Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Sorma 1 haftadan önce düzelmez bu ev çamaşırlar ütü öf düşünmeden yapsam daha kolay olacak :)
benimde onca isim var ki Allah hepimize kolaylık vere

Bende yeni geldim canım takım çok güzel birlikte zayiflariz insalla

Aminnnnnnnnn
tekrar hosgeldin evet beraberlik iksiriyle ins kisa zamanda bir daha geri almamak sartiyla zayuflaruz

aslunda diyetisyenin dediği koruma süresi olan 6 ayı yapmadigimizdan geri geliyor bu kilolar uzun sürede diyet yapmak bir yerden sonra yorabiliyor

bu leopar can kurtaran şeklini almış can kurban bende daha fazla katılmak istiyorum inşallah olacak

İnşallah tabi 20 kilo fazlam var onları vermeden bana rahat yok sizede

hepbirlikte verecegiz ben buna inaniyorum bu sefer baskayim...hepinizide arkamdan sürükliycem
Yaşın kilo vermeye çok uygun daha fazla ertelemen doğru olmaz benim bu kilolarda doğum ve emzirme doneminde geldi önceden burada 72 den 59 görmüştüm ah ah yine gorebilecekmiyim

Yaşın kilo vermeye çok uygun daha fazla ertelemen doğru olmaz benim bu kilolarda doğum ve emzirme doneminde geldi önceden burada 72 den 59 görmüştüm ah ah yine gorebilecekmiyim
profildeki yasima baktiysan dogru degil 25 yasindayim..evet haklisin yokk bu sefer olacak inaniyorum..inanmkatan öte biliyorum....habire kendimi zayif hayal ediyorum sisko artik düsünemiyorum bile, indirimden aldigim 34 beden...beli oturan etegi bol bir elbise var...ona rahatlikla sigana kadar bana durmak yok

Enise07 nerdesin kiz özlettin kendini...5 takima ugradim, 14 e ugradim, birde 7 yi yokladim... düsünebiliyormusun 7 takimde 3 kisi kilo vermis 1 kisi sabit devam bakmadim utandim

merabalar arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 35 yaşındayım 170 boyundayım 82 kiloyum hedefim 65 kilo olmak bu yolculukta başarılı olmak istiyorum bıktım artık bu kilolardan iyice psikolojim bozuldu

merabalar arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 35 yaşındayım 170 boyundayım 82 kiloyum hedefim 65 kilo olmak bu yolculukta başarılı olmak istiyorum bıktım artık bu kilolardan iyice psikolojim bozuldu

Hosgeldin cnm..calisiyormusun ? kac cocuk var ? Boy masallah kendine güveniyorsan kararliysan hirsli ve azimliysen...birde 2 haftalik denem süresini atlatirsan bizimlesin burda cogunluk evli cocuklu 30 yas ortalamasi diyebiliriz..Ben Takimin kaptaniyim 25 yasinda bekar, yurtdisindayim ondan türkcem zaman zaman hatali olabilir, üniverste ögrencisiyim birde 20 saat part time calisiyorum ve burasi var iste hayatimda

Şu an kilo bildirimi yapamicamm maalesef çünkü baskülümün pili bitmiş en kısa zamanda pil alıp tartılcam bu arada kilo almadığımı hissediyorum

Şu an kilo bildirimi yapamicamm maalesef çünkü baskülümün pili bitmiş en kısa zamanda pil alıp tartılcam bu arada kilo almadığımı hissediyorum
aslm
kacak nihayet gelebildin kac gündür yoksun devam edebilecegine eminmisin ? cuma bildirim yapabilcekmisin....varim, eminim dioyrsan uymadan önce menünü beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…