2 dilim ekmeğe tekabül gelmesi dogrudur ama diyetteyken olmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü ben bu tür şeylere kapı açınca başka tavizler geliyor tabi herkes bir değilSelam canım Enisecim belki çok fazla yükleniyorsun kilo vermek yerine kas yapıyorsun tabi oda tartıya yansımıyor olabilir spor süreni ya kısaltmayı yada 2 günde 1 yapmayı denesen ve perşembe leri yapmasan nası olur acaba
İyi yüzmeler canım
Yarım simit 2 dilim ekmek yapar toplamda 4 dilim ekmek yemiş oldum :)
Enise neden bizim yerimize yürüyor acaba bizim ayaklar ne işe yarıyor :)
Kolay gelsin canım
Hım anladım güzel olmuş:)Cnm benim teşekkürler yok bugünün resmi değil . Renklisi makyajsiz:)))
Ekmek grubu değişiminde var zaten herzaman yemiyorum annem almış ortama ayak uydurmak için yedim ama hesaplayarak yiyorum zaten 1200 ü geçmiyorum baklava da vardı yemedim ama:))2 dilim ekmeğe tekabül gelmesi dogrudur ama diyetteyken olmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü ben bu tür şeylere kapı açınca başka tavizler geliyor tabi herkes bir değil
Tahminde mi yok canım döner sade miydiMenü
Sabah 2 yumurtadan yapılmış sucuklu sebzeli omlet zeytin peynir domates 4 ceviz 2 kayısı
Ara 10 leblebi
Akşam 100 gr döner salata
3 lt ins tamamlarim
spor dışarda biraz yürüyüş ama dk ya bakmadım
Ne iş yapıyorsun cansucum. kabız için keten tohumu yulaf denedin mi birde activa yoğurtBen kabizim yaaaaa offffffcikacam.simdi isden daha isyerindeyim sizler iyimisiniz kizlar unutmayin Pazartesi tarti günü
keten tohumu yulaf biliyorum ama hic denemedim daha cok kayisi filan ama fayda etmiyor...daha cok elma grapefruit tarzi seylermi yesemNe iş yapıyorsun cansucum. kabız için keten tohumu yulaf denedin mi birde activa yoğurt
Tahminde mi yok canım döner sade miydi
Dene istersen canım kolay gelsin zor bu saatteketen tohumu yulaf biliyorum ama hic denemedim daha cok kayisi filan ama fayda etmiyor...daha cok elma grapefruit tarzi seylermi yesemcanim REAL diye bir süpermarket sinciri varya tr de onun gibi rakip bir sincir bunlarin saatleri cok uzun sabah 07:00-22:00 ye kadar aciklar biz ordan cikana kadar buranin saatiyle 22.45 filan buluyor
Olabilir canım iyi mademdönere konulan sos yanindaki ekmek vesaire karatayda yasak...tek et ve salata yemistir büyük ihtimalle
yok bu saatler daha iyi noel yaklastikca gece gelmeye baslarim artik gece 2-3 gibi eve gelmeye basliyorum o zaman..ama hamd olsun isimiz varDene istersen canım kolay gelsin zor bu saatte
Yaaa o daha zormuş ama doğru işin olması çok güzelyok bu saatler daha iyi noel yaklastikca gece gelmeye baslarim artik gece 2-3 gibi eve gelmeye basliyorum o zaman..ama hamd olsun isimiz var
Menüyü düzeltmişsin çikolatayı görmüyorum :))Menüm
Sabah
2 sahanda yumurta+5 silim sucuk
domates
zeytin
peynir
2 dilim ekmek
Ögle
1 kase nesfit
3-4 kuru kayisi
1 isirik cikolata
Aksam
2 yk bulgur pilavi
2 tavuk kanat
Su:2 litre
Spor: ödevler
kusura bakma can yok malesef bir tahminim zaten çok az yürüdüm sade et döner ekmek sos vs yokTahminde mi yok canım döner sade miydi
evet canım doğru demişsindönere konulan sos yanindaki ekmek vesaire karatayda yasak...tek et ve salata yemistir büyük ihtimalle
menün güzel sadece öğlenle akşam yer değiştirip salata da ekleyebilirsinMenüm
Sabah
2 sahanda yumurta+5 silim sucuk
domates
zeytin
peynir
2 dilim ekmek
Ögle
1 kase nesfit
3-4 kuru kayisi
1 isirik cikolata
Aksam
2 yk bulgur pilavi
2 tavuk kanat
Su:2 litre
Spor: ödevler
spor super menüde guzelSabah 3 kaşık patlıcan salatası 1 dilim peynir domates salatalık 4 zeytin 2 dilim ekmek 1 lokma tereyağ bal 1 tam ceviz
Ara 1 kırmızı erik az üzüm Türk kahvesi sade
Akşam 7 ızgara köfte (küçüktü) 1 dilim ekmek salata 1 kaşık turşu
Su 3 litre
Spor 205 dk spor
Bu arada bu sabahtan beri 1 limon 7 dal maydonozu ve 1 bardak suyu blendırdan çekip içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?