O diskalifiye oldu canım
1. GÖKKUŞAĞI TAKIMI TOPLAM: 640
2. YİLDIZLAR TAKIMI: 246
1. ENİSE07 : 480
2. CANSUTR : 160
3. YOLCUKARDELEN : 160
4. DAĞYOLU : 65
5. SES35 : 20
Katılım yetersizdi canım yeni gelenlerden bakarızoylama ile geri getirebiliriz cok istikrarsiz bir üyemiydi ? ben tam bilemiyorum
Haftalık 140 dk canim ama sen yorma kendini bu hafta biz birinci olalımHaftalik en az kac dk istiyordun sen ? Istersen yarinki ödevler bugünün aynisi olsun..güzel hareketler.
tatlım iki ay olmadan izne ayiramiyoruzcok gec kahvalti ettim sorma 12:00 gibi kahvalti edince...birde hafif tuttum bilerek kahvaltiyi yoksa aksama acikmam diye...tam aksam yemegi 19-20 arasi yemeyi severim o zamanda isde oluyorum mecbur erken yiyorum fazlada istahim olmuyor...az yiyorum ....ama simdi sorsanyiyeceklerin arasinda ayakta calisiyorum cikista kurt gibi ac oluyorum...1,5 sene boyunca geceleri hep eve gelip gelip yedim ondan bu kadar cikti kilom yoksa aslen hep 72-75 arasiydim tmm o zamanda cok ince degildim ama simdikinden daha az .
sey icin etiketledim cnm @pembedussler bu hafta kilosunu bildirsin cumaya kadarda menüleri yazsin...cuma bildirim yapsin öyle izine ayiralim onu. bak @pembedussler tatlim buraya yazma mecburiyeti olunca otomatikmen...daha az yiyorsun dün gece kardesim gel sen patates kizart heryerde bir patates kokusu aman Allahim....gecenin 12 de yenmis patatesin hesabini nasil verecem derken 1 cubuk dahi aldim o yüzden bence menülerini yazmanda fayda var.
aşağıdaki gibi liste yapmadık ya be zamandır,onu dedim canım benim sıralama yapmıyoruz ya beklemekle uğraşma,ben bugünden sonra eklwrim diye ama anlatamadım galiba bi turluNe demek istedin işte onu anlamadım :)
tebrikler kizlar1. GÖKKUŞAĞI TAKIMI TOPLAM: 640
2. YİLDIZLAR TAKIMI: 246
1. ENİSE07 : 480
2. CANSUTR : 160
3. YOLCUKARDELEN : 160
4. DAĞYOLU : 65
5. SES35 : 20
Hiç duymadım Tut canım istiyorsan zaten yediklerine bakılırsa zorlanmazsın:)bu ara zilhiccenin ilk 10 günü oruc tutmak cok sevapmis su son 6 günü tutsammi ki aceba
Di tabi kii cancagizimHaftalık 140 dk canim ama sen yorma kendini bu hafta biz birinci olalım
Dimi @dagyolu dimi @yolcukardelen
Beni geçen hafta hastalık vurdu ama bu haftaya hızlı girdim
ex hafta ? bayram haftasi etaplar birlesmiyormu herzaman ki gibi ?Katılım yetersizdi canım yeni gelenlerden bakarız
Pembedussler için de bayram haftası geçsin izin almak isterse alır çünkü bayram haftası ex hafta oluyo zaten
Şimdi anladım ama neden yapamadım biliyor musun bir hafta içinde listeye girip çıkan o kadar çok oluyordu ki bu haftaya kadar istikrar sağlayamadık ondan bu haftayı topladım böyle devam ederse listeye devam etcem canım seninkileri bugüne yazıyorumtatlım iki ay olmadan izne ayiramiyoruz
aşağıdaki gibi liste yapmadık ya be zamandır,onu dedim canım benim sıralama yapmıyoruz ya beklemekle uğraşma,ben bugünden sonra eklwrim diye ama anlatamadım galiba bi turlusureleri yazsam daha kolay olurdu
Cumartesi 25dk yuruyus, pazar 15dk dans,bugun de odev yapmadım ama 20dk masa tenisi
tebrikler kizlar
Haftalık 140 dk canim ama sen yorma kendini bu hafta biz birinci olalım
Dimi @dagyolu dimi @yolcukardelen
Beni geçen hafta hastalık vurdu ama bu haftaya hızlı girdim
Oh miss harikasın :)Di tabi kii cancagizimyarın toplantı falan olmazsa iki saat masa tenisi oynadım mi tamamdır
Ortak karar alınırsa birleşiyor ex hafta derken katılım olmuyor pek bide etap birleşirse bildirim de olmuyor ondan dedim canımex hafta ? bayram haftasi etaplar birlesmiyormu herzaman ki gibi ?
Yorma sen kendini canım :))oldu sekerim baskaben yaparim sporlarimi gözün üzerimde olsun
Basarım tabi totonu kaldır diye o :))@Ses35 nasil damarima damarima basiyorsun anlatamamsen izmirde oturuyordun aslende izmirlimisin ?
Basarım tabi totonu kaldır diye o :))
Aydınlı yım
***10. Takim 1. Etap Takim ici Tartilmasi***
05.09.16
@dagyolu (79,7/80,3/-0,6)
Enise07 (77,4/79,4/-2)
@yolcukardelen (55,1/ /)
@pembedussler (78/ / )
upup25 (56,9/ / )
cansutr (82,3/82,0/0,3)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?