Teşekkürler canım bakıyorum şimdiMerhaba 10. takımcım,
463- 481 no.lu etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-36#post-47963465
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Sakın cozutmak yok hemen toparlanayım tartıya az var dediğim çayları için ekmeği kesip protein alın ödem olabilir kilo olarak düşünüp kendinizi üzmeyin bundan sonra kaçamak yok :)Bugün itibariyle ben de . 80.3 çıktım 600 gr fazla derdimden Ekmek yedim
Lahana filan boş metoyu yorar aynen beslenmeye devam büyük ihtimalle ödem dağ yoluna yazdıklarımı dene cumaya daha iyi olacakTatlım bende de bi tuhaflıklar var 4 gün var tartiya 4 gün boyunca lahana yesem diye düşünüyorum. 80 i görmek hayal kırıklığı olmuştur eminim bende tartida fazla görünce kaynar sular döküldü kafamdan sanki
Yok yapmaz takıldım ben sana ama ödem olabilir lodosun ödem yaptığını Biliyormuydun sizin orda fırtına yok muydu geçen bide spordan sonra tartıldıysan hepsi olabilir çok takılma elinden geleni yap@Ses35 yok Ceylanim 1 dilimcik Pastacik o kadar yapmaz ama sabah ayakkabıları zor giydim vallahi yeşil çay kiraz sapı fln yapıcam tatlım aklımda Teşekkürler. Ben yine de lahana yiyim:)))
Bugün itibariyle ben de . 80.3 çıktım 600 gr fazla derdimden Ekmek yedim
Pis lodos yaaa.baş ağrısi yapıyo zaten ödem de mi yapıyoYok yapmaz takıldım ben sana ama ödem olabilir lodosun ödem yaptığını Biliyormuydun sizin orda fırtına yok muydu geçen bide spordan sonra tartıldıysan hepsi olabilir çok takılma elinden geleni yap
Lodos:Bedensel ve ruhsal açıdan insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen; uykusuzluk ya da aşırı uyku hali, baş ve mide ağrısı, yorgunluk, huzursuzluk, iştahsızlık veya aşırı iştah gibi pek çok probleme neden olan lodos vücutta su toplanmasına ve şişkinliğe yol açar.Pis lodos yaaa.baş ağrısi yapıyo zaten ödem de mi yapıyo
@Ses35 akşam eşim gelsin de spor yapacağım al kızlarını başımdan diyeceğim bakalım.Aslında squat için sol dizimde problem var."eklem aralığında sıvı artışı gözlendi" yazıyordu emar sonucunda.tekrar nüksetti sanırım.mekik çekeyim dedim, tırt çıktım.Bir yıldır yapmayınca....
Bırak baksın tabi azcık kendine vakit ayır :) Canım dizde problem varsa sakın zorlama mekik te 5 tekrarla başla önemli değil ama spor olarak yürüyüş yapabilsen süper olur leslie yapabilirsin mesela veya senin için ayrı ödev vereyim bugün@Ses35 akşam eşim gelsin de spor yapacağım al kızlarını başımdan diyeceğim bakalım.Aslında squat için sol dizimde problem var."eklem aralığında sıvı artışı gözlendi" yazıyordu emar sonucunda.tekrar nüksetti sanırım.mekik çekeyim dedim, tırt çıktım.Bir yıldır yapmayınca....
Bende şimdi kızları soracaktım
evet inceledim raporda gecen üyelerin yarisi yok...gecer not almisiz...siralamalara baktim ortalama hep 5/6 di takim olmusuz..bu kesinlikle degismeliBende şimdi kızları soracaktım
Analiz raporunu inceledinmi
Güzel Hareketler bugünkü ödevler bunlar olsun hem gönderdiğini değsin :))kizlar biraz canlanin amaabakin bugünki sizin icin sectiklerim :
Eki Görüntüle 1881725 Eki Görüntüle 1881726 Eki Görüntüle 1881727 Eki Görüntüle 1881728 Eki Görüntüle 1881729 Eki Görüntüle 1881730 Eki Görüntüle 1881731 Eki Görüntüle 1881732 Eki Görüntüle 1881735
sevgili yardimcilarim benden yaman yaGüzel Hareketler bugünkü ödevler bunlar olsun hem gönderdiğini değsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?