herzaman beklerim tatlimAyy sagol canım valla :)
Ben hamile oldugumu ögrendigimden beri icmiyorum kahve. 1 ya da 2 kez icmisimdir :)
Ama sizinkini geri ceviremeyecegim
Görüsürüz canım kolay gelsinherzaman beklerim tatlimbol eksili bir Hafta dilerim...mutfagi toplamaliyim cikiyorum yine grsrz
Hosbuldum balim birden kendimi burda buldum bende anlamadim alinti yapilmis basari hikayme galiba☺☺ ay ne sinir bozucu laflar kilo alinca hakaret etmeye doyamiyor insanlar kesinlijle 34 bedenine kavus tepkiler belkide asiri zayiflamissin bu ne diye ters de tepebilir ama hic aldiris etme kiskaniyor herkez bence ..ama o zevki hic bir kelimeyle anlatamamayyy kimleri görüyorumBasari Hikayenin Kahramani Hosgeldin bizim memleketde o kafada kesin ayni tepkilere bende magruz kalacam amannn ben Hedefime ulasayim... cok incesin diyenleri idare ederim Ben ergenligimden beri ne cektim bu kilolar yüzünden birkeresinde bir akrabam..beni 2 yil görmemis görür görmez: kiz cok kilo almissin koca karilar gibi bu ne böyle eccük zayifla demisti...ben sok
Neyse 34 bedenime kavusayim tüm sülalemi ziyaret edip gözlerine gözlerine sokacagim
dünden beri evin içinde dönüyorum bi yemek yerken bi de cay içerken oturdum.gitmeden de temizlenmiştir,seni dusunemiyorum bile,allah yardimcin olsun:-*Kızlar ev havaya uçmuş gibi eşim kendince bişeyler yapmış ama iş çok ben şimdi yapabildiği kadar yapıcam bu haftam okul ve temizlik arasında gidecek çamaşırlar var ay çıldırıciğim tatilin en kötü kısmı dönüş bana kolay gelsin
Tebrik ederim kizlarlistede olup kilo verenler sadece enise ve ben, benimkide sayilmaz gercig.... digr kizlar nerde TR de 13 i geciyor
hoşgeldin rakibemMerhabaaaa gene ben geldim, biraz da burda muhabbet edelim dedim :)
Nasılsınız kızlar? Bayram nasıl gecti? :)
Siz istemediniz mi tayini?Nerdesiniz, nereye cikti tayinini canım?Esim polis memuru canım tayini yeni açıklandı bende es durumu suan isteyemiyorum malesefesimde gitmemek için dilekçe verecek umarım gitmez yoksa ben iki çocukla kalacağım
Şekerli ikram edelim diyecektim ki hamile oldugunu öğrendim@Ses35 sorma Takim ici muhabette gözümden kactitaabiki buyursun bol köpüklü morordek Eki Görüntüle 1886321
günde 1 den fazla tavsiye edilmiyor diyorlar bebis yolda oldugu icin
kiskananlar catlasin amaaaann böylelikle kilo vermiş olurlarHosbuldum balim birden kendimi burda buldum bende anlamadim alinti yapilmis basari hikayme galiba☺☺ ay ne sinir bozucu laflar kilo alinca hakaret etmeye doyamiyor insanlar kesinlijle 34 bedenine kavus tepkiler belkide asiri zayiflamissin bu ne diye ters de tepebilir ama hic aldiris etme kiskaniyor herkez bence ..ama o zevki hic bir kelimeyle anlatamam
Evet ya bizim de yollarda gecti diyebilirim, anca döndük işte :) Artık takımı toplama vaktihoşgeldin rakibembayram yollarda geçti,senin nasıldı?
