Ben o kadar aç yaşayamam zaten kesin birine dalarımBence de, bir de menü diye paylaşıyorsun cansu
Sen deneme cnm, bayramdan sonra mı geçeceksin evine
Ben o kadar aç yaşayamam zaten kesin birine dalarımaçlık bende sinir yapıyor
İzmir yanıyordur heralde çünkü aydın bile fena sıcak:)Hu hu çıtır takimim nasılsınız?kv ye geldim bir iki çarşı pazar gezdik pek sıcak buralar ama İzmir kadar olamaz tabi demi @Ses35
Kıyamam sabah bende geç kalkıyorum ama ara öğün filan var yani sen bana göre aç geziyorsun :)ya sorun ben ac kalmiyorum ki..fazla istahim yok ki....bol suda tüketince.....hele sabahlari yemeyi sevmiyorum kahvalti gecikiyor....haliyle diger ögünler derken...ise gidiyorum .tmm is yerinde heralde aciktim ama gece yemelerini biraktim demistim yani o kitap kapandi yoksa bende bilirdim gecenin o vaktinde disardan birsey almayi
Sen napıyon kuzu ders çalışma nası gidiyo spor yaptın mı bugünCanlariiimm Nasılsıniz
Of bu bayram telaşı. ...
Çok nefis menü sevdim ama akşam boş kalmış biraz10 eylül
09.30 domates salatalık 1/4 simit 4 zeyarın peynir maydanoz 1 lokma teragli reçeli ekmek çay
14.00 tost ve ayran
17.00 6 üzüm
18.00 1 kepçe tarhana
Su 2.tl
Kendimi biliyorum cnm, söz veremem.hem emziriyorum benKizbaldamlasxixmelis yukardaki mesagimida alintilasa olur kaptan fazla kacamak yapmiycaz deseniz varya maraton kosacam yani
Aynen cnmBen o kadar aç yaşayamam zaten kesin birine dalarımaçlık bende sinir yapıyor
Ben diyetisyene gittiğim zaman cnm istemiyor diyordum.doktor, istese de istemese de yiyeceksin diyorduya sorun ben ac kalmiyorum ki..fazla istahim yok ki....bol suda tüketince.....hele sabahlari yemeyi sevmiyorum kahvalti gecikiyor....haliyle diger ögünler derken...ise gidiyorum .tmm is yerinde heralde aciktim ama gece yemelerini biraktim demistim yani o kitap kapandi yoksa bende bilirdim gecenin o vaktinde disardan birsey almayi
Evet diyetisyen öyle yapıyor listede 6 dilim ekmek oluyo hepsini yiceksin diyo ama haftada 2 gün dondurma veya 1 dilim kek yiyim diyosun ekmek yerine izin vermiyor ben öyle 15 kilo verdim çok disiplinli amahepsi geri geldi şimdi istiyorum ki arada kek te yiyim pizza da yiyim ama bişeylerden vazgeçeyim dengeleyip öyle vereyimKendimi biliyorum cnm, söz veremem.hem emziriyorum ben
Aynen cnm
Ben diyetisyene gittiğim zaman cnm istemiyor diyordum.doktor, istese de istemese de yiyeceksin diyordu
Benim diyetisyen haftada bir sütlü tatlı yiyebilirsin demişti.hatta cnm çok çikolata çekerse 2 kare bitter e bile izin vermiştiEvet diyetisyen öyle yapıyor listede 6 dilim ekmek oluyo hepsini yiceksin diyo ama haftada 2 gün dondurma veya 1 dilim kek yiyim diyosun ekmek yerine izin vermiyor ben öyle 15 kilo verdim çok disiplinli amahepsi geri geldi şimdi istiyorum ki arada kek te yiyim pizza da yiyim ama bişeylerden vazgeçeyim dengeleyip öyle vereyim
Evet diyetisyen öyle yapıyor listede 6 dilim ekmek oluyo hepsini yiceksin diyo ama haftada 2 gün dondurma veya 1 dilim kek yiyim diyosun ekmek yerine izin vermiyor ben öyle 15 kilo verdim çok disiplinli amahepsi geri geldi şimdi istiyorum ki arada kek te yiyim pizza da yiyim ama bişeylerden vazgeçeyim dengeleyip öyle vereyim
Benimde haftada 1 sütlü tatlı vardı ve onu değişim yaparak yemek zorundaydım sen benden şanslıymışsın yani:)Benim diyetisyen haftada bir sütlü tatlı yiyebilirsin demişti.hatta cnm çok çikolata çekerse 2 kare bitter e bile izin vermişti
Üstelik, bunları yemem gereken şeylerin yerine koymamamı, listede ne varsa devam etmemi de söylemişti
BenimkiNe kim yapıyo acaba enise den özel istek yaptım o bile yorum yapmadı :)Menüm
Sabah
Nesfit
Ara
2 kirma yesil
Zeytin
9 Badem
Aksam
2 tavuk bud (firinlanmis,yagsiz)
salata
Su:2 litre
İşte başarabilirsem böyle kilo verirsem süper olucak dönünce ayran diyeti yapcam katılcan mı bana 2 günbak ayni benim kafa....ben diyet kafasiyla bakmiyorum düsünüyorum baska zaman olsa bunlari yesem ac kalirmiyim yada bu kadar yemekle mutsuz olurmuyum...eger sevdigim lezzetli seylerse bu aliskanligi hep sürdürebiliyorum...birde kafanizi dogru ayarlamaniz lazim...yeterince sebebiniz varsa basarirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?