o maşallah iki kız annesi olmak çok güzel olsa gerek sadece emziriyorsun degilmi peki özel birşeyler yapiyormusunYanlış anlamışsın cnm.tabi ki eşler tam destek.demek istediğim benim eşim de emzirirken diyet yapmama karşı.onun için umursamıyor, sonra yap diyor.şu aralar da yoğun çalışıyor, yemek yapmaya zamanım olmuyor.hazır şeyler yeyince de....
Büyük kızım 5.5 yaşında.minik kızım 3.5 aylık bile değil
estg. samimi söylüyorum sana karşı ne desek az spor konusunda verdiğim emeklere karşılık veremedim beni listeden çıkarsan düzenli başlasam öyle alsanBu özet harika olmuş benim için söylediklerin beni çok duygulandırdı eksik olmayın canım benim
Ama ben şu 30 a çıkmış dk ları göremiyorum artık :) bu hafta biz kazansak keşke :)
Güzel menü tertemiz
Allah sağlık versin evlatlara
evet emzirme hakkinda en güzel yorum bu bence almadan 100 gr da olsa verebilmek önemli olan emzirmekBide emzirdiğiniz için şekeriniz düşüyor çok normal kızlar ya kasmadan verin haftada 100 gr gitsin nolur yani yılda 6 kilo yapar en basiti.emzirme bitince asılırsınız
canım benim bu listede olmamam en iyisi spora bir adapte oluyum bu listede olmayı hakediyim5 EYLÜL 2016 PAZARTESİ
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :30 dk yürüyüş+ ödevler
istikrar1986 :
@yolcukardelen :25 dk yürüyüş+15 dk dans+20 dk masa tenisi
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr : leslie 2 mile=30dk + ödevler
Enise07 :120 dk yürüyüş
evet böyle güzel5 EYLÜL 2016 PAZARTESİ
1.YILDIZLAR TAKIMI
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Nolur vicdan yapma sen annesi tabiki istersin bebeni emzirmek ama bazen süt olmuyor bazen şartlar uymuyor sıkıntılar oluyor benimde çok sıkıntılarım oldu dopumdan sonra 3 gün bebeğimi kucağıma alamadım ama sütümë bişey olmadı bünye meselesi canım allah sağlık versin üzülmeo maşallah iki kız annesi olmak çok güzel olsa gerek sadece emziriyorsun degilmi peki özel birşeyler yapiyormusun
estg. samimi söylüyorum sana karşı ne desek az spor konusunda verdiğim emeklere karşılık veremedim beni listeden çıkarsan düzenli başlasam öyle alsan
evet emzirme hakkinda en güzel yorum bu bence almadan 100 gr da olsa verebilmek önemli olan emzirmek
Canim ben kendimce cok mücadele verdim olmadı 2 aylik ken aglamalarına rağmen inat ettim 1 ay mama vermedim hep emzirdim aksam eşim eve gelince artık pilim bitmiş şekilde ona birakiyordum oda saatlerce sallıyor ki uykuya geçsin aslında uşak doymadigundan aç yatmıyor mamaya tekrar geçince uykusu normalleşti bu ilk usagim tecrübesiz lik bazı olumsuzluklar dan böyle oldu ins ikincisinde kafamdan sütüm yok yetmir diye üzülmeyi çıkaracam oy ben bu konuda çok yaralıyım imtihanım benim normalde hazır gıdaya karşı bir insanım düşünün usagina mama vermeyi neyse susuyorum.