Hee yoksa hic acımayacaktın demeeeekŞekerli ikram edelim diyecektim ki hamile oldugunu öğrendim
ya sabah akşam 40 dk koşu bandı bunu atlamışım 1700 kalori banada çok geldi ama dediki günlük vücut metabolizma hızın 1300 ben bunun altında diyet yazarsam kastan sudan gider ve boyle sagliksiz diyeti hastalarima yazmam bırakınca tekrar alirsin bu konuda haklı ben günlük 1000 civarı beslenmistim sonra bırakınca hemen aldımistikrar1986 bence 2 haftada 3 kilo çok. . Ayda 6 kilo demek. Çok aşırı şişman biri için bu tmm olabilir ama senin kilonda biri için fazla. İnşallah olur inşallah verirsin cnm tabi ama 1 kilo için haftada 7000 kalori yakılması gerekiyo yani günde 1000 kalori . 60 dk yürüyüş bile 300 kalori iken 40 dk yürüyüş ile ve 1700 kalori alarak 2 haftada 3 kilo benim mantığıma uymuyo. Gerçi adamlar işin okulunu okuyor ama bende yıllardır sporcuyum antrenorum ve diyet işi icindeyim :) hakkımızda hayırlısı bi tanem
İnşallah inşallahOf bu kötü olmuş hemen düzene girmelisin cuma batarız yoksa
Çok iyi vermişsin benim diyette günlük 80 dk spor ama 1700 kalori tam değil dedi yaAyda 4 ila 6 kilo normal ama dediğin gibi 1700 calori o kadar verdirmez ben daha önce 1400 ile ayda 5 kilo vermiştim diyetisyenle ama sonraki aylar 4 3 diye gitti
evet kolay gelsin temizlik hiç bitmiyor ki bayrama evi temizle temizlemistim şimdi ne kadar çok işim varKızlar ev havaya uçmuş gibi eşim kendince bişeyler yapmış ama iş çok ben şimdi yapabildiği kadar yapıcam bu haftam okul ve temizlik arasında gidecek çamaşırlar var ay çıldırıciğim tatilin en kötü kısmı dönüş bana kolay gelsin
Cnm benim kilo Verde tabi yağdan ver ... hadi inşallah iyi bi başlangıç olur bu diyet senin içinya sabah akşam 40 dk koşu bandı bunu atlamışım 1700 kalori banada çok geldi ama dediki günlük vücut metabolizma hızın 1300 ben bunun altında diyet yazarsam kastan sudan gider ve boyle sagliksiz diyeti hastalarima yazmam bırakınca tekrar alirsin bu konuda haklı ben günlük 1000 civarı beslenmistim sonra bırakınca hemen aldım
İnşallah inşallah
Çok iyi vermişsin benim diyette günlük 80 dk spor ama 1700 kalori tam değil dedi ya
evet kolay gelsin temizlik hiç bitmiyor ki bayrama evi temizle temizlemistim şimdi ne kadar çok işim var
İns canım hep beraber yağdan veriruzCnm benim kilo Verde tabi yağdan ver ... hadi inşallah iyi bi başlangıç olur bu diyet senin için
Allah yardımcın olsun cnm, çok iyi anlıyorum seni.Kızlar ev havaya uçmuş gibi eşim kendince bişeyler yapmış ama iş çok ben şimdi yapabildiği kadar yapıcam bu haftam okul ve temizlik arasında gidecek çamaşırlar var ay çıldırıciğim tatilin en kötü kısmı dönüş bana kolay gelsin
ya sabah akşam 40 dk koşu bandı bunu atlamışım 1700 kalori banada çok geldi ama dediki günlük vücut metabolizma hızın 1300 ben bunun altında diyet yazarsam kastan sudan gider ve boyle sagliksiz diyeti hastalarima yazmam bırakınca tekrar alirsin bu konuda haklı ben günlük 1000 civarı beslenmistim sonra bırakınca hemen aldım
İnşallah inşallah
Çok iyi vermişsin benim diyette günlük 80 dk spor ama 1700 kalori tam değil dedi ya
evet kolay gelsin temizlik hiç bitmiyor ki bayrama evi temizle temizlemistim şimdi ne kadar çok işim var
Allah yardımcın olsun cnm, çok iyi anlıyorum seni.
