Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@Ses35 izine ayrildigin kiloyu biliyorsun degilmi ? onunda ayri bir hesabi var listeye alinirken. baldamlasxixmelis senin iznin ne zaman bitiyordu ne zaman aliyorum seni listeye

Eklentiler

• ee87af6205e7ee899b6405167201208e (1).webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 24
evet inceledim raporda gecen üyelerin yarisi yok...gecer not almisiz...siralamalara baktim ortalama hep 5/6 di takim olmusuz..bu kesinlikle degismeli birdahaki rapora umarim hep birinci, ikinci en kötü ücüncü yazar
Evet yok izne ayrılıp kaybolmuş üyeler var nedenini bilmiyorum tabi umarım bundan sonra daha iyi olur:)

Ayy, yine yattı spor işi.yarın misafirim var, bir şeyler yapayım akşam.Eşim çalışıyor, kızım izin vermeyebilir akşamdan evi de düzenlerim.Benim koşu bandım var cnm, yürüyebilsemo o süper oluyor ama....
Leslie bana çok sıkıcı geliyor, yapamıyorum
@Ses35 izine ayrildigin kiloyu biliyorsun degilmi ? onunda ayri bir hesabi var listeye alinirken. baldamlasxixmelis senin iznin ne zaman bitiyordu ne zaman aliyorum seni listeye
Ben listeye hiç girmedim cnm.kızlarımdan dolayı kendime güvenemedim.düzenli paylaşım yapamayabilirim. @Erigim yedekte dur demişti

Kızlar düşünüyorum da 2 gün yiyip 1 kilo alıyoruz ama 2 gün yemeyip yarım kilo veremiyoruz ne sinir ya Of
cok fazla düsünürsek motoru yakariz bu ara sen nereliydin nerde oturuyordun? biraz bahsetseniz @pembedussler ikizleri var, evli baska birsey bilmiyorum... Enise07 antalyada yasiyor 28 yasinda kpss hazirlaniyor, upup25 nisanliydi sanirim, baldamlasxixmelis kizlari var, @dagyolu ve @yolcukardelen hakkinda fazla bilgim yok herkez gece uymadan önce bir ugrasa bir kac sey yazsa cok iyi olur ben aksam yine isde olacagim yine 23.45 filan anca burda olurum.

tmm cnm sen ne zaman kendini hazir hissedersen o zaman senide aliriz listeye....bu ara @Ses35 , Enise07 bayram bitiminde takimlara gelmek isteyen fazlasiyla yeni yarismaci olur 2 yeni üye alsak hem takviye olur hem siirin takimimiz cok büyümüs olmaz. Ne dersiniz ?

Senin koşu bandın var ayol ozaman ne lesli si hergün 20 dk yapsan yeter.bu arada sen liste dışı devamsın canım daha çok uğra motivasyonu kaybetme :)

Dağyolu ev hanımı 4 aylık bebeği var yolcukardelen öğretmen 2 yaşlarında bir oğlu var konya da oturuyor İzmirli
Bende izmirde oturuyorum 35 yaşındayım 6 yaşlarında bir oğlum var diplomalı ev hanımıyım :)

Cansu en iyi beni biliyon kız :))))

Bayram sonu 2 kişi iyidir. Bu arada upup25 ne kadar zamandır yok???nerde bu hatun:))

Kızlar düşünüyorum da 2 gün yiyip 1 kilo alıyoruz ama 2 gün yemeyip yarım kilo veremiyoruz ne sinir ya Of
kesinlikle çok haklisin ve inanılmaz sinir bozucu
@yolcukardelen sen nerdesin kanki beni buraları boşlamazdın sen bi sorun yoktur umarım
Tatlım turşu,kislik hazırlık falan yoğun oldu biraz ama odevlerimi yaptım hep,az da olsa spor da yaptım.lakin aksamlari tutamadim kendimi,ictigim sut bile artık olarak geri döndü:-( motivasyonumu kaybediyor um sanırım:-( bunun için yazmiyordum kac gündür
sağolsun sevalim yazmış her seyi
canım ya:-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…