Tamam canım2 kisi aldim zaten ki o bastan belliydiMyprincesses de geri dönmiycek gibi ondan 2 kisi daha alalim diyorum...sende @Ses35 de gördügünüzde anda cagirabilirsiniz
okuyup vatana millete hayirli bir birey ve evlat olur insallah...kilolari ver sonra kiz dogurursun insallahGünaydın kızlar okulumuzun ilk günü çok heyecanlıyız :)
Çarşamba yapalım diye düşünüyorum
Amin canımokuyup vatana millete hayirli bir birey ve evlat olur insallah...kilolari ver sonra kiz dogurursun insallah
kriterlerimiz belli ilk yorumda paylasim alaninda uyumsuzluk görüyorsakTamam canım
benimde onca isim var ki Allah hepimize kolaylık vereAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Sorma 1 haftadan önce düzelmez bu ev çamaşırlar ütü öf düşünmeden yapsam daha kolay olacak :)
tekrar hosgeldin evet beraberlik iksiriyle ins kisa zamanda bir daha geri almamak sartiyla zayuflaruzBende yeni geldim canım takım çok güzel birlikte zayiflariz insalla
Aminnnnnnnnn
aslunda diyetisyenin dediği koruma süresi olan 6 ayı yapmadigimizdan geri geliyor bu kilolar uzun sürede diyet yapmak bir yerden sonra yorabiliyorAslında dr haklı biz biraz katı yapıyor direk kh tı kısıyoruz aslında dengeli beslenmeli bilmiyorum ya sen bunu bi dene bakalım nasıl gidicek
Sağol canım spor candır yap tabi :)
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısı sen bol bol burda takıl hepsi gider :)
Bende 35 yaşında ev hanımıyım 1 oğlum var
bu leopar can kurtaran şeklini almış can kurban bende daha fazla katılmak istiyorum inşallah olacaktskler cnm ne güzel sözler bunlar... bizim samimiyetimiz sizden kaynaklaniyor cnmyeni üyeler sayesinde kendimi yavru ceylanlari avlayan leopar gibi hissediyorum
lafi agzimdan aldin tatlim..istikrar1986 seni burda daha cok görmek istiyorum cnm.. biz özlüyoruz sonra böyle bombos kaliyor Takim
ben hemserime güveniyorum insallah deneme süresini kolaylikla gececek
İnşallah tabi 20 kilo fazlam var onları vermeden bana rahat yok sizedeÇok güzel söyledin canım bu sıcaklık sizlerle oluyor tabi sende bundan sonra spor ve diyetlerin daha çok burda olacaksın değil mi:))
Paylaşımın ve kilo vermen güzel olursa 3. Cuma listedesin ama sen buna takılma çünkü zaten takımdasın kolay kilo alıp vermen hep iyi hem kötü ama hepsini vericez hepimiz yolun başındayız
hepbirlikte verecegiz ben buna inaniyorumİnşallah tabi 20 kilo fazlam var onları vermeden bana rahat yok sizede
Yaşın kilo vermeye çok uygun daha fazla ertelemen doğru olmaz benim bu kilolarda doğum ve emzirme doneminde geldi önceden burada 72 den 59 görmüştüm ah ah yine gorebilecekmiyimhepbirlikte verecegiz ben buna inaniyorumbu sefer baskayim...hepinizide arkamdan sürükliycem
Olur cnmGünaydın kızlar okulumuzun ilk günü çok heyecanlıyız :)
Çarşamba yapalım diye düşünüyorum
profildeki yasima baktiysan dogru degil 25 yasindayim..evet haklisin yokk bu sefer olacak inaniyorum..inanmkatan öte biliyorum....habire kendimi zayif hayal ediyorum sisko artik düsünemiyorum bile, indirimden aldigim 34 beden...beli oturan etegi bol bir elbise var...ona rahatlikla sigana kadar bana durmak yokYaşın kilo vermeye çok uygun daha fazla ertelemen doğru olmaz benim bu kilolarda doğum ve emzirme doneminde geldi önceden burada 72 den 59 görmüştüm ah ah yine gorebilecekmiyim
Bilmem mi orasını merkezde okudum ziyarete hep gittik.neyse bugün okulun ilk gunu ve hiçbirşey yiyemedim daha ama akşama yazarım her şeyi gitmemnmm burdannnnn aslaaa.çok çalışırım hemsom cokkkkkmerkez ziyaret Belediyesinden
Bende aynı durumdayım canımBilmem mi orasını merkezde okudum ziyarete hep gittik.neyse bugün okulun ilk gunu ve hiçbirşey yiyemedim daha ama akşama yazarım her şeyi gitmemnmm burdannnnn aslaaa.çok çalışırım hemsom cokkkkk
merabalar arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 35 yaşındayım 170 boyundayım 82 kiloyum hedefim 65 kilo olmak bu yolculukta başarılı olmak istiyorum bıktım artık bu kilolardan iyice psikolojim bozuldu
aslmŞu an kilo bildirimi yapamicamm maalesef çünkü baskülümün pili bitmiş en kısa zamanda pil alıp tartılcam bu arada kilo almadığımı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?