Cansu böyle olmaz ama sen nası kilo vercMenüm
Sabah 12:30
5 dilim sucuk+2 Yumurta (sahanda)
domates
7 zeytin
Aksam 18.30
Protein tozlu icecek
Su:2,5 litre
Spor: leslie 1 mile=15 dk
Oh yarasın içtiğin sular canım eksi olarak geri dönsün sanaoldum gitti
Tesekkur ederim canim
Tesekkur ederim canım,dikkat ettim çok sukur.biraz geç geldiler 8den sonra hiçbir şey yemedim.bi suru oynadık,3lt de şu içtim
Ben karneni gormedim canım,tebrik ederim çok sevindim
bunu bu hafta denesem mi acaba,hedefe daha kısa zamanda varirim galiba
ben onu bilerek yazıyor sanmistin,ben yapıyorum da bazen
günaydın tebrik ederim bir kilo vermissin malesef ki bu hafta rakibe ne yenildin ayda 5 kilo gerçekten çok iyi biraz önce baktim kimsecikler yok bende girip çıktımGünaydın çıtırcıklarrrrr hâlâ uyuyor mu bu çıtırlar, ben tartıldım adaçayımı içiyorumhemen kilo bildiriminde bulunıyorum
Geçen hafta 79,0
Bu hafts 78,0
% 1,27
Veee 1 ayda toplam 5 kg
amiinnn canım benimCansu böyle olmaz ama sen nası kilo verc
Oh yarasın içtiğin sular canım eksi olarak geri dönsün sana
en böyle
Supersin,tebrik ederim kuzumm:-*Günaydın çıtırcıklarrrrr hâlâ uyuyor mu bu çıtırlar, ben tartıldım adaçayımı içiyorumhemen kilo bildiriminde bulunıyorum
Geçen hafta 79,0
Bu hafts 78,0
% 1,27
Veee 1 ayda toplam 5 kg
Vayyyyy , işte bu vallaHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 79.7
Fark 1.6
Yüzde %1.97
5lik su bidonu köy canim80 lerden kılpayi kurtuldum ama çok sevinemedim bir 78 ı görsem ama aslında bizim tartıya millet 1 kilo fazla çıkartıyor diyor bende bir farkli tartilarda tartiliyim doğruysa degistirim güya da yeni almıştım olsun 1 kiloda 1 kilo dur
canımız sağolsun canım, giden nbizden değilYolcukardelen seni gordum sana bir mesaj
baci baci oyun boşa getti
teşekkür ederim can doğru niye akıl edemedim ki dur koyayimamiinnn canım benim
Supersin,tebrik ederim kuzumm:-*
Vayyyyy , işte bu valla
5lik su bidonu köy canim
canımız sağolsun canım, giden nbizden değil
Tebrik ederim canmgünaydın tebrik ederim bir kilo vermissin malesef ki bu hafta rakibe ne yenildin ayda 5 kilo gerçekten çok iyi biraz önce baktim kimsecikler yok bende girip çıktım
Sağol canmmmmSupersin,tebrik ederim kuzumm:-
Niye boşa gitsin canım onundesteğiyle motive oluyorum o bana yetiyorYolcukardelen seni gordum sana bir mesaj
baci baci oyun boşa getti
Çok güzel vermişsin tabi canım rakip olduğumuz için takılıyorum benimde demir eksikliğim var o yüzden bu performans a yavaş yemiyorum benimde 5 aylik bebisim var malesef benim sütüm hiç yetmedi çok yedim 5 kilo aldım ama yine olmadı anneminde olmazmışTebrik ederim canmben elimden gelenin fazlasını yaptım ama en fazla bu kadar oluyor, hem tiroidden dolayı çok zor veriyorum hem de bi taraftan bebişler için yemem gerekiyor
Canım şimdi ben tekrar haftaya oy isteyecem ya şimdiden yer yapıyorum bu takilmalarima kirilmiyorsun ins yarismadayiz ya bazı şeyler mubahNiye boşa gitsin canım onundesteğiyle motive oluyorum o bana yetiyorsağlık olsun önemli olan kilo vermek
Benimde sütüm sanki azaldı gibi yaa çok zorluyorum kendimi aslında çok doğru değil bu yaptığım bazen çocukların hakkınamı giriyorum diye düşünüyorumÇok güzel vermişsin tabi canım rakip olduğumuz için takılıyorum benimde demir eksikliğim var o yüzden bu performans a yavaş yemiyorum benimde 5 aylik bebisim var malesef benim sütüm hiç yetmedi çok yedim 5 kilo aldım ama yine olmadı anneminde olmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?