- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Hoşgeldin kankim bitirdin mi işleri motivasyonunu bozma cano sona geldin olcak o kadar spor ne kadar yaptın yaz da not alayım :)kesinlikle çok haklisin ve inanılmaz sinir bozucu
Tatlım turşu,kislik hazırlık falan yoğun oldu biraz ama odevlerimi yaptım hep,az da olsa spor da yaptım.lakin aksamlari tutamadim kendimi,ictigim sut bile artık olarak geri döndü:-( motivasyonumu kaybediyor um sanırım:-( bunun için yazmiyordum kac gündür
sağolsun sevalim yazmış her seyi
canım ya:-*
Bu hafta derken pazartesiyi kastediyorsun değilmi canım cumaları bildirim yapmalısın çünküKızlar ne habersiniz ben kaç gündür fırsat bulamıyorum yazmaya misafirlerim gelio gidio haala bebek görmeye gelenler oluyo bu arada ben yine yemeye başladım gelen giden olunca benim düzen bozuluyo, bu hafta yine gelenler olacak, artılardayım yine 80leri görmeye başladım iki gün yiyince, canım sıkılıyor o yüzden bu hafta ve bayram haftası tartılmayı düşünmüyorum malum düzen bozuldu bi süre böyle devam edecek menüde yazamıcam o yüzden, muhtemelen bayram sonrası devam edicem
Bu arada bu hafta menülerini yaz canım şimdi sen yiyorum diye yazmadığın zaman hiç kimse yazmak istemez değil mi adaletsizlik olmasın bayram haftası yazılmıyor zaten geneldeKızlar ne habersiniz ben kaç gündür fırsat bulamıyorum yazmaya misafirlerim gelio gidio haala bebek görmeye gelenler oluyo bu arada ben yine yemeye başladım gelen giden olunca benim düzen bozuluyo, bu hafta yine gelenler olacak, artılardayım yine 80leri görmeye başladım iki gün yiyince, canım sıkılıyor o yüzden bu hafta ve bayram haftası tartılmayı düşünmüyorum malum düzen bozuldu bi süre böyle devam edecek menüde yazamıcam o yüzden, muhtemelen bayram sonrası devam edicem
Uğraşma canım benim,nasil olsa sıralama yapıyoruz.odevlerini yaptığımı bil,yeterliHoşgeldin kankim bitirdin mi işleri motivasyonunu bozma cano sona geldin olcak o kadar spor ne kadar yaptın yaz da not alayım :)
Bu hafta derken pazartesiyi kastediyorsun değilmi canım cumaları bildirim yapmalısın çünkü
Nasıl olsa sıralama yapıyoruz ne demek ?Uğraşma canım benim,nasil olsa sıralama yapıyoruz.odevlerini yaptığımı bil,yeterli
Gel cansu çok sıkkınım iki lafın belini KıralımEve gidecem birazdan sizler nasilsiniz :)
Kızlar ne habersiniz ben kaç gündür fırsat bulamıyorum yazmaya misafirlerim gelio gidio haala bebek görmeye gelenler oluyo bu arada ben yine yemeye başladım gelen giden olunca benim düzen bozuluyo, bu hafta yine gelenler olacak, artılardayım yine 80leri görmeye başladım iki gün yiyince, canım sıkılıyor o yüzden bu hafta ve bayram haftası tartılmayı düşünmüyorum malum düzen bozuldu bi süre böyle devam edecek menüde yazamıcam o yüzden, muhtemelen bayram sonrası devam edicem
cansutr işletme mezunuyum adanada yaşıyorum 33 yaşındayım 4 aylık ikiz kızlarım var, kpss olmadı çalışma hayallerim vardı ama iki bebekle nasıl ne zaman olur olur mu olmaz mı hiiiç bilmiyorum,,seni de tanıyalım mı biraz
Bana bişey mi dedin canım anlamadım ?simdi cumaya kadar menülerini yaziyorsun dartiliyorsunda güzel güzel sonra seni bir izne ayiralim @Ses35....keske bebek mevlüdü yapsaydiniz herkez bir anda görür daha gelip giden olmazdi stress olurdu ama 1 gün olurdu iste.
bana gelince..25 yasindayim...üniverste okuyorum almanyada dogdum büyüdüm..aslen amasyaliyim...birde okulun yaninda part time 15-20 saat calisiyorum....baska sormak merak ettikleriniz varsa sorarsiniz...bide bekarim
Yine çok az yemişin az spor da yok bu ara nazar mı değdiMenüm
Sabah
sahanda 1 yumurta
domates
10 zeytin
2 dilim ekmek
Aksam
1 tabak acili
tarhana corbasi
salata
Su:2,5 litre
Spor: Ödevler
Yine çok az yemişin az spor da yok bu ara nazar mı değdi
sıralama yapmıyoruz olacaktı canım,t9 yine yanlış yazyordum hatta:-(Nasıl olsa sıralama yapıyoruz ne demek ?
Evet yok izne ayrılıp kaybolmuş üyeler var nedenini bilmiyorum tabi umarım bundan sonra daha iyi olur:)
Ne demek istedin işte onu anlamadım :)sıralama yapmıyoruz olacaktı canım,t9 yine yanlış yazyordum hatta:-(
O diskalifiye oldu canımbiraz kurcaladim bugün bazi üyeler baska Takimlara gecis yapmislarbir eski üyemiz var izinede ayrilmadi sanirim sadece kayip tanirsin sanirim iradelihatunhuma belki bayram sonrasi dönmek ister...diskalifiye oldumu olmadimi onada bakmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?