Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım şimdi ben tekrar haftaya oy isteyecem ya şimdiden yer yapıyorum bu takilmalarima kirilmiyorsun ins yarismadayiz ya bazı şeyler mubah
Yok canım kırılmıyorum ama bence aylık olsun bu yarışma daha net sonuçlar alırız diye düşünüyorum eylülün başındayız mesela bugün başlayalım

***10. TAKIM 481.ETAP***

cansutr(84.0/82,3/1,7/2,02)

dagyolu(81.3/ 79.7/1.6/%1.97)
Enise07(77.7///)
yolcukardelen(55.5//55.1/0. 4/ %0.72)

pembedussler(79.0/ 78 /1/%1.27)
upup25(57.4///)

10.takım ortalaması:

Gunaydin kizlar bol eksiler listeye kilo farki yazmamissiniz duzelttom
Erigim sen hoş geldin kaptan gelene kadar bir listeye kilosunu bildirenleri yazayım dedim

Benimde sütüm sanki azaldı gibi yaa çok zorluyorum kendimi aslında çok doğru değil bu yaptığım bazen çocukların hakkınamı giriyorum diye düşünüyorum
hic mama veriyormusun ben kendimi çok zorladım sadece emzirmeyi istiyordum her mama verisimde mahvoluyordum nasip te olmayınca olmuyor ama senin var ve azalıyor sa sakın zayıflamayi düşünme bu günler geri gelmez

Yok canım kırılmıyorum ama bence aylık olsun bu yarışma daha net sonuçlar alırız diye düşünüyorum eylülün başındayız mesela bugün başlayalım
aylık çok uzun zaman dilimi motivasyonumuz zayıflar ayın sonunda da karsilastiritiz

Az yiyorsun diyor cnm.Ben de katılıyorum
@Ses35 ya dün gec kahvalti ettim yaa...sonra aksama ise gitmem gerekiyordu...zaten karnim acikmamisti yemek aklmda degildi son dk aklima geldide protein icecegi hazirladim hemen erken yapmis olsam kahvaltiyi rahat 2-3 ögün olur aslinda ama acikmayinca yada istah olmayinca yemiyorum iste

Günaydın çıtırcıklarrrrr hâlâ uyuyor mu bu çıtırlar, ben tartıldım adaçayımı içiyorum hemen kilo bildiriminde bulunıyorum
Geçen hafta 79,0
Bu hafts 78,0
% 1,27

Veee 1 ayda toplam 5 kg
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 79.7
Fark 1.6
Yüzde %1.97
Harika gitmiş kızlar Süpersiniz ama dağyolu 20 dk işe yaramış galiba şampiyonum benim

Günaydın çıtırcıklarrrrr hâlâ uyuyor mu bu çıtırlar, ben tartıldım adaçayımı içiyorum hemen kilo bildiriminde bulunıyorum
Geçen hafta 79,0
Bu hafts 78,0
% 1,27

Veee 1 ayda toplam 5 kg

gayet güzel 1 ayda 5 kilo.....simdiye kadar herkez kilo vermis...herkezi tebrik ederim süpersiniz kizlar

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum harikasiniz vallahi. Benim bu hafta sabit sinir oldum valla. cansutr kız seni nasıl geçeyim lesslie fln yapıyon. Ben bi yürüyüş. .. off 100 gr bari vereydim. ...

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum harikasiniz vallahi. Benim bu hafta sabit sinir oldum valla. cansutr kız seni nasıl geçeyim lesslie fln yapıyon. Ben bi yürüyüş. .. off 100 gr bari vereydim. ...
İkiniz de az yediğiniz için ilk zamanlar hızlı verirsiniz.sonra duraklamaya geçtiğinizde hiç bir şey yemeseniz de kg veremezsiniz

Olmaz yinede yoğurt yulaf ve sebze yok bişey ekleMelis in mesela meyve hiçbişey yok

***10. TAKIM 481.ETAP***

cansutr(84.0/82,3/1,7/2,02)
dagyolu(81.3/ 79.7/1.6/%1.97)
Enise07(77.7///) sabit
yolcukardelen(55.5//55.1/0. 4/ %0.72)

pembedussler(79.0/ 78 /1/%1.27)
upup25(57.4///)

10.takım ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…