Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm

Sabah
2 sahanda yumurta+5 silim sucuk
domates
zeytin
peynir
2 dilim ekmek

Ögle
1 kase nesfit
3-4 kuru kayisi
1 isirik cikolata

Aksam
2 yk bulgur pilavi
2 tavuk kanat

Su:2 litre
Spor: ödevler
Cnm, bakıyorum da hep sucuk var kahvaltıda.bana göre diyet zamanı her gün olmamalı.veee tavuk kanat, az da yemiş olsan deri yeme

Ya benim vücut direnc mi gösteriyor kaç gündür gram veremedim spor az yapıyorum bunu biliyorum rutin 1 saate çıkmam lazım demir eksikliğim de var insülin direncimde var daha fazla bu işe yüklenmem lazım
Metformin (şeker ilacı) kullanıyor musun cnm.Bir ara ben kullandım, diyetle birlikte işe yarıyor

4 EYLÜL 2016 PAZAR

1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
istikrar1986 :
@yolcukardelen :

2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr :
Enise07 :

Ödevler : 25 *2 squat ve 25 * 2 mekik

ödevler cok güzelmis. elline saglik

Cnm, bakıyorum da hep sucuk var kahvaltıda.bana göre diyet zamanı her gün olmamalı.veee tavuk kanat, az da yemiş olsan deri yeme

karatay izin verdigi icin rahatlikla tüketiyorum...tam karatay yapmiyorum cünkü hala ekmek tüketiyorum ilerlryen zamanlarda kilo duraklamaya girdiginde birakirsam kilo vermem yine baslar sanirim . ya sudan yada yagdan az tüketiyorumda kabizlik olusuyor

Enise07 gecmis olsun cnm antalya öyle bir havami oluyordu Allahtan basina birsey gelmedi...antalya alanyda ekimde denize giriliyor mu ?

Ya benim vücut direnc mi gösteriyor kaç gündür gram veremedim spor az yapıyorum bunu biliyorum rutin 1 saate çıkmam lazım demir eksikliğim de var insülin direncimde var daha fazla bu işe yüklenmem lazım
Kansızlık ve insülin büyük sorun ama sen üstesinden gelirsin canım morelini de rutini de bozma sporu artırabilirsin :)
Ya ben yine iki gündür homini gırtlak, ha bire yiyorum.
Anladımdı zaten kaç gündür kayboldun ortadan sen ne yersen ye yediklerini yaz en iyisi canım oto kontrol sağlıyor :)
Afiyet olsun sporlar :))

03 agustos
Sabah domates salatalık yeşil biber peynir zeytin.yarım haşlanmış patates

Ara 1 erik

Öğlen 2 ızgara tavuk pirzola domates salatalık kozlenmis kırmızı biber soğan ayran

Ara yarım haşlanmış süt mısır

Su 2 lt spor 1.5 saat

Metformin (şeker ilacı) kullanıyor musun cnm.Bir ara ben kullandım, diyetle birlikte işe yarıyor
Yok canım senden duydum diyetisyen mi verdi

Önemli değil canım bugün spor var mı :))
yeni eve geldik can nasıl spor olsun

ins canım sağolasin hep beraber başaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…