Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hu hu çıtır takimim nasılsınız?kv ye geldim bir iki çarşı pazar gezdik pek sıcak buralar ama İzmir kadar olamaz tabi demi @Ses35

Ben o kadar aç yaşayamam zaten kesin birine dalarım açlık bende sinir yapıyor

ya sorun ben ac kalmiyorum ki.. fazla istahim yok ki....bol suda tüketince.....hele sabahlari yemeyi sevmiyorum kahvalti gecikiyor....haliyle diger ögünler derken...ise gidiyorum .tmm is yerinde heralde aciktim ama gece yemelerini biraktim demistim yani o kitap kapandi yoksa bende bilirdim gecenin o vaktinde disardan birsey almayi

Kıyamam sabah bende geç kalkıyorum ama ara öğün filan var yani sen bana göre aç geziyorsun :)

10 eylül
09.30 domates salatalık 1/4 simit 4 zeyarın peynir maydanoz 1 lokma teragli reçeli ekmek çay
14.00 tost ve ayran
17.00 6 üzüm
18.00 1 kepçe tarhana
Su 2.tl

10 eylül
09.30 domates salatalık 1/4 simit 4 zeyarın peynir maydanoz 1 lokma teragli reçeli ekmek çay
14.00 tost ve ayran
17.00 6 üzüm
18.00 1 kepçe tarhana
Su 2.tl
Çok nefis menü sevdim ama akşam boş kalmış biraz
Yazayım hadi benimkinede yorum yap

Kiz baldamlasxixmelis yukardaki mesagimida alintilasa olur kaptan fazla kacamak yapmiycaz deseniz varya maraton kosacam yani
Kendimi biliyorum cnm, söz veremem.hem emziriyorum ben
Ben o kadar aç yaşayamam zaten kesin birine dalarım açlık bende sinir yapıyor
Aynen cnm
Ben diyetisyene gittiğim zaman cnm istemiyor diyordum.doktor, istese de istemese de yiyeceksin diyordu

Kendimi biliyorum cnm, söz veremem.hem emziriyorum ben

Aynen cnm

Ben diyetisyene gittiğim zaman cnm istemiyor diyordum.doktor, istese de istemese de yiyeceksin diyordu
Evet diyetisyen öyle yapıyor listede 6 dilim ekmek oluyo hepsini yiceksin diyo ama haftada 2 gün dondurma veya 1 dilim kek yiyim diyosun ekmek yerine izin vermiyor ben öyle 15 kilo verdim çok disiplinli amahepsi geri geldi şimdi istiyorum ki arada kek te yiyim pizza da yiyim ama bişeylerden vazgeçeyim dengeleyip öyle vereyim

Benim diyetisyen haftada bir sütlü tatlı yiyebilirsin demişti.hatta cnm çok çikolata çekerse 2 kare bitter e bile izin vermişti

Üstelik, bunları yemem gereken şeylerin yerine koymamamı, listede ne varsa devam etmemi de söylemişti

bak ayni benim kafa....ben diyet kafasiyla bakmiyorum düsünüyorum baska zaman olsa bunlari yesem ac kalirmiyim yada bu kadar yemekle mutsuz olurmuyum...eger sevdigim lezzetli seylerse bu aliskanligi hep sürdürebiliyorum...birde kafanizi dogru ayarlamaniz lazim...yeterince sebebiniz varsa basarirsiniz...

Menüm

Sabah
Nesfit

Ara
2 kirma yesil
Zeytin
9 Badem

Aksam
2 tavuk bud (firinlanmis,yagsiz)
salata

Su:2 litre

Benimde haftada 1 sütlü tatlı vardı ve onu değişim yaparak yemek zorundaydım sen benden şanslıymışsın yani:)

Menüm

Sabah
Nesfit

Ara
2 kirma yesil
Zeytin
9 Badem

Aksam
2 tavuk bud (firinlanmis,yagsiz)
salata

Su:2 litre
BenimkiNe kim yapıyo acaba enise den özel istek yaptım o bile yorum yapmadı :)
Zaten bebeliler bi görünüyo bi kayboluyo bu saat oldu menüler yok
Sana gelince acaba ne yiyorsunda neyi yorayım Caniko

selaaammm kızlar ben mezun olamadan kacıp giden kız eveet kilo aldım kontrol edemezsem sahalara geri döneceğim galiba izninizle tabi yepyeni arkadaslar gelmiş çoğunu tanımıyorum galiba ama geleceğin fit bayanları diyorum tebrikler simdiden
cansu ablamm nasılsın iyimisin bi seni tanıdık gördüm kaptan olmussun hayırlı olsun erigime ne oldu

İşte başarabilirsem böyle kilo verirsem süper olucak dönünce ayran diyeti yapcam katılcan mı bana 2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…