Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar sabah 7 de uyandım tansiyonum yerlerde sarımsak yuttum tuzlu ayran içtim uzanıyorum. Nerden çıktı şimdi bu ya of((

Günaydinlarrrr citirlarimmm umarim keyifler yerindedir...Tartiya 2 gün kaldi Bu aksam bana is yok sizlerin bugünkü plani projesi nedir

@dagyolu evet çok hoş iki kız, allah isteyen herkese nasip etsin.rahmetli annem ablamla beni aynı giydirirmiş küçükken.ben de hep öyle hayal ederdim.arada yaş farkı var biraz ama.bir iki kez aynı giydiririm diye düşünüyorum

Özel bir şey yapıyor musundan kastın emzirmekle mi ilgili.
çok şükür sadece emziriyorum, katı bir diyet yapmıyorum zaten.önemli olan kızımın anne sütü alması

Günaydın kızlar sabah 7 de uyandım tansiyonum yerlerde sarımsak yuttum tuzlu ayran içtim uzanıyorum. Nerden çıktı şimdi bu ya of((
Geçmiş olsun canım neden oldu acaba
Günaydinlarrrr citirlarimmm umarim keyifler yerindedir...Tartiya 2 gün kaldi Bu aksam bana is yok sizlerin bugünkü plani projesi nedir
Günaydın kaptanişko bugün ben temizlik yapıcam ve de spor yapıcam sen napcan :)

Ah ya kız olcağını bilsem bende 2 . Yi yapcam :))

Geçmiş olsun canım neden oldu acaba

Günaydın kaptanişko bugün ben temizlik yapıcam ve de spor yapıcam sen napcan :)

Spor bende yapicam hatta aksama spor salonuna gideyim diyorum azda evi toplar temizlerim...simdilik programm bu...kizlar dreamdays diye bir uygulama.var..diyelim hedef kiloya 11 ayda ulasiyorsunuz yaziyorsunuz tarihi oda geri sayim yapiyor buda bir motivasyon kaynagidir ilginize sunulur

Kolay gelsin canım bi bakayım senin şu programa :)

Canım benim sağol inşallah pes etmicem neticede doğumdan sonra yaklaşık 10 kg vermişim bi bu kadar daha dişimi sıksam versem sonra bi o kadar daha 60ı görürüm aslında çok sürmeden,,yok yok yaparım bak gaza geliyorum böyle

Sen ilkini yapta 2. Ye kaç defa düşüncen bakalım oğlan büyüdü zaten bu sene İlkokula başlıcak bide onu kardeş konusunda ikna edemiyorum :))

cocugun burc neydi ? sen ona bakma...abim 6 yasindayken ben dogdum 9 yasindaykende erkek kardesim...inanirmisin her isine biz ikimiz kosuyoruz oda saolsun bizim isimiz düstügünde yardimci oluyor annem hep anlatir abin gece 3-4 lere kadar uymazdi...yemek yemez uyku uymaz..hep hareket halinde...carsida kendini yeri atar annemi babami rezil edermis düsün yinede 2 cocuk daha durdu annecigim üfff annemi özledim

Dün gece 10 da eşimin canı et sote ve domatesli pilav istemiş benden rica etti yapar mısın diye bende yaptım dün de erkenden yemeyi bırakınca 5 gibi, yememek için kendimi zor tuttum ama tadına bile bakmadım tabi sabahı zor ettim az önce yedim rahatladım

Olur aslında ama bu kiloya hamile kalmak ta istemiyorum bakalım artık nasip. Kıyamam ya annenler nerde oturuyo

Aslında aldığımız kalori den çok ne yediğimiz önemli sabah yumurta süt lor peyniri 2 dilim ekmek zeytin yesem hem çok uzun süre tok kalıp hemde süt için gerekli besinleri almış olursun
Ara yoğurt bi meyve
rezene çayı içsen
Akşam ton balıklı salata göğsü haşlat onunla bi salata hem protein hem lif almış olursun canım ne bileyim işte yanına bi ayran yapsan hem kalorisi az hem süt arttırıcı olur

Harikasın canım bravo istediğin motivasyon geri gelmiş işte erteleme gerçekten iyi bi yöntem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…