- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
teşekkür ederim ama asıl alkışlar sana çünkü inan senin sayende olduAlkışlar dağyoluna
Çok teşekkür ederimKızlar kırılmaca yok spor yapıldı kalbim fethedildi oyum dağyolu na
ay bunları duymak ne güzel ins sizi hüsrana ugratmamKolay gelsin canım ben senden yanayım :)
İşte buna canı gönülden katılıyorum bütün hanımlar için geçerli tabi biz buna değerizCanim benim, inan samimiyetine guvenerek yazdim bunlari.. daha 28 yasindasin, ennnn guzel yaslar bunlar.. masallah cok da guzel bir kizsin, hayatina aldigin kisi seni el ustunde tutsun, kiymetini bilsin, pamuklara sarsin.. sen de ona gonlunu, omrunu ver... ama bu adamla olmaz bu is. Sonu bastan belli.. Dilerim cok mutlu ol...
Sen böyle her gün 20 dk nı kendine ayır kaçamak yapma kim geçiyormuş seni görim bakim :))teşekkür ederim ama asıl alkışlar sana çünkü inan senin sayende oldu
Çok teşekkür ederim
ay bunları duymak ne güzel ins sizi hüsrana ugratmam
çok şükür diyeyim canım, boğazın agriyor iki gundur ama anlatacağım inşallah hasta olmadan.sen nasılsın:-*hoş buldum canımcımmm nasılsın?
nerdesin kuzum yaa,bence dönmek için tam sırası.simdi donmezsen bayramda da alırsın 3_5kilo,demedi demeHosbulduuuum, vallahi son 10 gune kadar iyi gidiyordu da, 20 gundur cildirmis gibi yiyorumeh bu da birkac kilo olarak dondu bana tabii. Bayrami bir atlatayim, tekrar donebilirim..
selam kızlar
Bugünkü menüm
Adaçayı
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
2 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Öğle
1 muz
1 kivi
50 gr antep fıstığı
Akşam
Yarım lt süt ile nesfit bir kase
10 badem 10 fındık
Bugünkü menüm
Kalkış
Bitkisel çay
Sabah
1 dilim ekmek 2 yumurta peynir domatesler marul 5 zeytin 5 ceviz 1 hurma
akşam
1 kase sulu köfte salata yoğurt 10 -15 tane kadar leblebi fındık
Öğünlerde bol limonlu çay
3 lt ins tamamlarim
Arkadaşlar canlar malumunuz bu hafta itibariyle ben pembedussler upup aramızda rakip olduk
Simdiii bu hafta sizce kim birinci olur
Reyinizi kime kullanırsınız
Evde can sıkıntısı neler yaptırıyor :))))
Eki Görüntüle 1879222
Canim, sayfaya girer girmez senin msjin denk geldi, yazmadan duramadim..
Beni yanlis anlamazsin umarim, nacizane 39 yasinda bir ablan olarak, sana tek bir tavsiyem var.. Arkana bakmadan kac o "sevgilim " dedigin sahistan !!!! Sanmaki evlenirsen degisecek, ha tabii ki degisecek ama olumlu anlamda degil ! Sana hayati zindan edecek. Ne demek kufur etmek, hakaret etmek, baskalariyla gorusecegini ima etmek !!!! Yapma bunu kendine !! Hicbir genc kizimiz bunu kendine layik gormesin lutfen. Bu sevgi degil, kiskanmak ya da sahiplenmek de degil !! İleri de bu adam seni tartaklayacak, asagilayacak, siddet de goreceksin bunu bil.
Akil vermek haddim degil, sen egitimli, caliskan bir genc kadinsin. Hayat karsina cok duzgun, sana layik insanlar cikaracaktir emin ol. Daha once yazdigin birkac msjida biliyorum. Arkana bakmadan kac, uzaklas bu adamdan, hayatini harcama.. cevremde maalesef bunlari yasayanlar oldu, kuzenimin tum hayati alt ust oldu.. kendine bunu layik gorme..
Hosbulduuuum, vallahi son 10 gune kadar iyi gidiyordu da, 20 gundur cildirmis gibi yiyorumeh bu da birkac kilo olarak dondu bana tabii. Bayrami bir atlatayim, tekrar donebilirim..
