Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bravo sana arada da bi ses vereydin
Canım haklısın ama şebekem çokk kötüydü iki saat bağlanmaya çalışıyor falan zaten doğru düzgün zaman bulamıyordum yazmaya, en iyisi dönünce toparlarız artık dedim çok boşladım farkındayım ama bu süreçte hiç unutmadım diyetimi ve bayram öncesi düşen motivasyonumun aksine daha hırslandım şimdi bende kilomu çok merak ediyorum ama bu hafta sayemde fark atacaz yüzdelerde

Emin misin ne demek tabii ki eminim ben bütün bayram o kadar irademe hakim oldum ne zor şartlarda kaldım yemedim

Hatta kilo verdimmm

Yol verin yol Takimin ikiz annesi eksilemis kilolarida geliyor süpersin tatlim gel öpücem seni bu kadar bekledik ama degdi cok sevindim....geldigimden beri güzel bir ilerleme görüyorum sende daha hirsli daha motivasyonlusun..ve cok daha iradeli tebrik ederim citir

Hahhh şöylee tşklerrrr tşklerrrrr

Hahhh şöylee tşklerrrr tşklerrrrr
ama birdaha habersiz birakip öyle uzun süre kaybolmak yok hepimiz her gün 5 messag yazmak zorundayiz. izinliysek yada messagdan izinliysek o ayri ama onun disinda varligimizi burda hissettirmek zorundayiz...bunu ben degil kurallar söyliyor.. Birdaha olmasin

İnşallah canım çok sevindim burdasın demi artık pilini al tartıl hemen ben de çok merak ediyorum

Enise07 canım çok geçmiş olsun
Kızlar bugün bittim okula bende yazılSam daha az yorulurdum inanın bide öğlen gitmeden önce oğlumla grip aşısı olduk ay çok fena yaptı beni nedense kafam ağrıyor kendimi yataklara atasım var ama yemek işine gircem şimdi akşam görüşürüz inşallah ya temizlik te yarım kaldı bir ayın çsrşambaları bu haftaya sıkışmış gibi imdaaaat

kolay gelsin tatlim sen isine gücüne bak buralari kolluyorum dolabi düzeltecem kütüphaneyide düzeltirsem, bir tek mutfak dolabi kaliyor heryer düzene girmis olacak... bu ara ins 1 ay sonra annemler gelmis olacak

Sabah 2 dilim ekmek 1 kaşık lor 1 yumurta 6 zeytin çay

Ara 1 muz yarım bardak süt

Ara 1 salkım üzüm

Akşam 2 dilim ekmek kavurma salata( yicem birazdan)

Su 2 litre

Spor 70 dk yürüyüş

güzel ama ben olsam üzüm yerine baska bir meyve tercih etmeye calisirdim....millet su kavun, karpuz ve üzümden ne anliyor hic anliyamigcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…