saol cnm. tmm daha fazla yemeye caliscam sabahlari ölcüm iyi aslinda yada ? ögle aksam yemekleri az oluyorcansutr harika gitmiş tebrikler
Az olması iyi ama denge yok canım biraz daha öteki öğünlerde de bişey görelim :))saol cnm. tmm daha fazla yemeye caliscam sabahlari ölcüm iyi aslinda yada ? ögle aksam yemekleri az oluyor
Yüzdemiz çok iyi inşallah birinci oluruz***10. TAKIM 481.ETAP***
cansutr(84.0/82,3/1,7/2,02)
dagyolu(81.3/ 79.7/1.6/%1.97)
Enise07(77.7/77.7/0/0,00%) sabit
yolcukardelen(55.5//55.1/0. 4/ %0.72)
pembedussler(79.0/ 78 /1/%1.27)
upup25(57.4///)
10.takım ortalaması: 1,20%
aynen yüzdemisi iyi birdeYüzdemiz çok iyi inşallah birinci oluruz
Tek başına sütümün ikisine yetmesi mümkün değil mecburen mama veriyorum % 50 50 idi ama artık süt oranım düştü diyebilirim,normalde bir öğün olarak yetiyordu şimdi takviye yapıyorum bir aya kadar da ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum şu mamadan kurtulsam iyi olur hiç veresim gelmiyor mecbur olmasamhic mama veriyormusun ben kendimi çok zorladım sadece emzirmeyi istiyordum her mama verisimde mahvoluyordum nasip te olmayınca olmuyor ama senin var ve azalıyor sa sakın zayıflamayi düşünme bu günler geri gelmez
kızlar cok iyi kilo vermişssiniz masallah hepinize :)
ben nete giremiyorm artık pek iş yogunlugundan dolayı .
dünkü menümüde azaym hemen.
sabah:
iki dilim ekmek
peynir
zeytin
azıcıkta tereyagı
öğle:
düğün corbası
türlü
2dilim ekmek
akşam
5gibi yarım mısır yedim
7gibide bi tabak kısır yedim.
biraz fazla kacırdım yine ama regl dönemine atıyorum sucu hemen
Listeyi paylaştın mı cansucum***10. TAKIM 481.ETAP***
cansutr(84.0/82,3/1,7/2,02)
dagyolu(81.3/ 79.7/1.6/%1.97)
Enise07(77.7/77.7/0/0,00%) sabit
yolcukardelen(55.5//55.1/0. 4/ %0.72)
pembedussler(79.0/ 78 /1/%1.27)
upup25(57.4/56,9/0,5/0,87)
10.takım ortalaması: 1,14%
Listeyi paylaştın mı cansucum
Baktım ama göremedim canım kontrol edermisin@Ses35 paylastim ama basligi birde tarihi bir türlü ortaliyamadimneyse biri düzeltir umarim diger takimlardan
canım sen sonuc alanına yapıstırmışsın paylaşıma bakBaktım ama göremedim canım kontrol edermisin
Cansucum ben yanlış yere bakıp listeyi sonuç listelerine atmıştımlisteyi paylastim ben cikiyorum 1 saate dönerim bakalim diger takimlar ne yapti
Ya farkettim acemilik işte sorun olmaz dimi Sağol ayfercim elini üzerimizde hissetmek çok güzel nasılsın neler yapıyorsuncanım sen sonuc alanına yapıstırmışsın paylaşıma bak
yok canım sorun olmazCansucum ben yanlış yere bakıp listeyi sonuç listelerine atmıştım
Ya farkettim acemilik işte sorun olmaz dimi Sağol ayfercim elini üzerimizde hissetmek çok güzel nasılsın neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?