- 23 Aralık 2009
- 994
- 2.168
- 313
- 42
Aslında dr haklı biz biraz katı yapıyor direk kh tı kısıyoruz aslında dengeli beslenmeli bilmiyorum ya sen bunu bi dene bakalım nasıl gidicekya sabah akşam 40 dk koşu bandı bunu atlamışım 1700 kalori banada çok geldi ama dediki günlük vücut metabolizma hızın 1300 ben bunun altında diyet yazarsam kastan sudan gider ve boyle sagliksiz diyeti hastalarima yazmam bırakınca tekrar alirsin bu konuda haklı ben günlük 1000 civarı beslenmistim sonra bırakınca hemen aldım
İnşallah inşallah
Çok iyi vermişsin benim diyette günlük 80 dk spor ama 1700 kalori tam değil dedi ya
evet kolay gelsin temizlik hiç bitmiyor ki bayrama evi temizle temizlemistim şimdi ne kadar çok işim var
Sağol canım spor candır yap tabi :)Allah yardımcın olsun cnm, çok iyi anlıyorum seni.
Ben 500gr almışım gibi.birazdan koşu bandında yürüyeceğim inş
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısı sen bol bol burda takıl hepsi gider :)Merhabalar
Ben melek 26 yaşındayım bir 70 boyundayım evlendikten sonra aldığım kiloları burada sizinle birlikte vermek istiyorum Şu anda 83.4 kg hedefim 65 kg
Bebek istiyorum bu yüzden de kararlı olacağıma inanıyorum sanırım tek ihtiyacım olan sizlersiniz :)
Bende 35 yaşında ev hanımıyım 1 oğlum varBenim bi tane çocuğum var ona kardeş istiyoruz ama yine de çok sevindim grubun böyle bir enerjisinin olmasına :)
Ben ev hanımıyım.
Şimdi kaç kilosun
Çok güzel söyledin canım bu sıcaklık sizlerle oluyor tabi sende bundan sonra spor ve diyetlerin daha çok burda olacaksın değil mi:))Herhalde şimdiye kadar iki yeni üye geldi cümleten hoşgeldiniz
Burası bol motive li iradeli kaptan ve yardımcıları olan muhabbet in samimi havada gerçekleştiği sıcacık bir ortam inşallah bu sıcağa bu yaglar daha fazla dayanamaz burda bol bol vakit geçirmek en büyük etken herkese kolay gele
Paylaşımın ve kilo vermen güzel olursa 3. Cuma listedesin ama sen buna takılma çünkü zaten takımdasın kolay kilo alıp vermen hep iyi hem kötü ama hepsini vericez hepimiz yolun başındayız
Ne güzel insanın yardım eden yardımcılarının olması
Ben çabuk zayıflıyordum eskiden dikkat edince bir ayda sekiz kilo verdiğimi biliyorum ama dikkat etmeyince bir haftada beş kilo aldığımı da
O yüzden sporla da desteklemeyi düşünüyorum. Şimdi ben iki hafta normal üye gibi bildirim yapacağım öyle gruba kabul edileceğim demi. Ay biran önce zayıflasam ya
Kızlar bugün misafirim vardı ve çok saçma beslendim
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Buraya kadar normal
Öğlen
Yarın hashasli gizleme
(Amasyaliyim hashaslimiz meshurdur)
Az fasulye turşusu kavurması(eşim samsunlu ondan ötürü)
Akşam
Uzum
Saçma beslenmisim dimi
Herhalde şimdiye kadar iki yeni üye geldi cümleten hoşgeldiniz
Burası bol motive li iradeli kaptan ve yardımcıları olan muhabbet in samimi havada gerçekleştiği sıcacık bir ortam inşallah bu sıcağa bu yaglar daha fazla dayanamaz burda bol bol vakit geçirmek en büyük etken herkese kolay gele
Çok güzel söyledin canım bu sıcaklık sizlerle oluyor tabi sende bundan sonra spor ve diyetlerin daha çok burda olacaksın değil mi:))
Paylaşımın ve kilo vermen güzel olursa 3. Cuma listedesin ama sen buna takılma çünkü zaten takımdasın kolay kilo alıp vermen hep iyi hem kötü ama hepsini vericez hepimiz yolun başındayız
Gözleme yağlı değilse fasulye turşusu kavurması ne hiç bilgim yok ama oda yağlı değilse fena sayılmaz ama tuzluysa ödem yapar akşam üzülme telafi etmişsin ama umarım acıkmazsınKızlar bugün misafirim vardı ve çok saçma beslendim
