Düzenli de cinsiyet ayarlamak mı kolay anlamadımReglin düzenliyse kolay cnm
Allah ne derse o olur cnm.ama erkek spermler hızlı ilerlermiş ve çabuk ölürlermiş.kız spermler yavaş ilerleyip daha çok yaşarmış.ikinci kızımda yumurtlama akıntısı gördüm (regl im düzensiz) o gün kendi kendime güldüm."eşim çalışıyor, evde olsa şimdi üstüne atlardım.neyse, içerde olanlarla (sperm) olur allah verdikten sonra" dedim.biz bunu da ilkini de 1.5 yıl bekledik.Düzenli de cinsiyet ayarlamak mı kolay anlamadım
Allah ne derse o olur cnm.ama erkek spermler hızlı ilerlermiş ve çabuk ölürlermiş.kız spermler yavaş ilerleyip daha çok yaşarmış.ikinci kızımda yumurtlama akıntısı gördüm (regl im düzensiz) o gün kendi kendime güldüm."eşim çalışıyor, evde olsa şimdi üstüne atlardım.neyse, içerde olanlarla (sperm) olur allah verdikten sonra" dedim.biz bunu da ilkini de 1.5 yıl bekledik.
Diyelim ki 28 günde bir regl oluyorsun. 28-14=14 14.gün yumurtlama oluyor.yumurtlama anında erkek spermler yumurtaya daha hızlı ulaşıyor ve bebek erkek olabiliyor.bir arkadaşımın regl i düzenlidir. 11.gün falan bir kez olmuş. (Eşi kandırmış).senin kızın olacak dedim, bir oğlu vardı zaten.çok sevindi inş.dedi.benden iki ay sonra doğum yaptı ve kızı oldu.
Kız istiyorsan önce allahtan iste ve bu dedigimi uygula.Allah gönlüne göre versin inş
Yani yumurtlama günüm den 3 gün önce yaparsam kız mı oluyor doğru mı anladımAllah ne derse o olur cnm.ama erkek spermler hızlı ilerlermiş ve çabuk ölürlermiş.kız spermler yavaş ilerleyip daha çok yaşarmış.ikinci kızımda yumurtlama akıntısı gördüm (regl im düzensiz) o gün kendi kendime güldüm."eşim çalışıyor, evde olsa şimdi üstüne atlardım.neyse, içerde olanlarla (sperm) olur allah verdikten sonra" dedim.biz bunu da ilkini de 1.5 yıl bekledik.
Diyelim ki 28 günde bir regl oluyorsun. 28-14=14 14.gün yumurtlama oluyor.yumurtlama anında erkek spermler yumurtaya daha hızlı ulaşıyor ve bebek erkek olabiliyor.bir arkadaşımın regl i düzenlidir. 11.gün falan bir kez olmuş. (Eşi kandırmış).senin kızın olacak dedim, bir oğlu vardı zaten.çok sevindi inş.dedi.benden iki ay sonra doğum yaptı ve kızı oldu.
Kız istiyorsan önce allahtan iste ve bu dedigimi uygula.Allah gönlüne göre versin inş
Ben baktım ama türkçe değil canım :)
Nasip artık :)bende fen dersnde konuyu kapsamli isledik sanmistim akilda bulundurmak lazim... @Ses35 benimle önce takimi zayiflatsin ondan sonra insa nasip olur kiz evladida ayri güzel olur eminim
Aynen cnmYani yumurtlama günüm den 3 gün önce yaparsam kız mı oluyor doğru mı anladım
Oğlan olursa sana gönderirim artıkAynen cnm
Oluyor mu öyle çok fenabos günüm diye nasil seviniyordum dolabi filanda toplamaya niyetlenmistim oysa....patronun ta kendisi aradikadin 120 kisinin patronu....aksam gene isteyim
oluyor arada coktandir olmuyordu ama bu hafta 6 gün full caliscam... ayni saatde calisan iscilerin 3 izinli kaldik 2 kisi..ben gelmeyince hanimefendi yalniz kaliyor...Oluyor mu öyle çok fena
Boşver çalış ya bekarsın çocuk yok okuyosun en güzel zamanların bazen bende istiyorum ama kendi işim olsun :)oluyor arada coktandir olmuyordu ama bu hafta 6 gün full caliscam... ayni saatde calisan iscilerin 3 izinli kaldik 2 kisi..ben gelmeyince hanimefendi yalniz kaliyor...su okulu bitirir bitirmez yada bitmeye yakin basacam istifayi.....hamd olsun güzel kazaniyorum ama aksamlari mal mal evde oturmayi özledim
sorma sansliyim aslinda. ailemde maasima filan karismaz saolsunlar. ama annem birsey istesin hemen isik hiziyla gider alirimBoşver çalış ya bekarsın çocuk yok okuyosun en güzel zamanların bazen bende istiyorum ama kendi işim olsun :)
Kiiiizzz ne güzel oldu bu böyle ay pek hoşuma gitti; ))))amin diyeyim o zman yaaaİyi hadi bunlar azmış canım çok çok kolay gelsin allah zihin açıklığı versin dur bi hayal kurayım senin adına
2017 yazına yaklaşmışız şöyle nisan ayları sen kitapları bitirmiş işi kavramış bol bol test çözüyormuşsun bu arada kilolar gitmiş korumaya geçmişsin sınav zamanı gelmiş çay mış çok iyi bi puan almışsın 2018 de Ataman olmuş ay ay oda ne çalıştığım yerde piliç dolu hangisini seçeyim diye düşünürken bir tanesine sırılsıklam aşık oluyorsunoda sana tabi hemen bi evlilik teklifi geliyor ama oğlan hemen bebek isterim diyor düğünden 1 sene sonra bakıyoruz ki bi tane elif gelmiş aileye aa o da ne eniseelif07 adında bi üye doğum kilolarını vermeye gelmiş
Olur cnm, gönlümden geçen 2 kız,1 erkekti zaten.bu kız hamileyken de çok çektirdi bana, onun için hamile görünce bile yönümü degistiriyorum.eşim de iki fıstık yeter diyor.hamile kalmadan bir oğlum olur ne güzelOğlan olursa sana gönderirim artık
Şanslı anne desene :))sorma sansliyim aslinda. ailemde maasima filan karismaz saolsunlar. ama annem birsey istesin hemen isik hiziyla gider alirim
De tabii :)) AMİNKiiiizzz ne güzel oldu bu böyle ay pek hoşuma gitti; ))))amin diyeyim o zman yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?