- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Aman da aman ne alıngan bir kaptanımız varmış.kaytarmaya çalışma bakalım, kaptanlığa devamhayirdir kizlar yerden yere vurdunuzkaptanligimdan memnun degilseniz yada istemiyorsaniz söyleyin lütfen .bir negativ enerji sezdim
79 dum geçen cuma canımhadi ii şimdi çok merak ettim listeye bakayım kaç kiloydun tahmin soyl
Sıvı şeylerinde kalorisi var ama su hariç, ben su dışında en ufak bişey tüketmiyorumya hani sıvı gıda serbest ti hep öyle demiyor larmiydi
Geçmiş olsun canımKızlar ben geldim kötüyüm bir kac gundur ilgilenemedim habersiz kayboldum Özür dilerim. Yürüyüş yaptım yine 2 ser saat. Yediklerim dengesiz ama bi asırilık yok. Saat olarak cok dengesiz ama.
Benimkiler hep böyleler
Tatlım kaptanlığı süper götürüyorsun durmak yok devamhayirdir kizlar yerden yere vurdunuzkaptanligimdan memnun degilseniz yada istemiyorsaniz söyleyin lütfen .bir negativ enerji sezdim
Canım takılıyoruz birbirimize alınmaya gerek yok olumsuz eleştiriyede açık olmak gerek, hem hep iyi şeyler söylersek gerçekçi olmaz hepimizin yanlışları olabilirAşk olsun ne dedik de vuzduk,bunu sen değil ben ya da bi başkası yapsa da tepkimiz aynı olurdu cansu cum.zaten sen kendin de yazmissin , bunun icin bi şey eklemedik bile.
Eğer mesajlarında kirdiysam,kaptanliginla ilgili olumsuz dusunmene sebep oldu taam kusura bakma,dikkat ederim bir daha ama kesinlikle böyle bir niyetimin olmadığına emin olabilirsin.hatta kızlar için de aynı şeyi dusunuyorum.burda herkes birbirinin menusune bu tarz yorumlar yapıyor.
kimyager1508 buz rotavirus olduk ve çok şükür hic bir yan etki yaşamadık cnm
Evet cnm iki doktor da yaptırın dedi.biz yan etki yaşamadık çok şükür, yaptırıp yaptırmamak da sana kalmış cnmooo süper canım. kendi doktorunuzda tavsiye etmişti değil mi? bende hala kararsızım. özellikle senin gönderdiğin yazıdan sonra acaba yaptırsam mı diye düşünüyorum.
Sen hiç merak etme kaptan :)istikrar1986 aslen karatay 2 ögün tavsiye ediyor 3 ögün yani ögle sekersiz türk kahvesi yada kelle paca gibi birsey diyordu bizim unide öglenleri hep haslama sebze tarzi seyler oluyor artik onlara takilcam yada izgara köfte tarzi seyler yanima alacam
tskler canimbende takimimi cok seviyorum hem findik hem leblebi hem ceviz bir aradami yiyorsun kiz ? ceviz findikta dikkat biraz yaglilar yani ölcüyü kacirmamak gerek yoksa gayet güzel menün
ben cikiyorum buralar @Ses35 veEnise07 emanet biraz tüm gün girmeyebilirim netim olmiycak sanirim..ancak aksama grsrz...menüleri unutmayin....sporlari hic unutmayin...ben bile spora basladiysam
Hoşgeldin sözünü tuttun aferin sana geçmişi şöyle bi gözden geçiriver canım :)GÜNADIN KIZLAR BEN GELDİİİMM.. TATİLİMİ YAPTIM İŞLERİMİ HALLETTİM BURDAYIM.
MENÜLERİMİ TEK TEK YAZAMICAM ZATEN COK DENGESİZ BESLENDİM 3 GÜN BOYUNCA HİÇ BİŞEY YEMEDİĞİDMDE OLDU MAKARNA YEDİĞİMDE OLDU AMA PAZARTESİ TARTILDIM 57 KİLOYDUM VERMİŞİM SANIRIM BİRAZ. SİZ NELER YAPTINIZ NASILSINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?