Yok öyle şey bozmucam artık listeyi seni çıkarırsam hiç yapmazsın şimdicanım benim bu listede olmamam en iyisi spora bir adapte oluyum bu listede olmayı hakediyim
Bak bak çıkarmış onu ancak ben yaparım benim listem :)5 EYLÜL 2016 PAZARTESİ
1.YILDIZLAR TAKIMI
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Bak sen ben güzel deyince oluyo oevet böyle güzel
Çok güzel bir menü sadece su kaç ltSabah yarım yumurta 2 dilim ekmek lor peyniri 5 zeytin domates 2 küçük hindi füme 2 lokma tereyağ bal
Ara küçük salkım üzüm bi tutam leblebi 2 kaşık yoğurt
Akşam 1 kepçe çorba tavuklu salata yarım dilim ekmek yoğurt biber
evet nasipden ötesi yok ben ne dersem diyim eşim sağolsun çok ilgileniyor bizim usak 5 yıldan sonra olunca çok düşkünNolur vicdan yapma sen annesi tabiki istersin bebeni emzirmek ama bazen süt olmuyor bazen şartlar uymuyor sıkıntılar oluyor benimde çok sıkıntılarım oldu dopumdan sonra 3 gün bebeğimi kucağıma alamadım ama sütümë bişey olmadı bünye meselesi canım allah sağlık versin üzülme
Spor meselesine gelince evinde koşu bandı olan birini bırakmam kusura bakma haftada 1 de olsa görcem sporunu beben hiç mi uyumuyo koca hiç mi bakmıyor ayol ni 20 dk ayrı kendine bayramdan sonraya kadar idare edelim sonra devam
Yok öyle şey bozmucam artık listeyi seni çıkarırsam hiç yapmazsın şimdi
Ayrıca yapa yapa adapte olunur cicim koşu bandına bakarak değil
Bak bak çıkarmış onu ancak ben yaparım benim listem :)
Tabikide büyüklerimiz ne derse oBak sen ben güzel deyince oluyo o
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdaydim dune kadar ben de.bugun olmaz bu böyle dedim ve bir çözüm yolu buldum.kiyafetlerimin içinde yüzmeye başlamıştım diyetten sonra ve hedefime vatana kadar alışverişi yasaklamıştır lakin geniş kıyafetlerin de beni olumsuz etkilediğini fark ettim.bugun üzerime gore tunik,pantolon ve elbise aldım.eve gelir gelmez ki iki saat olmadı dahaYa moralim çok bozuldu motivasyonum düştüüüüüü anlamıyorsunuz beniiişimdiye kadar çok istikrarlı devam ettimmm ve her hafta ortalama 1 kg verdim ve 80lerden kurtuldum diye sevinirken şimdi iki gün biraz normal yedim 3 kg fazla çıktım demekki bende bir sorun varr tekrar adapte olabilmem lazımmmmmm
canının çok istediği şeyleri sabah saatlerinde yemek için ertelendi,hani su cıs sevdiklerimizi.zaten sabah canin da istemiyor.aksam emzirdigin için protein ve su tuketmeye çalış.yogurt,ayran ,tarcinli süt.emzirdigin için hem verirsin.bwn emzirmeye bırakınca yavaşladı veremiyorum eskisi gibiTamam canm yazarım ama biraz motive edin beni yoksa engel olamicam bu halime
ooo donusun muhteşem olacak desenwBravo cansucum ya seni okudukça bende gaza geliyorum bende 1 eylülden beri hiç kaçamak yapmıyorum ve 1200 calori hesaplaması yaparak yiyorum kaçamaksız 6. Günüm :)
sen de iyi ki varsın canimKızlar dünü bugünü tekrar okudum özetle bende yorum yapayim iyiki varsınız çok güzel yorumlar yapmışsınız ins kurban bayramından sonra düzenimiz iyice oturacak ocağa kadar hedefimize ulaşacağız
Cansutr çok azimli ve isteklisin bu çok etkili yansıyor ins hep beraber bu işin üstesinden gelecegiz
Ses35 adeta bir abla gibi şefkat elin hepimizin üstünde hakkın çok ödeyemeyiz
Enisecim spor tutkunu bacım bu konuda çok etkilisin en azından benim gibi adamlar utanır kendinden
Pembedussler emzirme doneminde kafanın rahat olması lazım sut yapıcı şeyler yedikten sonra rahat ol kısa zamanda olmasada uzun zaman da verirsin kilolarını benim sütüm yetseydi zayıflamayi hiç düşünmezdim
