Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hahahaha benim hayale baksana nisan düğün telaşı yaşicam abiye gelinlik vs denicem. Kuracağım cümle : "bir beden büyüğü lütfen " DEGİİİLLL
"BİR BEDEN KÜÇÜĞÜ LUTFEN" olacak :)))

Hahahaha benim hayale baksana nisan düğün telaşı yaşicam abiye gelinlik vs denicem. Kuracağım cümle : "bir beden büyüğü lütfen " DEGİİİLLL
"BİR BEDEN KÜÇÜĞÜ LUTFEN" olacak :)))
Ay ne güzel hayal bayıldım hayat yeni başlıyor tabi sana çok hoş
Ben anca işte pilaj hayal ediyorum :))

Ay ne güzel hayal bayıldım hayat yeni başlıyor tabi sana çok hoş
Ben anca işte pilaj hayal ediyorum :))
Hayal çok kuzucum yaaa...
Mesela memur olmuşum uzmanlığı kazanmisim en güzel takımları almışım çıtı Pıtı giyinmisim ayagimda en sevdiğim topuklum kolumda en güzel cantam. Makyajım her zamanki gibi harika:)
Afrodit misali geziyorum :)))))

Ah ya çok güzel zayıflamak için ne çok sebebin var enise ben neden zayıflıyom acaba aman ben vazgeçtim gideyimde kendime bol kakaolu çikolatalı kek yapıp içinde boğulayım

Menüm
Sabah 1 yumurta 2 üçgen peynir 1.5 dilim ekmek 7 zeytin 2 hurma 2 fındık

Ara 1 muz 1 bardak süt
Ara 2 kırmızı erik

Akşam 6 yk barbunya 1 kase yeşil salata 3 yk yoğurt
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş

Ah ya çok güzel zayıflamak için ne çok sebebin var enise ben neden zayıflıyom acaba aman ben vazgeçtim gideyimde kendime bol kakaolu çikolatalı kek yapıp içinde boğulayım
Ayy saçmalama incecik bir bel için... sevaaal kız sana ne olmuş bu ne güzellik gibi cümleleri duymak için. Egonu ve ozGuvenini tavan yapmak için.daha rahat kıyafet alabilmek için. Oram buram fazla öf dememek için. Vs vs vs Bacim yaaa

09 eylül
07.45-08.45 yürüyüş
10.00 damat salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir kaslabmis karnibahar 1 dal 2 kaşık yoğurt çay
13.30 1 bardak Muzlu cevizli sut 4 draje 6 badem
16.00 2 kepçe tarhana çorbası 1 küçük karniyarik 3 kaşık yoğurt
Su şimdilik 2 lt . 3 olur
Spor 60 dk yürüyüş

Belim incelmez benim ama öteki söylediklerin beni boğulmaktan kurtardı inan :))

Çok güzel menü drajeler cuma ödülü olmuş :)
Çağırdıklarım içinde başka menü yazan olsa şaşıcaktım zaten beni hiç yanıltmadınız
Kızlar yani sizin bebekleriniz var eyvallah ama bizimde bi aile hayatımız var biz kurallara uyuyorsak sizde kurallara uymalısınız bu bize haksızlık oluyor değilmi

Bugünkü menüm
Sabah
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 bardak meyve suyu

Öğle
Türk kahvesi
İnce bir dilim yaşpasta

Akşam üzeri
1 tabak kısır yanında marul
Ayran

Günah benim suç benim
Kurdum bırak bu düş benim
Bu kendime verdiğim rüşvetim
Dokunma elimde bi düşlerim var

Yazarım derdimi kendime
Kaderin benle bu derdi ne
Fakir yar olmuyo zengine
Diyo davul bile dengi dengine
Bak kalbimde cengime
Yine kalmışım kendi kendime
Sensin çare derdime
Verdiğim ömrümü ver gine

Yine kalmışım gece bir başına
Bir başına girdim yılbaşına
Dönmüşüm baktım en başına
Sarıldım bazende yanlisima...

Çok güzel eşimle çok dinler ve severiz teşekkürler baby

Bugünkü menüm
Sabah
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 bardak meyve suyu

Öğle
Türk kahvesi
İnce bir dilim yaşpasta

Akşam üzeri
1 tabak kısır yanında marul
Ayran

Allah var...böregi aradim resmen bulamazken bir pastaya rastladim ama nasil tatli sekerli darilmaca yok bayramda menüleri görsem heralde kalpten giderim

ben yarim saat önce vardim eve nasilll yorgunum anlaamam ayaklar omuzlar...isyaaannnnn diyorlar....baska birsey demiyorlar...sabah menümü paylasayim sunu söyliyebilirim en son 16.30 da yedim dükkanda taabiiki mola chips cikolata hersey vardi...ellemedim...birde herkeze redbull gibi energi icecegi alindi onuda acmadm...yanimda 1,5 litre su vardi onu bitirdim.... @Ses35 de demistim gece yemege tövbeliyim diye ki ayakta 8 saaat calistim biri yemek hak ediyorsa bu saatde oda benim ben yemiyorum sizde yemiyceksiniz gece gece

Çok güzel teşhis koymuşsun sevdim bu rahatsızligimi ogrenmeme ins uygulanacak doktorum benim

Kolay gelsin canım hadi hayırlısı
Hem niye kıskanıyosun gelsende senlede 2 lafın belini kırsak :))
Ya takılıyorum tabiki de istiyorum ama şuan aşırı yogunum
Ama kuzum sağlıklı ol da gerisi olur biter. Benimde tahlil yaptırmam lazım sağlık ocağı 10 dk lik yerde bi gidemiyorum
git ver canım için rahat etsin

Yaptım oldu:)) öğlen yemeğim.. immmm mis miss tarçın koymayi unuttum ama
Çok güzel görünüyor dü bende yapcam ins

maşallah sana ya Allah kolaylık versin yoğun bir tempon var

Hakkaten etmişsin canım ama aferin sözünde de durmuşsun Tebrikler biz bu işi başarcaz yavrular :))
Beben mi uyandı kız bu saatte ayaktasın hazır kalkmışken bugünkü o güzel menünü göreydik
Doktorunum senin dediklerimi yap bişiyciğin kalmayacak canım bana güven:)

oyy cnmmm sen burdasinnn sen bu saatde ayakta uyuyamadinmi ? iyimisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…