Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm

Sabah
Resim paylastim
Lorlu pankek
zeytin
domates
2 aci biber

ögleden sonra
1 seftali
2 kupa cay
(misir püsküllü
yesil cay, kiraz sapi)

Aksam
1 tabak yayla corbasi
2 tavuk kanat izgara derisiz
2 izgara yesil biber
1,5 sosis
1 dilim ekmek

Spor: 40 dk Yürüyüs/Kosu intervall
Su: 2,5- 3 litre

Sosis e kadar çok iyidir ama o sosis hiç yakışmamış çünkü işlenmiş ürün faydası olmadığı gibi zararlı ayrıca hiç sevmem dokunamam bile :))

Hoş geldin meleek

80 dk Sporda verirsin cnm...ins hepimiz yagdan veririz

Neden Neden Neden böyle degildi eskiden Bu cuma biz bittik
Ben listede değilim cnm, sıkıntı yok

Ben varım cnm.1 ay olmuştu takıma geleli ki hamile old öğrendim.Benim de ikinciydi, darısı başına

Sosis e kadar çok iyidir ama o sosis hiç yakışmamış çünkü işlenmiş ürün faydası olmadığı gibi zararlı ayrıca hiç sevmem dokunamam bile :))

haklisin nazar boncugu niyetinde oldu o zaten havalar bozdu daha izgara yapmam bu bir vedaydi

Hoş geldin meleek

Ben listede değilim cnm, sıkıntı yok

Ben varım cnm.1 ay olmuştu takıma geleli ki hamile old öğrendim.Benim de ikinciydi, darısı başına

unutmusum kiz kusura bakma...yinede keske sabit olsaydin o kadar kisi hamile kalmistiki isimleri unuttum.... bir ara bu takimda kehanet mi var demistik...gelen hamile kaliyordu kisa bir süre sonra...hepte bebek istegi olan kisilerdi.

Hg cnm

Olur bebeğim bana yaz neler yapicaz

Neeeee sosis miiiiiiii

Olur kuzum uyar bana ayran diyeti ne ama
Sabah 10 da 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta domates salatalık
Sonra her 2 saatte bir şu karışım içilecek
500 gr yağsız yoğurt tan ayran içine haşlanmış 4 kaşık nohut 4 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık bulgur 2 tane salatalık nane koyulur ve karıştırılır içilir canım
Bu aslında 2 gün yapılıyor ama en çok 1. Gün kilo veriliyor 2. Gün o kadar gitmiyo yani yaptığına deymiyor ondan 1 gün yapalım

Vay ilginç :))) yapalım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…