Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya moralim çok bozuldu motivasyonum düştüüüüüü anlamıyorsunuz beniii şimdiye kadar çok istikrarlı devam ettimmm ve her hafta ortalama 1 kg verdim ve 80lerden kurtuldum diye sevinirken şimdi iki gün biraz normal yedim 3 kg fazla çıktım demekki bende bir sorun varr tekrar adapte olabilmem lazımmmmmm

İyi cnm ders çalışıyordum bi bakayım dedim dünkü menüyü yazayım bir de
Sen nasılsın iyisi inşallah. cansutr napiyon baciiiimmm:)
İyiyim güzelim Allah zihin açıklığı versin :)
Tamam canım idare ederiz :)
kuzucum yanlış anlama sakin,yapilmiyor diye elestiemedim seni.biliyorum ne kadar yogun oldugunu,ona rağmen burdasin hep,hakkini odeyemeyiz canım benim:-*:-*:-*
ben o vakte mezun olurum muhtemelen
Yok öyle düşünmedim zaten ben yaparım sorun değilde işte istikrar olmadı giren çıkan belli değildi :))
Fena değil ama çiğ köfte ödem yapıyor ona göre:)
hamd olsun ne yapyim...simdi hazirlanip kardesimle tarlaya gidecegiz fasulye toplayip gelecez insallah..buralar @Ses35 ve sana emanet bacim
Tamsmdır

Menü güzel spor yapman harika :)

Kuru Fasulye diye gittik....yok.. bende biraz taze fasulye....ve misir topladimm Haftasonu misir keyfimi yapsak

Bu işi yaparken inmek var çıkmakta biz seni anlıyoruz belki sen tam anlatamıyorsundur ! 2 gün fazla çıktım diye demorilize olup oturup yiyelim mi daha mı dikkat edelim yoksa herşeyi kabullenmek zaten olmuyor mu diyelim senki 5 kiloyu arkandan bıraktın normal yedim sen aynı tempoda yemeğe devam et canım zaten vereceksin abur cubur hamur işine yüklenme. Varsa bi şüphen bi doktora gidip tahlillerimide yaptır
Kısaca güzelim biz seni son derece anlamaya çalışıp yardımcı olalım diyoruz seni motive etmeye çalışıyoruz sen aldığını boşver şimdiden itibaren tekrar Başla :))

Kizzz motivasyonu düşürmek yok..2-3 kilo geri geldi diye kendini koyvermek yok. Senden rican kesinlikle menünü paylasmalisin inan bana toparlamanda yardimci bir etken olcak..sopalarida cikartmiycaz..sadece alternativ olarak sunu yiyebilirdin yada birdahaki sefer sunu yiyebilirsin digcez....jojo effekt olmussun..2 günde 2 kilo verilmez alinmazda...yedigin karbonhydratlar vücüdunda su tutuyor....millet tatliyi yiyip yiyip suyu iciyor sonra cogunluk yediginden süt yaptigini saniyor..... Menülerini paylaş lütfen burayada ugra.. En azindan uymadan önce bir bak kizlar ne yemis...ben aksama taze toplanmis yesil fasulye pisircem mesela simdiden biraz kendini toparlarsan bayrami daha az hasarla atlatirsin tatlim....lütfen caninin istedigini yeme

Tamam canm yazarım ama biraz motive edin beni yoksa engel olamicam bu halime

Tamam canm yazarım ama biraz motive edin beni yoksa engel olamicam bu halime

burda paylasilanlara bakmani tavsiye ederim özellikle benim paylastigim resimler 8. takimdada paylastimda simdi bir kac sey. Ben onu bunu bilmem ben canimin istedigini rahat rahat yiyemiyorsun kimse yiyemez saka bir yana biliyorsun ben aksamlari büyük bir markette calisiyorum...inanirmisin cikolatanin, chips, hazir makarnalar, ketchuplarin yanindayim hep yani her aksam 3-4 saat cnm ceksede almamaya calisiyorum hani gözüm kapalida calisamam insan gördügünü algiliyor....birde o saatlerde acikmaya baslayinca buyrun burdan yakin avantajim su bizden sonra acik baska dükkan yok yani cikista gidip birseyler alamam.

Ahanda bugünkü menüm
Sabah
2 D börek
1 domates
1 salatalık

Öğle
1 simit
2 yumurta

Ara
1 kupa sütlü kahve
2 şekerli kurabiye

Daha da bişey yemicem

aksama bir corba, yaninda salata tüket canim ac kalma o yüzden jojolar oluyor zaten. kurabiye asikar birsey dememe gerek yok, bende pek severim simiti...yerine 1 dilim ekmekte olabilirdi, börek o 2 dilimi ben bölüp bölüp tüm takima dagitir herkeze 1 isirik düserdi bak tatlim herseyden ye ama ölcülü.....kurabiyede ya hic yada en ufagini 1 lokmalik olani secebilirsin bak hicbirseyi cikartmadim yasaklamadim sadece ölcüsünü degistirelim diyorum

simiti illa yigcekmisin 1/4 ye, börek canin cektimi bicakla kendi 1 parmak uzunlugunda kalinliginde bir dilim kes onuda dilimliyerek cigneye cigneye tadini cikarta cikarta tüket...

Tebrik ederim seni bende 20 yaşındayken bi markette çalışmıştım 9 ay çalıştım ama 10 kg alarak çıktım ve de aldığım bütün parayı yine aynı markete yatırıyordum

Tebrik ederim seni bende 20 yaşındayken bi markette çalışmıştım 9 ay çalıştım ama 10 kg alarak çıktım ve de aldığım bütün parayı yine aynı markete yatırıyordum

niye kiziyorsun simdi aha ayni ben ben baslayali 2 yil olcak. 15kg aldim o esnada evet bende az para yedirmedim diyelim 800 aliyorsam 100 ü dükkana gidiyordu

Iyı güzel diyon da tatlım işte evde olunca insanı çekiyorlar kendine doğru o yüzden bi daha asla yaptırmicam öyle şeyler

Iyı güzel diyon da tatlım işte evde olunca insanı çekiyorlar kendine doğru o yüzden bi daha asla yaptırmicam öyle şeyler

isi kafada bitireceksin...o kurabiye ne kadar güzel koksa...albeni albeni desede...sen elini uzatmadan agzina götürmeden senin midene inemez...hersey elimizde..olay kafada bitiyor...evet kolay degil..ama bu kadar insan basardiysa o kadar zorda degil.. hepbirlikte basaricagiz tatlim sadece bu Takima, kendine güven inan basaracagina
ben fena hirs yaptim...is yerinde patrondan sonra gelen salak kadin bile zayifladiysa...ben onu katlayip dolaba koymaliyim annemler bayramda tr de yani cansu baklava ac diyen olmiycak bayram avantaji bende kizlar

Ya aslında ben evde normalde yalnız olduğum için yapabiliyorum kampta gibi oluyorum ama ne zaman birileri gelse ben geri sarıyorum

piskolojimizin bozuldugu zamanlar oldu ne diyorsun bir kez dayanamadim is yerinde resmen gözlerim doldu.. eve gelip 1-2 kez dellenip agladim bu is yeri beni büyüttü, cok sey ögretti....Hayattaki 1. Ders: Kimseye Güvenme.
Bu yolda en önemli şeyin motivasyon ve destek olduğuna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…