Günaydın canım yeni gördüm kusura bakmaistikrar1986 Günaydın canım
Ya benim vücut direnc mi gösteriyor kaç gündür gram veremedim spor az yapıyorum bunu biliyorum rutin 1 saate çıkmam lazım demir eksikliğim de var insülin direncimde var daha fazla bu işe yüklenmem lazımcansutr Enise07 @pembedussler @yolcukardelen upup25 baldamlasxixmelis hepinize Günaydın canlarım hadi bi uğrayın canlansın takımımız dünkü menüler gelsin sporlar yazılsın
YARIN DARTI GÜNÜ DEMİ KAPTANIM :)
Cnm, bakıyorum da hep sucuk var kahvaltıda.bana göre diyet zamanı her gün olmamalı.veee tavuk kanat, az da yemiş olsan deri yemeMenüm
Sabah
2 sahanda yumurta+5 silim sucuk
domates
zeytin
peynir
2 dilim ekmek
Ögle
1 kase nesfit
3-4 kuru kayisi
1 isirik cikolata
Aksam
2 yk bulgur pilavi
2 tavuk kanat
Su:2 litre
Spor: ödevler
Metformin (şeker ilacı) kullanıyor musun cnm.Bir ara ben kullandım, diyetle birlikte işe yarıyorYa benim vücut direnc mi gösteriyor kaç gündür gram veremedim spor az yapıyorum bunu biliyorum rutin 1 saate çıkmam lazım demir eksikliğim de var insülin direncimde var daha fazla bu işe yüklenmem lazım
4 EYLÜL 2016 PAZAR
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
istikrar1986 :
@yolcukardelen :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr :
Enise07 :
Ödevler : 25 *2 squat ve 25 * 2 mekik
Cnm, bakıyorum da hep sucuk var kahvaltıda.bana göre diyet zamanı her gün olmamalı.veee tavuk kanat, az da yemiş olsan deri yeme
Ya ben yine iki gündür homini gırtlak, ha bire yiyorum.
Önemli değil canım bugün spor var mı :))Günaydın canım yeni gördüm kusura bakma
Kansızlık ve insülin büyük sorun ama sen üstesinden gelirsin canım morelini de rutini de bozma sporu artırabilirsin :)Ya benim vücut direnc mi gösteriyor kaç gündür gram veremedim spor az yapıyorum bunu biliyorum rutin 1 saate çıkmam lazım demir eksikliğim de var insülin direncimde var daha fazla bu işe yüklenmem lazım
Anladımdı zaten kaç gündür kayboldun ortadan sen ne yersen ye yediklerini yaz en iyisi canım oto kontrol sağlıyor :)Ya ben yine iki gündür homini gırtlak, ha bire yiyorum.
Afiyet olsun sporlar :))ödevler cok güzelmis. elline saglik
karatay izin verdigi icin rahatlikla tüketiyorum...tam karatay yapmiyorum cünkü hala ekmek tüketiyorum ilerlryen zamanlarda kilo duraklamaya girdiginde birakirsam kilo vermem yine baslar sanirim. ya sudan yada yagdan az tüketiyorumda kabizlik olusuyor
Enise07 gecmis olsun cnm antalya öyle bir havami oluyordu Allahtan basina birsey gelmedi...antalya alanyda ekimde denize giriliyor mu ?
cansutr giriliyor cnm eylül ekimde denize:)
1 ince dilim en fazla degilmi tatlim hatta minicik bir dilim söyle 2 catal kadar en iyisiKizlaaar bugün annemin doğum günü :)))
Yaş Pasta yapmaya çalıştım ..
Gerçekten calistim:))
Sonuç istediğim gibi değil ama annem begendi:))))Eki Görüntüle 1881173 Eki Görüntüle 1881174
Yok canım senden duydum diyetisyen mi verdiMetformin (şeker ilacı) kullanıyor musun cnm.Bir ara ben kullandım, diyetle birlikte işe yarıyor
yeni eve geldik can nasıl spor olsunÖnemli değil canım bugün spor var mı :))
ins canım sağolasin hep beraber başaracağızKansızlık ve insülin büyük sorun ama sen üstesinden gelirsin canım morelini de rutini de bozma sporu artırabilirsin :)
Anladımdı zaten kaç gündür kayboldun ortadan sen ne yersen ye yediklerini yaz en iyisi canım oto kontrol sağlıyor :)
Afiyet olsun sporlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?