Upup yolcukardelen sizler de hedefe az kalmışsınız tebrik edeyim bence hassasiyet inizi iyice arttırın koruma dönemine geçin baldamlasxixmelis canım senin bebis kaç aylik ti
sözün bittiği yerYaaa oruçken böyle yemiyorum ama psikolojimizin bozuk olduğu kesin yoksa insan niye bu kadar yemeği sever ki :))
Şeker bağımlısıyım ben ama 3 gün önce Baklavaya Hayır dedim sen düşün artık hırslanmışım baya
bi dahaki bebeğinde tomrisin emzirme notlarını bi oku e mi,faydasi olacaktiro maşallah iki kız annesi olmak çok güzel olsa gerek sadece emziriyorsun degilmi peki özel birşeyler yapiyormusun
estg. samimi söylüyorum sana karşı ne desek az spor konusunda verdiğim emeklere karşılık veremedim beni listeden çıkarsan düzenli başlasam öyle alsan
evet emzirme hakkinda en güzel yorum bu bence almadan 100 gr da olsa verebilmek önemli olan emzirmek
Canim ben kendimce cok mücadele verdim olmadı 2 aylik ken aglamalarına rağmen inat ettim 1 ay mama vermedim hep emzirdim aksam eşim eve gelince artık pilim bitmiş şekilde ona birakiyordum oda saatlerce sallıyor ki uykuya geçsin aslında uşak doymadigundan aç yatmıyor mamaya tekrar geçince uykusu normalleşti bu ilk usagim tecrübesiz lik bazı olumsuzluklar dan böyle oldu ins ikincisinde kafamdan sütüm yok yetmir diye üzülmeyi çıkaracam oy ben bu konuda çok yaralıyım imtihanım benim normalde hazır gıdaya karşı bir insanım düşünün usagina mama vermeyi neyse susuyorum.
Ayıp ettin sayılmazmı dk ver bana yazalım
2.5 su 1 de limonlu maden suyu limonu kendim sıktıÇok güzel bir menü sadece su kaç lt
evet nasipden ötesi yok ben ne dersem diyim eşim sağolsun çok ilgileniyor bizim usak 5 yıldan sonra olunca çok düşkün
ben spor yapcak anlaşılan kaçış yok bu aralar temizlik yapıyorum bencede beni bayramdan sonra ya atın
Tabikide büyüklerimiz ne derse o
Bakalım olacak mı aldıklarımı vereyim de inşallahcanım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdaydim dune kadar ben de.bugun olmaz bu böyle dedim ve bir çözüm yolu buldum.kiyafetlerimin içinde yüzmeye başlamıştım diyetten sonra ve hedefime vatana kadar alışverişi yasaklamıştır lakin geniş kıyafetlerin de beni olumsuz etkilediğini fark ettim.bugun üzerime gore tunik,pantolon ve elbise aldım.eve gelir gelmez ki iki saat olmadı dahaYeşilçay kürü mu yaptım.ne zamandır canım istemiyordu.simdi istiyor
Seni motive eden neyse onu bul ve kendini iradeli bir biçimde diyetin eşiğine getirya da motive olmanı engelleyen neyse onu ortadan kaldır e mi cok güzel bir enerjinin olduğunu hissediyorum, bahane bulmak iradeni yok eder,sen bahaneni yok edersen başarısını.
Unutma diyet yapan herkes zaman zaman biliyor,malum uzunca bir yol.dusjnce kalkmasını bilirsen başarısın.ben sana inaniyorum
canının çok istediği şeyleri sabah saatlerinde yemek için ertelendi,hani su cıs sevdiklerimizi.zaten sabah canin da istemiyor.aksam emzirdigin için protein ve su tuketmeye çalış.yogurt,ayran ,tarcinli süt.emzirdigin için hem verirsin.bwn emzirmeye bırakınca yavaşladı veremiyorum eskisi gibi
ooo donusun muhteşem olacak desenw
sen de iyi ki varsın canimbirlikte basaracagiz
sözün bittiği yer
bi dahaki bebeğinde tomrisin emzirme notlarını bi oku e mi,faydasi olacaktir
Bravo cansucum ya seni okudukça bende gaza geliyorum bende 1 eylülden beri hiç kaçamak yapmıyorum ve 1200 calori hesaplaması yaparak yiyorum kaçamaksız 6. Günüm :)
