Enisem hoşgeldin5 EYLÜL 2016 PAZARTESİ
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :30 dk yürüyüş+ ödevler
@dagyolu :
@yolcukardelen :25 dk yürüyüş+15 dk dans+20 dk masa tenisi
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr :
Enise07 :120 dk yuruyus
ÖDEVLER : Kaptanın yükledikleri
kızlar merhaba. internet konusundan sorun yaşıyorum k.bakmayın haberde veremedim size. bi süre giremicem galiba ama cumaları girip bildirim yapıcam kesinlikle cünkü kilo veriyorum gruba bi faydam olsunöğle molalarında da girebilirim günlük bildirim yapar cıkarım artık. teoefonda netim olsa ordan gircemde o da yok
HB cnm benimmEnisem hoşgeldin
nezamana kadar idare etcez canım menüler yok paylaşım yok haftalık 35 msjı görmeliyiz canım hepsi bi yana kilo vermen süper cuma 13 e kadar bildirimini yapmayı unutma canımkızlar merhaba. internet konusundan sorun yaşıyorum k.bakmayın haberde veremedim size. bi süre giremicem galiba ama cumaları girip bildirim yapıcam kesinlikle cünkü kilo veriyorum gruba bi faydam olsunöğle molalarında da girebilirim günlük bildirim yapar cıkarım artık. teoefonda netim olsa ordan gircemde o da yok
Nasılsın canımHB cnm benimm
İyi cnm ders çalışıyordum bi bakayım dedim dünkü menüyü yazayım bir deNasılsın canım
Canım buraya gelme amacın kilo vermek değil mi şimdi listede olduğun için de bize karşı sorumluluğun var artılarda olurum ne demek hasta olursun diyet yapamazsın idare ederiz başka bişey yoksa hepimiz irade etmeye çalışıyoruz zorlanıyoruz hepimiz menü bildirmek zorundayız diyet yapmıyorum menüde bildirmem saçma diyemeyiz çünkü bütün kuralları okuyup öyle girdik buraya
kuzucum yanlış anlama sakin,yapilmiyor diye elestiemedim seni.biliyorum ne kadar yogun oldugunu,ona rağmen burdasin hep,hakkini odeyemeyiz canım benim:-*:-*:-*Şimdi anladım ama neden yapamadım biliyor musun bir hafta içinde listeye girip çıkan o kadar çok oluyordu ki bu haftaya kadar istikrar sağlayamadık ondan bu haftayı topladım böyle devam ederse listeye devam etcem canım seninkileri bugüne yazıyorum
ben o vakte mezun olurum muhtemelensaol cnm...icime doguyor bu kaptanlik hepimizi ama özellikle beni zayiflatacak bakalim insallah...
kizlarrrrrEnise07 , @Ses35 , @pembedussler , upup25 , baldamlasxixmelis , @yolcukardelen ve @dagyolu. umarim kimseyi unutmadim... Yilbasi Hedeflerimiz belirliyelim kizlar inanilmaz bir motivasyon kaynagi olacaktir.Ben sahsen kendime bir liste hazirladim adim adim her hafta hangi kiloyu hedefledigimi Ayrica ölcü tabellamda cm cm kilo vedikce kalcanizinin belinizin inceldigini görmekte cok motive ediyor
05 eylül
05.30 3 kuru mürdüm eridi
06.00 doğadan 7 otlu çay
06.45-07.45 yürüyüş
09.00 domates salatalık yeşil biber 2 zeytin 1 dilim ekmek 1 kaşık kıyma kavurma
11.00 15 üzüm 1 şeftali
15.00 4 çiğ köfte marul domates yoğurt
19.00 yeşil çay 6 badem 1 ceviz
Su 2.5 lt spor 1 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?