Bak bak bak işleri kızıştırmaya çalışanlar var burda, bakak görek o zamanArkadaşlar canlar malumunuz bu hafta itibariyle ben pembedussler upup aramızda rakip olduk
Simdiii bu hafta sizce kim birinci olur
Reyinizi kime kullanırsınız
yarışma tarzında olunca ben daha fazla gaza gelir rakibe lerde malesef genelde üzülürBak bak bak işleri kızıştırmaya çalışanlar var burda, bakak görek o zaman
upup cum hele yaz yaz oy toplaGÜNAYDIIINNNN :)
kızlar cumartesiden beri kahvlatılarım standart iki dilim ekmek peynir zeytin arada tereyag kullandım bugünde faklı olarak domates suyu içtim :)
öğle yemeklerini genelde yemedim biskuvı tarzı geçiştirdim akşamda pek yemedim :)
spora da devam ediyorum bu 30 day şeysini yapıyorum ama 7. dk dan ileri gidemedim henüz
yarın hep beraber göreceğiz de cok zannetmiyorum canimcimsizi yeneceğiiimm
nası oluyo şimdi en cok kilo veren mi kazanıyo :)
yarın hep beraber göreceğiz de cok zannetmiyorum canimcimevet en çok kilo veren
evet 8 dakka insan durakliyabiliyor ben daha hic kaslarimda agri hissetmdim sadece bugün...baldirlarim yani diz kapak ve ayaklarimin arasindaki bölgedeki kaslarim her adim attigimda sizliyor ama nasil sizliyorben cumartsi 30 day shred programını denemedim kızlar pazar pazartesi ördek gibi yürüdüm bacaklarımın karnımın acısındangercekten cok işe yarıyo ama yinede yaptım tabi şimdilik 7 dk yapabiliyorum zaten 8. dk videonun kırılma noktası diye okuyorum her yerde inşallah onuda geçmeyi basarıcam.
cok terletiyo yoruyo her yerinin yandıgını hissediyosun falan harika bişey. nişanlım yeter zayıflama demeye basladı
evet 8 dakka insan durakliyabiliyor ben daha hic kaslarimda agri hissetmdim sadece bugün...baldirlarim yani diz kapak ve ayaklarimin arasindaki bölgedeki kaslarim her adim attigimda sizliyor ama nasil sizliyor
Aman allahım ne yaptım ben :)) 6.45 9.45 yürüyüş ( son bir saat yavaş tempo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?