Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anaaaa uyandım ben 4.57 de
Gunaydiiinn
Ay bu bir işaret mi ??
Hadi kızım kalk dersini çalış demek mi???
Hergün uyuyanmak isteyen bir ton alarm kuran ama i alarmlari asla duymayan kiz maşallah bugün uyandı. ..:))) hadi ben az ders calisim bari

Günaydın kızlar

Ah ya çok güzel zayıflamak için ne çok sebebin var enise ben neden zayıflıyom acaba aman ben vazgeçtim gideyimde kendime bol kakaolu çikolatalı kek yapıp içinde boğulayım

İşte bu yüzden listeye girmiyorum cnm.çünkü iki kızla, özellikle minik kızımla bir gün iyiysek, bir gün kötüyüz.büyük eskisi gibi onunla oynamamı istiyor,e haliyle ilgi azaldı.vicdan yapıyorum, bazen oturup ağlıyorum

Son günlerde eşim arabada bunu dinliyor.bazen de ergenler gibi yüksek sesle.(sen ne ayaksın diyorum) arada da kendi söylüyor, sesi de güzeldir maşallah

Kolay gelsin cnm

Günaydinlar citirlarim anca kalkabildim biliyorum herkez cok yogun bayram öncesi ama lütfen menüleri ihmal etmiyelim....bayramdada bir yere not edin mutlak paylasin...böylece neyin size nasil etki ettigini anliycaz..misal...kavurmayi ekmeksiz salataile tüketip sonradan tatli yemeyen yarismaci kilo almadi...ama üstüne tatli yiyen kilo aldi gibi tesbitlerde bulunur...vücüdumuz neye nasil cvb veriyor anlamis oluruz

Menüm

Sabah
nesfit+ süt

ikindi
2 tane yumurta sahanda
zeytin
domates

SU:2,5 litre
SPor: 8 saat ayakta kosusturma

ise erken gittigim icin 16.30 da yeme faslim bitmisti

Ben uyumuşum sen uyanmışsın :)) Gizemli bir ses der ki eniseee kalk yavrum derslerini çalış bu bir işareeeet

Ağlama canım olcak bunlar yakında Anaokulunda başlar ozaman daha rahat edersin sen böyle devam et güzel veriyorsun

sorma icim gitti ama - yüzdesi olan takimda gördüm ondan bunada sükür.....umarim bayram avantaji bizde olur tam firsat aslinda...1 ci oluruz bence
Evet biz iyi değiliz ama bazı takımların kötü olması bize yaramış gibi duruyor umarım bayramdan sonra daha iyi olur ben kaç gelcem bakalım ah ya

Evet biz iyi değiliz ama bazı takımların kötü olması bize yaramış gibi duruyor umarım bayramdan sonra daha iyi olur ben kaç gelcem bakalım ah ya

bendeki avantaj ailem tr de birde isden izinliyim aksammi gitsem spor salonuna sabah mi yarin arkadasla disarda buluscam yine nefsimle savascam

Evet arkadaslar Bayram kapida. Biliyorum baklavalar börekler ucusacak. Sizden ricam 2 haftamiz var. Bu bir Firsat hem kilolardan kurtulma hemde 1 ci olmak icin Sizden sadece bir ufak ricam var
Kontröllu olun..

Misal: 1.Gün: 1 kase kavurma tükettiniz (Ekmeksiz!) yaninda bol salata*
ayni Gün: 4 tane Sarma ve 2 dilim Baklava yediniz

1 Gün icin bu kadari kaafidir. Bir gün icin bu ölcülerden fazla kacamak yapmamaya özen gösterin....Hatta bana gelse tüm Bayram sadece bu kadar kacamak derim

Havalar sicak...zayiflamayi gectim ...o kadar yagli ve tatli seyler vücüdümüza yük bindiriyor ve yoruyor.. Bundan dolayi Bayram diye kendimizi salmak yok....aktiv kilo verme dönemindeyiz...tarti affetmez o jojo bizi tokatlar

*proteinin emilimi c vitamini ile daha kolay oluyor ondan c vitaminimizi ihmal etmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…