Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Düzenli de cinsiyet ayarlamak mı kolay anlamadım
Allah ne derse o olur cnm.ama erkek spermler hızlı ilerlermiş ve çabuk ölürlermiş.kız spermler yavaş ilerleyip daha çok yaşarmış.ikinci kızımda yumurtlama akıntısı gördüm (regl im düzensiz) o gün kendi kendime güldüm."eşim çalışıyor, evde olsa şimdi üstüne atlardım.neyse, içerde olanlarla (sperm) olur allah verdikten sonra" dedim.biz bunu da ilkini de 1.5 yıl bekledik.

Diyelim ki 28 günde bir regl oluyorsun. 28-14=14 14.gün yumurtlama oluyor.yumurtlama anında erkek spermler yumurtaya daha hızlı ulaşıyor ve bebek erkek olabiliyor.bir arkadaşımın regl i düzenlidir. 11.gün falan bir kez olmuş. (Eşi kandırmış).senin kızın olacak dedim, bir oğlu vardı zaten.çok sevindi inş.dedi.benden iki ay sonra doğum yaptı ve kızı oldu.

Kız istiyorsan önce allahtan iste ve bu dedigimi uygula.Allah gönlüne göre versin inş

Bahsettigim programm resmi kendiniz seciyorsunuz birde tarih oda geri sayiyor

bende fen dersnde konuyu kapsamli isledik sanmistim akilda bulundurmak lazim... @Ses35 benimle önce takimi zayiflatsin ondan sonra insa nasip olur kiz evladida ayri güzel olur eminim

Yani yumurtlama günüm den 3 gün önce yaparsam kız mı oluyor doğru mı anladım

bos günüm diye nasil seviniyordum dolabi filanda toplamaya niyetlenmistim oysa....patronun ta kendisi aradi kadin 120 kisinin patronu....aksam gene isteyim

Oluyor mu öyle çok fena
oluyor arada coktandir olmuyordu ama bu hafta 6 gün full caliscam... ayni saatde calisan iscilerin 3 izinli kaldik 2 kisi..ben gelmeyince hanimefendi yalniz kaliyor... su okulu bitirir bitirmez yada bitmeye yakin basacam istifayi.....hamd olsun güzel kazaniyorum ama aksamlari mal mal evde oturmayi özledim

Boşver çalış ya bekarsın çocuk yok okuyosun en güzel zamanların bazen bende istiyorum ama kendi işim olsun :)

Boşver çalış ya bekarsın çocuk yok okuyosun en güzel zamanların bazen bende istiyorum ama kendi işim olsun :)
sorma sansliyim aslinda. ailemde maasima filan karismaz saolsunlar. ama annem birsey istesin hemen isik hiziyla gider alirim

Kiiiizzz ne güzel oldu bu böyle ay pek hoşuma gitti; ))))amin diyeyim o zman yaaa

@Ses35 şu an hayatımda tam 3 tane elif var elifler ile çok iyi anlasirim. Sende elif deyince sasirdim:)))

Oy oy ne çok yazmışsınız oku oku çok şükür bitti ben bugün malesef misafirlikteydim yorum yapamiycam yarın ins dahiliyeye gidicem kilo vermem neden durdu onu ogreniyim

Oğlan olursa sana gönderirim artık
Olur cnm, gönlümden geçen 2 kız,1 erkekti zaten.bu kız hamileyken de çok çektirdi bana, onun için hamile görünce bile yönümü degistiriyorum.eşim de iki fıstık yeter diyor.hamile kalmadan bir oğlum olur ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…