaloriler yaziyor grammiyla yaziyorsun yedigin artik neyse...büyük listesi var markali esyalarin kcal filan hepsi kayitli...yoksa o kadar net sayi veremezdim ki

Canım niye bu kadar uzun yazıyorsun vaktim yok okumayaa zatennnn

yazmiyorum ben daha uzun yazilar kisa kisa gecistire gectire yazcam

Benim menü
Sabah
Adaçayı

Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
5 zeytin

Öğle
2 muz
10 badem 10 fındık

Akşam
Yarım lt süt ile 1 kase nesfit

cok güzel aslinda biraz az gibi geldi yani kalori hesabi yaparsan 800 bulur bulmaz sanirim.

Kızlar ben geldim kötüyüm bir kac gundur ilgilenemedim habersiz kayboldum Özür dilerim. Yürüyüş yaptım yine 2 ser saat. Yediklerim dengesiz ama bi asırilık yok. Saat olarak cok dengesiz ama.

Menulerimi de yazamadım disardaydim zaten yarın toparlarim diye düşünüyorum . Çok kizmadiniz di mi baciniza (

ne kizmasi cnm sen hic böyle yapmazdin cok merak ettik ondan hayirdir kuzum nedir canini SIkAN

Doğru söze ne denir :)
Bende gece öğünü yoğurt yersem ertesi günü eksi çıkıyorum :)

Takipteyim o zaman kaptan her kaçamak yapacaginda ben geleyim aklına
Ben de uzuuuunn yıllardır küt kestirmemistim,bir ay olacak,kisacik oldu saçların
Değişiklik iyidir

İç bacak puffff:-( :-( :-( :-(

tebrikler tatlım ağzımdan aldın lafı

hayirdir kizlar yerden yere vurdunuz kaptanligimdan memnun degilseniz yada istemiyorsaniz söyleyin lütfen .bir negativ enerji sezdim

Dk nı yaz cansucum

Ben kaç haftadır bunun savaşını veriyorum Biliyormusun ama olmayınca olmuyor mesela istikrar1986 bantı balkona koydu camlara film çekti ama hala spor göremiyoruz :)
Ben desen Bu hafta yazık hasta ama hep sporum oldu
Enise nin de olurdu ama kayıp naptı acaba noldu ya mutlaka gelirdi Enise07 nerdesin bacım
@yolcukardelen nerdesin cano sende saldın bu ara sporu gerçi salça filan mazeretin vardı ama hadi gari canlan:)[/QUOTE]
canlanmaya çalışıyorum pert olmuşum kız ben:-( sırf yazmak için yaptım bugün ,hemen yoruluyorum yine:-( bi iyileseyim donusum muhteşem olacak inşallah
İçtim tarcinli sütümü tahini ben de çok severim
Biliyorum canim da hasta olunca canım istemiyor pek bi sey
Sayfalari oku alintila anca

hayirdir kizlar yerden yere vurdunuz kaptanligimdan memnun degilseniz yada istemiyorsaniz söyleyin lütfen .bir negativ enerji sezdim
Aşk olsun ne dedik de vuzduk,bunu sen değil ben ya da bi başkası yapsa da tepkimiz aynı olurdu cansu cum.zaten sen kendin de yazmissin , bunun icin bi şey eklemedik bile.
Eğer mesajlarında kirdiysam,kaptanliginla ilgili olumsuz dusunmene sebep oldu taam kusura bakma,dikkat ederim bir daha ama kesinlikle böyle bir niyetimin olmadığına emin olabilirsin.hatta kızlar için de aynı şeyi dusunuyorum.burda herkes birbirinin menusune bu tarz yorumlar yapıyor.

Oyuncu dizide aynen söyle diyor : Ben birdaha..... .Sanki bana diyor adam

Ben birdaha zinhar kacamak yapmiycam.

