İyiyim canım eşimle dışardaydık geç geldik bu saati buldum ama yatıyorum artık iyi geceler :)oyy cnmmm sen burdasinnnsen bu saatde ayakta uyuyamadinmi ? iyimisin ?
Ah ya çok güzel zayıflamak için ne çok sebebin var enise ben neden zayıflıyom acaba aman ben vazgeçtimgideyimde kendime bol kakaolu çikolatalı kek yapıp içinde boğulayım
İşte bu yüzden listeye girmiyorum cnm.çünkü iki kızla, özellikle minik kızımla bir gün iyiysek, bir gün kötüyüz.büyük eskisi gibi onunla oynamamı istiyor,e haliyle ilgi azaldı.vicdan yapıyorum, bazen oturup ağlıyorumÇok güzel menü drajeler cuma ödülü olmuş :)
Çağırdıklarım içinde başka menü yazan olsa şaşıcaktım zaten beni hiç yanıltmadınız
Kızlar yani sizin bebekleriniz var eyvallah ama bizimde bi aile hayatımız var biz kurallara uyuyorsak sizde kurallara uymalısınız bu bize haksızlık oluyor değilmi
Son günlerde eşim arabada bunu dinliyor.bazen de ergenler gibi yüksek sesle.(sen ne ayaksın diyorum) arada da kendi söylüyor, sesi de güzeldir maşallahGünah benim suç benim
Kurdum bırak bu düş benim
Bu kendime verdiğim rüşvetim
Dokunma elimde bi düşlerim var
Yazarım derdimi kendime
Kaderin benle bu derdi ne
Fakir yar olmuyo zengine
Diyo davul bile dengi dengine
Bak kalbimde cengime
Yine kalmışım kendi kendime
Sensin çare derdime
Verdiğim ömrümü ver gine
Yine kalmışım gece bir başına
Bir başına girdim yılbaşına
Dönmüşüm baktım en başına
Sarıldım bazende yanlisima...
Kolay gelsin cnmAnaaaa uyandım ben 4.57 de
Gunaydiiinn
Ay bu bir işaret mi ??
Hadi kızım kalk dersini çalış demek mi???
Hergün uyuyanmak isteyen bir ton alarm kuran ama i alarmlari asla duymayan kiz maşallah bugün uyandı. ..:))) hadi ben az ders calisim bari
Ama farkındaysan ana öğün yapmışımAllah var...böregi aradim resmenbulamazken bir pastaya rastladim ama nasil tatli sekerli darilmaca yok bayramda menüleri görsem heralde kalpten giderim
Ben uyumuşum sen uyanmışsın :)) Gizemli bir ses der ki eniseee kalk yavrum derslerini çalış bu bir işareeeetAnaaaa uyandım ben 4.57 de
Gunaydiiinn
Ay bu bir işaret mi ??
Hadi kızım kalk dersini çalış demek mi???
Hergün uyuyanmak isteyen bir ton alarm kuran ama i alarmlari asla duymayan kiz maşallah bugün uyandı. ..:))) hadi ben az ders calisim bari
Ağlama canım olcak bunlar yakında Anaokulunda başlar ozaman daha rahat edersin sen böyle devam et güzel veriyorsunGünaydın kızlar
İşte bu yüzden listeye girmiyorum cnm.çünkü iki kızla, özellikle minik kızımla bir gün iyiysek, bir gün kötüyüz.büyük eskisi gibi onunla oynamamı istiyor,e haliyle ilgi azaldı.vicdan yapıyorum, bazen oturup ağlıyorum
Son günlerde eşim arabada bunu dinliyor.bazen de ergenler gibi yüksek sesle.(sen ne ayaksın diyorum) arada da kendi söylüyor, sesi de güzeldir maşallah
Kolay gelsin cnm
Bu ne şimdi menü müMenüm
Sabah
nesfit+ süt
ikindi
2 tane yumurta sahanda
zeytin
domates
SU:2,5 litre
SPor: 8 saat ayakta kosusturma
ise erken gittigim icin 16.30 da yeme faslim bitmisti
Bu ne şimdi menü mü
sorma icim gittiBu arada 7. Olmuşuz
Yaa bende deneyim bari:)eh kahvalti 11 de yapinca 16.30 da ikinci ögün...is yerindede birsey yemeyinceama fena fark atti tartida
Evet biz iyi değiliz ama bazı takımların kötü olması bize yaramış gibi duruyor umarım bayramdan sonra daha iyi olur ben kaç gelcem bakalım ah yasorma icim gittiama - yüzdesi olan takimda gördüm ondan bunada sükür.....umarim bayram avantaji bizde olur tam firsat aslinda...1 ci oluruz bence
kasit yok burda... o kadar erken cagrilmasaydim...1 ögün daha tüketirdim....ben yemek yemeyi cok seviyorum yani öyle böyle degil..Yaa bende deneyim bari:)
Evet biz iyi değiliz ama bazı takımların kötü olması bize yaramış gibi duruyor umarım bayramdan sonra daha iyi olur ben kaç gelcem bakalım ah ya
Sabah git En iyisi savaşta başarılar canımbendeki avantaj ailem tr de birde isden izinliyimaksammi gitsem spor salonuna sabah mi yarin arkadasla disarda buluscam yine nefsimle savascam
Menüm
Sabah
nesfit+ süt
ikindi
2 tane yumurta sahanda
zeytin
domates
SU:2,5 litre
SPor: 8 saat ayakta kosusturma
ise erken gittigim icin 16.30 da yeme faslim bitmisti
Bence de, bir de menü diye paylaşıyorsun cansuBu ne şimdi menü mü
Sen deneme cnm, bayramdan sonra mı geçeceksin evineYaa bende deneyim bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?