Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

2 dilim ekmeğe tekabül gelmesi dogrudur ama diyetteyken olmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü ben bu tür şeylere kapı açınca başka tavizler geliyor tabi herkes bir değil

Ya Enisecim geçmiş olsun şimdi oncekiyle bu foto aynı kişi öylemi ya inan ben benzetemedim

Menü
Sabah 2 yumurtadan yapılmış sucuklu sebzeli omlet zeytin peynir domates 4 ceviz 2 kayısı
Ara 10 leblebi
Akşam 100 gr döner salata
3 lt ins tamamlarim
spor dışarda biraz yürüyüş ama dk ya bakmadım

Cnm benim teşekkürler yok bugünün resmi değil . Renklisi makyajsiz:)))
Hım anladım güzel olmuş:)
2 dilim ekmeğe tekabül gelmesi dogrudur ama diyetteyken olmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü ben bu tür şeylere kapı açınca başka tavizler geliyor tabi herkes bir değil
Ekmek grubu değişiminde var zaten herzaman yemiyorum annem almış ortama ayak uydurmak için yedim ama hesaplayarak yiyorum zaten 1200 ü geçmiyorum baklava da vardı yemedim ama:))

Ben kabizim yaaaaa offffff cikacam.simdi isden daha isyerindeyim sizler iyimisiniz kizlar unutmayin Pazartesi tarti günü

Ne iş yapıyorsun cansucum. kabız için keten tohumu yulaf denedin mi birde activa yoğurt
keten tohumu yulaf biliyorum ama hic denemedim daha cok kayisi filan ama fayda etmiyor...daha cok elma grapefruit tarzi seylermi yesem canim REAL diye bir süpermarket sinciri varya tr de onun gibi rakip bir sincir bunlarin saatleri cok uzun sabah 07:00-22:00 ye kadar aciklar biz ordan cikana kadar buranin saatiyle 22.45 filan buluyor

Dene istersen canım kolay gelsin zor bu saatte

Menüm

Sabah
2 sahanda yumurta+5 silim sucuk
domates
zeytin
peynir
2 dilim ekmek

Ögle
1 kase nesfit
3-4 kuru kayisi
1 isirik cikolata

Aksam
2 yk bulgur pilavi
2 tavuk kanat

Su:2 litre
Spor: ödevler

yok bu saatler daha iyi noel yaklastikca gece gelmeye baslarim artik gece 2-3 gibi eve gelmeye basliyorum o zaman..ama hamd olsun isimiz var
Yaaa o daha zormuş ama doğru işin olması çok güzel
Menüm

Sabah
domates
zeytin
peynir
2 dilim ekmek

Ögle
1 kase nesfit
3-4 kuru kayisi
1 isirik cikolata

Aksam
2 yk bulgur pilavi
2 tavuk kanat

Menüyü düzeltmişsin çikolatayı görmüyorum :))

Sabah 3 kaşık patlıcan salatası 1 dilim peynir domates salatalık 4 zeytin 2 dilim ekmek 1 lokma tereyağ bal 1 tam ceviz

Ara 1 kırmızı erik az üzüm Türk kahvesi sade

Akşam 7 ızgara köfte (küçüktü) 1 dilim ekmek salata 1 kaşık turşu

Su 3 litre
Spor 205 dk spor
Bu arada bu sabahtan beri 1 limon 7 dal maydonozu ve 1 bardak suyu blendırdan çekip içiyorum

Tahminde mi yok canım döner sade miydi
kusura bakma can yok malesef bir tahminim zaten çok az yürüdüm sade et döner ekmek sos vs yok

dönere konulan sos yanindaki ekmek vesaire karatayda yasak...tek et ve salata yemistir büyük ihtimalle
evet canım doğru demişsin

Menüm

Sabah
domates
zeytin
peynir
2 dilim ekmek

Ögle
1 kase nesfit
3-4 kuru kayisi
1 isirik cikolata

Aksam
2 yk bulgur pilavi
2 tavuk kanat

menün güzel sadece öğlenle akşam yer değiştirip salata da ekleyebilirsin

spor super menüde guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…