Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kolay gelsin tatlim ins en kisa zamanda baslarsin spora spor önemli

Menüm 15.09.16

Sabah 11.30 gibi
Nesfit

Ara 14.30
1 Greyfrut

Ikindi gibi

Hepsinden cok az:
(Chips, cikolatali Badem
2 ufak top pisi, 3 Giotto)

Aksam
Sahanda yumurta

zeytin
domates*

*Kardesim alisveris yapmayinca Aksamada kahvalti yaptim

Su: 2,5-3 litre
Spor: 60 dk Yürüyüs, belki birsy eklerim

Bende 35 yaşında 1 çocuk annesiyim aslında boyun manken gibi kilon çok yok 60 senin için zayıf değilmi

1.) Ekimde tatile gidecegim insallah
2.) 1 Hafta buraya cok fazla ugriyamiycam
Olsun canım biz yok muyuz 1 hafta idare ederiz başka bişey olmasın yeterki
Geçmiş olsun canım dediğin gibi okullar açılıyor düzenimiz oturuyor :)
Tabikide kilo almak yok:) nereye gitcen tatile
Abur cuburları bayram diye görmüyorum tatlişkom:)

Bende 35 yaşında 1 çocuk annesiyim aslında boyun manken gibi kilon çok yok 60 senin için zayıf değilmi
doğru diyosun ışte. 70 li kilolardan inmek istiyorum 65 ve altı benim için ideal.benim sorunum alıyorum düzenli beslenmiyorum sizin sayenizde düzenli beslenme alışkanlığı kazanmak istiyorum.

doğru diyosun ışte. 70 li kilolardan inmek istiyorum 65 ve altı benim için ideal.benim sorunum alıyorum düzenli beslenmiyorum sizin sayenizde düzenli beslenme alışkanlığı kazanmak istiyorum.

bizimle kafan degisecek kafan @Ses35 benim icim rahat degil 30-45 dk spor yapicam insallah nasipse alanyada bir otele gidecegiz kadin plaji ayri olan Enise07 antalyada aslinda cok yakinda nasipse grsrz

A Aycaokurcan burda hem saglikli beslenerek hem spor yaparak kilolari vermeye calisiyoruz...hicbirsey aslen yasak degil esas olan dengedir...kacamakmi yaptin ek spor yapicaksin...en önemlisi günlük kcal asmamak...bol bol su tüketmek veeee taabiki kendine güveneceksin, inanacaksin ve kararli olacaksin...kac pazartesilerim oldu...ama 26.8.16 sanirim hayatimi degistirecek

ikindi napmışsın öyle kız

Sabah patlıcan salata 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin çay

Ara 4 kare çikolata sütlü kahve

Ara yarım şeftali 1 top dondurma

Akşam 4 köfte 1 kaşık çiğer sote salata 1 dilim ekmek

Su 2.5 litre 1 maden suyu

Biliyorum ama bu son kaçamaklı menüm yarın fabrika ayarlarıma geri dönüyorum
Umarım sporlar telafi etmiştir :)

Spor 60 dk yürüyüş
60+60 Toplamda 120 dk yüzme

sen yüzdükce kendimi alanyada hayal ediyorum kacamak var ama asmamissin siniri..sorun yokk....amaaa artik bayram bitti..yarin itibari herkezden tam performans bekliyorum

Cnm benim hosgeldin ailemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…