Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet 2 ci gibi gözüküyoruz....buda cok iyi performans gecen hafta 7 ciydik simdi 2 ci olduk Hedef hep ilk 3 te kalmak olsun en kötü ihtimalle 3 cü olalim citirlarim sizinle gurur duyuyorum

Menüm

Sabah
Sahanda yumurta+5 dilim sucuk
7 zeytin
1 parca peynir

Aksam
2-3 yk bulgur pilavi
2 tavuk kanadi (izgara)
4 Cherry domates

Su: yaklasik 2 litre simdiye kadar 2,5 tamamlanir
Spor: yapicam uymadan yorgunda olsam

Evet ya kılpayi kacirmisiz hayırlısı olsun inş haftaya 1.oluruz
kaptan sende herhal derece alırsın
Bugün misafirlikte ydim çok az yanlışlıklar oldu
Cuma diye menü paylaşımı yapmamazlik etmeyelim

yok ya bireysel birincilik en az 2,5 2,8 olmasi gerek ki 1 ci olma sansim olsun haftaya belki nasipse 1 ci oluruz

senin sporlari gördükce yokkk bu kizi hayatta gecemezsin diyorum süpersin böyle devam

Aaah ah bir inci gibi yazamadım. ...
senin sporlari gördükce yokkk bu kizi hayatta gecemezsin diyorum süpersin böyle devam
Hayatım sporlar iyi de kilo verimi yok. Benim yerimde başkası olsa çokta 6 7 kilo vermiş olurdu belki daha fazla

Karatay kahvaltısıda neymiş :)
Öteki cıs ları bugün cuma olduğundan görmüyorum
canstr yazmış sağolsun ekmek hariç yumurta zeytin peynir ve ceviz bol salata

simit yarım bir cis gerisi harika

Çok az yemissin

2 yumurta, bol zeytin, peynir, yesillik (maydanoz, roka, dereotu) ceviz, domates, salatalik= Karatay Kahvaltisi
sağol canım

GÜNAYDİİİİİİİNNN! !!!

@Enise07 yürüyüşe gider öncesinde size selam eder :)))

kolay gelsin Enisecim yürü yürü bizim adımıza da yürü

Kızlar dün ki menumde üzüm yemistim yazmayı unutmuşum haberiniz olsun

GÜNAYDİİİİİİİNNN! !!!

@Enise07 yürüyüşe gider öncesinde size selam eder :)))

Selam canım Enisecim belki çok fazla yükleniyorsun kilo vermek yerine kas yapıyorsun tabi oda tartıya yansımıyor olabilir spor süreni ya kısaltmayı yada 2 günde 1 yapmayı denesen ve perşembe leri yapmasan nası olur acaba
Kızlar bugün dışarda olcam ben denize gitcem.akşam burda olurum
İyi yüzmeler canım
canstr yazmış sağolsun ekmek hariç yumurta zeytin peynir ve ceviz bol salata

simit yarım bir cis gerisi harika

Çok az yemissin

sağol canım

kolay gelsin Enisecim yürü yürü bizim adımıza da yürü
Yarım simit 2 dilim ekmek yapar toplamda 4 dilim ekmek yemiş oldum :)
Enise neden bizim yerimize yürüyor acaba bizim ayaklar ne işe yarıyor :)
Günaydinlar güzel takimim güzel bir haftasonu dilerim bol sporlu saglikli beslenmeli...cok isim var üfff cokk
Kolay gelsin canım

Ayy kizlaaarr Antalyaya aniden bir fırtına geldi ki sormayın haberlerde gördünüz mü yat gemisi batmış 80 kişi vardı içinde 6 kişi yaralanmış allahtan ölen yok. Bizde yakalanmadan kaçtık hemen Allahtan. Önce hortum çıktı sandık herseyi uçurdu sahilde.
Bizim mahallede de 2 tane gunisinin ısıtma panelleri uçmuş düşmüş.
Baharı görmeden kışa geçiyoruz hemen bu Antalya hep böyle yahu:)

@Ses35 cnm benim haklı olma payın var. Ben 68 ile salona başlayıp 69 olmuştum 3 ayda acayip torlayip inceldim ama fena kas yapmıştım. 5 gün 4 saat boyunca fitness yapardım :))

Geçmiş olsun canım havalar serinledi artık (
@Ses35 cnm benim haklı olma payın var. Ben 68 ile salona başlayıp 69 olmuştum 3 ayda acayip torlayip inceldim ama fena kas yapmıştım. 5 gün 4 saat boyunca fitness yapardım :))
Enisecim ben bunu tecrübe etmedim duydum sadece ama sen tecrübe etmişsin olabilir bide hafiflet de dene bakalım belki meto cevap verir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…