Olur aslında ama bu kiloya hamile kalmak ta istemiyorum bakalım artık nasip. Kıyamam ya annenler nerde oturuyo
Allahkolaylik versin cnm bende derslerime biraz baksam iyi olacak. Sen yaparsin inaniyorum basaracaksin sekerim
Allah kavuştursun canımAnnemler tr de ya...annem amasyada..babam izmirde...yani 5hafta oldu insan tuhaf oluyor.
Allahkolaylik versin cnm bende derslerime biraz baksam iyi olacak. Sen yaparsin inaniyorum basaracaksin sekerim
Bunları da mı bitircen canım benimm
Slm canım boş kalmasın tabi uğrarızSlm bayanlaarrBen 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayınTakımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596
Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzzSağlıklı, bol giden kalorili günlere
Slm bayanlaarrBen 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayınTakımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596
Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzzSağlıklı, bol giden kalorili günlere
Ay çok tembelim çay faslım yeni bitti bende başlıyorum artık:)Aslm Hosgeldin ilk kez görüyorum.o.topigi ev islerini bitirir bitirmez ugrarim tskler cnm
Çoğu bitti cnm bunlar 4 5 tane fln var ama:)Bunları da mı bitircen canım benimm
canım tüm gün disardayim öğleden sonra ama malum pek tempolu olmadigi için yarım saat yazalım.c umaya gore artiyim ama pazartesi gore ekşi olunca mutlu oldumAyıp ettin sayılmazmı dk ver bana yazalım
Olur olur bal gibi olurBakalım olacak mı aldıklarımı vereyim de inşallah
Onu bilsem ben de yapacamAh ya kız olcağını bilsem bende 2 . Yi yapcam :))
oooo sen 10 kilo verdikten sonra devamı gelir.sadece başlarda daha kolay olur,somdi yavaşlarsa canını sikmaCanım benim sağol inşallah pes etmicem neticede doğumdan sonra yaklaşık 10 kg vermişim bi bu kadar daha dişimi sıksam versem sonra bi o kadar daha 60ı görürüm aslında çok sürmeden,,yok yok yaparım bak gaza geliyorum böyle
bunu bi kenara not et,iradenin kaybolduğu anlarda git oju,yaptim tabi ki yine yaparım deDün gece 10 da eşimin canı et sote ve domatesli pilav istemiş benden rica etti yapar mısın diye bende yaptım dün de erkenden yemeyi bırakınca 5 gibi, yememek için kendimi zor tuttum ama tadına bile bakmadım tabi sabahı zor ettim az önce yedim rahatladım
Ay çok tembelim çay faslım yeni bitti bende başlıyorum artık:)
İyi hadi bunlar azmış canım çok çok kolay gelsin allah zihin açıklığı versin dur bi hayal kurayım senin adınaÇoğu bitti cnm bunlar 4 5 tane fln var ama:)
Yazayım canım 30 dk :)canım tüm gün disardayim öğleden sonra ama malum pek tempolu olmadigi için yarım saat yazalım.c umaya gore artiyim ama pazartesi gore ekşi olunca mutlu oldum
Olur olur bal gibi olur
Onu bilsem ben de yapacam
oooo sen 10 kilo verdikten sonra devamı gelir.sadece başlarda daha kolay olur,somdi yavaşlarsa canını sikma
bunu bi kenara not et,iradenin kaybolduğu anlarda git oju,yaptim tabi ki yine yaparım de
Ertelemek çok işe yarıyor değil mi canım.evet ben bunu yiyebilirim ama doğru zamanda dedikten sonra olay bitiyor bencetebrik ediyorum,masallah
Öğren işte ilerde lazım olur :)Annem yok ya kalan fasulyeler ziyan olmasin haslayip paketliyorum..bunuda ilk kez yapiyorum..ev hanimi mod on.
Yazayım canım 30 dk :)
Öğren işte ilerde lazım olur :)
Cansu annenler yok siz kardeşinle orda okuyorsunuz akraba varmı peki bu tarla kimin çiftçilik kim yapıyor çok sordum ama merak ettim :)
Tamam cansucum şimdi anlaşıldı çok güzel ya kendin pişir kendin ye gibi kendin topla satınal çok hoş.kiz ne demek sorabilirsin tsaabiki evet ikimizde okuyoruz suan kapali sadece dosya tarzi seyler hazirlasam iyi olacak...tarla bir almana ait bize yaklasik 20 dk fasulyesi cok lezzetli ordan taze taze toplayip kilo isi satin alinabiliyor...sorma hosuma gitti simdi taze hasladim birde domatesli yapip atanlarda varmis netten baktimdabirdahaki gidisimde yine toplarsam yesil fasulye birde domatesli paketler hazirliycam yengec burcuyum ya yemek ve evle alakali herseye yatkinim...
Tamam cansucum şimdi anlaşıldı çok güzel ya kendin pişir kendin ye gibi kendin topla satınal çok hoş.
Ben hep domatesli yapıyorum güzel oluyor
Reglin düzenliyse kolay cnmAh ya kız olcağını bilsem bende 2 . Yi yapcam :))
Çok şanslısın ozaman :)domatesleri rende yapip fasulyelerle birlikte biraz kavuruyorsun sogutup torbalara dolduruyorsun degil mi ?
Ben böyle seylere bayilirim eskiden kusburnu recelini yapardi annem....kuru fasulyede toplayip...hep birlikte evde ayiklardik saatlerce....ilerde nasip olursa bahceli bir evim olsun yada evime yakin...kiralik bahceler oluyor yaorda kendi meyvemi sebzemi yetistirmek isterim...taze seyin tadi bambaska oluyor...13 yasindayken dalindan günesde kizarmis domates yemistim hala tadi damagimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?