Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hosbuldum balim birden kendimi burda buldum bende anlamadim alinti yapilmis basari hikayme galiba☺☺ ay ne sinir bozucu laflar kilo alinca hakaret etmeye doyamiyor insanlar kesinlijle 34 bedenine kavus tepkiler belkide asiri zayiflamissin bu ne diye ters de tepebilir ama hic aldiris etme kiskaniyor herkez bence ..ama o zevki hic bir kelimeyle anlatamam

dünden beri evin içinde dönüyorum bi yemek yerken bi de cay içerken oturdum.gitmeden de temizlenmiştir,seni dusunemiyorum bile,allah yardimcin olsun:-*
listede olup kilo verenler sadece enise ve ben, benimkide sayilmaz gercig.... digr kizlar nerde TR de 13 i geciyor
Tebrik ederim kizlar
Merhabaaaa gene ben geldim, biraz da burda muhabbet edelim dedim :)

Nasılsınız kızlar? Bayram nasıl gecti? :)
hoşgeldin rakibembayram yollarda geçti,senin nasıldı?
Esim polis memuru canım tayini yeni açıklandı bende es durumu suan isteyemiyorum malesefesimde gitmemek için dilekçe verecek umarım gitmez yoksa ben iki çocukla kalacağım
Siz istemediniz mi tayini?Nerdesiniz, nereye cikti tayinini canım?
@Ses35 sorma Takim ici muhabette gözümden kacti taabiki buyursun bol köpüklü morordek Eki Görüntüle 1886321
günde 1 den fazla tavsiye edilmiyor diyorlar bebis yolda oldugu icin
Şekerli ikram edelim diyecektim ki hamile oldugunu öğrendim
kiskananlar catlasin amaaaann böylelikle kilo vermiş olurlar

ya sabah akşam 40 dk koşu bandı bunu atlamışım 1700 kalori banada çok geldi ama dediki günlük vücut metabolizma hızın 1300 ben bunun altında diyet yazarsam kastan sudan gider ve boyle sagliksiz diyeti hastalarima yazmam bırakınca tekrar alirsin bu konuda haklı ben günlük 1000 civarı beslenmistim sonra bırakınca hemen aldım

Of bu kötü olmuş hemen düzene girmelisin cuma batarız yoksa
İnşallah inşallah

Ayda 4 ila 6 kilo normal ama dediğin gibi 1700 calori o kadar verdirmez ben daha önce 1400 ile ayda 5 kilo vermiştim diyetisyenle ama sonraki aylar 4 3 diye gitti
Çok iyi vermişsin benim diyette günlük 80 dk spor ama 1700 kalori tam değil dedi ya

evet kolay gelsin temizlik hiç bitmiyor ki bayrama evi temizle temizlemistim şimdi ne kadar çok işim var

Cnm benim kilo Verde tabi yağdan ver ... hadi inşallah iyi bi başlangıç olur bu diyet senin için

Allah yardımcın olsun cnm, çok iyi anlıyorum seni.
Ben 500gr almışım gibi.birazdan koşu bandında yürüyeceğim inş

80 dk Sporda verirsin cnm...ins hepimiz yagdan veririz

Allah yardımcın olsun cnm, çok iyi anlıyorum seni.
Ben 500gr almışım gibi.birazdan koşu bandında yürüyeceğim inş

Neden Neden Neden böyle degildi eskiden Bu cuma biz bittik

Hosgeldin Tatlim bende cansu bu Takimin kaptaniyim..biraz kendimi tanitayim sana 25 yasindayim,üniverste ögrencisiyim, almanyada yasiyorum (evt türkcem hatali) ayni zamanda part time calisiyorum bekarim. 84 civariydi kilom buraya basladigimda... Hedefim 50
Boyun masallah inan bu Takima gelip bebek isteyen 3-4 kisi vardi hepside kisa süre sonra hamile kalmisti ciddi söyliyorum o üyeler suan burda degiller.
Meslegin neydi ? calisiyormusun. Ev Hanimimisin ?

Benim bi tane çocuğum var ona kardeş istiyoruz ama yine de çok sevindim grubun böyle bir enerjisinin olmasına :)
Ben ev hanımıyım.
Şimdi kaç kilosun

Benim bi tane çocuğum var ona kardeş istiyoruz ama yine de çok sevindim grubun böyle bir enerjisinin olmasına :)
Ben ev hanımıyım.
Şimdi kaç kilosun
suan 81,6 ama regl öncesi aslen daha azdim yada tarti bir oyun oynadi artik bilemiyorum yaklasik 3 hafta önce devir aldim Takimi o zamanlari 84 civariydim..saolsun @Ses35 ve Enise07 cnm yardimcilarim her isime kosuyorlar saolsunlar Allah bagislasin kac yasinda ? burda cogunluk zaten anne...sadece tek tük bekar, ögrenci var yani tam dogru yere geldin Haftasonu ve Bayram sonrasi oldugundan biraz durgunluk var

Herhalde şimdiye kadar iki yeni üye geldi cümleten hoşgeldiniz
Burası bol motive li iradeli kaptan ve yardımcıları olan muhabbet in samimi havada gerçekleştiği sıcacık bir ortam inşallah bu sıcağa bu yaglar daha fazla dayanamaz burda bol bol vakit geçirmek en büyük etken herkese kolay gele

Ayy sagol canım valla :)
Ben hamile oldugumu ögrendigimden beri icmiyorum kahve. 1 ya da 2 kez icmisimdir :)
Ama sizinkini geri ceviremeyecegim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Sorma 1 haftadan önce düzelmez bu ev çamaşırlar ütü öf düşünmeden yapsam daha kolay olacak :)

Bende yeni geldim canım takım çok güzel birlikte zayiflariz insalla
Aminnnnnnnnn

Ne güzel insanın yardım eden yardımcılarının olması
Ben çabuk zayıflıyordum eskiden dikkat edince bir ayda sekiz kilo verdiğimi biliyorum ama dikkat etmeyince bir haftada beş kilo aldığımı da
O yüzden sporla da desteklemeyi düşünüyorum. Şimdi ben iki hafta normal üye gibi bildirim yapacağım öyle gruba kabul edileceğim demi. Ay biran önce zayıflasam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…