Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yoksa sen bizi zayıflamak için kullanıyormusun
Evet ben yılbaşında bütün fazlalıklardan Kurtulmuş korumaya geçmiş olmak istiyorum :)
Bu ölçü işde iyi olabilir bide hepimiz hayallerini paylaşsın ne güzel olur

estf kiz...ask olsun...kaptanliga karar verdigimde aklimdaki tek sey: Ben bu isin altindan nasil kalkacam Cansu bindin bir alameti gidiyorsun kiyamete dedim Birde saflik ya Kaptanken sporlarin/menülerin batmaz zannediyordum tam tersi oldu. Buda baski olusturdu...birde baskasina olmamis diyebilmek icin..kendim 4 4 lük yapmam gerek ki... Kaptanligin yan etkisi diyelim Hala Kaptanligi beceremigcem diye korkuyorum orasi ayri konu.

@Ses35 bak korumayada gecsen burdasin ..hesaplamama göre bende martta hedefime ulasacagim insallah...bende takim isteyince istifa edip giderim. yoksa burdayim

annemler tr de ya hep aklimdan cikiyor bayram tmm bayram haftasindan sonra kesinlikle her hafta o liste dolacak
Çok faydalı olacak bence
Şaka yaptım kız altından neler çıktı :)) çokta güzel beceriyorsun aynen devam :)

simdi cumaya kadar menülerini yaziyorsun dartiliyorsunda güzel güzel sonra seni bir izne ayiralim @Ses35....keske bebek mevlüdü yapsaydiniz herkez bir anda görür daha gelip giden olmazdi stress olurdu ama 1 gün olurdu iste.
Mevlütte yaptım ama herkesin mevlüde gelmesi mümkün değil yani herkesi aynı günde toplamak mümkün mü,,psikolojikmen bi defaa yedin mi arkası geliyor tekrar konsantre olmak zaman alıyor en azından bende öyle,, aslında bu hafta hemen toparlardım ama önümüzdeki haftada bayram haftası olunca eminim ipin ucu kaçacak zaten kayınvalidemlerde olcaz herkes baskı yapacak ye ye ye sütün olmaz diye bende mecbur kalıp yicem zaten eşim bu kadar sıkı diyet yaptığımı bilmiyor bilse kızar,,bu arada bayram haftası herkes izinli mi olacak

Günaydın kızlar dün yazdıklarınızı okudum evet yilbasina kadar hedef belirlemek lazim
Ben dun yediklerime dikkat edemedim bugün tekrar sil baştan başlıyorum tartıda bir artış yok çok şükür
Günaydın canım tebrik ederim en azından almıyosun,bu ay ben yarışta yokum maalesef

Eşim spor ve diyet konusunda bana destek olur aslında.anda şu an gerek yok, emzirmeyi bırak öyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…