R RoseAnge yok sadece örnek nasil bir degisim yapilabilir adim adim iyi gosteren bir Hikaye diye paylastim. Eminim takimim cok motive olacaktir
Yukar 481 etap listesi var ordan górebiliyorsun...Takimdan sadece bir kac kisi gecen hafta ayrildi o kadar yoksa tam gaz devam
Evet sen mezun olmustun karnen cikartilmismiydi ?
evet canim cikartildi
keske devam etseydim diyorum guzel oluyordu ama malesef yazamiyorum isten
Hedefine ulasana kadar kalabilirden daha 4 yada 5 kilon vardi. Bunlarda en son kilolar yani en zor giden kilolar bildigim kadariyla. Kaptan yardimcisi olmak varken kendin ayrilmak istedin.
Ama çok şükür Takimin Kaptanida varda, yardimcilarida var. Takim kapanmadi ve herşey yolunda
Sanada kolay gelsin son kilolari verirken. Her zaman ugrayip bir yeşil çayimizi icebilirsin.
İmgecim hoşgeldin nasıl gidiyor parmağın nasıl oldu canım toparladım mıbence baskalarinin hikayelerine takilmayin
herkes kendi hikayesini kendi yazar
herkesin metabolizmasi farkli calisiyor
kiminde 1500 cal zayifltirken kiminde +1 cikartiyor
Sporda da ayni
Güzel toparlanmış hatun darısı başımızaevet cok eski bir topik ama resimlere cok iyi bakin arkadas bunu yaklasik 2 ay icerisinde basarmis bizede örnek olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elulit-basari-hikayem-toplanin-kizlar.628261/
Hayırlı olsun canım keşke devam etseydin ama sense haklısın son zamanlarda çok zorlanıyordun umarım biran önce kurtulursun kalanlardanevet canim cikartildi
keske devam etseydim diyorum guzel oluyordu ama malesef yazamiyorum isten
evet verilen kilo 8,5 öyle aman aman 20-30 kilo degil ama vücüdü cok belirgin bir sekilde degismis bu Hikayeyede cok belli oluyor . darisi basimizaGüzel toparlanmış hatun darısı başımıza
Onun tecrübesiz yanlarını tamamlıyoruz hep birlikte ama enerjisi ve takıma sahip çıkmasıyla örnek bir kaptan olma yolunda cansu elinden geleni yapıyor.Takim kaptani olmak icin cok tecrubeli oldugunu dusunmuyorum , sana da pek isinamadigim icin mezun olmayı tercih ettim.
Yine de teşekkürler
Sizlere kolay gelsin.
Sporun faydaları inşallah bizde görürüzevet verilen kilo 8,5 öyle aman aman 20-30 kilo degil ama vücüdü cok belirgin bir sekilde degismis bu Hikayeyede cok belli oluyor . darisi basimiza
Onun tecrübesiz yanlarını tamamlıyoruz hep birlikte ama enerjisi ve takıma sahip çıkmasıyla örnek bir kaptan olma yolunda cansu elinden geleni yapıyor.
Ama ısınamamak başka bişey tabi o konuda bişey diyemem :)
Sporun faydaları inşallah bizde görürüz
O benim işte cansu ay düzen lazım bana neyse az kaldıtskler tatlimsu bayram bir olsa bitsede...herkez evine dönüp düzeni otursa
Onu bende duydum ayrıca ağırlık çalışmak çok iyi kalori yaktırıyormuş yarın yazlığa geçcem orda spora baya vaktim olur bayrama kadar toparlarim biraz inşallahyanlis okumadiysam agirlik calisip ve bölgesel hareketlerin etki ettigini söyliyor cardioyuyu daha cok intervall seklinde uygulamiski öyle tavsiye ediyor cogu uzman...yani 3 dk tempolu yürüme 2 dk kosma ve 30-45 dk tamamlayana kadar bunlari tekrari.
tek sen degil tatlim birdeO benim işte cansu ay düzen lazım bana neyse az kaldı
İşim var kaçtım şimdi akşam görüşürüz
İmgecim hoşgeldin nasıl gidiyor parmağın nasıl oldu canım toparladım mı
Akşam fazla çıkarız canm kilo gece veriliyor o yüzden Sabh wc den sonra tartılmak daha iyi 100 gr 100 gr dırben 00:00 anca burda olabilirim...kizlar @dagyolu ,Enise07 , @yolcukardelen , Myprincesses , upup25 , @Ses35 egerki yarin sabah vaktiniz olamiycaksa lütfen uymadan önce dartilip kilo bildiriminizi yapin ki...yarin liste gec kalmasin 10 Takimin 10 numara Hatunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?