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Buraya kadar normal
Öğlen
Yarın hashasli gizleme
(Amasyaliyim hashaslimiz meshurdur)
Az fasulye turşusu kavurması(eşim samsunlu ondan ötürü)
Akşam
Uzum
Saçma beslenmisim dimi
Gözleme yağlı değilse fasulye turşusu kavurması ne hiç bilgim yok ama oda yağlı değilse fena sayılmaz ama tuzluysa ödem yapar akşam üzülme telafi etmişsin ama umarım acıkmazsın
Hemşehricilik yapma bakayım torpil yok gözüm üstünüzdetskler cnm ne güzel sözler bunlar... bizim samimiyetimiz sizden kaynaklaniyor cnmyeni üyeler sayesinde kendimi yavru ceylanlari avlayan leopar gibi hissediyorum
lafi agzimdan aldin tatlim.. @dagyolu seni burda daha cok görmek istiyorum cnm.. biz özlüyoruz sonra böyle bombos kaliyor Takim
ben hemserime güveniyorum insallah deneme süresini kolaylikla gececek
O zaman olmadı o menü dediğin gibi 5 kiloya 1 yesin :))ben o gözlemeyi biliyorum cnm...kendisi hemserimbizim köydede yapiliyor yani fazlasiyla yagli cok yagli cok
Hemşehricilik yapma bakayım torpil yok gözüm üstünüzde
Yaaaaaaa hemsomuyuzzzz.tam memleket delisiyim ben merzifon gumushacikoy.kizzzzz ben seni yerimmmmgel buraya hemserim benim ayyy memleketi bu kadar özlerken...gözlerim dolacakti ,,amasyaliyim'' dedigin inanamiyorumm senden denemese süresini cok iyi gecirmeni diliyorum muhakkak takimimda olmalisin amasyanin neresindensin ? bayramda memlekete gidebildinmi ?
menüne yorum yapmayi unutuyordumcnm o hashasli gözlemeyi gayet iyi biliyorum ne kadar yagli oldugunuda aksamlari meyve koymamaya calis daha cok ögle önce veya ikindiye kadar meyve fasli bitsin...fasulye tursusunu kavurdun dogrumu anladim. ????..ilginc birde taze yesil fasulyenin yumurtali kavurmasi yapilir onu biliyorum sadece.. Kahvalti birtek gözleme batti bana...onuda artik cok nadir tüketirsin ayda 1 filan
sarki sana gelsin
vallah bizzat gözlemligcem en ufak hatalarindan ben baski uyguliycamhicbiryere gidemez hemserim.. o deneme süresini gececek mecbur...beni damarimdan vurdu
Oooo ben kaçtım bitmez bu hemşo muhabbetiYaaaaaaa hemsomuyuzzzz.tam memleket delisiyim ben merzifon gumushacikoy.sen tam olarak neresindensin
Yaaaaaaa hemsomuyuzzzz.tam memleket delisiyim ben merzifon gumushacikoy.sen tam olarak neresindensin
nerde menün ?? onu bir paylas tatlim sonra istersen isin varsa tutmiyimOooo ben kaçtım bitmez bu hemşo muhabbeti
Ben izindeyim bana Neeee ne menüsü burdakiler bile yazmıyoooonerde menün ?? onu bir paylas tatlim sonra istersen isin varsa tutmiyimgeldigine sükrediyorum...millet bir ugramiyor bile
Ben izindeyim bana Neeee ne menüsü burdakiler bile yazmıyoooo
Derdim ana hadi örnek olayım
Sabah 2 dilim ekmek 6 zeytin 1 yumurta 1 kaşık lor domates 1 tk reçel
Ara 1 tarçınlı Hindistan cevizli elma
Az kabak çekirdeği
Ara 1 ince dilim kavun
Akşam 1 küçük tabak kavurma 1 kase salata 2 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor 60 dk leslie 5 mil
Elimizden geleni yapıyoz gülo napalım kalan sağlar bizimdir :)tatlim ne yapayim...herkez kendi kuyusunu kendi hazirliyor ne diyeyim Cuma acacam agzimi o günden sonra cok sey degismesini ümid ediyorum..Kurban bayramini tekrardan yasiyormusuz
Edit: Her koyun kendi bacagindan asilir.
Enise07 güzelim nerelerdesin çalışkan karıncam şimdi salı protein günü çarşamba ayran diyeti perşembe yine protein günü yapıp cumaya bomba gibi girip kalanlarıda biran önce halledip listeye dönmek istiyorum takılcan mı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?