Ben anladımdı zaten bişey olduğunuTa ta ta taaaammm :))Enise07 sahalardaaaa :)))))
Canlarim kardeslerim bacilarim
cansutr @Ses35 istikrar1986 @pembedusler @yolcukardelen @upup25 @baldamlasxixmelis
Kızlar kafam karışıktı gerçi hala karışık bir taraftan erkek arkadaş bir taraftan kpss derdi. Napcam bilemedim. ..birde kavga gürültü baş ağrısı sinir stres...
Benim ki ile kavga edip duruyoz. Birde gel barisalim evlenelim diyo. Aslında iyi insan benim uzerime titrer ama saçma sapan ve aşırı kiskancliklari var. Face whatsap fln kullanma diyo. Ayrildigimiz dönemde face de lise den sınıf arkadaşım istek yollamiş kabul ettim sorun yaptı benim ki hemen. Erkek ya liseden arkadaş. .. olay yaratma sebebi. Çok ağıt konuşuyor birde hakaret ediyo bana. Deliriyo. Sonra ni bakıyorsun melek. Bende bilemedim napayım.
Ha birde kpss alan için dershaneye gideyim dedim 4000 tl dershane 4000 tl de ben yerim 8 ay boyunca .. bir sürü masraf benim ki dedi ben yazdirayim seni. Sen bana zamanında çok destek oldun dedi. Geçen yıl gittiğim dershanenin alan kursuna 2 arkadaşım yazıldı biri kız biri erkek. Bende aynı yani kendi gittiğim dershaneyi istiyorum benimki bunu duyunca başladı hakarete sen benim param ile millet ile mi buluşacaksin beni aptal yerine mi koyuyorsun. Ayy kanser etti beni... dedim kes yazdırma istemiyorum. Zaten ben istemedim sen önerdin yazdirmayi . AkSam yine konuştuk. Hadi bak sorunları aşalim. Sen kimseyi ekleme face de erkek ile muhattap olma eyeliner sürme :))) telefon ile çok uğraşma. Barisalim. Beni annene söyle. İşi ciddiye dokelim. Evlenelim.
Hı hı tabi bu kadar kolaydı ..
Ben gelmişim 30 uma huzur istiyorum. Senin aynı şekilde küfür e hakaret e devam etmeyecegin ne malum. En ufak birşeyde aynısı olursa ben naparim.
Düğün ısparta da olacak mis benim kimse yok orda. Hem Antalya da hem ısparta ta olur diyorum. Bütçeleri yetmicek biliyorum.
Çocuğa dedesinin ismini verirmis. . Asla olmaz diyorum. Saçma saçma konuşma diyo. Evime alacağım esyaya bile karisacaklar para yok dicekler. Ooooo. Çok mu detay düşünuyorum. Ama napayım yani zaten kaç yaşına geldim güzel birseyler olsun istiyorum. Ayy kafam çok karisik
Geçmiş olsun canımEvet cnm iki doktor da yaptırın dedi.biz yan etki yaşamadık çok şükür, yaptırıp yaptırmamak da sana kalmış cnm
Selam canım nasılsınız :)selam kızlar
Evet cnm iki doktor da yaptırın dedi.biz yan etki yaşamadık çok şükür, yaptırıp yaptırmamak da sana kalmış cnm
Selam canım nasılsınız :)
Canım Allah hayırlı doğru kararlar verdirsin inşallah zor bir durum eş seçimi, tabi ki dört dörtlük insan bulmak çok zor ama sen önceliklerini belirle taviz vermeyeceğin konuları düşün bunlarla çakışıyorsa o kişi zor bir evlilik olur ama vazgeçebileceğin şeylerse bunlar neden olmasın o kişiyle,,aradığın tüm kriterleride bir insanda mümkün değil bulamazsınTa ta ta taaaammm :))Enise07 sahalardaaaa :)))))
cansutr @Ses35 istikrar1986 @pembedusler @yolcukardelen @upup25 @baldamlasxixmelis
Kızlar kafam karışıktı gerçi hala karışık bir taraftan erkek arkadaş bir taraftan kpss derdi. Napcam bilemedim. ..birde kavga gürültü baş ağrısı sinir stres...
