Günaydın kızlar sabah 7 de uyandım tansiyonum yerlerde sarımsak yuttum tuzlu ayran içtim uzanıyorum. Nerden çıktı şimdi bu ya of((
Geçmiş olsun canım neden oldu acabaGünaydın kızlar sabah 7 de uyandım tansiyonum yerlerde sarımsak yuttum tuzlu ayran içtim uzanıyorum. Nerden çıktı şimdi bu ya of((
Günaydın kaptanişko bugün ben temizlik yapıcam ve de spor yapıcam sen napcan :)Günaydinlarrrr citirlarimmmumarim keyifler yerindedir...Tartiya 2 gün kaldi Bu aksam bana is yok sizlerin bugünkü plani projesi nedir
Ah ya kız olcağını bilsem bende 2 . Yi yapcam :))@dagyolu evet çok hoş iki kız, allah isteyen herkese nasip etsin.rahmetli annem ablamla beni aynı giydirirmiş küçükken.ben de hep öyle hayal ederdim.arada yaş farkı var biraz ama.bir iki kez aynı giydiririm diye düşünüyorum
Özel bir şey yapıyor musundan kastın emzirmekle mi ilgili.
çok şükür sadece emziriyorum, katı bir diyet yapmıyorum zaten.önemli olan kızımın anne sütü alması
Geçmiş olsun canım neden oldu acaba
Günaydın kaptanişko bugün ben temizlik yapıcam ve de spor yapıcam sen napcan :)
Kolay gelsin canım bi bakayım senin şu programa :)Spor bende yapicam hatta aksama spor salonuna gideyim diyorumazda evi toplar temizlerim...simdilik programm bu...kizlar dreamdays diye bir uygulama.var..diyelim hedef kiloya 11 ayda ulasiyorsunuz yaziyorsunuz tarihi oda geri sayim yapiyor buda bir motivasyon kaynagidir ilginize sunulur
Kiz tek büyümesin oglan gencsin daha dogur ne olacakAh ya kız olcağını bilsem bende 2 . Yi yapcam :))
Sen ilkini yapta 2. Ye kaç defa düşüncen bakalım oğlan büyüdü zaten bu sene İlkokula başlıcak bide onu kardeş konusunda ikna edemiyorum :))Kiz tek büyümesin oglan gencsin daha dogur ne olacaktaabi bekara demesi kolay
Canım benim sağol inşallah pes etmicem neticede doğumdan sonra yaklaşık 10 kg vermişim bi bu kadar daha dişimi sıksam versem sonra bi o kadar daha 60ı görürüm aslında çok sürmeden,,yok yok yaparım bak gaza geliyorum böylecanım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdaydim dune kadar ben de.bugun olmaz bu böyle dedim ve bir çözüm yolu buldum.kiyafetlerimin içinde yüzmeye başlamıştım diyetten sonra ve hedefime vatana kadar alışverişi yasaklamıştır lakin geniş kıyafetlerin de beni olumsuz etkilediğini fark ettim.bugun üzerime gore tunik,pantolon ve elbise aldım.eve gelir gelmez ki iki saat olmadı dahaYeşilçay kürü mu yaptım.ne zamandır canım istemiyordu.simdi istiyor
Seni motive eden neyse onu bul ve kendini iradeli bir biçimde diyetin eşiğine getirya da motive olmanı engelleyen neyse onu ortadan kaldır e mi cok güzel bir enerjinin olduğunu hissediyorum, bahane bulmak iradeni yok eder,sen bahaneni yok edersen başarısını.
Unutma diyet yapan herkes zaman zaman biliyor,malum uzunca bir yol.dusjnce kalkmasını bilirsen başarısın.ben sana inaniyorum
Sen ilkini yapta 2. Ye kaç defa düşüncen bakalım oğlan büyüdü zaten bu sene İlkokula başlıcak bide onu kardeş konusunda ikna edemiyorum :))
Canım güzelmişte ben iki tane diye bu menüyü iki katına çıkarınca aynı oranda da süt artmayınca fazla gitmiyo ama anlamadığım yediğimin kaç katını yakıyorum aslında evin içinde dört dönüyom hiç boş oturmuyom emzirirken bile bi taraftan diğerini sallıyorum
Olur aslında ama bu kiloya hamile kalmak ta istemiyorum bakalım artık nasip. Kıyamam ya annenler nerde oturuyococugun burc neydi ? sen ona bakma...abim 6 yasindayken ben dogdum 9 yasindaykende erkek kardesim...inanirmisin her isine biz ikimiz kosuyoruzoda saolsun bizim isimiz düstügünde yardimci oluyor annem hep anlatir abin gece 3-4 lere kadar uymazdi...yemek yemez uyku uymaz..hep hareket halinde...carsida kendini yeri atar annemi babami rezil edermis düsün yinede 2 cocuk daha durdu annecigim üfff annemi özledim
Aslında aldığımız kalori den çok ne yediğimiz önemli sabah yumurta süt lor peyniri 2 dilim ekmek zeytin yesem hem çok uzun süre tok kalıp hemde süt için gerekli besinleri almış olursunCanım güzelmişte ben iki tane diye bu menüyü iki katına çıkarınca aynı oranda da süt artmayınca fazla gitmiyo ama anlamadığım yediğimin kaç katını yakıyorum aslında evin içinde dört dönüyom hiç boş oturmuyom emzirirken bile bi taraftan diğerini sallıyorum
Harikasın canım bravo istediğin motivasyon geri gelmiş işte erteleme gerçekten iyi bi yöntem :)Dün gece 10 da eşimin canı et sote ve domatesli pilav istemiş benden rica etti yapar mısın diye bende yaptım dün de erkenden yemeyi bırakınca 5 gibi, yememek için kendimi zor tuttum ama tadına bile bakmadım tabi sabahı zor ettim az önce yedim rahatladım
Aman Yarabbi tavana değiyor mu o :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?