Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya aslında ben evde normalde yalnız olduğum için yapabiliyorum kampta gibi oluyorum ama ne zaman birileri gelse ben geri sarıyorum

hep ayni seyleri tekrarlarsan hep ayni sonuclara varirsin böyle düsünmelisin eger sonucun degismesini istiyorsan...sonuca giden yoldaki davranislarini degistirmelisin.

hep ayni seyleri tekrarlarsan hep ayni sonuclara varirsin böyle düsünmelisin eger sonucun degismesini istiyorsan...sonuca giden yoldaki davranislarini degistirmelisin.
Aslında çok kararlıyım kilo vermek istiyorum hem de bir an önce,,hatta daha öncede ciddi kilolar vermiş bir insanım ama nedense bazen sanki o eski halime dönemeyecekmişim gibi bi karamsarlığa kapılıyorum

Bravo cansucum ya seni okudukça bende gaza geliyorum bende 1 eylülden beri hiç kaçamak yapmıyorum ve 1200 calori hesaplaması yaparak yiyorum kaçamaksız 6. Günüm :)

Kitap gibi konuştun cansu ya çok doğru bizde yeme alışkanlıklarımızı değiştirerek devam edicez :)
Aslında çok kararlıyım kilo vermek istiyorum hem de bir an önce,,hatta daha öncede ciddi kilolar vermiş bir insanım ama nedense bazen sanki o eski halime dönemeyecekmişim gibi bi karamsarlığa kapılıyorum
Aynısı bende de var belki pek çoğumuzda var ondan burdayız canım irade edilim danışalım destek çıkalım diye :)

Kızlar bayram temizliği yapıyorum ins en kısa zamanda düzenli paylaşım yapacagim

Kızlar dünü bugünü tekrar okudum özetle bende yorum yapayim iyiki varsınız çok güzel yorumlar yapmışsınız ins kurban bayramından sonra düzenimiz iyice oturacak ocağa kadar hedefimize ulaşacağız
Cansutr çok azimli ve isteklisin bu çok etkili yansıyor ins hep beraber bu işin üstesinden gelecegiz
Ses35 adeta bir abla gibi şefkat elin hepimizin üstünde hakkın çok ödeyemeyiz
Enisecim spor tutkunu bacım bu konuda çok etkilisin en azından benim gibi adamlar utanır kendinden
Pembedussler emzirme doneminde kafanın rahat olması lazım sut yapıcı şeyler yedikten sonra rahat ol kısa zamanda olmasada uzun zaman da verirsin kilolarını benim sütüm yetseydi zayıflamayi hiç düşünmezdim
Upup yolcukardelen sizler de hedefe az kalmışsınız tebrik edeyim bence hassasiyet inizi iyice arttırın koruma dönemine geçin baldamlasxixmelis canım senin bebis kaç aylik ti

Son düzenleme:
Bugünkü menü
Sabah iki yumurta 5 zeytin 50 gram peynir yeşillik domates
Ara üzüm şeftali biraz çerez
Öğlen 100 gr tavuk döner salata ayran
Akşam 1 kase yoğurtlu salata
2.5 lt su
Temizlik

Yanlış anlamışsın cnm.tabi ki eşler tam destek.demek istediğim benim eşim de emzirirken diyet yapmama karşı.onun için umursamıyor, sonra yap diyor.şu aralar da yoğun çalışıyor, yemek yapmaya zamanım olmuyor.hazır şeyler yeyince de....

Çok yeme mısır=ekmek = şeker = kilo :))

Büyük kızım 5.5 yaşında.minik kızım 3.5 aylık bile değil

Anladım canım Allah'tan kilomuzu takıntı yaptırmıyorlar.Aynen bende her zaman yemek yapamıyorum bu defa hazır pratik şeylere kaçıyoruz ve de ipin ucunu kaçırıyoruz

Bu özet harika olmuş benim için söylediklerin beni çok duygulandırdı eksik olmayın canım benim
Ama ben şu 30 a çıkmış dk ları göremiyorum artık :) bu hafta biz kazansak keşke :)
Bugünkü menü
Sabah iki yumurta 5 zeytin 50 gram peynir yeşillik domates
Ara üzüm şeftali biraz çerez
Öğlen 100 gr tavuk döner salata ayran
Akşam 1 kase yoğurtlu salata
2.5 lt su
Temizlik
Güzel menü tertemiz
Allah sağlık versin evlatlara

Anladım canım Allah'tan kilomuzu takıntı yaptırmıyorlar.Aynen bende her zaman yemek yapamıyorum bu defa hazır pratik şeylere kaçıyoruz ve de ipin ucunu kaçırıyoruz
Bide emzirdiğiniz için şekeriniz düşüyor çok normal kızlar ya kasmadan verin haftada 100 gr gitsin nolur yani yılda 6 kilo yapar en basiti.emzirme bitince asılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…