YaAa içime doğmuş demek ki sanada bi elif gelcek heralde :)@Ses35 şu an hayatımda tam 3 tane elif var elifler ile çok iyi anlasirim. Sende elif deyince sasirdim:)))
Sen gelme bu bacılar napıyo ben nası zayıflıcam bu takıma gelmeden deme spor yapma üstüne misafirliğe git börekleri kekleri götür sonrada niye kilo veremiyorum deyip dahiliye ye git :))Oy oy ne çok yazmışsınız oku oku çok şükür bitti ben bugün malesef misafirlikteydim yorum yapamiycam yarın ins dahiliyeye gidicem kilo vermem neden durdu onu ogreniyim
Bak bak iyi madem kiloları vereyimde bi düşüneyim :))Olur cnm, gönlümden geçen 2 kız,1 erkekti zaten.bu kız hamileyken de çok çektirdi bana, onun için hamile görünce bile yönümü degistiriyorum.eşim de iki fıstık yeter diyor.hamile kalmadan bir oğlum olur ne güzel
haklisin ne diyebilirim ki ama bir tek birşey diyim eskiden bu beslenme şekline göre kilo veriyordum bu hafta hiç gitmedi takıldım 80 de ya birşey var gibi geliyor ama eskiden günlük genelde 40 dk koşu bandı na biniyordum bu da olabilir yinede bir kan tahlili vereyim bahanem kalmasınYaAa içime doğmuş demek ki sanada bi elif gelcek heralde :)
Sen gelme bu bacılar napıyo ben nası zayıflıcam bu takıma gelmeden deme spor yapma üstüne misafirliğe git börekleri kekleri götür sonrada niye kilo veremiyorum deyip dahiliye ye git :))
Kıyamam biraz takılayım sana demiştim spor şart canım yaş ilerledikçe meto yavaşlıyor .kan tahlillerimide yaptır tabi.mesela bende diyet yapıyordum bu sene başında gitmiyor veremiyorum yani bide nasıl arka arkaya hasta oluyorum doktorum kan tahlili istedi bi baktık ki kansızlık var ikisinin sebebi de bu dedihaklisin ne diyebilirim ki ama bir tek birşey diyim eskiden bu beslenme şekline göre kilo veriyordum bu hafta hiç gitmedi takıldım 80 de ya birşey var gibi geliyor ama eskiden günlük genelde 40 dk koşu bandı na biniyordum bu da olabilir yinede bir kan tahlili vereyim bahanem kalmasın
Geç kalma o zaman şekerim.İnş kızın olurbaldamlasxixmelis kız aklıma başka bişey geldi oğlan olursa senin kızları benim oğlanlara alıveririz :))
Güzel menüSabah lor domates salatalık 10 zeytinden 1 kase salata 1 yumurta 1.5 dilim ekmek 2 hurma 3 fındık
Öğle 1 kase tahıl gevreği
Ara 2 kaşık yoğurt bi tutam leblebi
Akşam 1 kase çorba 1 kase salata 1 hurma
Su 2 litre
Spor 60 dk yürüyüş 20 dk lastikle kas çalışması
İnşallah canım nasip :)Geç kalma o zaman şekerim.İnş kızın olur
Güzel menü
istikrar1986
koşu bandı çok işe yarıyor aslında.eşim iki gündür akşamları maça gidiyor, koşu bandı işi yalan oluyor.yarım saatten fazla ağladı kızım, kafayı yiyecektim.ilk defa akşam saatinde uyuyor ve arada iç çekiyor.etini koparmışım gibi ağladı yaaa
Maalesef cnm.eskiden bir şekilde susturuyordum.4-5 gündür hiç bir şekilde susmuyorİnşallah canım nasip :)
Kolik miydi senin bebiş
ogluma hazırlık sürecinde okuduklarimi hatirladimAllah ne derse o olur cnm.ama erkek spermler hızlı ilerlermiş ve çabuk ölürlermiş.kız spermler yavaş ilerleyip daha çok yaşarmış.ikinci kızımda yumurtlama akıntısı gördüm (regl im düzensiz) o gün kendi kendime güldüm."eşim çalışıyor, evde olsa şimdi üstüne atlardım.neyse, içerde olanlarla (sperm) olur allah verdikten sonra" dedim.biz bunu da ilkini de 1.5 yıl bekledik.
Diyelim ki 28 günde bir regl oluyorsun. 28-14=14 14.gün yumurtlama oluyor.yumurtlama anında erkek spermler yumurtaya daha hızlı ulaşıyor ve bebek erkek olabiliyor.bir arkadaşımın regl i düzenlidir. 11.gün falan bir kez olmuş. (Eşi kandırmış).senin kızın olacak dedim, bir oğlu vardı zaten.çok sevindi inş.dedi.benden iki ay sonra doğum yaptı ve kızı oldu.
Kız istiyorsan önce allahtan iste ve bu dedigimi uygula.Allah gönlüne göre versin inş
Ohh miss deseneOlur cnm, gönlümden geçen 2 kız,1 erkekti .bu kız hamileyken de çok çektirdi bana, onun için hamile görünce bile yönümü degistiriyorum.eşim de iki fıstık yeter diyor.hamile kalmadan bir oğlum olur ne güzel
Ağzından aldın lafıHuuu kızlar nerdesiniz biriniz de şu spor listesini sorun yahu hani menüler dökülün
Kar zarara bakalım ben izindeyim ben bile yazıyorum hadi bakem
Ay bilmem mi canı nezaman isterse ozaman bayılır gibi uyur kalırdı benimki ben de pert tabi 5-6 ay gibi kayboldu rahat ettimMaalesef cnm.eskiden bir şekilde susturuyordum.4-5 gündür hiç bir şekilde susmuyor
Tabi tabi gönderdim yap bakım:) bu arada ellerine sağlık canımogluma hazırlık sürecinde okuduklarimi hatirladimayni yoldan mi geçtik ne
Ohh miss desene
Ağzından aldın lafışaka bi yana odevelri yapayım en azından diye bakiyordum ki paylasmissjn.tursu kurdum bugün,biraz abartmisim galiba pestilim çıktı
Bende başağrısından çekiyorum 1 saattir çorbayı içmediysen içme o kh ama 2 kaşık yoğurdu içine 1 salatalık doğra ye bu protein mücveride yarın yap tamam mı canım:))anammm nasil yoruldumvalla uzandim dizime koydum bilgisiyari...bu kadar gec cikmasaydim sporumu yapcaktim. menümü bari paylasayim
Sabah 1011:00
2 domates 1 yumurta=menemen
2dilim ekmek
6-8 zeytin
Ögleden sonra 15:20 gibi
1 tabak etli taze fasulye
1 dilim ekmek
Su:2,5 litre
Aksam yemegini 19-20 gibi tükletecektim ama 18 de ise baslayinca oda yattisimdi corba icsemmiki
benim huyum degisticnm sebzeli firinlanmis mücver, brocoli tarzinda seyler cekiyor
Mücveri yarin yapacam kesin ayy sicak birsey istiyorum ayaklarim sizim sizim...misir ayiklanmamis kötü olmadan ayikliyayim diyorum deep freeze atacam birazdan...sen neler yapiyorsun...gecmis olsun kh az yiyorsun ya ondan olabilir bas agrisi.Bende başağrısından çekiyorum 1 saattir çorbayı içmediysen içme o kh ama 2 kaşık yoğurdu içine 1 salatalık doğra ye bu protein mücveride yarın yap tamam mı canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?