Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

R RoseAnge yok sadece örnek nasil bir degisim yapilabilir adim adim iyi gosteren bir Hikaye diye paylastim. Eminim takimim cok motive olacaktir
Yukar 481 etap listesi var ordan górebiliyorsun...Takimdan sadece bir kac kisi gecen hafta ayrildi o kadar yoksa tam gaz devam

Evet sen mezun olmustun karnen cikartilmismiydi ?

evet canim cikartildi
keske devam etseydim diyorum guzel oluyordu ama malesef yazamiyorum isten

evet canim cikartildi
keske devam etseydim diyorum guzel oluyordu ama malesef yazamiyorum isten

Hedefine ulasana kadar kalabilirden daha 4 yada 5 kilon vardi. Bunlarda en son kilolar yani en zor giden kilolar bildigim kadariyla. Kaptan yardimcisi olmak varken kendin ayrilmak istedin.

Ama çok şükür Takimin Kaptanida varda, yardimcilarida var. Takim kapanmadi ve herşey yolunda

Sanada kolay gelsin son kilolari verirken. Her zaman ugrayip bir yeşil çayimizi icebilirsin.

Takim kaptani olmak icin cok tecrubeli oldugunu dusunmuyorum , sana da pek isinamadigim icin mezun olmayı tercih ettim.
Yine de teşekkürler
Sizlere kolay gelsin.

bence baskalarinin hikayelerine takilmayin
herkes kendi hikayesini kendi yazar
herkesin metabolizmasi farkli calisiyor
kiminde 1500 cal zayifltirken kiminde +1 cikartiyor
Sporda da ayni
İmgecim hoşgeldin nasıl gidiyor parmağın nasıl oldu canım toparladım mı

Takim kaptani olmak icin cok tecrubeli oldugunu dusunmuyorum , sana da pek isinamadigim icin mezun olmayı tercih ettim.
Yine de teşekkürler
Sizlere kolay gelsin.
Onun tecrübesiz yanlarını tamamlıyoruz hep birlikte ama enerjisi ve takıma sahip çıkmasıyla örnek bir kaptan olma yolunda cansu elinden geleni yapıyor.
Ama ısınamamak başka bişey tabi o konuda bişey diyemem :)

tskler tatlim su bayram bir olsa bitsede...herkez evine dönüp düzeni otursa

Sporun faydaları inşallah bizde görürüz

yanlis okumadiysam agirlik calisip ve bölgesel hareketlerin etki ettigini söyliyor cardioyuyu daha cok intervall seklinde uygulamiski öyle tavsiye ediyor cogu uzman...yani 3 dk tempolu yürüme 2 dk kosma ve 30-45 dk tamamlayana kadar bunlari tekrari.

tskler tatlim su bayram bir olsa bitsede...herkez evine dönüp düzeni otursa
O benim işte cansu ay düzen lazım bana neyse az kaldı
Onu bende duydum ayrıca ağırlık çalışmak çok iyi kalori yaktırıyormuş yarın yazlığa geçcem orda spora baya vaktim olur bayrama kadar toparlarim biraz inşallah

@Ses35 cokkk eskiden benim bir programmim vardi...müthis etki edip cm cm inceliyordum kiloda veriyordum ama gözle cok dikkat cekiyorduki...spor salonundaki hanimlar ne yapiyorsun kalcan kücülmüs diyorlardi:

Ip atlama + agirlikli Hareketler kizlar
100 ip ceviriyordum
sonra 2 tane 1,5 litre alip elime squat yapiyordum sag taraf 15-18 yani sizlayan kadar
sonra yine 100 ip diger taraf
böyle böyle 6-7 hareket yapiyordum
ama asla aralarda fazla duraklamiyordum....hep hareket halindeydim ve su ter icinde kaliyordum...
20-30 dk sonra takatim kalmayinca birakiyordum...
en etkili workout lardan biri ki kickbox antremanlarindada ip kullaniliyor

Ben suan yapmiyorum cünkü dizlerime fazla yük bindirmekten cekiniyorum...73-75 olunca yeniden baslamayi düsünüyorum.

***10. TAKIM 481.ETAP***

cansutr(84.0///)
dagyolu(81.3///)
Enise07(77.7///)
yolcukardelen(55.5///)

pembedussler(79.0///)
upup25(57.4///)

10.takım ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…