Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İşte buna canı gönülden katılıyorum bütün hanımlar için geçerli tabi biz buna değeriz

Enise07 canim aklın yolu bir bu kisiden bur an once kurtul ilerisini asla dusunme dengesiz bir tavri var ve bu durum kiskanclik degil hastalik gibi
İlerdede kafasinda kurar seni eve hapseder hatta simdi hakaret eden ilerde siddet uygular ki suanda sozlu siddet bu ne demek kufur hakaret kim ki o ne hakki var ustunde

hoş buldum canımcımmm nasılsın?
çok şükür diyeyim canım, boğazın agriyor iki gundur ama anlatacağım inşallah hasta olmadan.sen nasılsın:-*
Hosbulduuuum, vallahi son 10 gune kadar iyi gidiyordu da, 20 gundur cildirmis gibi yiyorum eh bu da birkac kilo olarak dondu bana tabii. Bayrami bir atlatayim, tekrar donebilirim..
nerdesin kuzum yaa,bence dönmek için tam sırası.simdi donmezsen bayramda da alırsın 3_5kilo,demedi deme

@Ses35 canım son listeyi bulamadım,arayamadim da aslında.sabah okul var yatiyorm.45dk yuruyus ve ödevler var bugünlük:-*:-*yarin beklerim listeye,mutlu ol diye yazdım'-)
İyi geceler 10.takimin hatunlari:-*

Hosgeldin canimm

Bugünkü menüm
Adaçayı

1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
2 yumurta
2 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 muz
1 kivi
50 gr antep fıstığı

Akşam
Yarım lt süt ile nesfit bir kase
10 badem 10 fındık

cok güzel böyle devam birde spor olsa

Arkadaşlar canlar malumunuz bu hafta itibariyle ben pembedussler upup aramızda rakip olduk
Simdiii bu hafta sizce kim birinci olur
Reyinizi kime kullanırsınız

ha bu ara ben kimsenin tarafini tutamam kaptan olarak hepinizin arkasinda duruyor ve birbirinizden basarili olacaginiza eminim

Evde can sıkıntısı neler yaptırıyor :))))
Eki Görüntüle 1879222

ayyy cok güzel olmus nasil yaptin hosuma gitti. güle güle kullan.

ben daha 25 yasindayim ve fazla tecrübem olmadi...ama sunu gözlemliyebildim bir erkek nankörse, saygisizsa, dengesizse ya bir iyi bir kötü ondan bir cacik olmaz gibi geliyor bana heleki küfür = saygi yok saygi olmayan yerde sevgi olmaz...sevgi saygi olmayincada bu isler yürümez diye biliyorum.....
bak tatlim gencsin güzelsin zekisin enerjisin hayat dolusun bence ablalarin cok güzel cok dogru seyler yazmis bunlar bizden kac yas büyük görmüs gecirmis Hatunlar....bu islerde istisarede yapmak lazim...akil danismak lazim...seviyorum demekle bitmiyor maalesef...ben senin yerinde olsam ablalarimin dedigi gibi kacabildigim kadar uzaga kacardim sanirim. ama yine sen bilirsin...hakkinda hayirlisi tatlim.Allah gönlüne göre versin.

Hosbulduuuum, vallahi son 10 gune kadar iyi gidiyordu da, 20 gundur cildirmis gibi yiyorum eh bu da birkac kilo olarak dondu bana tabii. Bayrami bir atlatayim, tekrar donebilirim..

herzaman gel buyur tatlim..kac kiloya indin cnm ?

kizlar bugün öyle zor bir gündüki anlatamam bir bilseniz Kahvaltiye geldim akitma yapmis, kizartilmis sucuk,pogcalar illa ye ye ben yok yok saldirdim domates salatalik filan tabagimi doldurdum yoksa huyunu bilirim akrabamin bos birakirsam o koyuyor kizartmalari sonra
disarda kraker, dondurma ben gene yok yok istahim almiyor filan aksam yemeginde: anammm cansu hic ekmek yemiyon ya akitmadanda yemedin hatir icinde yenmezki ama bizim bu anlayis degismeli cay sefasindada önüme cezerye cikolata kondu

ben bugün bu kadar irademe sahip oldum file vermedim ya hepinizden daha iyi performanslar bekliyorum sekerlerim

Güzel menü
Bravo cansucum bu kadar şeye ben dayanamazdım heralde tartı da karşılığını alırsın umarım
[/QUOTE]
Cansu eklemiş

Güzel menü

Bravo cansucum bu kadar şeye ben dayanamazdım heralde tartı da karşılığını alırsın umarım
Cansu eklemiş[/QUOTE]

tskler tatlim ekliycem taabi derleyip toplamak lazim ortaligi öyle yorumlarda yazili sporlarla olmuyor
@Ses35 hani bende su var hep ucuklarda hersey ya kacamakn yaparim o günkü menüye bakarsin bu ne yapmis dersin yada tüm zorluklara ragmen filesiz menü...umarim hep öyle gider bu kaptanlik hepimize iyi gelir insallah

İşte bu kaptanım supersin, böyle olduktan sonra ikişer ikişer verirsin sen inşallah:-*:-*
Ben de lavaboya kalmışken bakayım dedim yine,aliskanlik,gunduz de balamayınca
Ayrıca sporumu eklemiştim tesekkur ederim.hizli kaptana yetişemeyen canım kaptan yardimcim @Ses35 sana da tesekkur ederim,eklemis kadar oldun:+):-*:-*

saolasin cnm insallah...ben iyi kaptansam o sizden kaynaklaniyor beni iyi kaptan yapan güvenen inanan sizsiniz, sayenizde cnm ins hepimiz hedeflerimize ulasiriz ama fazlasiyla yoruldum..hollandaya gidip geldim, 2 cift ayakkabi aldim birazdan yatarim simdiden iyi Geceler. Yarin uya kalmazsam acarim yine dükkani

tskler tatlim ekliycem taabi derleyip toplamak lazim ortaligi öyle yorumlarda yazili sporlarla olmuyor
@Ses35 hani bende su var hep ucuklarda hersey ya kacamakn yaparim o günkü menüye bakarsin bu ne yapmis dersin yada tüm zorluklara ragmen filesiz menü...umarim hep öyle gider bu kaptanlik hepimize iyi gelir insallah [/QUOTE]
Umarım bundan sonra kaçamak olmaz takır takır gider kilolar enerji çok güzel iyi gelicek inşallah
Ya demi yetişti valla kaptanım iyi geceler canım

İyi geceler canım

31 AĞUSTOS 2016 ÇARŞAMBA

1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
istikrar1986 :hemen yazım 20 dk koşu bandı
@yolcukardelen : 45dk yürüyürüs+ödevler

2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr : shred level 1= 30 dk + ödevler
Enise07 :120 dk yürüyüş

ÖDEVLER 5 dk hafif tempo zıplama + 25*2 ayakta sağ sol bacak geriye kaldırma 25*2 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…