Yoksa sen bizi zayıflamak için kullanıyormusunsaol cnm...icime doguyor bu kaptanlik hepimizi ama özellikle beni zayiflatacak bakalim insallah...
kizlarrrrrEnise07 , @Ses35 , Myprincesses , upup25 , baldamlasxixmelis , @yolcukardelen ve istikrar1986 . umarim kimseyi unutmadim... Yilbasi Hedeflerimiz belirliyelim kizlar inanilmaz bir motivasyon kaynagi olacaktir.Ben sahsen kendime bir liste hazirladim adim adim her hafta hangi kiloyu hedefledigimi Ayrica ölcü tabellamda cm cm kilo vedikce kalcanizinin belinizin inceldigini görmekte cok motive ediyor
Bayramdan sonra devam edelim canım bunu yapmayasu liste yarim kaldi yabanane haftaya yine hazirliycam
Bayramdan sonra devam edelim canım bunu yapmaya
Bi hesap yapıp öyle Yazmalıyım :)***10.Takim Yilbasi Hedefleri***
31.12.16
istikrar1986 =
Enise07 =
@yolcukardelen =
@Ses35 =
Myprincesses =
baldamlasxixmelis =
upup25 =
cansutr =
Yoksa sen bizi zayıflamak için kullanıyormusun
Evet ben yılbaşında bütün fazlalıklardan Kurtulmuş korumaya geçmiş olmak istiyorum :)
Bu ölçü işde iyi olabilir bide hepimiz hayallerini paylaşsın ne güzel olur
Çok faydalı olacak benceannemler tr de ya hep aklimdan cikiyor bayramtmm bayram haftasindan sonra kesinlikle her hafta o liste dolacak
Şaka yaptım kız altından neler çıktı :)) çokta güzel beceriyorsun aynen devam :)estf kiz...ask olsun...kaptanliga karar verdigimde aklimdaki tek sey: Ben bu isin altindan nasil kalkacamCansu bindin bir alameti gidiyorsun kiyamete dedim Birde saflik ya Kaptanken sporlarin/menülerin batmaz zannediyordum tam tersi oldu. Buda baski olusturdu...birde baskasina olmamis diyebilmek icin..kendim 4 4 lük yapmam gerek ki... Kaptanligin yan etkisi diyelim Hala Kaptanligi beceremigcem diye korkuyorum orasi ayri konu.
Burdayım tabi asıl zor kısmı o zaten :)@Ses35 bak korumayada gecsen burdasin..hesaplamama göre bende martta hedefime ulasacagim insallah...bende takim isteyince istifa edip giderim. yoksa burdayim
Ben senin şu ödevleri yapmaya çalışayım bakayım bi :)
Kolay gelsin canım güzel sohbetti arada yapalımbenimde jillianla randevum vardi bekletmiyim simdisohbetinde ne tatliymis, doyamadim Iyi Geceler
Mevlütte yaptım ama herkesin mevlüde gelmesi mümkün değil yani herkesi aynı günde toplamak mümkün mü,,psikolojikmen bi defaa yedin mi arkası geliyor tekrar konsantre olmak zaman alıyor en azından bende öyle,, aslında bu hafta hemen toparlardım ama önümüzdeki haftada bayram haftası olunca eminim ipin ucu kaçacak zaten kayınvalidemlerde olcaz herkes baskı yapacak ye ye ye sütün olmaz diye bende mecbur kalıp yicem zaten eşim bu kadar sıkı diyet yaptığımı bilmiyor bilse kızar,,bu arada bayram haftası herkes izinli mi olacaksimdi cumaya kadar menülerini yaziyorsun dartiliyorsunda güzel güzel sonra seni bir izne ayiralim @Ses35....keske bebek mevlüdü yapsaydiniz herkez bir anda görür daha gelip giden olmazdi stress olurdu ama 1 gün olurdu iste.
Günaydın canım tebrik ederim en azından almıyosun,bu ay ben yarışta yokum maalesefGünaydın kızlar dün yazdıklarınızı okudum evet yilbasina kadar hedef belirlemek lazim
Ben dun yediklerime dikkat edemedim bugün tekrar sil baştan başlıyorum tartıda bir artış yok çok şükür
Eşim spor ve diyet konusunda bana destek olur aslında.anda şu an gerek yok, emzirmeyi bırak öyle diyorMevlütte yaptım ama herkesin mevlüde gelmesi mümkün değil yani herkesi aynı günde toplamak mümkün mü,,psikolojikmen bi defaa yedin mi arkası geliyor tekrar konsantre olmak zaman alıyor en azından bende öyle,, aslında bu hafta hemen toparlardım ama önümüzdeki haftada bayram haftası olunca eminim ipin ucu kaçacak zaten kayınvalidemlerde olcaz herkes baskı yapacak ye ye ye sütün olmaz diye bende mecbur kalıp yicem zaten eşim bu kadar sıkı diyet yaptığımı bilmiyor bilse kızar,,bu arada bayram haftası herkes izinli mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?