Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vücudun ısınınca kendin yapmak isticeksin ki zaten öptüm seni şeker
evet aynen canım sen sagolasin 20 dk kostum şimdi utuye girişicem

Evde can sıkıntısı neler yaptırıyor :))))
Eki Görüntüle 1879222
Çok güzel olmuş kadın elinin marifeti

@pembedussler desem uzulmezsin de mi
. Ellerine sağlık tatlım
Yok canım niye üzüleyim ama yanlış karar verdiğini söylemek isterim

Canim, sayfaya girer girmez senin msjin denk geldi, yazmadan duramadim..
Beni yanlis anlamazsin umarim, nacizane 39 yasinda bir ablan olarak, sana tek bir tavsiyem var.. Arkana bakmadan kac o "sevgilim " dedigin sahistan !!!! Sanmaki evlenirsen degisecek, ha tabii ki degisecek ama olumlu anlamda degil ! Sana hayati zindan edecek. Ne demek kufur etmek, hakaret etmek, baskalariyla gorusecegini ima etmek !!!! Yapma bunu kendine !! Hicbir genc kizimiz bunu kendine layik gormesin lutfen. Bu sevgi degil, kiskanmak ya da sahiplenmek de degil !! İleri de bu adam seni tartaklayacak, asagilayacak, siddet de goreceksin bunu bil.
Akil vermek haddim degil, sen egitimli, caliskan bir genc kadinsin. Hayat karsina cok duzgun, sana layik insanlar cikaracaktir emin ol. Daha once yazdigin birkac msjida biliyorum. Arkana bakmadan kac, uzaklas bu adamdan, hayatini harcama.. cevremde maalesef bunlari yasayanlar oldu, kuzenimin tum hayati alt ust oldu.. kendine bunu layik gorme..

Hoşgeldin canım sen 39 muydun ah ya burda hep çıtırlar var bi kard benim :))neler yapıyorsun kilo koruma nasıl gidiyor

hoş buldum canımcımmm nasılsın?

Hoşgeldin canım sen 39 muydun ah ya burda hep çıtırlar var bi kard benim :))neler yapıyorsun kilo koruma nasıl gidiyor
Hosbulduuuum, vallahi son 10 gune kadar iyi gidiyordu da, 20 gundur cildirmis gibi yiyorum eh bu da birkac kilo olarak dondu bana tabii. Bayrami bir atlatayim, tekrar donebilirim..

@Enise07 kesinlikle sosyolojıye katılıyorum

Ya ben boyle damdan duser gibi girdim muhabbete ama, bu konularda cok hassasim ben, kiz annesi olmak da pek yaramadi bana ..

Teşekkür ediyorum. Gerçekten kafa karışıklığı ve yalnızlıkta birilerinin yorumuna ihtiyaç duyuyorum.allahım inşallah doğru adımlar atarım.

Teşekkür ediyorum. Gerçekten kafa karışıklığı ve yalnızlıkta birilerinin yorumuna ihtiyaç duyuyorum.allahım inşallah doğru adımlar atarım.
Canim benim, inan samimiyetine guvenerek yazdim bunlari.. daha 28 yasindasin, ennnn guzel yaslar bunlar.. masallah cok da guzel bir kizsin, hayatina aldigin kisi seni el ustunde tutsun, kiymetini bilsin, pamuklara sarsin.. sen de ona gonlunu, omrunu ver... ama bu adamla olmaz bu is. Sonu bastan belli.. Dilerim cok mutlu ol...

Çok teşekkürler hakkımızda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…