Benim ki ile kavga edip duruyoz. Birde gel barisalim evlenelim diyo. Aslında iyi insan benim uzerime titrer ama saçma sapan ve aşırı kiskancliklari var. Face whatsap fln kullanma diyo. Ayrildigimiz dönemde face de lise den sınıf arkadaşım istek yollamiş kabul ettim sorun yaptı benim ki hemen. Erkek ya liseden arkadaş. .. olay yaratma sebebi. Çok ağıt konuşuyor birde hakaret ediyo bana. Deliriyo. Sonra ni bakıyorsun melek. Bende bilemedim napayım.
Ha birde kpss alan için dershaneye gideyim dedim 4000 tl dershane 4000 tl de ben yerim 8 ay boyunca .. bir sürü masraf benim ki dedi ben yazdirayim seni. Sen bana zamanında çok destek oldun dedi. Geçen yıl gittiğim dershanenin alan kursuna 2 arkadaşım yazıldı biri kız biri erkek. Bende aynı yani kendi gittiğim dershaneyi istiyorum benimki bunu duyunca başladı hakarete sen benim param ile millet ile mi buluşacaksin beni aptal yerine mi koyuyorsun. Ayy kanser etti beni... dedim kes yazdırma istemiyorum. Zaten ben istemedim sen önerdin yazdirmayi . AkSam yine konuştuk. Hadi bak sorunları aşalim. Sen kimseyi ekleme face de erkek ile muhattap olma eyeliner sürme :))) telefon ile çok uğraşma. Barisalim. Beni annene söyle. İşi ciddiye dokelim. Evlenelim.
Ben gelmişim 30 uma huzur istiyorum. Senin aynı şekilde küfür e hakaret e devam etmeyecegin ne malum. En ufak birşeyde aynısı olursa ben naparim.
Düğün ısparta da olacak mis benim kimse yok orda. Hem Antalya da hem ısparta ta olur diyorum. Bütçeleri yetmicek biliyorum.
Çocuğa dedesinin ismini verirmis. . Asla olmaz diyorum. Saçma saçma konuşma diyo. Evime alacağım esyaya bile karisacaklar para yok dicekler. Ooooo. Çok mu detay düşünuyorum. Ama napayım yani zaten kaç yaşına geldim güzel birseyler olsun istiyorum. Ayy kafam çok karisik
Afiyet olsun canım ben köydeyim baya hastaydım ama düzeldim çok şükür :)Ohh çok şükür canim. Hadi geçmiş olsun atlatmissiniz. Bizim doktorumusda önerdi.
İyiyim canim. Kizimla parka geldik hem yürüyüş oldu hem de hava aldik. Kizimda uyuyor bende kahve iciyorum :)) sen nasilsin? Köyde misin hala?
Afiyet olsun canım ben köydeyim baya hastaydım ama düzeldim çok şükür :)
uyumusum hemen akşamkoyunlari say, olmadi zikir cek inan seytan uykunu getiriyorsaol cnm bende sabah erkenden kalkip sporumu yapmaliyim sonra erken erken akrabalara gidip onlari gezdircem....ins sofrayi tam kurmadan damlarimda bir menemen bir yumurta filan kendim hazirlarim
Iyi geceler citirlarim...iyiki varsinizumarim bu Kaptanlik isi hepimizi basariya götürür
Sabah kalkar kalkmaz aldım telefonu elime,bu mesajı a lintiladim sonra daha da elime alamadım.yogun bi gündü.bi kere daha denedim okumayi olmadı.Kogus kalk kalkGünaydinlar 10 Takimin 10 Numara üyeleri.Dartiya son 2 gün kala detox yapmak isteyenler tam zamani. Cuma öglene kadar kilo bildirimi yapamiycaklar lütfen Persembe uymadan önce dartilip kilo bildirimde bulunsunlar
ooo supersin kaptanım:-*:-*istikrar1986 üsenme tatlim üsenme hayir buranin ses kaydi özelligi olsa yaz cnm yaz
shred level 1 yapilmistir 30 dk sabah sporu da yapilmistir
birden dünden bu yana darti -300 gr gösteriyor
