Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı sabahlar uykulu gözlerle yazıyorum uşak bu gece uyutmadi sağolsun kahvaltıyida geç yapmamak için uyumuyacam malum yarın tartı günü

GÜNAYDIIINNNN :)

kızlar cumartesiden beri kahvlatılarım standart iki dilim ekmek peynir zeytin arada tereyag kullandım bugünde faklı olarak domates suyu içtim :)

öğle yemeklerini genelde yemedim biskuvı tarzı geçiştirdim akşamda pek yemedim :)

spora da devam ediyorum bu 30 day şeysini yapıyorum ama 7. dk dan ileri gidemedim henüz

upup cum hele yaz yaz oy topla bak ben topu topu bir oy aldim

yarın hep beraber göreceğiz de cok zannetmiyorum canimcim evet en çok kilo veren

ben cok yavas kilo vere biriyim ama bu ara cok hareketli yaşıyorum sürkli bi koşuşturma bide sporada başladım yavastan kilo konusunu bilmiyorumda cvremdeki herkes cok zayıfladın diyo sıkılaştım sanırım

ben cumartsi 30 day shred programını denemedim kızlar pazar pazartesi ördek gibi yürüdüm bacaklarımın karnımın acısından gercekten cok işe yarıyo ama yinede yaptım tabi şimdilik 7 dk yapabiliyorum zaten 8. dk videonun kırılma noktası diye okuyorum her yerde inşallah onuda geçmeyi basarıcam.
cok terletiyo yoruyo her yerinin yandıgını hissediyosun falan harika bişey. nişanlım yeter zayıflama demeye basladı

evet 8 dakka insan durakliyabiliyor ben daha hic kaslarimda agri hissetmdim sadece bugün...baldirlarim yani diz kapak ve ayaklarimin arasindaki bölgedeki kaslarim her adim attigimda sizliyor ama nasil sizliyor

Tünaydinlarrrrrr cnm Takimim kalkamadim bir türlü yorulmustum. sonra annemi filan aradim derken saat 10.20 buldu suanki saat burasi ama baya hareketlenmis sabahtan sporlari unutmuyoruz...aksam en son 18.30 gibi yiyelim sonra su + aksam sporuda yapib bir dus misler gibi uyuruz cünkü o sporun etkisi yani kcal yakimi sporun sonrasindada devam ediyor.....geceden tüm yag yakimi atimi filan oluyor böylece belki cift dikis gitmis oluruz

evet 8 dakka insan durakliyabiliyor ben daha hic kaslarimda agri hissetmdim sadece bugün...baldirlarim yani diz kapak ve ayaklarimin arasindaki bölgedeki kaslarim her adim attigimda sizliyor ama nasil sizliyor

neyseki hamlığımız attık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…