Çok güzel olmuş
Olur güzel olurpazartesi alsak gün olarakhem haftasonu kacamaklarini önlemis oluruz hafta ici zaten belli bir rutin icerisinde oluyoruz ne dersiniz kizlar ??
Nice mutlu yıllar oğluşuna tatlımmKızlar günaydın mi desemerken uyandım ben de ama okula yetiştim,oglumda sabaha karşı yapınca altına,carsaf değiştir,yika şer derken.. toplantı vardı,oymayamadim yoksa bi saatten fazla tenis oynardim ama 10dk ile sınırlı kaldı:-( bugün gündüzden yapacağım sporumu,aksam misafirim var.oglhmun doğum günü bugün,erteleyemezdim ama saat olarak alabileceğiniz en erken saate aldım:6 7den sonra ağzıma lokma surrmem ve mümkün olduğunca az yerim.size yazacağım diye utanirim hem kız kizayiz sonrasında tepiniriz spor olur o da eritir tüm yediklerini
170 boyun varsa alalım hemen :))Bende bundan istiyorummmm
Neyi pazartesi yapıyoruz ben birsey kacirmisimOlur güzel olur
Yarın tartı var sen pek kaçırma yinedeKızlar günaydın mi desemerken uyandım ben de ama okula yetiştim,oglumda sabaha karşı yapınca altına,carsaf değiştir,yika şer derken.. toplantı vardı,oymayamadim yoksa bi saatten fazla tenis oynardim ama 10dk ile sınırlı kaldı:-( bugün gündüzden yapacağım sporumu,aksam misafirim var.oglhmun doğum günü bugün,erteleyemezdim ama saat olarak alabileceğiniz en erken saate aldım:6 7den sonra ağzıma lokma surrmem ve mümkün olduğunca az yerim.size yazacağım diye utanirim hem kız kizayiz sonrasında tepiniriz spor olur o da eritir tüm yediklerini
Takım içi tartı günüNeyi pazartesi yapıyoruz ben birsey kacirmisim
Hep böyle bacaklarım olsun istemişimdir incecik selülitsizz170 boyun varsa alalım hemen :))
Bana her türlü uyar çünkü haftasonları kaçamak yapmıyorumpazartesi alsak gün olarakhem haftasonu kacamaklarini önlemis oluruz hafta ici zaten belli bir rutin icerisinde oluyoruz ne dersiniz kizlar ??
Galiba 1.70 ti cnm, hadi al bakim170 boyun varsa alalım hemen :))
Ewet hadi hadi al nolırrrrrrrrGaliba 1.70 ti cnm, hadi al bakim
Galiba 1.70 ti cnm, hadi al bakim
Aa sizde armut piş ağzıma düş az yeyin de kendiniz alınEwet hadi hadi al nolırrrrrrrr
İnşallah canım bol eksiler
kızlar ben cıkıoyurm yarın görüşürüz muhtemelen yine -400 le gelirim her hafta 400 veriyorm cünkü. ayy 56 lara düşsem dha ne isterim
evet cok eski bir topik ama resimlere cok iyi bakin arkadas bunu yaklasik 2 ay icerisinde basarmis bizede örnek olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elulit-basari-hikayem-toplanin-kizlar.628261/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?