:-* :-*Canım takılıyoruz birbirimize alınmaya gerek yok olumsuz eleştiriyede açık olmak gerek, hem hep iyi şeyler söylersek gerçekçi olmaz hepimizin yanlışları olabilir
Hoş geldin cancagizim:-*selam kızlar
Canım sen bilirsin ama hakaret kısmı hoş değil,bir de kendi teklif ettiği bi şeyi kafana kakmasi yakismamis.senin kararın cancagizimTa ta ta taaaammm :))Enise07 sahalardaaaa :)))))
ayy çok hossun canım benim yaMisafirlikteyom yazamiyorum
Sabah Erken Kahvaltı yapılırsa 3 öğün e cikilabilir yoksa 3 ogun yapmaya vakit yok arada 5 saat olması gerekli ya. hangi diyet olursa olsun bence 6 dan sonra sıvı gıda hariç hicbirsey yenmemesi lazım.hani klasik diyetlerde saat 8 gibi 1 bardak süt ve 1 meyve olur ya hiç anlamadığım birşeyistikrar1986 aslen karatay 2 ögün tavsiye ediyor 3 ögün yani ögle sekersiz türk kahvesi yada kelle paca gibi birsey diyordu bizim unide öglenleri hep haslama sebze tarzi seyler oluyor artik onlara takilcam yada izgara köfte tarzi seyler yanima alacam
tskler canimbende takimimi cok seviyorum hem findik hem leblebi hem ceviz bir aradami yiyorsun kiz ? ceviz findikta dikkat biraz yaglilar yani ölcüyü kacirmamak gerek yoksa gayet güzel menün
ben cikiyorum buralar @Ses35 veEnise07 emanet biraz tüm gün girmeyebilirim netim olmiycak sanirim..ancak aksama grsrz...menüleri unutmayin....sporlari hic unutmayin...ben bile spora basladiysam
hoşgeldin canım bizlerde gayet tikkatli saglikli beslenmeye calisiyoruzGÜNADIN KIZLAR BEN GELDİİİMM.. TATİLİMİ YAPTIM İŞLERİMİ HALLETTİM BURDAYIM.
MENÜLERİMİ TEK TEK YAZAMICAM ZATEN COK DENGESİZ BESLENDİM 3 GÜN BOYUNCA HİÇ BİŞEY YEMEDİĞİDMDE OLDU MAKARNA YEDİĞİMDE OLDU AMA PAZARTESİ TARTILDIM 57 KİLOYDUM VERMİŞİM SANIRIM BİRAZ. SİZ NELER YAPTINIZ NASILSINIZ
Doğru canım şükür atlattımÇok geçmiş olsun canim.havalarda bi garip dikkat etmek lazim
Sporu yazmayı unutmuşsun babyBugünkü menüm
Kalkış
Bitkisel çay
Sabah
1 dilim ekmek 2 yumurta peynir domatesler marul 5 zeytin 5 ceviz 1 hurma
akşam
1 kase sulu köfte salata yoğurt 10 -15 tane kadar leblebi fındık
Öğünlerde bol limonlu çay
3 lt ins tamamlarim
Spor yaparsan sanaArkadaşlar canlar malumunuz bu hafta itibariyle ben pembedussler upup aramızda rakip olduk
Simdiii bu hafta sizce kim birinci olur
Reyinizi kime kullanırsınız
Çok tatlısın ya şimdi ne yazım ki çok birikmiş utum var normalde yarın yapacaktım bugün yapsam spora sayarmisinDoğru canım şükür atlattım
Sporu yazmayı unutmuşsun baby
Spor yaparsan sana
Sadece kendin için harcayacağın bir 20 dk nolur nolur çok daha iyi hissedeceksin bana güven 10 dk ödevler o kadar tutmaz bile :))Çok tatlısın ya şimdi ne yazım ki çok birikmiş utum var normalde yarın yapacaktım bugün yapsam spora sayarmisin
İnş kalkıp yapıcam koşu bandında 20 dk daha ödevlere birşey deme ne olur ne olurSadece kendin için harcayacağın bir 20 dk nolur nolur çok daha iyi hissedeceksin bana güven 10 dk ödevler o kadar tutmaz bile :))
Vücudun ısınınca kendin yapmak isticeksin ki zaten öptüm seni şekerİnş kalkıp yapıcam koşu bandında 20 dk daha ödevlere birşey deme ne olur ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?