Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@Ses35 ölçtm yarım metre:))) bunlar ne ko daha çoook kitap var . Kitaplığı üstü tavana kadar kitap. İyiyim topladım biraz.program çıkardım günlük 9 10 saat ders çalışmam lzm
cansutr biteeeeer mi bu dertler biter miii biter mi soyleee :))))

Slm bayanlaarr Ben 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayın Takımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596

Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzz Sağlıklı, bol giden kalorili günlere

Slm canım boş kalmasın tabi uğrarız

Aslm Hosgeldin ilk kez görüyorum.o.topigi ev islerini bitirir bitirmez ugrarim tskler cnm

Ayıp ettin sayılmazmı dk ver bana yazalım
canım tüm gün disardayim öğleden sonra ama malum pek tempolu olmadigi için yarım saat yazalım.c umaya gore artiyim ama pazartesi gore ekşi olunca mutlu oldum
Bakalım olacak mı aldıklarımı vereyim de inşallah
Olur olur bal gibi olur
Ah ya kız olcağını bilsem bende 2 . Yi yapcam :))
Onu bilsem ben de yapacam
oooo sen 10 kilo verdikten sonra devamı gelir.sadece başlarda daha kolay olur,somdi yavaşlarsa canını sikma
bunu bi kenara not et,iradenin kaybolduğu anlarda git oju,yaptim tabi ki yine yaparım de
Ertelemek çok işe yarıyor değil mi canım.evet ben bunu yiyebilirim ama doğru zamanda dedikten sonra olay bitiyor bencetebrik ediyorum,masallah

Çoğu bitti cnm bunlar 4 5 tane fln var ama:)
İyi hadi bunlar azmış canım çok çok kolay gelsin allah zihin açıklığı versin dur bi hayal kurayım senin adına
2017 yazına yaklaşmışız şöyle nisan ayları sen kitapları bitirmiş işi kavramış bol bol test çözüyormuşsun bu arada kilolar gitmiş korumaya geçmişsin sınav zamanı gelmiş çay mış çok iyi bi puan almışsın 2018 de Ataman olmuş ay ay oda ne çalıştığım yerde piliç dolu hangisini seçeyim diye düşünürken bir tanesine sırılsıklam aşık oluyorsun oda sana tabi hemen bi evlilik teklifi geliyor ama oğlan hemen bebek isterim diyor düğünden 1 sene sonra bakıyoruz ki bi tane elif gelmiş aileye aa o da ne eniseelif07 adında bi üye doğum kilolarını vermeye gelmiş

Yazayım canım 30 dk :)
Annem yok ya kalan fasulyeler ziyan olmasin haslayip paketliyorum..bunuda ilk kez yapiyorum..ev hanimi mod on.
Öğren işte ilerde lazım olur :)
Cansu annenler yok siz kardeşinle orda okuyorsunuz akraba varmı peki bu tarla kimin çiftçilik kim yapıyor çok sordum ama merak ettim :)

Yazayım canım 30 dk :)

Öğren işte ilerde lazım olur :)
Cansu annenler yok siz kardeşinle orda okuyorsunuz akraba varmı peki bu tarla kimin çiftçilik kim yapıyor çok sordum ama merak ettim :)

kiz ne demek sorabilirsin tsaabiki evet ikimizde okuyoruz suan kapali sadece dosya tarzi seyler hazirlasam iyi olacak...tarla bir almana ait bize yaklasik 20 dk fasulyesi cok lezzetli ordan taze taze toplayip kilo isi satin alinabiliyor...sorma hosuma gitti simdi taze hasladim birde domatesli yapip atanlarda varmis netten baktimda birdahaki gidisimde yine toplarsam yesil fasulye birde domatesli paketler hazirliycam yengec burcuyum ya yemek ve evle alakali herseye yatkinim...

Tamam cansucum şimdi anlaşıldı çok güzel ya kendin pişir kendin ye gibi kendin topla satınal çok hoş.
Ben hep domatesli yapıyorum güzel oluyor

Tamam cansucum şimdi anlaşıldı çok güzel ya kendin pişir kendin ye gibi kendin topla satınal çok hoş.
Ben hep domatesli yapıyorum güzel oluyor

domatesleri rende yapip fasulyelerle birlikte biraz kavuruyorsun sogutup torbalara dolduruyorsun degil mi ?

Ben böyle seylere bayilirim eskiden kusburnu recelini yapardi annem....kuru fasulyede toplayip...hep birlikte evde ayiklardik saatlerce....ilerde nasip olursa bahceli bir evim olsun yada evime yakin...kiralik bahceler oluyor ya orda kendi meyvemi sebzemi yetistirmek isterim...taze seyin tadi bambaska oluyor...13 yasindayken dalindan günesde kizarmis domates yemistim hala tadi damagimda

Çok şanslısın ozaman :)
Ben rendelemiyorum doğrayarak yapıyorum domatesle sarartırıyorum soğuyunca poşetlere koyuyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…