Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ne habersiniz ben kaç gündür fırsat bulamıyorum yazmaya misafirlerim gelio gidio haala bebek görmeye gelenler oluyo bu arada ben yine yemeye başladım gelen giden olunca benim düzen bozuluyo, bu hafta yine gelenler olacak, artılardayım yine 80leri görmeye başladım iki gün yiyince, canım sıkılıyor o yüzden bu hafta ve bayram haftası tartılmayı düşünmüyorum malum düzen bozuldu bi süre böyle devam edecek menüde yazamıcam o yüzden, muhtemelen bayram sonrası devam edicem

cansutr işletme mezunuyum adanada yaşıyorum 33 yaşındayım 4 aylık ikiz kızlarım var, kpss olmadı çalışma hayallerim vardı ama iki bebekle nasıl ne zaman olur olur mu olmaz mı hiiiç bilmiyorum,,seni de tanıyalım mı biraz

Hoşgeldin kankim bitirdin mi işleri motivasyonunu bozma cano sona geldin olcak o kadar spor ne kadar yaptın yaz da not alayım :)
Bu hafta derken pazartesiyi kastediyorsun değilmi canım cumaları bildirim yapmalısın çünkü

Bu arada bu hafta menülerini yaz canım şimdi sen yiyorum diye yazmadığın zaman hiç kimse yazmak istemez değil mi adaletsizlik olmasın bayram haftası yazılmıyor zaten genelde

Uğraşma canım benim,nasil olsa sıralama yapıyoruz.odevlerini yaptığımı bil,yeterli

simdi cumaya kadar menülerini yaziyorsun dartiliyorsunda güzel güzel sonra seni bir izne ayiralim @Ses35....keske bebek mevlüdü yapsaydiniz herkez bir anda görür daha gelip giden olmazdi stress olurdu ama 1 gün olurdu iste.

bana gelince..25 yasindayim...üniverste okuyorum almanyada dogdum büyüdüm..aslen amasyaliyim...birde okulun yaninda part time 15-20 saat calisiyorum....baska sormak merak ettikleriniz varsa sorarsiniz...bide bekarim

Menüm

Sabah
sahanda 1 yumurta
domates
10 zeytin
2 dilim ekmek

Aksam
1 tabak acili
tarhana corbasi
salata

Su:2,5 litre
Spor: Ödevler

Bana bişey mi dedin canım anlamadım ?

Yine çok az yemişin az spor da yok bu ara nazar mı değdi

cok gec kahvalti ettim sorma 12:00 gibi kahvalti edince...birde hafif tuttum bilerek kahvaltiyi yoksa aksama acikmam diye...tam aksam yemegi 19-20 arasi yemeyi severim o zamanda isde oluyorum mecbur erken yiyorum fazlada istahim olmuyor...az yiyorum ....ama simdi sorsan yiyeceklerin arasinda ayakta calisiyorum cikista kurt gibi ac oluyorum...1,5 sene boyunca geceleri hep eve gelip gelip yedim ondan bu kadar cikti kilom yoksa aslen hep 72-75 arasiydim tmm o zamanda cok ince degildim ama simdikinden daha az .

sey icin etiketledim cnm Myprincesses bu hafta kilosunu bildirsin cumaya kadarda menüleri yazsin...cuma bildirim yapsin öyle izine ayiralim onu. bak Myprincesses tatlim buraya yazma mecburiyeti olunca otomatikmen...daha az yiyorsun dün gece kardesim gel sen patates kizart heryerde bir patates kokusu aman Allahim....gecenin 12 de yenmis patatesin hesabini nasil verecem derken 1 cubuk dahi aldim o yüzden bence menülerini yazmanda fayda var.

Evet yok izne ayrılıp kaybolmuş üyeler var nedenini bilmiyorum tabi umarım bundan sonra daha iyi olur:)

biraz kurcaladim bugün bazi üyeler baska Takimlara gecis yapmislar bir eski üyemiz var izinede ayrilmadi sanirim sadece kayip tanirsin sanirim iradelihatunhuma belki bayram sonrasi dönmek ister...diskalifiye oldumu olmadimi onada bakmak lazim

bu ara zilhiccenin ilk 10 günü oruc tutmak cok sevapmis su son 6 günü tutsammi ki aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…