Selam canım ben yardımcı izinli mi gitmiştinselaaammm kızlar ben mezun olamadan kacıp giden kız eveet kilo aldım kontrol edemezsem sahalara geri döneceğim galiba izninizle tabi yepyeni arkadaslar gelmiş çoğunu tanımıyorum galiba ama geleceğin fit bayanları diyorum tebrikler simdiden
cansu ablamm nasılsın iyimisin bi seni tanıdık gördüm kaptan olmussun hayırlı olsun erigime ne oldu
hiç hatırlamıyorum ayrılmak zorunda kalmıştım okul yüzünden 3kilom felan kalmıstı stres altında hemen saldırıyorum mutfağa tok da olsam bu sene son sınıfım dersten basımı kaldıramıyorum ki keske hiç kaldırmasam mutfaktaki radarıma ilk ekmek ve kuruyemisler giriyoSelam canım ben yardımcı izinli mi gitmiştin
Anladım canım cansu kaptan bi baksın tanışıyormuşsunuz zatenhiç hatırlamıyorum ayrılmak zorunda kalmıştım okul yüzünden 3kilom felan kalmıstı stres altında hemen saldırıyorum mutfağa tok da olsam bu sene son sınıfım dersten basımı kaldıramıyorum ki keske hiç kaldırmasam mutfaktaki radarıma ilk ekmek ve kuruyemisler giriyoders çalısırken de sıkıntıdan sanırım sürekli ağzım dolu olsun istiyorum onu sakızla yürütmeyi deneyeceğim bir de
Anladım canım cansu kaptan bi baksın tanışıyormuşsunuz zaten
şuan kaç kilosun kaç olmak istiyorsun
selaaammm kızlar ben mezun olamadan kacıp giden kız eveet kilo aldım kontrol edemezsem sahalara geri döneceğim galiba izninizle tabi yepyeni arkadaslar gelmiş çoğunu tanımıyorum galiba ama geleceğin fit bayanları diyorum tebrikler simdiden
cansu ablamm nasılsın iyimisin bi seni tanıdık gördüm kaptan olmussun hayırlı olsun erigime ne oldu
bilmiyorum kilom çok değişken 49-51 arası gidiyorum bayramda ne olur Allah bilir zaten bayram dönüşü katılabilirim aranıza eğer öyle bir durum olursa şuan misafirlerimiz var spora çıkamıyorum program dolu
hiç hatırlamıyorum ayrılmak zorunda kalmıştım okul yüzünden 3kilom felan kalmıstı stres altında hemen saldırıyorum mutfağa tok da olsam bu sene son sınıfım dersten basımı kaldıramıyorum ki keske hiç kaldırmasam mutfaktaki radarıma ilk ekmek ve kuruyemisler giriyoders çalısırken de sıkıntıdan sanırım sürekli ağzım dolu olsun istiyorum onu sakızla yürütmeyi deneyeceğim bir de
İşte başarabilirsem böyle kilo verirsem süper olucak dönünce ayran diyeti yapcam katılcan mı bana 2 gün
ablaaammmmmm ay nası istiyorum mezun olmak korkum yılmak okul özel dersler spor menü kontrolü buranın kontrolü derken yürütebilecekmiyim bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam bıktım artık kilo alıp vermekten bıraktıktan sonra iyiydim spor yemek kilom sabitti hep sonra ramazan geldi spor yalan oldu bikaç kez yapabildim sadece daha sonra 1.5 ay boyunca okulda yurtta kaldım yaz dönemide küçücük odada mahvoldum orda da kilo aldım üstüne bütün bedenim uyuştu spora üşenir oldum anlayacağın bütün güzel alışkanlıklar saçma sapan sınav uğruna heba oldujudieeeeeeeeee ayyyyy yavruuuuu biliyormusun listeye bakarken bu mezun olmadan kaybolmus cagirsam gelirmi aceba dedimne yapiyorsun nasilsin ? Hayat nasil gidiyor. Bu sefer eminmisin...bak basliyoruz bitiriyoruz mezun oluyoruz sonra korumaya geciyoruz yani duraklamak yok.....güzergah belli limana varana denk durmadan gidiyoruz varmisin ?
BenimkiNe kim yapıyo acaba enise den özel istek yaptım o bile yorum yapmadı :)
Zaten bebeliler bi görünüyo bi kayboluyo bu saat oldu menüler yok
Sana gelince acaba ne yiyorsunda neyi yorayım Caniko
evet ögrenci diye biliyordum hangi bölümdeyin sen tatlim...off benimkide 1,5 yila bitse cok iyi olur.
Yaaa ben Enise nin kapısını çalayıp bariAyran hic sevmiyorum katiyen asla icmiyorum ki benlahmacunun yaninda su tüketiyorum
Sabah tost 1 yumurta 7 zeytin roka salatalık 3 lokma tereyağ bal
Akşam ızgara tavuklu salata
Su 2 litre
100 dk yürüyüş
Sen öyle diyosan:)mis gibi menü bak ara ögün bile yaptim...ayy corbada cevirmeye üsendim
Benim bugün öyle oldu:)sen benden daha cok yememissin kibenim menü 1130 kcal daha ne yiyeyim..acikmadan yemek mi yenir
Kıyamam ufaksın daha inşallah kazanırsın boyun kaçta 46 olmak istiyorsun sen bakayım miniğimben lise sonum ygs lys ielts bunları yüksek puanlar yapmam lazım üç sınav birden çalısmak çok zoruma gidiyor hele de insan tembel olunca oturup ağlayasım geliyo yurtdısında okumayı düşünüyorum onun için bu stres çaba
Kıyamam ufaksın daha inşallah kazanırsın boyun kaçta 46 olmak istiyorsun sen bakayım miniğim
ablaaammmmmm ay nası istiyorum mezun olmak korkum yılmak okul özel dersler spor menü kontrolü buranın kontrolü derken yürütebilecekmiyim bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam bıktım artık kilo alıp vermekten bıraktıktan sonra iyiydim spor yemek kilom sabitti hep sonra ramazan geldi spor yalan oldu bikaç kez yapabildim sadece daha sonra 1.5 ay boyunca okulda yurtta kaldım yaz dönemide küçücük odada mahvoldum orda da kilo aldım üstüne bütün bedenim uyuştu spora üşenir oldum anlayacağın bütün güzel alışkanlıklar saçma sapan sınav uğruna heba olduama yılmak istemiyorum spor ve düzenli beslenmeyle hiç olmadığım kadar mutluydum ben her ne kadar kardesim laf atsa da bana :dd
boyum 150
önceden göbekli basenli olduğum için ayva göbeğim olduğunu farketmemisimen son 47.5 görmüştüm yetmezse 45e çekmeyi düşünüyorum
istersen söyle yapalim 2 etap birlesti yani ilk bildirimi 23 de yapilcak...her gün menülerini paylas sporunu bir düzene oturtabilirsen..hem sen kendinden emin olmus olursun....23 dede listeye alirizvermen gereken 4-5 kilo az gibi gözüksede en son kilolar uzun sürebilir yani 1,52 ay ama aminim basaracaksin tatlim
yurtdisinda nerde okumak istiyorsun ? yurtdisinda klama gibi niyetin varmiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?