Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@Ses35 şu an hayatımda tam 3 tane elif var elifler ile çok iyi anlasirim. Sende elif deyince sasirdim:)))
YaAa içime doğmuş demek ki sanada bi elif gelcek heralde :)
Oy oy ne çok yazmışsınız oku oku çok şükür bitti ben bugün malesef misafirlikteydim yorum yapamiycam yarın ins dahiliyeye gidicem kilo vermem neden durdu onu ogreniyim
Sen gelme bu bacılar napıyo ben nası zayıflıcam bu takıma gelmeden deme spor yapma üstüne misafirliğe git börekleri kekleri götür sonrada niye kilo veremiyorum deyip dahiliye ye git :))

haklisin ne diyebilirim ki ama bir tek birşey diyim eskiden bu beslenme şekline göre kilo veriyordum bu hafta hiç gitmedi takıldım 80 de ya birşey var gibi geliyor ama eskiden günlük genelde 40 dk koşu bandı na biniyordum bu da olabilir yinede bir kan tahlili vereyim bahanem kalmasın

Kıyamam biraz takılayım sana demiştim spor şart canım yaş ilerledikçe meto yavaşlıyor .kan tahlillerimide yaptır tabi.mesela bende diyet yapıyordum bu sene başında gitmiyor veremiyorum yani bide nasıl arka arkaya hasta oluyorum doktorum kan tahlili istedi bi baktık ki kansızlık var ikisinin sebebi de bu dedi

Sabah lor domates salatalık 10 zeytinden 1 kase salata 1 yumurta 1.5 dilim ekmek 2 hurma 3 fındık

Öğle 1 kase tahıl gevreği

Ara 2 kaşık yoğurt bi tutam leblebi

Akşam 1 kase çorba 1 kase salata 1 hurma

Su 2 litre

Spor 60 dk yürüyüş 20 dk lastikle kas çalışması

baldamlasxixmelis kız aklıma başka bişey geldi oğlan olursa senin kızları benim oğlanlara alıveririz :))
Geç kalma o zaman şekerim.İnş kızın olur

Güzel menü

istikrar1986
koşu bandı çok işe yarıyor aslında.eşim iki gündür akşamları maça gidiyor, koşu bandı işi yalan oluyor.yarım saatten fazla ağladı kızım, kafayı yiyecektim.ilk defa akşam saatinde uyuyor ve arada iç çekiyor.etini koparmışım gibi ağladı yaaa

İnşallah canım nasip :)
Kolik miydi senin bebiş

ogluma hazırlık sürecinde okuduklarimi hatirladimayni yoldan mi geçtik ne
Ohh miss desene
Huuu kızlar nerdesiniz biriniz de şu spor listesini sorun yahu hani menüler dökülün
Kar zarara bakalım ben izindeyim ben bile yazıyorum hadi bakem
Ağzından aldın lafı şaka bi yana odevelri yapayım en azından diye bakiyordum ki paylasmissjn.tursu kurdum bugün,biraz abartmisim galiba pestilim çıktı

Tabi tabi gönderdim yap bakım:) bu arada ellerine sağlık canım

Kızlar yeni bi kot reklamı çıkmış ya Serenay Sarıkaya'nın bende zayıflayım dar kot alıp altına flo dan çiçekli topuklu ayakkabı beğendim onuda alıcam üstüne de deri ceket

anammm nasil yoruldum valla uzandim dizime koydum bilgisiyari...bu kadar gec cikmasaydim sporumu yapcaktim. menümü bari paylasayim

Sabah 1011:00
2 domates 1 yumurta=menemen
2dilim ekmek
6-8 zeytin

Ögleden sonra 15:20 gibi
1 tabak etli taze fasulye
1 dilim ekmek

Su:2,5 litre

Aksam yemegini 19-20 gibi tükletecektim ama 18 de ise baslayinca oda yatti simdi corba icsemmiki
benim huyum degisti cnm sebzeli firinlanmis mücver, brocoli tarzinda seyler cekiyor

Bende başağrısından çekiyorum 1 saattir çorbayı içmediysen içme o kh ama 2 kaşık yoğurdu içine 1 salatalık doğra ye bu protein mücveride yarın yap tamam mı canım:))

Bende başağrısından çekiyorum 1 saattir çorbayı içmediysen içme o kh ama 2 kaşık yoğurdu içine 1 salatalık doğra ye bu protein mücveride yarın yap tamam mı canım:))
Mücveri yarin yapacam kesin ayy sicak birsey istiyorum ayaklarim sizim sizim...misir ayiklanmamis kötü olmadan ayikliyayim diyorum deep freeze atacam birazdan...sen neler yapiyorsun...gecmis olsun kh az yiyorsun ya ondan olabilir bas agrisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…