Kızlar yatılı misafirim var.yarın gidecekler inş.
Evim zaten berbattı, şimdi daha beter oldu.3 tane velet, bir de benimki.....
Yeğenlerim yedikleri mandalina kabuklarını bile salonun ortasına atınca....
Yemek yap, bulaşık yıka, çay demle, çamaşır yıka, evi 3 posta süpür.Bu tempoya zayıflamam gerekti ama, abim sağolsun....
Şu an aklımda olan tek şey, evimi mis gibi yapıp, spora başlamak.okullar da açılıyor.....
Bende 35 yaşında 1 çocuk annesiyim aslında boyun manken gibi kilon çok yok 60 senin için zayıf değilmiSınıf ogretmeniyim 2 çocuğum var.35 yaşındayım boyum 178 kilom 71 bazen 72 60 kilo olmak istiyorum.küçük bir yerde yaşıyorum spor yapma şansım yok ama koşu bantinda yürümeyi düşünüyorum her gün acelem yok haftada 1 kilo versem yeter umarım veririm çok kötü besleniyorum.iki oğlum var çok hareketliler gün içinde gerildikce yedigimi farkediyorum.yaz tatilinde 5 kilo aldım çok bunalttı çocuklarim.
Olsun canım biz yok muyuz 1 hafta idare ederiz başka bişey olmasın yeterki1.) Ekimde tatile gidecegim insallah
2.) 1 Hafta buraya cok fazla ugriyamiycam
Geçmiş olsun canım dediğin gibi okullar açılıyor düzenimiz oturuyor :)Kızlar yatılı misafirim var.yarın gidecekler inş.
Evim zaten berbattı, şimdi daha beter oldu.3 tane velet, bir de benimki.....
Yeğenlerim yedikleri mandalina kabuklarını bile salonun ortasına atınca....
Yemek yap, bulaşık yıka, çay demle, çamaşır yıka, evi 3 posta süpür.Bu tempoya zayıflamam gerekti ama, abim sağolsun....
Şu an aklımda olan tek şey, evimi mis gibi yapıp, spora başlamak.okullar da açılıyor.....
Tabikide kilo almak yok:) nereye gitcen tatile
Abur cuburları bayram diye görmüyorum tatlişkom:)Menüm 15.09.16
Sabah 11.30 gibi
Nesfit
Ara 14.30
1 Greyfrut
Ikindi gibi
Hepsinden cok az:
(Chips, cikolatali Badem
2 ufak top pisi, 3 Giotto)
Aksam
Sahanda yumurta
zeytin
domates*
*Kardesim alisveris yapmayinca Aksamada kahvalti yaptim
Su: 2,5-3 litre
Spor: 60 dk Yürüyüs, belki birsy eklerim
doğru diyosun ışte. 70 li kilolardan inmek istiyorum 65 ve altı benim için ideal.benim sorunum alıyorum düzenli beslenmiyorum sizin sayenizde düzenli beslenme alışkanlığı kazanmak istiyorum.Bende 35 yaşında 1 çocuk annesiyim aslında boyun manken gibi kilon çok yok 60 senin için zayıf değilmi
doğru diyosun ışte. 70 li kilolardan inmek istiyorum 65 ve altı benim için ideal.benim sorunum alıyorum düzenli beslenmiyorum sizin sayenizde düzenli beslenme alışkanlığı kazanmak istiyorum.
Kazanırsın canım sen düzenli yaz burdan kopma motivasyonu kaybetme yeter:)doğru diyosun ışte. 70 li kilolardan inmek istiyorum 65 ve altı benim için ideal.benim sorunum alıyorum düzenli beslenmiyorum sizin sayenizde düzenli beslenme alışkanlığı kazanmak istiyorum.
Menüm 15.09.16
Sabah 11.30 gibi
Nesfit
Ara 14.30
1 Greyfrut
Ikindi gibi
Hepsinden cok az:
(Chips, cikolatali Badem
2 ufak top pisi, 3 Giotto)
Aksam
Sahanda yumurta
zeytin
domates*
*Kardesim alisveris yapmayinca Aksamada kahvalti yaptim
Su: 2,5-3 litre
Spor: 60 dk Yürüyüs, belki birsy eklerim
Spor 60 dk yürüyüş
60+60 Toplamda 120 dk yüzme
Sabah patlıcan salata 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin çay
Ara 4 kare çikolata sütlü kahve
Ara yarım şeftali 1 top dondurma
Akşam 4 köfte 1 kaşık çiğer sote salata 1 dilim ekmek
Su 2.5 litre 1 maden suyu
Biliyorum ama bu son kaçamaklı menüm yarın fabrika ayarlarıma geri dönüyorum
Umarım sporlar telafi etmiştir :)
Cnm benim hosgeldin ailemizeYeni katıldım yarın tartilacagim ama yüzde hesabı anladığım kadarıyla haftaya olacak.diyetim diyetisyen diyeti daha onca 5 kilo vermiştim ise yariyo ama geri aldım.neler yedim içtim gün içerisinde yazacağım.bu sefer olacak hissediyorum.aranıza aldığıniz için çoook tesekkurler.çok mutluyum.
Bu aralar Harikasın vallahi :))))Spor 60 dk yürüyüş
60+60 Toplamda 120 dk yüzme
Cnm benim hosgeldin ailemize
Yazlık ta çok iyi oluyo bu spor işleri :)Bu aralar Harikasın vallahi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?