Günaydın canım zaten hergün yeniden başlıyoruz diyete pes etmek yok devam :)Günaydın kızlar dün yazdıklarınızı okudum evet yilbasina kadar hedef belirlemek lazim
Ben dun yediklerime dikkat edemedim bugün tekrar sil baştan başlıyorum tartıda bir artış yok çok şükür
Yok canım herkes izinli değil sadece o hafta memlekete giden oluyo herkeste bi telaş oluyo o hafta idare ediyoruz bide etaplar birleşirse o hafta kilo bildirimi yapılmıyor okadar.sen bu hafta biraz adapte ol 100 gr bile versen takıma faydalı olur :)Mevlütte yaptım ama herkesin mevlüde gelmesi mümkün değil yani herkesi aynı günde toplamak mümkün mü,,psikolojikmen bi defaa yedin mi arkası geliyor tekrar konsantre olmak zaman alıyor en azından bende öyle,, aslında bu hafta hemen toparlardım ama önümüzdeki haftada bayram haftası olunca eminim ipin ucu kaçacak zaten kayınvalidemlerde olcaz herkes baskı yapacak ye ye ye sütün olmaz diye bende mecbur kalıp yicem zaten eşim bu kadar sıkı diyet yaptığımı bilmiyor bilse kızar,,bu arada bayram haftası herkes izinli mi olacak
Canım takımdan ayrılmak mı istiyorsun anlamadım ben çünkü senin bu işi bırakıp artı çıkman takıma zarar verir listedesin çünküGünaydın canım tebrik ederim en azından almıyosun,bu ay ben yarışta yokum maalesef
Mevlütte yaptım ama herkesin mevlüde gelmesi mümkün değil yani herkesi aynı günde toplamak mümkün mü,,psikolojikmen bi defaa yedin mi arkası geliyor tekrar konsantre olmak zaman alıyor en azından bende öyle,, aslında bu hafta hemen toparlardım ama önümüzdeki haftada bayram haftası olunca eminim ipin ucu kaçacak zaten kayınvalidemlerde olcaz herkes baskı yapacak ye ye ye sütün olmaz diye bende mecbur kalıp yicem zaten eşim bu kadar sıkı diyet yaptığımı bilmiyor bilse kızar,,bu arada bayram haftası herkes izinli mi olacak
Emzirirken spor yapanların sütü oluyormuymuş:) katı diyete karşıyım zatenEşim spor ve diyet konusunda bana destek olur aslında.anda şu an gerek yok, emzirmeyi bırak öyle diyor
Canım takımdan ayrılmak mı istiyorsun anlamadım ben çünkü senin bu işi bırakıp artı çıkman takıma zarar verir listedesin çünkü
Bana kızmayın ama ben canın çektiği şeyi yediğin de süt olduğunu düşünenlerdenim çünkü ben ne zaman öyle yesem memişlerden şakır şakır süt gelirdi :))Yokcnm.ne izni...bayram haftasi diger hafta ile birlesir büyük ihtimal ona göre kilo bildirimi gec yapilcak sanirim...daha birsey net belli degil ama kesin oylamaya sunulur. Cnm sana yeme demiyorum ki bemye tika basa olana dek ye de saglikli seyler yanj cok yagli cok sekerli unlu gidalardan uzak dur...mesela börek yeme ama yesil fasulyeyi iki tabak ye hic citim cikmaz mesele az cok degil.ne yedigin....ay su bizim milletimiz yemek degil icilen sivi yapiyor sütü...bas bas bagriyor doktorlar tv de
Açıkça yazmadı ama cansu listeye girdiği tarihten itibaren 2 ay geçmiş olmalı izne çıkabilmesi içinIzine ayrilmak istiyor. Bildirimsizde izine gidenler oluyor aslinda.bir kurallara göz atmaliyim...geri dönüsü nasil oluyor..bu hafta sanirim kesin kilo aldi yüzdesi - lerde olacaktir..hayir cani saolsunda bari yediklerini yazsa....söyle böyle olur deme sansimiz olurdu.