ohhoooYa işte o bende de var bitane bile yesem nasılsa bozuldu kafası devreye giriyor bakalım umarım bu sefer birlikte başarıcaz :)
Kızlar dünü bugünü tekrar okudum özetle bende yorum yapayim iyiki varsınız çok güzel yorumlar yapmışsınız ins kurban bayramından sonra düzenimiz iyice oturacak ocağa kadar hedefimize ulaşacağız
Cansutr çok azimli ve isteklisin bu çok etkili yansıyor ins hep beraber bu işin üstesinden gelecegiz
Ses35 adeta bir abla gibi şefkat elin hepimizin üstünde hakkın çok ödeyemeyiz
Enisecim spor tutkunu bacım bu konuda çok etkilisin en azından benim gibi adamlar utanır kendinden
Pembedussler emzirme doneminde kafanın rahat olması lazım sut yapıcı şeyler yedikten sonra rahat ol kısa zamanda olmasada uzun zaman da verirsin kilolarını benim sütüm yetseydi zayıflamayi hiç düşünmezdim
Upup yolcukardelen sizler de hedefe az kalmışsınız tebrik edeyim bence hassasiyet inizi iyice arttırın koruma dönemine geçin baldamlasxixmelis canım senin bebis kaç aylik ti
Sabah yarım yumurta 2 dilim ekmek lor peyniri 5 zeytin domates 2 küçük hindi füme 2 lokma tereyağ bal
Ara küçük salkım üzüm bi tutam leblebi 2 kaşık yoğurt
Akşam 1 kepçe çorba tavuklu salata yarım dilim ekmek yoğurt biber
Bende çok hırslanıyorum artık bu sene bu iş bitecekben sizi gaza getirebiliyorsam daha ne isterimdevamida gelecek eminim hep birlikte basaracagiz..sonra herkezden basari hikayesi bekliyorum
ohhoooo bendede vardi eskiden...baska sekil düsüceksiniz...1 dilim pasta yedim tmm su kadar kalori aldim..bunu yarin düzeltirim..pastanin tadinida aldim...pismanda degilim digceksiniz...kendinizi suclamiycaksiniz...ama duracaksiniz. en önemlisi 1 kurabiyeden sonra durabiliyorsaniz 50 kilo vermeniz gerekse bile verirsiniz Insani diger varliklardan ayirt eden hür iradesi ve aklidir....bizim secme hakkimiz var...sadece saglikli besinleri secersek zaten zayifliycaz emin olun
tskler cnmbenim istegim azda olsa takimima bulassa gaza gelseniz daha ne ister bir kaptan civil civil hirslanmis eksile eksile giden bir Takim bakalim hepbirlikte kac kilo verecegiz
Oğlum kendi yumurtasını bitirip benimkinin yarısını hüpletince yarım yemiş oldum :))Yumurtanin ne günahi vardionu komple ye cnm iyidir proteinler arkadaslarimizdir sevelim, afiyetle yiyelim yoksa cok güzel bir menün var...birazdan benimkini paylasacam.
Sucuk tan vazgeç cansu desem yapamazsın belki ama haftada 1 ye en azından canım hem işlenmiş ürün hem de ödem yapıyor birde o fasulye yoğurtsuz ağlamıştırMenüm
Sabah
sahanda yumurta +6 dilim sucuk
2 dilim ekmek
domates
zeytin
Aksam
1,5 dilim ekmek
1 tabak etli taze yesil fasulye
Su: 3 litreyi gecti sanirim
Spor: Tarladaydimödevleri simdi yapmaya caliscam
ben yogrt yiyemiyorum tek ispanagin üzerinde, mantinin üzerindeBende çok hırslanıyorum artık bu sene bu iş bitecek
Oğlum kendi yumurtasını bitirip benimkinin yarısını hüpletince yarım yemiş oldum :))
Sucuk tan vazgeç cansu desem yapamazsın belki ama haftada 1 ye en azından canım hem işlenmiş ürün hem de ödem yapıyor birde o fasulye yoğurtsuz ağlamıştır
Öyle yap canım sağlığın için:) ben yatıyorum hayırlı geceler ♡ben yogrt yiyemiyorum tek ispanagin üzerinde, mantinin üzerindebirde corba icinde yoksa yogurdu tek yiyemiyorum
evet her sabah yumurtayi yemek sucukla kolaylasiyor..sorma haklisin aslen ev yapimi olsa neyse--yarin menemen yapayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?