Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar merhaba. internet konusundan sorun yaşıyorum k.bakmayın haberde veremedim size. bi süre giremicem galiba ama cumaları girip bildirim yapıcam kesinlikle cünkü kilo veriyorum gruba bi faydam olsun öğle molalarında da girebilirim günlük bildirim yapar cıkarım artık. teoefonda netim olsa ordan gircemde o da yok

bu cuma bildirimi kesinlikle bekliyorum tatlim menülerinide firsat buldukca yaz..ama mutlaka yaz. bu menp paylasimini cok hafife aliyorsunuz kizlar ben her lokmada takim ne der diye cislardan uzak kaliyorum cogunlukla

nezamana kadar idare etcez canım menüler yok paylaşım yok haftalık 35 msjı görmeliyiz canım hepsi bi yana kilo vermen süper cuma 13 e kadar bildirimini yapmayı unutma canım

Şahsen ben de menu Paylaşmamaya ılımlı bakmıyorum. Bugün çok kaçırdım o yüzden paylasmayim demek benim irade yok demek baya baya oturdum yedim demek:)))
Herşeyi geçelim bu menu bildirimi bir kural sonuçta

ya fabrikada net yasak benm telefonumda da bitti evde zaten yok sıkıntıdan ölcem
yediklerime dikkat ediyorum en son 56,90 dım by sabah 56,5 cıktım tartıda inşallah cumaya kadar daha cok veririm
öğle molalarında girip menülerimi yazarım bi haftaya net paketim yenileniyo zaten döncem aranıza inşallah

@pembedussler, @Ses35 burda hakli ve kesinlikle arkasindayim...burdaki amacimiz zaten kilo vermek...tmm normal ye sabit kalda en azindan + cikmamalisin...sen -2,0% ciksan ortalama zaten gider....mesele 1 ci 2 ci olmak degil diger takim arkadaslarin emekleri ziyan oluyor....hasta olmus olsan...yada lohusa olsan yine anlarim...kizzz canimin istedigini yiyorum ne demek öyle birak zayiflamayi insan normal kilosunda kalamaz bir dr sor: su, isirgan cayi tarzi seylrmi süt artiriyor yoksa...yediklerin mi ? ha suda var sagliksiz seyler yediginde bu sütünüde etki ediyor..zararli maddeler cocuklarinada geciyor

kuzucum yanlış anlama sakin,yapilmiyor diye elestiemedim seni.biliyorum ne kadar yogun oldugunu,ona rağmen burdasin hep,hakkini odeyemeyiz canım benim:-*:-*:-*
ben o vakte mezun olurum muhtemelen

05 eylül
05.30 3 kuru mürdüm eridi
06.00 doğadan 7 otlu çay
06.45-07.45 yürüyüş
09.00 domates salatalık yeşil biber 2 zeytin 1 dilim ekmek 1 kaşık kıyma kavurma
11.00 15 üzüm 1 şeftali
15.00 4 çiğ köfte marul domates yoğurt
19.00 yeşil çay 6 badem 1 ceviz

Su 2.5 lt spor 1 saat

üzümüpek sevmem ama cigköfte 10 numara 5 yildiz .menü cok iyi..belki öglen yada aksama bir kase corba koyabilirdin...ama doyduysan sorun yok bence kalorilere pek takilmiyorum .affiyet olsun

dünkü menüm;

sabah:
tavada yumurta
iki dilim ekmek
peynir+zeytin

öğle;
mercimek corbası
taze fasulye
1 dilim ekmek

akşam;

1 küçük dolma
cok aztadımlık boş gözleme

sonrası hep cay :)

30 day shred e devam ediyorum bayaaa fark var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…