Kuzum migren tuttu yine yataklardayimEnise07 nerdesin kiz özlettin kendini...5 takima ugradim, 14 e ugradim, birde 7 yi yokladim... düsünebiliyormusun 7 takimde 3 kisi kilo vermis 1 kisi sabit devam bakmadim utandim
Hg cnmmmmKızlaaaaaaarrrr ben geldimmmm selamlar herkeseee
Emin misin ne demek tabii ki eminim ben bütün bayram o kadar irademe hakim oldum ne zor şartlarda kaldım yemedimaslm
kacak nihayet gelebildinkac gündür yoksun devam edebilecegine eminmisin ? cuma bildirim yapabilcekmisin....varim, eminim dioyrsan uymadan önce menünü beklerim
Bravo sana arada da bi ses vereydinHatta kilo verdimmm
Canım haklısın ama şebekem çokk kötüydü iki saat bağlanmaya çalışıyor falan zaten doğru düzgün zaman bulamıyordum yazmaya, en iyisi dönünce toparlarız artık dedim çok boşladım farkındayım ama bu süreçte hiç unutmadım diyetimi ve bayram öncesi düşen motivasyonumun aksine daha hırslandım şimdi bende kilomu çok merak ediyorum ama bu hafta sayemde fark atacaz yüzdelerdeBravo sana arada da bi ses vereydin
Emin misin ne demek tabii ki eminim ben bütün bayram o kadar irademe hakim oldum ne zor şartlarda kaldım yemedim
Hatta kilo verdimmm
Canım haklısın ama şebekem çokk kötüydü iki saat bağlanmaya çalışıyor falan zaten doğru düzgün zaman bulamıyordum yazmaya, en iyisi dönünce toparlarız artık dedim çok boşladım farkındayım ama bu süreçte hiç unutmadım diyetimi ve bayram öncesi düşen motivasyonumun aksine daha hırslandım şimdi bende kilomu çok merak ediyorum ama bu hafta sayemde fark atacaz yüzdelerde
Bu mudur yani kaptan insan biraz tebrik falan eder neticede hepimiz için çabaladımAynen keske ses verseydin bak @Ses35 sabrin sonu selamet
yazdim sekerim yukarda bakBu mudur yani kaptan insan biraz tebrik falan eder neticede hepimiz için çabaladım
Hahhh şöylee tşklerrrr tşklerrrrrYol verin yol Takimin ikiz annesi eksilemis kilolarida geliyorsüpersin tatlim gel öpücem seni bu kadar bekledik ama degdi cok sevindim....geldigimden beri güzel bir ilerleme görüyorum sende daha hirsli daha motivasyonlusun..ve cok daha iradeli tebrik ederim citir
ama birdaha habersiz birakip öyle uzun süre kaybolmak yokHahhh şöylee tşklerrrr tşklerrrrr
İnşallah canım çok sevindim burdasın demi artık pilini al tartıl hemen ben de çok merak ediyorumCanım haklısın ama şebekem çokk kötüydü iki saat bağlanmaya çalışıyor falan zaten doğru düzgün zaman bulamıyordum yazmaya, en iyisi dönünce toparlarız artık dedim çok boşladım farkındayım ama bu süreçte hiç unutmadım diyetimi ve bayram öncesi düşen motivasyonumun aksine daha hırslandım şimdi bende kilomu çok merak ediyorum ama bu hafta sayemde fark atacaz yüzdelerde
Enise07 canım çok geçmiş olsun
Kızlar bugün bittim okula bende yazılSam daha az yorulurdum inanın bide öğlen gitmeden önce oğlumla grip aşısı olduk ay çok fena yaptı beni nedense kafam ağrıyor kendimi yataklara atasım var ama yemek işine gircem şimdi akşam görüşürüz inşallah ya temizlik te yarım kaldı bir ayın çsrşambaları bu haftaya sıkışmış gibi imdaaaat
Sabah 2 dilim ekmek 1 kaşık lor 1 yumurta 6 zeytin çay
Ara 1 muz yarım bardak süt
Ara 1 salkım üzüm
Akşam 2 dilim ekmek kavurma salata( yicem birazdan)
Su 2 litre
Spor 70 dk yürüyüş
Kızlar izinde olmama rağmen menü yazıyorum neden mi oto kontrolü sağlamak için hadi sizde yazın:)
Kolay gelsin canım çok sevindim allah kavuştursunkolay gelsin tatlim sen isine gücüne bak buralari kolluyorumdolabi düzeltecem kütüphaneyide düzeltirsem, bir tek mutfak dolabi kaliyor heryer düzene girmis olacak... bu ara ins 1 ay sonra annemler gelmis olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?