2 ayi dolmadiysa izine ayiramayiz kurallara haykiri... ne zaman girdi listeye? bilmiyorsan gecmisten bir bakayimAçıkça yazmadı ama cansu listeye girdiği tarihten itibaren 2 ay geçmiş olmalı izne çıkabilmesi için
ben ayca kayanin yalancisiyimBana kızmayın ama ben canın çektiği şeyi yediğin de süt olduğunu düşünenlerdenim çünkü ben ne zaman öyle yesem memişlerden şakır şakır süt gelirdi :))
Yok hatırlamıyorum canım bi bak istersen2 ayi dolmadiysa izine ayiramayiz kurallara haykiri... ne zaman girdi listeye? bilmiyorsan gecmisten bir bakayim
Biliyorum ya hepsi öyle diyor bişey yapmadamda gelirdi belki bünye yapıyor ama şu bir geçen ki emzirirken katı diyet yapmamalı çünkü aslen sen ne yersen bebeğin onu içiyor :)ben ayca kayanin yalancisiyim
Yok hatırlamıyorum canım bi bak istersen
Biliyorum ya hepsi öyle diyor bişey yapmadamda gelirdi belki bünye yapıyor ama şu bir geçen ki emzirirken katı diyet yapmamalı çünkü aslen sen ne yersen bebeğin onu içiyor :)
Bende onu demek istiyorum işte canım ama etraftaki baskılar da hep aksi yönde oluyor işte napsın kız işte süt olsun diye tıkıyolar herşeyi annelere :)yok cnm ikiz annesinden kati diyet beklemiyorum sadece kizartma iste, tatli,unlu sekerli asiri tuzlu seylerden uzak dursun kafi....misal mantiyi 2 tabak yemesinama yesil fasulyeyi 2 tabak yiyebilir mesela dogru seyleri yedikten sonra sorun olmazki....diyet degil yaptigimiz....saglikli beslenme ve yasama (spor)bicimimiz...diyet piskolojisine girmiyelim
Bende onu demek istiyorum işte canım ama etraftaki baskılar da hep aksi yönde oluyor işte napsın kız işte süt olsun diye tıkıyolar herşeyi annelere :)
Canım tabii ki bana da destek oluyor ama normal zamanlarda şu an çocukların sağlıklı beslenmesi herşeyden önce gelir diyor bazen sütüm gelmiyor çocuklar ağlıyor sennyine rejim yapacam diye yemiyomuısn yoksa diyor,, bide benimkiler bazen mamayı reddediyor emmek için diretiyorlarEşim spor ve diyet konusunda bana destek olur aslında.anda şu an gerek yok, emzirmeyi bırak öyle diyor
Ben zaten başkalarını taksam bu işe kalkışamazdım zaten onların baskılarıyla ben normal yemiş olacam,,sorun ben normal yiyince veremiyorum zaten normalde çok yiyen bir insan değilim ama diyet yaparken abartmam gerekiyor yememeyi yoksa hayatta 100 gr veremembiliyorum hayir demek zorda insan elinden geldigince kendi kafasina göre yiyip icmeli sonucta vücüt bizim...cocuklar 1 yasina gelincede hala kilolari veremedin diyen kisiler ...emzirirken ye ye diye israr eden insanlar olacaktir kesin
Canım buraya gelme amacın kilo vermek değil mi şimdi listede olduğun için de bize karşı sorumluluğun var artılarda olurum ne demek hasta olursun diyet yapamazsın idare ederiz başka bişey yoksa hepimiz irade etmeye çalışıyoruz zorlanıyoruz hepimiz menü bildirmek zorundayız diyet yapmıyorum menüde bildirmem saçma diyemeyiz çünkü bütün kuralları okuyup öyle girdik buraya@Ses35cansutr izne falan ayrılayım demiyorum kimseyide takmıyorum ben bildiklerimi canımın istediklerini yiyip içiyorum ama bu hafta ve bayram haftsı tartılırım bildirimde bulunurum ama artılarda olurum ve de menülerimi paylaşmamı istiyorsanız yine paylaşırım kime ne faydası olacaksa diyet dışı menünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?