Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

güzel ama ben olsam üzüm yerine baska bir meyve tercih etmeye calisirdim....millet su kavun, karpuz ve üzümden ne anliyor hic anliyamigcam
Yazın en güzel meyvelerinden çok severim zaten yakında bulamıcam idare et canikom
Ben ayva dışında bütün meyveleri severim yerim sanada tavsiye ederim sosisçi

Yazın en güzel meyvelerinden çok severim zaten yakında bulamıcam idare et canikom
Ben ayva dışında bütün meyveleri severim yerim sanada tavsiye ederim sosisçi

sosisden vuracagini biliyordum yani icime dogdu ay iyiki varsiniz
bu ara bugün keten tohumunu denedim...arada kabiz oluyorum diyette

Formül: Ac karnina 1 yemek kasigi keten tohumunu ezmeden su ile yutup üzerine en az 150 ml su icmeniz gerekiyor... etkisini bir kac sonra gösteriyor...ayrica kayisi ve erikte oldugu gibi seker girmiyor vücüdünüza tavsiye ederim

Son düzenleme:
ben ihmal ettim burayı gelemedim misafirlerimiz yok artık okul da basladı düzene girdim gibi sabah geldim ama bakamadan gittim okula eteğime de sığamıyorum bu arada o kadar rahatsız edici ki ders calısırken sinir oldum öğle yemeklerini de yemekhanede yemicem kendim götürüyorum yoğurt ve kuruyemiş var aklımda öneriniz varsa çeşit açısından çok güzel olur sizlerden ne haber bu arada pazar günü olan kilo kontrolünü kaçırmısım benimki 51 çıktı son günlerde çıldırtıyo bu tartı beni daha geçen 49ları gösteriyodu

sabah
1kk beyaz peynir
3er tane çiğ fıstık, badem, fındık, antep fıstığı (tuzsuz)

öğle:
3yk fırında tavuk
4-5yk pirinç pilavı
1kepçe yoğurt
2yk salata

ara:
1kase yoğurt
2badem
2fındık

akşam:
1tabak patlıcan kebabı
2dilim ekmek
2bardak ayran

Küçük oğlum burnunu kırmış olabilir parkta düştü demir e carpti çok kanadı doktor bulunduğum ilçede acile gittik ama anlamadilar yarın bolu merkeze gideceğiz bakalım ne diyecek.hiç beslenmedim sabah yarım simit akşam çorba o kadar yuruyemedim.zaten moralimde çok bozuk ağlıyorum sürekli.bakamadim çocuğuma resmen

gecmis olsun olur öyle kazalar sen canini SIKma...ben yemek yapmaya kactim sonra grsrz

hoşbulduk canım evet kamuda çalışıyorum ziraat mühendisiyim 1 tane oğlum var aralıkta 6 yaşında olucak cok kararlı ve azimliyim dün başladım diyet ve spora bugün yediklerimi paylaşmak istiyorum
Sabah 1 yumurta tavada
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
salatalık domates
şekersiz çay
öglen
az tavuk sote
az çorba
1 dilim ekmek
1 kase yağsız salata
ara
1 tane armut
akşam
5 yemek kaşığı taze fasulye yemeği
3 kaşık yoğurt
1 kase yağsız salata
1 dilim kepek ekmeği
2 litre su içtim 45 dakika yürüyüşümü yaptım

Evet ben arada denerim işe yarar :)

spor durumumuda su sekilde ayarladım oğlum 5.45 de anaokulundan çıkıyo okulumuz zaten sahil kenarında ben işten 4.30 da cıkıp 5 de sahilde oluyorum oğlumun cıkış saatine göre 45 dakika yürücem pazartesi çarşamba ve cuma günleri salı perşembe ve cumartesi günleride plates zumba vs için spor salonuna gidicem

Geçmişi okuyarak bizden haberleri alabilirsin canım bu arada leblebi yoğurt çok tok tutuyor ton balıklı salata olabilir :)
Kilo verme sürecinde pilav makarna yavaşlatıyor zaten 3 kaşık 1 porsiyon fazla yemişsin

bu arada çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Hosgeldin cnm yemek pisiriyordum anca gelebildim.taabiiki ama.kahve sekersiz olmali nasilsin bakayim nasil gidiyor...3 yeni yarismacim var sizin takim nasil cnm cumaya umutlumusun

Hayatım böyle kazalar herzaman olabilir önce kendini suçlamayı bırak acilde söylemişlerdir belki ama soğuk kompres yapabilirsin yarın doktora göster tabi ama sen dirayetli olcaksınki çocuk güvende hissedecek değilmi çok ama çok geçmiş olsun bu arada bayramda da buna benzer bişey bizimde başımıza geldi allah beterinden korusun canım kaza oluyo işte

Hosgeldin cnm yemek pisiriyordum anca gelebildim.taabiiki ama.kahve sekersiz olmali nasilsin bakayim nasil gidiyor...3 yeni yarismacim var sizin takim nasil cnm cumaya umutlumusun
Canım ben zatenn uzuuuunn yıllardır şekersiz tüketiyorum herşeyi dont worry yani ne pişirdin bakem?? Gördümm gördüm kapmışsın yeni gelenleri ben deneyde koşturuyodum az farkla kaçırdım hepsini ben de laba koşturma aynen devam. regli haliyim çok fena sancılardayım bugün gelenlerle iyice vurduk dibe bakalım cumaya kadar ne kadar kurtarırız paçamızı Siz ne alemdesiniz bakalım

Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısı
Örnek bir menü olmuş canım sporda yapılınca benim keyfime dicek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…