Biliyorum canım listeye gireceğim zaman bakarız :)@Ses35 izine ayrildigin kiloyu biliyorsun degilmi ? onunda ayri bir hesabi var listeye alinirken.baldamlasxixmelis senin iznin ne zaman bitiyordu ne zaman aliyorum seni listeye
Evet yok izne ayrılıp kaybolmuş üyeler var nedenini bilmiyorum tabi umarım bundan sonra daha iyi olur:)evet inceledim raporda gecen üyelerin yarisi yok...gecer not almisiz...siralamalara baktim ortalama hep 5/6 di takim olmusuz..bu kesinlikle degismelibirdahaki rapora umarim hep birinci, ikinci en kötü ücüncü yazar
tmm sabirsizlikla bekliyorumBiliyorum canım listeye gireceğim zaman bakarız :)
Ben elimden önce giremem listeye siz biraz zayıflayın ben gelene kadartmm sabirsizlikla bekliyorumbirdahaki rapor aralik ayinda yapilcakmis. umarim daha yüksek puan aliriz
Ayy, yine yattı spor işi.yarın misafirim var, bir şeyler yapayım akşam.Eşim çalışıyor, kızım izin vermeyebilir akşamdan evi de düzenlerim.Benim koşu bandım var cnm, yürüyebilsemo o süper oluyor ama....Bırak baksın tabi azcık kendine vakit ayır :) Canım dizde problem varsa sakın zorlama mekik te 5 tekrarla başla önemli değil ama spor olarak yürüyüş yapabilsen süper olur leslie yapabilirsin mesela veya senin için ayrı ödev vereyim bugün
Müziği aç ilk önce 50 sayı yerinde adım at sonra 50 şer defa yanlara bacakları açarak adım at sağ sol şeklinde bu sırada kollarda bacaklarla açılıp kapansın sonra ileri 3 adım geriye 3 adım şeklinde 5 dk yap sonra tekrar olduğun yerde 100 adım at sonra yanlara 50 şer eğilme yap sonra duvara ellerini koy 25×2 kendini ileri geri iterek şinav hareketi yap ayak ve bacaklar vücudun gerisinde olacak yapabildiği kadarını bi dene hergün sayısını azaltıp arttırarak kendine göre ayarlarsın canım
Ben listeye hiç girmedim cnm.kızlarımdan dolayı kendime güvenemedim.düzenli paylaşım yapamayabilirim. @Erigim yedekte dur demişti@Ses35 izine ayrildigin kiloyu biliyorsun degilmi ? onunda ayri bir hesabi var listeye alinirken.baldamlasxixmelis senin iznin ne zaman bitiyordu ne zaman aliyorum seni listeye
cok fazla düsünürsek motoru yakarizKızlar düşünüyorum da 2 gün yiyip 1 kilo alıyoruz ama 2 gün yemeyip yarım kilo veremiyoruz ne sinir ya Of
Ayy, yine yattı spor işi.yarın misafirim var, bir şeyler yapayım akşam.Eşim çalışıyor, kızım izin vermeyebilir akşamdan evi de düzenlerim.Benim koşu bandım var cnm, yürüyebilsemo o süper oluyor ama....
Leslie bana çok sıkıcı geliyor, yapamıyorum
Ben listeye hiç girmedim cnm.kızlarımdan dolayı kendime güvenemedim.düzenli paylaşım yapamayabilirim. @Erigim yedekte dur demişti
Senin koşu bandın var ayol ozaman ne lesli si hergün 20 dk yapsan yeter.bu arada sen liste dışı devamsın canım daha çok uğra motivasyonu kaybetme :)Ayy, yine yattı spor işi.yarın misafirim var, bir şeyler yapayım akşam.Eşim çalışıyor, kızım izin vermeyebilir akşamdan evi de düzenlerim.Benim koşu bandım var cnm, yürüyebilsemo o süper oluyor ama....
Leslie bana çok sıkıcı geliyor, yapamıyorum
Ben listeye hiç girmedim cnm.kızlarımdan dolayı kendime güvenemedim.düzenli paylaşım yapamayabilirim. @Erigim yedekte dur demişti
Dağyolu ev hanımı 4 aylık bebeği var yolcukardelen öğretmen 2 yaşlarında bir oğlu var konya da oturuyor İzmirlicok fazla düsünürsek motoru yakarizbu ara sen nereliydin nerde oturuyordun? biraz bahsetseniz @pembedussler ikizleri var, evli baska birsey bilmiyorum... Enise07 antalyada yasiyor 28 yasinda kpss hazirlaniyor, upup25 nisanliydi sanirim, baldamlasxixmelis kizlari var, @dagyolu ve @yolcukardelen hakkinda fazla bilgim yok herkez gece uymadan önce bir ugrasa bir kac sey yazsa cok iyi olur ben aksam yine isde olacagim yine 23.45 filan anca burda olurum.
Olur canım bayram geçsin gelenlere talip olalım
Ben inceledim :)Bende şimdi kızları soracaktım
Analiz raporunu inceledinmi
Cansu en iyi beni biliyon kız :))))cok fazla düsünürsek motoru yakarizbu ara sen nereliydin nerde oturuyordun? biraz bahsetseniz @pembedussler ikizleri var, evli baska birsey bilmiyorum... Enise07 antalyada yasiyor 28 yasinda kpss hazirlaniyor, upup25 nisanliydi sanirim, baldamlasxixmelis kizlari var, @dagyolu ve @yolcukardelen hakkinda fazla bilgim yok herkez gece uymadan önce bir ugrasa bir kac sey yazsa cok iyi olur ben aksam yine isde olacagim yine 23.45 filan anca burda olurum.
Bayram sonu 2 kişi iyidir. Bu arada
birde 2 bölüm mezunusu onu yazmaya unuttumCansu en iyi beni biliyon kız :))))
kesinlikle çok haklisin ve inanılmaz sinir bozucuKızlar düşünüyorum da 2 gün yiyip 1 kilo alıyoruz ama 2 gün yemeyip yarım kilo veremiyoruz ne sinir ya Of
Tatlım turşu,kislik hazırlık falan yoğun oldu biraz ama odevlerimi yaptım hep,az da olsa spor da yaptım.lakin aksamlari tutamadim kendimi,ictigim sut bile artık olarak geri döndü:-( motivasyonumu kaybediyor um sanırım:-( bunun için yazmiyordum kac gündür@yolcukardelen sen nerdesin kanki beni buraları boşlamazdın sen bi sorun yoktur umarım
sağolsun sevalim yazmış her seyicok fazla düsünürsek motoru yakarizbu ara sen nereliydin nerde oturuyordun? biraz bahsetseniz @pembedussler ikizleri var, evli baska birsey bilmiyorum... Enise07 antalyada yasiyor 28 yasinda kpss hazirlaniyor, upup25 nisanliydi sanirim, baldamlasxixmelis kizlari var, @dagyolu ve @yolcukardelen hakkinda fazla bilgim yok herkez gece uymadan önce bir ugrasa bir kac sey yazsa cok iyi olur ben aksam yine isde olacagim yine 23.45 filan anca burda olurum.
canım yaDağyolu ev hanımı 4 aylık bebeği var yolcukardelen öğretmen 2 yaşlarında bir oğlu var konya da oturuyor İzmirli
Bende izmirde oturuyorum 35 yaşındayım 6 yaşlarında bir oğlum var diplomalı ev hanımıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?