- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
o zaman yakında mezun olursunben cok yavas kilo vere biriyim ama bu ara cok hareketli yaşıyorum sürkli bi koşuşturma bide sporada başladım yavastan kilo konusunu bilmiyorumda cvremdeki herkes cok zayıfladın diyo sıkılaştım sanırım
Canim, sayfaya girer girmez senin msjin denk geldi, yazmadan duramadim..
Beni yanlis anlamazsin umarim, nacizane 39 yasinda bir ablan olarak, sana tek bir tavsiyem var.. Arkana bakmadan kac o "sevgilim " dedigin sahistan !!!! Sanmaki evlenirsen degisecek, ha tabii ki degisecek ama olumlu anlamda degil ! Sana hayati zindan edecek. Ne demek kufur etmek, hakaret etmek, baskalariyla gorusecegini ima etmek !!!! Yapma bunu kendine !! Hicbir genc kizimiz bunu kendine layik gormesin lutfen. Bu sevgi degil, kiskanmak ya da sahiplenmek de degil !! İleri de bu adam seni tartaklayacak, asagilayacak, siddet de goreceksin bunu bil.
Akil vermek haddim degil, sen egitimli, caliskan bir genc kadinsin. Hayat karsina cok duzgun, sana layik insanlar cikaracaktir emin ol. Daha once yazdigin birkac msjida biliyorum. Arkana bakmadan kac, uzaklas bu adamdan, hayatini harcama.. cevremde maalesef bunlari yasayanlar oldu, kuzenimin tum hayati alt ust oldu.. kendine bunu layik gorme..
Hollandaca gidip geldim kısmı bakkala gidip geldim gibi olmuş ya çok hoşsaolasin cnm insallah...ben iyi kaptansam o sizden kaynaklaniyorbeni iyi kaptan yapan güvenen inanan sizsiniz, sayenizde cnm ins hepimiz hedeflerimize ulasiriz ama fazlasiyla yoruldum..hollandaya gidip geldim, 2 cift ayakkabi aldim birazdan yatarim simdiden iyi Geceler. Yarin uya kalmazsam acarim yine dükkani
uyaniktim ama bakamadim takıma canım:-(kimsecikler yok. uyanmadınız mı daha huuu erken kalkan yol alır hadi bakim zıplayın kızlar
Herkes mi dahil yani yarışmayayarın hep beraber göreceğiz de cok zannetmiyorum canimcimevet en çok kilo veren
Biri seni durdur(ma)SunAman allahım ne yaptım ben :)) 6.45 9.45 yürüyüş ( son bir saat yavaş tempo)
Ayy hiç öyle göbeğim olmadı,45 kiloyken bile hatta:-
valla ben de aynı şeyi dusunuyorum,Enise07 bunların aynısını yazmak gelmişti içimden ama yanlış olur belki diye çekinmiştin.o yüzden hakkında ne hayırlaysa o olsun demiştim.ama arkadaşımız en doğru şeyi dobra dobra söylemiş, çok da iyi yapmış.bence de kaç ama yine söylüyorum hakkında ne hayırlaysa o olsun inş
o zaman yakında mezun olursun
insanity max birde karatayi uygula eminim ki ineryok kuzum yarın tartılcam 57 olmuşsam ne kadar iyi yani kilom inmiyo bi türlü
3 lu gurup kurduk baba uygun rakip olursanız ne alaHollandaca gidip geldim kısmı bakkala gidip geldim gibi olmuş ya çok hoş
uyaniktim ama bakamadim takıma canım:-(
Herkes mi dahil yani yarışmayahaftaya böyle yapabiliriz aslında
Biri seni durdur(ma)Sun
Ayy hiç öyle göbeğim olmadı,45 kiloyken bile hatta:-işsiz:
valla ben de aynı şeyi dusunuyorum,Enise07 çokkarismak uygun olmaz demiştim ama sosyoloji sagolsun
insanity max birde karatayi uygula eminim ki iner
aslında hafta içi bigün daha tartılma günü olsa daha iyi olur onda da kendi aramızda 1. seceriz hem bi gün daha yediklerime cok dikkat etmiş oluruz her perşembe oldugu gibi
pazartesi alsak gün olarakhem haftasonu kacamaklarini önlemis oluruz hafta ici zaten belli bir rutin icerisinde oluyoruz ne dersiniz kizlar ??
Bu inceceik belleri görünce acaip motive oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?