Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yok canım sorun olmaz
iyiyim canım arada sırada ugruyorum işte sonbaharda yeni başlangıçlara başlıyorum kendimce siz nasılsnız
Ben köyden yazlığa geçiyorum bugün saat 5 te yola çıkcam bende bayrama kadar biraz toparlanayım okullar açılınca düzenim oturacak işte bende rahat edicem kan ilaçlarımda bitti umarım düzelmiştir artık dönünce tahlillerimide yaptırayım umarım hepimiz için herşey daha iyi olur canım

Amin canim

01 eylül
06.45 -09.45 yürüyüş

11.00 domates salatalık yeşil biber peynir 4 zeytin 1 çay kaşığı tereyağ 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek maydanoz

15.30 1 tabak türlü ve acili ezme 4 kaşık

16.30 10 adet badem

20.00 yarım biber dolması

Su 2 lt
Spor 3 saat yürüyüş ve ödevler

Olsun hayatım bu hafta olmadı haftaya olur enise yakında kan tahlili yaptırdım mı beslenme iyi spor iyi regli haftan mı
7 sinde oldum cnm geçen ay. Yaklaştı yani... tahlil yaptırmadim ama yaptırsam iyi olacaga benziyo

7 sinde oldum cnm geçen ay. Yaklaştı yani... tahlil yaptırmadim ama yaptırsam iyi olacaga benziyo
Evet az kalmış ondan olabilir tabi kan tahlili yaptır canım
Bu arada birincilik geliyo sanki ne dersiniz??? cansutr kaptanimda bir birincilik alır sanki:))
Evet sanki :))
Ben bi aç karnımı doyurayim 1 biber dolması 1 kaşık yoğurt

Yoğurt bitmiş evde
Oda yoğurtsuz yenmez ki afiyet olsun canım

Bu arada birincilik geliyo sanki ne dersiniz??? cansutr kaptanimda bir birincilik alır sanki:))

sen yürüyüsü nasil yapiyorsun hem ayni hizda mi ? belki vücüdün alisti ve etki etmiyor artik metobolizmana ?? menülerin gayet iyi cnm..olsun bu hafta böyle olur haftaya en cok sen verirsin kilo almiyalim yeter duraklama olabilir ara sira.
takim 1 ci olsa cok güzel olur ama bakalim daha hicbirsey belli degil sanirim

Enise07 paylasim alanina gittim simdilik 3 takim yüzdelerini aciklamis arasinda en yüksek yüzdesi olan biziz aksama belki belli olur en gec yarin aciklanir.
Evet cnm bende onu görüp yazdım zaten birincilik gelir mi diye. :) 9. Takımı kontrol ettim ortalama yazmıyor ama sanırım biz daha iyiyiz:)))

@Ses35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…