- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Hımm çok güzel gözüküyor ellerine sağlık:)Kizlaaar bugün annemin doğum günü :)))
Yaş Pasta yapmaya çalıştım ..
Gerçekten calistim:))
Sonuç istediğim gibi değil ama annem begendi:))))Eki Görüntüle 1881173 Eki Görüntüle 1881174
Pestil şekerli bişey değil mi ben mi yanlış biliyorumMenü
Sabah klasik karatay kahvaltısı
Ara Üzüm
Öğlen mangalda köfte tavuk salata 1 bardak ayran 2 dilim kavun
Akşam bir parça pestil
Suyu 2 ye tamamlarim
Dahiliye uzmanı veriyor ama insilün direnci seviyesi çok ileriyse öyleYok canım senden duydum diyetisyen mi verdi
yeni eve geldik can nasıl spor olsun
ins canım sağolasin hep beraber başaracağız
Baklavaya Dur Demişsin Tebrikler Malesef Çok Severim İnş Karşımda Uzun Zaman GörmemHım anladım güzel olmuş:)
Ekmek grubu değişiminde var zaten herzaman yemiyorum annem almış ortama ayak uydurmak için yedim ama hesaplayarak yiyorum zaten 1200 ü geçmiyorum baklava da vardı yemedim ama:))
Bayram var ama umarım yemezsin :)Baklavaya Dur Demişsin Tebrikler Malesef Çok Severim İnş Karşımda Uzun Zaman Görmem
evet sekerli ama uzun zaman sonra kayınvalidem gile gittik çayda çok ısrar ettiler bi tek onu yedim ki ne gagalar vardiPestil şekerli bişey değil mi ben mi yanlış biliyorum
int okudum kadınların bel cevresi 88 cm geçmişse insilün direnci vardır diye bende öyle kanaat getirdim bendede var o zaman ins en iyisi bir dahiliyeye gorunmekDahiliye uzmanı veriyor ama insilün direnci seviyesi çok ileriyse öyle
demi yaBayram var ama umarım yemezsin :)
spor harika ya maşallah4 EYLÜL 2016 PAZAR
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :30 dk yüzme+20 dk yürüyüş + ödevler
istikrar1986 :
@yolcukardelen :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr :
Enise07 :
Ödevler : 25 *2 squat ve 25 * 2 mekik
Enise nin eline su dökmem ama elimden geleni yapıyorumspor harika ya maşallah
canım çok sağol asın öğrendiğim iyi oldu en kısa zamanda bende doktora gideyim tahlil sonuclari nasıl bakalimistikrar1986 her derde deva bi ilaç.bana bebek olsun diye (pko liyim) kadın doğumcu vermişti.insulin direnci old zaman kullanılıyor.diyetisyen kg vermeyi kolaylaştırıyor diye veriyor.....
@Ses35 spor yapmayınca cozutuyorum ben.Ya hep, ya hiç misali
Enise07 çok ayıp ya,cnm posta istiyordu zaten.Neyse eline sağlık, afiyet olsun
Tatlım bende de bi tuhaflıklar var 4 gün var tartiya 4 gün boyunca lahana yesem diye düşünüyorum. 80 i görmek hayal kırıklığı olmuştur eminim bende tartida fazla görünce kaynar sular döküldü kafamdan sankiBugün itibariyle ben de . 80.3 çıktım 600 gr fazla derdimden Ekmek yedim
Sen buralara dön toparlarsın alayım istersen seni listeye:)istikrar1986 her derde deva bi ilaç.bana bebek olsun diye (pko liyim) kadın doğumcu vermişti.insulin direnci old zaman kullanılıyor.diyetisyen kg vermeyi kolaylaştırıyor diye veriyor.....
@Ses35 spor yapmayınca cozutuyorum ben.Ya hep, ya hiç misali
Enise07 çok ayıp ya,cnm posta istiyordu zaten.Neyse eline sağlık, afiyet olsun
Pasta fazla mı kaçtı ki :))Bu ne ya saka mi bu ????
Cuma 77.7
Pazartesi 79.4
Bu ne oluyo böyle. ..ben şok!!!
Ödem desem, ödem odemligini bilsin! !!
Off tartı mi bozuk ki??
3 günde böyle fark mi olur ? Nasıl olur?
İntihar sebebi. ..getirin bıçağı harikiri yapıcam. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?