Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1. GÖKKUŞAĞI TAKIMI TOPLAM: 640

2. YİLDIZLAR TAKIMI: 246

1. ENİSE07 : 480

2. CANSUTR : 160

3. YOLCUKARDELEN : 160

4. DAĞYOLU : 65

5. SES35 : 20

Haftalik en az kac dk istiyordun sen ? Istersen yarinki ödevler bugünün aynisi olsun..güzel hareketler.

tatlım iki ay olmadan izne ayiramiyoruz
Ne demek istedin işte onu anlamadım :)
aşağıdaki gibi liste yapmadık ya be zamandır,onu dedim canım benim sıralama yapmıyoruz ya beklemekle uğraşma,ben bugünden sonra eklwrim diye ama anlatamadım galiba bi turlusureleri yazsam daha kolay olurdu
Cumartesi 25dk yuruyus, pazar 15dk dans,bugun de odev yapmadım ama 20dk masa tenisi

tebrikler kizlar

Katılım yetersizdi canım yeni gelenlerden bakarız
Pembedussler için de bayram haftası geçsin izin almak isterse alır çünkü bayram haftası ex hafta oluyo zaten
ex hafta ? bayram haftasi etaplar birlesmiyormu herzaman ki gibi ?

Şimdi anladım ama neden yapamadım biliyor musun bir hafta içinde listeye girip çıkan o kadar çok oluyordu ki bu haftaya kadar istikrar sağlayamadık ondan bu haftayı topladım böyle devam ederse listeye devam etcem canım seninkileri bugüne yazıyorum

@Ses35 nasil damarima damarima basiyorsun anlatamam sen izmirde oturuyordun aslende izmirlimisin ?

Bugün TV den bi tarif öğrendim
1 avuç leblebi yi toz haline getirip 3 kaşık yoğurtla ve 20 tane Çiğdemle karıştırıp günde 1 öğünün yerine yicekmişiz
Yararı tok tutuyor bağırsakları çalıştırıyor birde en önemlisi karın bölgesi yağlarını yok ediyor

Basarım tabi totonu kaldır diye o :))
Aydınlı yım
saol cnm...icime doguyor bu kaptanlik hepimizi ama özellikle beni zayiflatacak bakalim insallah...
kizlarrrrr Enise07 , @Ses35 , @pembedussler , upup25 , baldamlasxixmelis , @yolcukardelen ve @dagyolu. umarim kimseyi unutmadim... Yilbasi Hedeflerimiz belirliyelim kizlar inanilmaz bir motivasyon kaynagi olacaktir.Ben sahsen kendime bir liste hazirladim adim adim her hafta hangi kiloyu hedefledigimi Ayrica ölcü tabellamda cm cm kilo vedikce kalcanizinin belinizin inceldigini görmekte cok motive ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…