Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Enise07 bunların aynısını yazmak gelmişti içimden ama yanlış olur belki diye çekinmiştin.o yüzden hakkında ne hayırlaysa o olsun demiştim.ama arkadaşımız en doğru şeyi dobra dobra söylemiş, çok da iyi yapmış.bence de kaç ama yine söylüyorum hakkında ne hayırlaysa o olsun inş

Kızlar günaydın mi desemerken uyandım ben de ama okula yetiştim,oglumda sabaha karşı yapınca altına,carsaf değiştir,yika şer derken.. toplantı vardı,oymayamadim yoksa bi saatten fazla tenis oynardim ama 10dk ile sınırlı kaldı:-( bugün gündüzden yapacağım sporumu,aksam misafirim var.oglhmun doğum günü bugün,erteleyemezdim ama saat olarak alabileceğiniz en erken saate aldım:6 7den sonra ağzıma lokma surrmem ve mümkün olduğunca az yerim.size yazacağım diye utanirim hemkız kizayiz sonrasında tepiniriz spor olur o da eritir tüm yediklerini

Hollandaca gidip geldim kısmı bakkala gidip geldim gibi olmuş ya çok hoş
kimsecikler yok. uyanmadınız mı daha huuu erken kalkan yol alır hadi bakim zıplayın kızlar
uyaniktim ama bakamadim takıma canım:-(
yarın hep beraber göreceğiz de cok zannetmiyorum canimcim evet en çok kilo veren
Herkes mi dahil yani yarışmaya haftaya böyle yapabiliriz aslında
Aman allahım ne yaptım ben :)) 6.45 9.45 yürüyüş ( son bir saat yavaş tempo)
Biri seni durdur(ma)Sun
Ayy hiç öyle göbeğim olmadı,45 kiloyken bile hatta:-işsiz:
valla ben de aynı şeyi dusunuyorum, Enise07 çokkarismak uygun olmaz demiştim ama sosyoloji sagolsun

aslında hafta içi bigün daha tartılma günü olsa daha iyi olur onda da kendi aramızda 1. seceriz hem bi gün daha yediklerime cok dikkat etmiş oluruz her perşembe oldugu gibi

3 lu gurup kurduk baba uygun rakip olursanız ne ala

aslında hafta içi bigün daha tartılma günü olsa daha iyi olur onda da kendi aramızda 1. seceriz hem bi gün daha yediklerime cok dikkat etmiş oluruz her perşembe oldugu gibi

pazartesi alsak gün olarak hem haftasonu kacamaklarini önlemis oluruz hafta ici zaten belli bir rutin icerisinde oluyoruz ne dersiniz kizlar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…