Sosis e kadar çok iyidir ama o sosis hiç yakışmamış çünkü işlenmiş ürün faydası olmadığı gibi zararlı ayrıca hiç sevmem dokunamam bile :))Menüm
Sabah
Resim paylastim
Lorlu pankek
zeytin
domates
2 aci biber
ögleden sonra
1 seftali
2 kupa cay
(misir püsküllü
yesil cay, kiraz sapi)
Aksam
1 tabak yayla corbasi
2 tavuk kanat izgara derisiz
2 izgara yesil biber
1,5 sosis
1 dilim ekmek
Spor: 40 dk Yürüyüs/Kosu intervall
Su: 2,5- 3 litre
Hoş geldin meleekMerhabalar
Ben melek 26 yaşındayım bir 70 boyundayım evlendikten sonra aldığım kiloları burada sizinle birlikte vermek istiyorum Şu anda 83.4 kg hedefim 65 kg
Bebek istiyorum bu yüzden de kararlı olacağıma inanıyorum sanırım tek ihtiyacım olan sizlersiniz :)
Ben listede değilim cnm, sıkıntı yok80 dk Sporda verirsin cnm...ins hepimiz yagdan veririz
Neden Neden Neden böyle degildi eskiden Bu cuma biz bittik
Ben varım cnm.1 ay olmuştu takıma geleli ki hamile old öğrendim.Benim de ikinciydi, darısı başınaHosgeldin Tatlimbende cansu bu Takimin kaptaniyim..biraz kendimi tanitayim sana 25 yasindayim,üniverste ögrencisiyim, almanyada yasiyorum (evt türkcem hatali) ayni zamanda part time calisiyorum bekarim. 84 civariydi kilom buraya basladigimda... Hedefim 50
Boyun masallahinan bu Takima gelip bebek isteyen 3-4 kisi vardi hepside kisa süre sonra hamile kalmisti ciddi söyliyorum o üyeler suan burda degiller.
Meslegin neydi ? calisiyormusun. Ev Hanimimisin ?
Sosis e kadar çok iyidir ama o sosis hiç yakışmamış çünkü işlenmiş ürün faydası olmadığı gibi zararlı ayrıca hiç sevmem dokunamam bile :))
Hoş geldin meleek
Ben listede değilim cnm, sıkıntı yok
Ben varım cnm.1 ay olmuştu takıma geleli ki hamile old öğrendim.Benim de ikinciydi, darısı başına
Hg cnmMerhabalar
Ben melek 26 yaşındayım bir 70 boyundayım evlendikten sonra aldığım kiloları burada sizinle birlikte vermek istiyorum Şu anda 83.4 kg hedefim 65 kg
Bebek istiyorum bu yüzden de kararlı olacağıma inanıyorum sanırım tek ihtiyacım olan sizlersiniz :)
Olur bebeğim bana yaz neler yapicazEnise07 güzelim nerelerdesin çalışkan karıncam şimdi salı protein günü çarşamba ayran diyeti perşembe yine protein günü yapıp cumaya bomba gibi girip kalanlarıda biran önce halledip listeye dönmek istiyorum takılcan mı bana
Olur kuzum uyar bana ayran diyeti ne amaŞimdi şöyle yapsakEnise07
Sabah 2 yumurta 1 kaşık lor Bol yeşillik
Öğle 3 kaşık yoğurt 40 gr leblebi
Ara 2 kaşık yoğurt
Akşam et salata
Nedersin 2 gün bu arada 1 gün ayran diyeti
Neeeee sosis miiiiiiiiMenüm
Sabah
Resim paylastim
Lorlu pankek
zeytin
domates
2 aci biber
ögleden sonra
1 seftali
2 kupa cay
(misir püsküllü
yesil cay, kiraz sapi)
Aksam
1 tabak yayla corbasi
2 tavuk kanat izgara derisiz
2 izgara yesil biber
1,5 sosis
1 dilim ekmek
Spor: 40 dk Yürüyüs/Kosu intervall
Su: 2,5- 3 litre
Aynen vallaSosis e kadar çok iyidir ama o sosis hiç yakışmamış çünkü işlenmiş ürün faydası olmadığı gibi zararlı ayrıca hiç sevmem dokunamam bile :))
Sabah 10 da 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta domates salatalıkOlur kuzum uyar bana ayran diyeti ne ama
ok anladik hazir gidalara hayir diyoruzNeeeee sosis miiiiiiii
Vay ilginç :))) yapalım cnmSabah 10 da 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta domates salatalık
Sonra her 2 saatte bir şu karışım içilecek
500 gr yağsız yoğurt tan ayran içine haşlanmış 4 kaşık nohut 4 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık bulgur 2 tane salatalık nane koyulur ve karıştırılır içilir canım
Bu aslında 2 gün yapılıyor ama en çok 1. Gün kilo veriliyor 2. Gün o kadar gitmiyo yani yaptığına deymiyor ondan 1 gün yapalım
Kız sen de ne sucuk sosis sevdası varok anladik hazir gidalara hayir diyoruzama geri kalan güzel simdi yigidi öldür ama hakkini yeme
2 kisi aldim zaten ki o bastan belliydi @pembedussler de geri dönmiycek gibi ondan 2 kisi daha alalim diyorum...sende @Ses35 de gördügünüzde anda cagirabilirsinizcansutr cnm benim upup25 bence kayıp oldu sen onun yerinde bir üye bulsan olur mu ki
Günaydın guzelleeerr
Çarşamba yapalım diye düşünüyorumVay ilginç :))) yapalım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?