Olsun artık napalımAynen katılıyorum. Nettim yok demişti galiba ama bildirim yapıcam dedi. Yapamadi
Hahahaha benim hayale baksana nisan düğün telaşı yaşicam abiye gelinlik vs denicem. Kuracağım cümle : "bir beden büyüğü lütfen " DEGİİİLLLİşte bu çok doğru görev gibi değil severek isteyerek
Valla ben önümüzdeki yazın hayalini kurdum bile
Uzanmışım kumsala güneş damlar tenimë
İncecik vücuduma giymişim bikiniyi
Varmı benden hafifi
Ay ne güzel hayal bayıldım hayat yeni başlıyor tabi sana çok hoşHahahaha benim hayale baksana nisan düğün telaşı yaşicam abiye gelinlik vs denicem. Kuracağım cümle : "bir beden büyüğü lütfen " DEGİİİLLL
"BİR BEDEN KÜÇÜĞÜ LUTFEN" olacak :)))
Hayal çok kuzucum yaaa...Ay ne güzel hayal bayıldım hayat yeni başlıyor tabi sana çok hoş
Ben anca işte pilaj hayal ediyorum :))
Ah ya çok güzel zayıflamak için ne çok sebebin var enise ben neden zayıflıyom acaba aman ben vazgeçtimHayal çok kuzucum yaaa...
Mesela memur olmuşum uzmanlığı kazanmisim en güzel takımları almışım çıtı Pıtı giyinmisim ayagimda en sevdiğim topuklum kolumda en güzel cantam. Makyajım her zamanki gibi harika:)
Afrodit misali geziyorum :)))))
Ayy saçmalama incecik bir bel için... sevaaal kız sana ne olmuş bu ne güzellik gibi cümleleri duymak için. Egonu ve ozGuvenini tavan yapmak için.daha rahat kıyafet alabilmek için. Oram buram fazla öf dememek için. Vs vs vs Bacim yaaaAh ya çok güzel zayıflamak için ne çok sebebin var enise ben neden zayıflıyom acaba aman ben vazgeçtimgideyimde kendime bol kakaolu çikolatalı kek yapıp içinde boğulayım
Belim incelmez benim ama öteki söylediklerin beni boğulmaktan kurtardı inan :))Ayy saçmalama incecik bir bel için... sevaaal kız sana ne olmuş bu ne güzellik gibi cümleleri duymak için. Egonu ve ozGuvenini tavan yapmak için.daha rahat kıyafet alabilmek için. Oram buram fazla öf dememek için. Vs vs vs Bacim yaaa
Çok güzel menü drajeler cuma ödülü olmuş :)09 eylül
07.45-08.45 yürüyüş
10.00 damat salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir kaslabmis karnibahar 1 dal 2 kaşık yoğurt çay
13.30 1 bardak Muzlu cevizli sut 4 draje 6 badem
16.00 2 kepçe tarhana çorbası 1 küçük karniyarik 3 kaşık yoğurt
Su şimdilik 2 lt . 3 olur
Spor 60 dk yürüyüş
Çok güzel eşimle çok dinler ve severiz teşekkürler babyGünah benim suç benim
Kurdum bırak bu düş benim
Bu kendime verdiğim rüşvetim
Dokunma elimde bi düşlerim var
Yazarım derdimi kendime
Kaderin benle bu derdi ne
Fakir yar olmuyo zengine
Diyo davul bile dengi dengine
Bak kalbimde cengime
Yine kalmışım kendi kendime
Sensin çare derdime
Verdiğim ömrümü ver gine
Yine kalmışım gece bir başına
Bir başına girdim yılbaşına
Dönmüşüm baktım en başına
Sarıldım bazende yanlisima...
Bugünkü menüm
Sabah
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 bardak meyve suyu
Öğle
Türk kahvesi
İnce bir dilim yaşpasta
Akşam üzeri
1 tabak kısır yanında marul
Ayran
Çok güzel teşhis koymuşsun sevdim bu rahatsızligimi ogrenmeme ins uygulanacak doktorum benimÖylemi alt üst değerler yazıyo ona göremi karar veriyorsun canım bende bakarım da öyle:))
Bu arada ben teşhis koyayım
TEŞHİS:BKH hastalığı yani börek kek hareketsizlik
TEDAVİ: Sebze Meyve protein alınacak bol spor yapılacak ve hergün cıs ta tense menüler yazılacak :))
Ya takılıyorum tabiki de istiyorum ama şuan aşırı yogunumKolay gelsin canım hadi hayırlısı
Hem niye kıskanıyosun gelsende senlede 2 lafın belini kırsak :))
git ver canım için rahat etsinAma kuzum sağlıklı ol da gerisi olur biter. Benimde tahlil yaptırmam lazım sağlık ocağı 10 dk lik yerde bi gidemiyorum
Çok güzel görünüyor dü bende yapcam insYaptım oldu:)) öğlen yemeğim.. immmm mis miss tarçın koymayi unuttum ama
maşallah sana ya Allah kolaylık versin yoğun bir tempon varben yarim saat önce vardim eve nasilll yorgunum anlaamam ayaklar omuzlar...isyaaannnnn diyorlar....baska birsey demiyorlar...sabah menümü paylasayim sunu söyliyebilirim en son 16.30 da yedim dükkanda taabiiki mola chips cikolata hersey vardi...ellemedim...birde herkeze redbull gibi energi icecegi alindi onuda acmadm...yanimda 1,5 litre su vardi onu bitirdim.... @Ses35 de demistim gece yemege tövbeliyim diye ki ayakta 8 saaat calistim biri yemek hak ediyorsa bu saatde oda benimben yemiyorum sizde yemiyceksiniz gece gece
Hakkaten etmişsin canım ama aferin sözünde de durmuşsun Tebrikler biz bu işi başarcaz yavrular :))ben yarim saat önce vardim eve nasilll yorgunum anlaamam ayaklar omuzlar...isyaaannnnn diyorlar....baska birsey demiyorlar...sabah menümü paylasayim sunu söyliyebilirim en son 16.30 da yedim dükkanda taabiiki mola chips cikolata hersey vardi...ellemedim...birde herkeze redbull gibi energi icecegi alindi onuda acmadm...yanimda 1,5 litre su vardi onu bitirdim.... @Ses35 de demistim gece yemege tövbeliyim diye ki ayakta 8 saaat calistim biri yemek hak ediyorsa bu saatde oda benimben yemiyorum sizde yemiyceksiniz gece gece
Beben mi uyandı kız bu saatte ayaktasın hazır kalkmışken bugünkü o güzel menünü göreydikÇok güzel teşhis koymuşsun sevdim bu rahatsızligimi ogrenmeme ins uygulanacak doktorum benim
Ya takılıyorum tabiki de istiyorum ama şuan aşırı yogunum
git ver canım için rahat etsin
Çok güzel görünüyor dü bende yapcam ins
oyy cnmmm sen burdasinnnHakkaten etmişsin canım ama aferin sözünde de durmuşsun Tebrikler biz bu işi başarcaz yavrular :))
Beben mi uyandı kız bu saatte ayaktasın hazır kalkmışken bugünkü o güzel menünü göreydik
Doktorunum senin dediklerimi yap bişiyciğin kalmayacak canım bana güven:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?