Ama sağlıklı mamalar paylaşıyoruz :)@Ses35 yemekleri anlatmayin sonra canimiz cekiyor...üfff birazdan erkenden ise gidecemsabah yedigim nesfitle duruyorum ne yigcegimide bilmiyorum enisecim annenede gecmis olsun tatlim. bu @upup25 gelmiycek umarim gecerli bir sebebi vardir...ben daha bekliyemigcem ise gidecem birazdan...artik upup bildirimsiz paylasacam
Ortalama fena olmuş ama artık napalım***10. TAKIM 482.ETAP***
cansutr(82.3/81,8/0,5/%0,61)
dagyolu(79.7/ 79.2 /0.5/%0,63)
Enise07(77.7/77.3/0.4/%0.51)
yolcukardelen(55.1/55/0.1/%0.18)
pembedussler(78///%)kilosu sabit
upup25(56.9///%)1. Defa bildirim yapmadı
10.takım ortalaması: 0,322%
Geleceği yok canım halbuki o kadar uyardık neyse gönder gitsinitirazi olan yoksa ben tasiyorum listeyi...
gecen haftada cok bekledikGeleceği yok canım halbuki o kadar uyardık neyse gönder gitsin
aldım canım ama doktora göstermedim nedeni ben teşhisi koydum bisem yok sankiistikrar1986 sonuclar ne zaman belli olur cnm. gecmis olsun
ya bu yapilirmi
birsey cikmadi degilmi sonuclardan....bakalim diyetisyen nasil birsey önercek hepimiz heycanla bekliyoruz...ben simdi cikiyorum is yerim 2 kez aradi...artik gece ne zaman gelirim bilmiyorum takim öncelikle @Ses35 veKızlar bugün bir girip bir çıktım muhabbetinizi kıskanıyorum haçok yoruldum git gel evde bayram temizliği heryer kaçıyor yarın tahlil sonuçlarını diyetisyen e goturecem bakalım nasıl olacak
Tabikide bazı değerlerde farklılık ama zayıflama ya engel bir problem yok gibi
Gece fazla çıkar cansu perşembe sabah aç karnına versingecen haftada cok bekledikgelmisti ama ben iste böyle seyler olmasin diye gece uymadan önce dartilan dartilsin demistim en azindan birsey olurdu elimizde...onun artik bildirimin persembe geceden istiyorum
Öylemi alt üst değerler yazıyo ona göremi karar veriyorsun canım bende bakarım da öyle:))aldım canım ama doktora göstermedim nedeni ben teşhisi koydum bisem yok sanki
ya bu yapilirmi
Kolay gelsin canım hadi hayırlısıKızlar bugün bir girip bir çıktım muhabbetinizi kıskanıyorum haçok yoruldum git gel evde bayram temizliği heryer kaçıyor yarın tahlil sonuçlarını diyetisyen e goturecem bakalım nasıl olacak
Aaaa ne neden kiskaniyirsun cnm sende katıl herkes katilsin sıcacık bir takım olalım değil mi amaKızlar bugün bir girip bir çıktım muhabbetinizi kıskanıyorum haçok yoruldum git gel evde bayram temizliği heryer kaçıyor yarın tahlil sonuçlarını diyetisyen e goturecem bakalım nasıl olacak
Ama kuzum sağlıklı ol da gerisi olur biter. Benimde tahlil yaptırmam lazım sağlık ocağı 10 dk lik yerde bi gidemiyorumTabikide bazı değerlerde farklılık ama zayıflama ya engel bir problem yok gibi
Sanada kolay gelsin iyi çalışmalar
Aynen katılıyorum. Nettim yok demişti galiba ama bildirim yapıcam dedi. YapamadiGece fazla çıkar cansu perşembe sabah aç karnına versin
Çok yaşa e mi :)))Öylemi alt üst değerler yazıyo ona göremi karar veriyorsun canım bende bakarım da öyle:))
Bu arada ben teşhis koyayım
TEŞHİS:BKH hastalığı yani börek kek hareketsizlik
TEDAVİ: Sebze Meyve protein alınacak bol spor yapılacak ve hergün cıs ta tense menüler yazılacak :))
İşte bu çok doğru görev gibi değil severek isteyerekAaaa ne neden kiskaniyirsun cnm sende katıl herkes katilsin sıcacık bir takım olalım değil mi ama
Git canım ihmal etmeAma kuzum sağlıklı ol da gerisi olur biter. Benimde tahlil yaptırmam lazım sağlık ocağı 10 dk lik yerde bi gidemiyorum
Yaptım oldu:)) öğlen yemeğim.. immmm mis miss tarçın koymayi unuttum amaya bu yapilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?