Havuç tatator yediğim havuzunu bilmiyorum:)))Teşekkür ederim canım
Hahayt ben de onu bi yemek zannettim taratorun ortasında domates soğan oluyo ya sizde öyle deniyor sandım
Karatay kahvaltısıda neymiş :)
Öteki cıs ları bugün cuma olduğundan görmüyorum
Evet ya kılpayi kacirmisiz hayırlısı olsun inş haftaya 1.oluruz
kaptan sende herhal derece alırsın
Bugün misafirlikte ydim çok az yanlışlıklar oldu
Cuma diye menü paylaşımı yapmamazlik etmeyelim
2 eylül
6.30- 8.30 yürüyüş
10.00 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir 2 kaşık havuz tarator 2 küçük parça börek çay
14.30 1 orta boy biber dolması 1 kaşık yoğurt
17.00 sade Türk Kahvesi 3 kuru mürdüm erigi 6 badem 1 ceviz 1 petit beurre
18.00-19.00 yürüyüş
Spor 3 saat yürüyüş ve ödevler
Su şu an 2 ama 3 olacak
Hayatım sporlar iyi de kilo verimi yok. Benim yerimde başkası olsa çokta 6 7 kilo vermiş olurdu belki daha fazlasenin sporlari gördükce yokkk bu kizi hayatta gecemezsin diyorumsüpersin böyle devam
canstr yazmış sağolsun ekmek hariç yumurta zeytin peynir ve ceviz bol salataKaratay kahvaltısıda neymiş :)
Öteki cıs ları bugün cuma olduğundan görmüyorum
simit yarım bir cis gerisi harikaSabah : 1 dilim kızarmış kepekli ekmek 1 dilim peynir yarım yumurta 4 zeytin domates salatalık 2 kaşık patlıcan salatası
Öğle: yarım simit 1 dilim peynir domates
Akşam : 1 Çupra salata 1 dilim tambuğday ekmeği salata
Su 2 litre
Spor 90 dk yürüyüş
Çok az yemissinevet 2 ci gibi gözüküyoruz....buda cok iyi performans gecen hafta 7 ciydik simdi 2 ci oldukHedef hep ilk 3 te kalmak olsun en kötü ihtimalle 3 cü olalim citirlarim sizinle gurur duyuyorum
Menüm
Sabah
Sahanda yumurta+5 dilim sucuk
7 zeytin
1 parca peynir
Aksam
2-3 yk bulgur pilavi
2 tavuk kanadi (izgara)
4 Cherry domates
Su: yaklasik 2 litre simdiye kadar 2,5 tamamlanir
Spor: yapicam uymadan yorgunda olsam
sağol canım2 yumurta, bol zeytin, peynir, yesillik (maydanoz, roka, dereotu) ceviz, domates, salatalik= Karatay Kahvaltisi
kolay gelsin Enisecim yürü yürü bizim adımıza da yürüGÜNAYDİİİİİİİNNN! !!!
@Enise07 yürüyüşe gider öncesinde size selam eder :)))
Selam canım Enisecim belki çok fazla yükleniyorsun kilo vermek yerine kas yapıyorsun tabi oda tartıya yansımıyor olabilir spor süreni ya kısaltmayı yada 2 günde 1 yapmayı denesen ve perşembe leri yapmasan nası olur acabaGÜNAYDİİİİİİİNNN! !!!
@Enise07 yürüyüşe gider öncesinde size selam eder :)))
İyi yüzmeler canımKızlar bugün dışarda olcam ben denize gitcem.akşam burda olurum
Yarım simit 2 dilim ekmek yapar toplamda 4 dilim ekmek yemiş oldum :)canstr yazmış sağolsun ekmek hariç yumurta zeytin peynir ve ceviz bol salata
simit yarım bir cis gerisi harika
Çok az yemissin
sağol canım
kolay gelsin Enisecim yürü yürü bizim adımıza da yürü
Kolay gelsin canımGünaydinlar güzel takimimgüzel bir haftasonu dilerim bol sporlu saglikli beslenmeli...cok isim var üfff cokk
Geçmiş olsun canım havalar serinledi artıkAyy kizlaaarr Antalyaya aniden bir fırtına geldi ki sormayın haberlerde gördünüz mü yat gemisi batmış 80 kişi vardı içinde 6 kişi yaralanmış allahtan ölen yok. Bizde yakalanmadan kaçtık hemen Allahtan. Önce hortum çıktı sandık herseyi uçurdu sahilde.
Bizim mahallede de 2 tane gunisinin ısıtma panelleri uçmuş düşmüş.
Baharı görmeden kışa geçiyoruz hemen bu Antalya hep böyle yahu:)
Enisecim ben bunu tecrübe etmedim duydum sadece ama sen tecrübe etmişsin olabilir bide hafiflet de dene bakalım belki meto cevap verir :))@Ses35 cnm benim haklı olma payın var. Ben 68 ile salona başlayıp 69 olmuştum 3 ayda acayip torlayip inceldim ama fena kas yapmıştım. 5 gün 4 saat boyunca fitness yapardım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?