Ben eklerim kuzucum iyi geceler@Ses35 canım son listeyi bulamadım,arayamadim da aslında.sabah okul var yatiyorm.45dk yuruyus ve ödevler var bugünlük:-*:-*yarin beklerim listeye,mutlu ol diye yazdım'-)
İyi geceler 10.takimin hatunlari:-*
Güzel menüMenüm
Sabah
0,5 litre Su
Kahvalti
1 tabak Acili tarhana corbasi
salatalik
domates
3 zeytin
biraz peynir
cay
Aksam
1 kase mercimek corbasi
3 yemek kasigi pilav
2 tavuk bagette (firinlanmis)
2 kupa semaver cay
Spor: shred level 1= 30 dk
Su: 2,5 - 3 litre
Bravo cansucum bu kadar şeye ben dayanamazdım heralde tartı da karşılığını alırsın umarımkizlar bugün öyle zor bir gündüki anlatamam bir bilsenizKahvaltiye geldim akitma yapmis, kizartilmis sucuk,pogcalar illa ye ye ben yok yok saldirdim domates salatalik filan tabagimi doldurdum yoksa huyunu bilirim akrabamin bos birakirsam o koyuyor kizartmalari sonra
disarda kraker, dondurma ben gene yok yok istahim almiyor filanaksam yemeginde: anammm cansu hic ekmek yemiyon ya akitmadanda yemedin hatir icinde yenmezki ama bizim bu anlayis degismeli cay sefasindada önüme cezerye cikolata kondu
ben bugün bu kadar irademe sahip oldum file vermedim ya hepinizden daha iyi performanslar bekliyorum sekerlerim
[/QUOTE]31 AĞUSTOS 2016 ÇARŞAMBA
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
istikrar1986 :hemen yazım 20 dk koşu bandı
@yolcukardelen : 45dk yürüyürüs+ödevler
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr : shred level 1= 30 dk + ödevler
Enise07 :
ÖDEVLER 5 dk hafif tempo zıplama + 25* 2 ayakta sağ sol bacak geriye kaldırma 25 *2 mekik
Cansu eklemiş[/QUOTE]Güzel menü
Bravo cansucum bu kadar şeye ben dayanamazdım heralde tartı da karşılığını alırsın umarım
İşte bu kaptanım supersin, böyle olduktan sonra ikişer ikişer verirsin sen inşallah:-*:-*kizlar bugün öyle zor bir gündüki anlatamam bir bilsenizKahvaltiye geldim akitma yapmis, kizartilmis sucuk,pogcalar illa ye ye ben yok yok saldirdim domates salatalik filan tabagimi doldurdum yoksa huyunu bilirim akrabamin bos birakirsam o koyuyor kizartmalari sonra
disarda kraker, dondurma ben gene yok yok istahim almiyor filanaksam yemeginde: anammm cansu hic ekmek yemiyon ya akitmadanda yemedin hatir icinde yenmezki ama bizim bu anlayis degismeli cay sefasindada önüme cezerye cikolata kondu
ben bugün bu kadar irademe sahip oldum file vermedim ya hepinizden daha iyi performanslar bekliyorum sekerlerim
İşte bu kaptanım supersin, böyle olduktan sonra ikişer ikişer verirsin sen inşallah:-*:-*
Ben de lavaboya kalmışken bakayım dedim yine,aliskanlik,gunduz de balamayınca
Ayrıca sporumu eklemiştim tesekkur ederim.hizli kaptana yetişemeyen canım kaptan yardimcim @Ses35 sana da tesekkur ederim,eklemis kadar oldun:+):-*:-*
Cansu eklemiş
Ya demi yetişti valla kaptanım iyi geceler canımİşte bu kaptanım supersin, böyle olduktan sonra ikişer ikişer verirsin sen inşallah:-*:-*
Ben de lavaboya kalmışken bakayım dedim yine,aliskanlik,gunduz de balamayınca
Ayrıca sporumu eklemiştim tesekkur ederim.hizli kaptana yetişemeyen canım kaptan yardimcim @Ses35 sana da tesekkur ederim,eklemis kadar oldun:+):-*:-*
İyi geceler canımsaolasin cnm insallah...ben iyi kaptansam o sizden kaynaklaniyorbeni iyi kaptan yapan güvenen inanan sizsiniz, sayenizde cnm ins hepimiz hedeflerimize ulasiriz ama fazlasiyla yoruldum..hollandaya gidip geldim, 2 cift ayakkabi aldim birazdan yatarim simdiden iyi Geceler. Yarin uya kalmazsam acarim yine dükkani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?