@yolcukardelen yok cnm ne kirilmasi elestirez taabi herkez herkezi elestirecek isimiz bu. bir an zaten kuskuya düstüm kaptanligimdan memnunsuzluk varmis gibi hissettim o kadar tatlim

ayyyy sen spor yapmissin

@yolcukardelen yok cnm ne kirilmasi elestirez taabi herkez herkezi elestirecek isimiz bu. bir an zaten kuskuya düstüm kaptanligimdan memnunsuzluk varmis gibi hissettim o kadar tatlim

ayyyy sen spor yapmissin
olur mu hiç öyle şey,kaptan olduğundan beri elinden geleni yapıyorsun.her gün spor yaparak ornek olmaya çalışıyordum,daha ne olacak:-*:-* eveeett,simdi de uyucamsabah erken kalkıp yine spor yapma niyetim var ama galiba uyanamayacagim:-(

koyunlari say, olmadi zikir cek inan seytan uykunu getiriyor saol cnm bende sabah erkenden kalkip sporumu yapmaliyim sonra erken erken akrabalara gidip onlari gezdircem....ins sofrayi tam kurmadan damlarimda bir menemen bir yumurta filan kendim hazirlarim

Iyi geceler citirlarim...iyiki varsiniz umarim bu Kaptanlik isi hepimizi basariya götürür

Yok canım ya kaptanlarda kaçamak yapar ama sen biraz abartmışsın bugün yoksa senin gibi enerjik takımına sahip çıkan bi kaptan bulmuşuz bişey demiyiz

Kogus kalk kalk Günaydinlar 10 Takimin 10 Numara üyeleri.Dartiya son 2 gün kala detox yapmak isteyenler tam zamani. Cuma öglene kadar kilo bildirimi yapamiycaklar lütfen Persembe uymadan önce dartilip kilo bildirimde bulunsunlar

Dk nı yaz cansucum

Ben kaç haftadır bunun savaşını veriyorum Biliyormusun ama olmayınca olmuyor mesela istikrar1986 bantı balkona koydu camlara film çekti ama hala spor göremiyoruz :)
Ben desen Bu hafta yazık hasta ama hep sporum oldu
Enise nin de olurdu ama kayıp naptı acaba noldu ya mutlaka gelirdi Enise07 nerdesin bacım
@yolcukardelen nerdesin cano sende saldın bu ara sporu gerçi salça filan mazeretin vardı ama hadi gari canlan:)[/QUOTE]Ah ben varya ben ne diyim ki sabah is guc derken yapamıyorum aksamda güç bulamıyorum siz beni en iyisi listeden çıkartın

Kogus kalk kalk Günaydinlar 10 Takimin 10 Numara üyeleri.Dartiya son 2 gün kala detox yapmak isteyenler tam zamani. Cuma öglene kadar kilo bildirimi yapamiycaklar lütfen Persembe uymadan önce dartilip kilo bildirimde bulunsunlar
günaydın 7 de uyandım tartildim tekrar uyu ve kalk tartı bugün yüzüme güldü daha da dünkü menümü yazmaya üşeniyorum.

Baciler kaç gündür 6 öğün yapıyordum önceden de yaptığımdan tecrübem var iyi sonuç alamıyorum ama içtiğim bitkisel çay 6 öğünlük diyet listesi göndermiş mecbur yapmaya başladım yine iyi sonuç alamadım ben bu şekilde beslenmeyle bir türlü metabolizma mim hizlandigi düşünemedim Sürekli açlık hissediyorum en iyisi 3 öğün Dünden beri tekrar Karatay tarzı beslenmeye başladım Cansutr örnek menülerini çok beğendim Karatay a devam edelim

söyle diyim tam bir karatayci degilim...hedefe yakin yada 65 den itibaren tam anlamiyla karatay yaparim belki....ya karatay ekmek yasak diyordu...ama ben haftada 1 lahmacun bol salata ile dürüm yapip tüketiyordum ya o nefsimi köreltiyordu... ama mayasiz bol etli olacakmis lahmacun ki 99% mayalaniyor en iyisi evde yapmak
istikrar1986 Enise07 dün aksam girdi biraz sadece cani SIKkin mi so kadar...kuzum ya kizdinizmi dedi birde kiyamam ona gelir o gelir o simdi sabah yürüyüsünü yapiyordu kesin.. gelir 1 saate kalmaz

Son düzenleme:
istikrar1986 üsenme tatlim üsenme hayir buranin ses kaydi özelligi olsa yaz cnm yaz

shred level 1 yapilmistir 30 dk sabah sporu da yapilmistir
birden dünden bu yana darti -300 gr gösteriyor
Google da sen konuşuyon o yazıyor bir özellik var ya ses kaydına gerek yok 300 gram çok iyi bana da Keşke spor aşkı gelebilse

sabah bir dilim ekmek yiyorum bir şey olmaz ya o kadar önemli olan diğer öğünler de bence yememek ya maksat 3 öğün ve Karatay tarzına benzemeye çalışmak şu an benim de tıpatıp aynısını yapmam çok zor Evet Enise nin sanki bir sıkıntısı mi var bende anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…