Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben anladımdı zaten bişey olduğunu
Özelden bak sana bişeyler yazdım

Ohh çok şükür canim. Hadi geçmiş olsun atlatmissiniz. Bizim doktorumusda önerdi.
Evet cnm iki doktor da yaptırın dedi.biz yan etki yaşamadık çok şükür, yaptırıp yaptırmamak da sana kalmış cnm

İyiyim canim. Kizimla parka geldik hem yürüyüş oldu hem de hava aldik. Kizimda uyuyor bende kahve iciyorum :)) sen nasilsin? Köyde misin hala?
Selam canım nasılsınız :)

Canım Allah hayırlı doğru kararlar verdirsin inşallah zor bir durum eş seçimi, tabi ki dört dörtlük insan bulmak çok zor ama sen önceliklerini belirle taviz vermeyeceğin konuları düşün bunlarla çakışıyorsa o kişi zor bir evlilik olur ama vazgeçebileceğin şeylerse bunlar neden olmasın o kişiyle,,aradığın tüm kriterleride bir insanda mümkün değil bulamazsın

Afiyet olsun canım ben köydeyim baya hastaydım ama düzeldim çok şükür :)

Bugünkü menüm
Adaçayı

1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
2 yumurta
2 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 muz
1 kivi
50 gr antep fıstığı

Akşam
Yarım lt süt ile nesfit bir kase
10 badem 10 fındık

Bugünkü menüm
Kalkış
Bitkisel çay
Sabah
1 dilim ekmek 2 yumurta peynir domatesler marul 5 zeytin 5 ceviz 1 hurma
akşam
1 kase sulu köfte salata yoğurt 10 -15 tane kadar leblebi fındık
Öğünlerde bol limonlu çay
3 lt ins tamamlarim

uyumusum hemen akşam
Kogus kalk kalk Günaydinlar 10 Takimin 10 Numara üyeleri.Dartiya son 2 gün kala detox yapmak isteyenler tam zamani. Cuma öglene kadar kilo bildirimi yapamiycaklar lütfen Persembe uymadan önce dartilip kilo bildirimde bulunsunlar
Sabah kalkar kalkmaz aldım telefonu elime,bu mesajı a lintiladim sonra daha da elime alamadım.yogun bi gündü.bi kere daha denedim okumayi olmadı.
istikrar1986 üsenme tatlim üsenme hayir buranin ses kaydi özelligi olsa yaz cnm yaz

shred level 1 yapilmistir 30 dk sabah sporu da yapilmistir
birden dünden bu yana darti -300 gr gösteriyor
ooo supersin kaptanım:-*:-*
Canım takılıyoruz birbirimize alınmaya gerek yok olumsuz eleştiriyede açık olmak gerek, hem hep iyi şeyler söylersek gerçekçi olmaz hepimizin yanlışları olabilir
:-* :-*
Hoş geldin cancagizim:-*
Canım sen bilirsin ama hakaret kısmı hoş değil,bir de kendi teklif ettiği bi şeyi kafana kakmasi yakismamis.senin kararın cancagizim
Misafirlikteyom yazamiyorum
ayy çok hossun canım benim ya

Sabah Erken Kahvaltı yapılırsa 3 öğün e cikilabilir yoksa 3 ogun yapmaya vakit yok arada 5 saat olması gerekli ya. hangi diyet olursa olsun bence 6 dan sonra sıvı gıda hariç hicbirsey yenmemesi lazım.hani klasik diyetlerde saat 8 gibi 1 bardak süt ve 1 meyve olur ya hiç anlamadığım birşey
Çerez evet cok kalorili ama dengeli yemeye çalışıyorum

hoşgeldin canım bizlerde gayet tikkatli saglikli beslenmeye calisiyoruz demek bu hafta rakibe lerini yenemiycen ben çok

Arkadaşlar canlar malumunuz bu hafta itibariyle ben pembedussler upup aramızda rakip olduk
Simdiii bu hafta sizce kim birinci olur
Reyinizi kime kullanırsınız

Çok geçmiş olsun canim.havalarda bi garip dikkat etmek lazim
Doğru canım şükür atlattım
Sporu yazmayı unutmuşsun baby
Arkadaşlar canlar malumunuz bu hafta itibariyle ben pembedussler upup aramızda rakip olduk
Simdiii bu hafta sizce kim birinci olur
Reyinizi kime kullanırsınız
Spor yaparsan sana

Sadece kendin için harcayacağın bir 20 dk nolur nolur çok daha iyi hissedeceksin bana güven 10 dk ödevler o kadar tutmaz bile :))
İnş kalkıp yapıcam koşu bandında 20 dk daha ödevlere birşey deme ne olur ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…