Ben 500gr almışım gibi.birazdan koşu bandında yürüyeceğim inş
Merhabalar
Ben melek 26 yaşındayım bir 70 boyundayım evlendikten sonra aldığım kiloları burada sizinle birlikte vermek istiyorum Şu anda 83.4 kg hedefim 65 kg
Bebek istiyorum bu yüzden de kararlı olacağıma inanıyorum sanırım tek ihtiyacım olan sizlersiniz :)
Benim bi tane çocuğum var ona kardeş istiyoruz ama yine de çok sevindim grubun böyle bir enerjisinin olmasına :)Hosgeldin Tatlimbende cansu bu Takimin kaptaniyim..biraz kendimi tanitayim sana 25 yasindayim,üniverste ögrencisiyim, almanyada yasiyorum (evt türkcem hatali) ayni zamanda part time calisiyorum bekarim. 84 civariydi kilom buraya basladigimda... Hedefim 50
Boyun masallahinan bu Takima gelip bebek isteyen 3-4 kisi vardi hepside kisa süre sonra hamile kalmisti ciddi söyliyorum o üyeler suan burda degiller.
Meslegin neydi ? calisiyormusun. Ev Hanimimisin ?
suan 81,6 ama regl öncesi aslen daha azdimBenim bi tane çocuğum var ona kardeş istiyoruz ama yine de çok sevindim grubun böyle bir enerjisinin olmasına :)
Ben ev hanımıyım.
Şimdi kaç kilosun
Amin canimÇok zor canım inşallah gönlünüzce olur
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımAyy sagol canım valla :)
Ben hamile oldugumu ögrendigimden beri icmiyorum kahve. 1 ya da 2 kez icmisimdir :)
Ama sizinkini geri ceviremeyecegim
Sorma 1 haftadan önce düzelmez bu ev çamaşırlar ütü öf düşünmeden yapsam daha kolay olacak :)dünden beri evin içinde dönüyorum bi yemek yerken bi de cay içerken oturdum.gitmeden de temizlenmiştir,seni dusunemiyorum bile,allah yardimcin olsun:-*
Tebrik ederim kizlar
hoşgeldin rakibembayram yollarda geçti,senin nasıldı?
Siz istemediniz mi tayini?Nerdesiniz, nereye cikti tayinini canım?
Şekerli ikram edelim diyecektim ki hamile oldugunu öğrendim
kiskananlar catlasin amaaaann böylelikle kilo vermiş olurlar
Bende yeni geldim canım takım çok güzel birlikte zayiflariz insallaMerhabalar
Ben melek 26 yaşındayım bir 70 boyundayım evlendikten sonra aldığım kiloları burada sizinle birlikte vermek istiyorum Şu anda 83.4 kg hedefim 65 kg
Bebek istiyorum bu yüzden de kararlı olacağıma inanıyorum sanırım tek ihtiyacım olan sizlersiniz :)
AminnnnnnnnnHerhalde şimdiye kadar iki yeni üye geldi cümleten hoşgeldiniz
Burası bol motive li iradeli kaptan ve yardımcıları olan muhabbet in samimi havada gerçekleştiği sıcacık bir ortam inşallah bu sıcağa bu yaglar daha fazla dayanamaz burda bol bol vakit geçirmek en büyük etken herkese kolay gele
Ne güzel insanın yardım eden yardımcılarının olmasısuan 81,6 ama regl öncesi aslen daha azdimyada tarti bir oyun oynadi artik bilemiyorum yaklasik 3 hafta önce devir aldim Takimi o zamanlari 84 civariydim..saolsun @Ses35 ve Enise07 cnm yardimcilarim her isime kosuyorlar saolsunlar Allah bagislasin kac yasinda ? burda cogunluk zaten anne...sadece tek tük bekar, ögrenci var yani tam dogru yere geldin Haftasonu ve Bayram sonrasi oldugundan biraz durgunluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?