Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet üşenmeden konuşarak yazdırayım sabah bir dilim ekmek melemen peynir 5 zeytin birkayısı
Öğlen 2-3 gibi bir tabak sulu köfte bir pirzola tavuk salata On fındık tadimlik leblebi ceviz de kaç ta neydi eşim kırdığı için
2.7 lt su

istikrar1986 aslen karatay 2 ögün tavsiye ediyor 3 ögün yani ögle sekersiz türk kahvesi yada kelle paca gibi birsey diyordu bizim unide öglenleri hep haslama sebze tarzi seyler oluyor artik onlara takilcam yada izgara köfte tarzi seyler yanima alacam
tskler canim bende takimimi cok seviyorum hem findik hem leblebi hem ceviz bir aradami yiyorsun kiz ? ceviz findikta dikkat biraz yaglilar yani ölcüyü kacirmamak gerek yoksa gayet güzel menün

ben cikiyorum buralar @Ses35 ve Enise07 emanet biraz tüm gün girmeyebilirim netim olmiycak sanirim..ancak aksama grsrz...menüleri unutmayin....sporlari hic unutmayin...ben bile spora basladiysam

GÜNADIN KIZLAR BEN GELDİİİMM.. TATİLİMİ YAPTIM İŞLERİMİ HALLETTİM BURDAYIM.

MENÜLERİMİ TEK TEK YAZAMICAM ZATEN COK DENGESİZ BESLENDİM 3 GÜN BOYUNCA HİÇ BİŞEY YEMEDİĞİDMDE OLDU MAKARNA YEDİĞİMDE OLDU AMA PAZARTESİ TARTILDIM 57 KİLOYDUM VERMİŞİM SANIRIM BİRAZ. SİZ NELER YAPTINIZ NASILSINIZ

Canım takılıyoruz birbirimize alınmaya gerek yok olumsuz eleştiriyede açık olmak gerek, hem hep iyi şeyler söylersek gerçekçi olmaz hepimizin yanlışları olabilir

kimyager1508 buz rotavirus olduk ve çok şükür hic bir yan etki yaşamadık cnm

ooo süper canım. kendi doktorunuzda tavsiye etmişti değil mi? bende hala kararsızım. özellikle senin gönderdiğin yazıdan sonra acaba yaptırsam mı diye düşünüyorum.

Ta ta ta taaaammm :)) Enise07 sahalardaaaa :)))))
Canlarim kardeslerim bacilarim
cansutr @Ses35 istikrar1986 P pembedusler @yolcukardelen upup25 baldamlasxixmelis
Kızlar kafam karışıktı gerçi hala karışık bir taraftan erkek arkadaş bir taraftan kpss derdi. Napcam bilemedim. ..birde kavga gürültü baş ağrısı sinir stres...
Benim ki ile kavga edip duruyoz. Birde gel barisalim evlenelim diyo. Aslında iyi insan benim uzerime titrer ama saçma sapan ve aşırı kiskancliklari var. Face whatsap fln kullanma diyo. Ayrildigimiz dönemde face de lise den sınıf arkadaşım istek yollamiş kabul ettim sorun yaptı benim ki hemen. Erkek ya liseden arkadaş. .. olay yaratma sebebi. Çok ağıt konuşuyor birde hakaret ediyo bana. Deliriyo. Sonra ni bakıyorsun melek. Bende bilemedim napayım.
Ha birde kpss alan için dershaneye gideyim dedim 4000 tl dershane 4000 tl de ben yerim 8 ay boyunca .. bir sürü masraf benim ki dedi ben yazdirayim seni. Sen bana zamanında çok destek oldun dedi. Geçen yıl gittiğim dershanenin alan kursuna 2 arkadaşım yazıldı biri kız biri erkek. Bende aynı yani kendi gittiğim dershaneyi istiyorum benimki bunu duyunca başladı hakarete sen benim param ile millet ile mi buluşacaksin beni aptal yerine mi koyuyorsun. Ayy kanser etti beni... dedim kes yazdırma istemiyorum. Zaten ben istemedim sen önerdin yazdirmayi . AkSam yine konuştuk. Hadi bak sorunları aşalim. Sen kimseyi ekleme face de erkek ile muhattap olma eyeliner sürme :))) telefon ile çok uğraşma. Barisalim. Beni annene söyle. İşi ciddiye dokelim. Evlenelim.

Hı hı tabi bu kadar kolaydı ..
Ben gelmişim 30 uma huzur istiyorum. Senin aynı şekilde küfür e hakaret e devam etmeyecegin ne malum. En ufak birşeyde aynısı olursa ben naparim.
Düğün ısparta da olacak mis benim kimse yok orda. Hem Antalya da hem ısparta ta olur diyorum. Bütçeleri yetmicek biliyorum.
Çocuğa dedesinin ismini verirmis. . Asla olmaz diyorum. Saçma saçma konuşma diyo. Evime alacağım esyaya bile karisacaklar para yok dicekler. Ooooo. Çok mu detay düşünuyorum. Ama napayım yani zaten kaç yaşına geldim güzel birseyler olsun istiyorum. Ayy kafam çok karisik

ooo süper canım. kendi doktorunuzda tavsiye etmişti değil mi? bende hala kararsızım. özellikle senin gönderdiğin yazıdan sonra acaba yaptırsam mı diye düşünüyorum.
Evet cnm iki doktor da yaptırın dedi.biz yan etki yaşamadık çok şükür, yaptırıp yaptırmamak da sana kalmış cnm

@yolcukardelen nerdesin cano sende saldın bu ara sporu gerçi salça filan mazeretin vardı ama hadi gari canlan:)[/QUOTE]Ah ben varya ben ne diyim ki sabah is guc derken yapamıyorum aksamda güç bulamıyorum siz beni en iyisi listeden çıkartın

günaydın 7 de uyandım tartildim tekrar uyu ve kalk tartı bugün yüzüme güldü daha da dünkü menümü yazmaya üşeniyorum.[/QUOTE]
Yok öyle dava o kadar hazırlık yaptın hergün 20 dk yürüyüş bekliyorum senden anlamam canım hadi bakalım
Sen hiç merak etme kaptan :)
Hoşgeldin sözünü tuttun aferin sana geçmişi şöyle bi gözden geçiriver canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…