Yazın en güzel meyvelerinden çok severim zaten yakında bulamıcam idare et canikomgüzel ama ben olsam üzüm yerine baska bir meyve tercih etmeye calisirdim....millet su kavun, karpuz ve üzümden ne anliyor hic anliyamigcam
Hadi bakalım :)
Yazın en güzel meyvelerinden çok severim zaten yakında bulamıcam idare et canikom
Ben ayva dışında bütün meyveleri severim yerim sanada tavsiye ederim sosisçi
Küçük oğlum burnunu kırmış olabilir parkta düştü demir e carpti çok kanadı doktor bulunduğum ilçede acile gittik ama anlamadilar yarın bolu merkeze gideceğiz bakalım ne diyecek.hiç beslenmedim sabah yarım simit akşam çorba o kadar yuruyemedim.zaten moralimde çok bozuk ağlıyorum sürekli.bakamadim çocuğuma resmen
hoşbulduk canım evet kamuda çalışıyorum ziraat mühendisiyim 1 tane oğlum var aralıkta 6 yaşında olucak cok kararlı ve azimliyim dün başladım diyet ve spora bugün yediklerimi paylaşmak istiyorumHosgeldin cnm..calisiyormusun ? kac cocuk var ? Boy masallahkendine güveniyorsan kararliysan hirsli ve azimliysen...birde 2 haftalik denem süresini atlatirsan bizimlesin burda cogunluk evli cocuklu 30 yas ortalamasi diyebiliriz..Ben Takimin kaptaniyim 25 yasinda bekar, yurtdisindayim ondan türkcem zaman zaman hatali olabilir, üniverste ögrencisiyim birde 20 saat part time calisiyorum ve burasi var iste hayatimda
Evet ben arada denerim işe yarar :)sosisden vuracagini biliyordum yani icime dogduay iyiki varsiniz
bu ara bugün keten tohumunu denedim...arada kabiz oluyorum diyette
Formül: Ac karnina 1 yemek kasigi keten tohumunu ezmeden su ile yutup üzerine en az 150 ml su icmeniz gerekiyor... etkisini bir kac sonra gösteriyor...ayrica kayisi ve erikte oldugu gibi seker girmiyor vücüdünüza tavsiye ederim
Geçmişi okuyarak bizden haberleri alabilirsin canım bu arada leblebi yoğurt çok tok tutuyor ton balıklı salata olabilir :)ben ihmal ettim burayı gelemedim misafirlerimiz yok artık okul da basladı düzene girdim gibi sabah geldim ama bakamadan gittim okula eteğime de sığamıyorum bu arada o kadar rahatsız edici ki ders calısırken sinir oldumöğle yemeklerini de yemekhanede yemicem kendim götürüyorum yoğurt ve kuruyemiş var aklımda öneriniz varsa çeşit açısından çok güzel olur sizlerden ne haber bu arada pazar günü olan kilo kontrolünü kaçırmısım benimki 51 çıktı son günlerde çıldırtıyo bu tartı beni daha geçen 49ları gösteriyodu
Kilo verme sürecinde pilav makarna yavaşlatıyor zaten 3 kaşık 1 porsiyon fazla yemişsinsabah
1kk beyaz peynir
3er tane çiğ fıstık, badem, fındık, antep fıstığı (tuzsuz)
öğle:
3yk fırında tavuk
4-5yk pirinç pilavı
1kepçe yoğurt
2yk salata
ara:
1kase yoğurt
2badem
2fındık
akşam:
1tabak patlıcan kebabı
2dilim ekmek
2bardak ayran
bu arada çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimKüçük oğlum burnunu kırmış olabilir parkta düştü demir e carpti çok kanadı doktor bulunduğum ilçede acile gittik ama anlamadilar yarın bolu merkeze gideceğiz bakalım ne diyecek.hiç beslenmedim sabah yarım simit akşam çorba o kadar yuruyemedim.zaten moralimde çok bozuk ağlıyorum sürekli.bakamadim çocuğuma resmen
Hosgeldin cnmSelam 10.takımm5.takımın delüsü geldi Kaptanınız kaç gündür aman illa yeşilçaya gel diye davet edince ben de türk kahvemi yaptım geldim böyle de söz dinlerim.. cansutr canım kahveyle alıyo musunuz takıma
Hayatım böyle kazalar herzaman olabilir önce kendini suçlamayı bırak acilde söylemişlerdir belki ama soğuk kompres yapabilirsin yarın doktora göster tabi ama sen dirayetli olcaksınki çocuk güvende hissedecek değilmi çok ama çok geçmiş olsun bu arada bayramda da buna benzer bişey bizimde başımıza geldi allah beterinden korusun canım kaza oluyo işteKüçük oğlum burnunu kırmış olabilir parkta düştü demir e carpti çok kanadı doktor bulunduğum ilçede acile gittik ama anlamadilar yarın bolu merkeze gideceğiz bakalım ne diyecek.hiç beslenmedim sabah yarım simit akşam çorba o kadar yuruyemedim.zaten moralimde çok bozuk ağlıyorum sürekli.bakamadim çocuğuma resmen
bekliyoruz canım afiyet olsun@Ses35 yemeyi yiyip geliyorum hemen millet toplanmis
Biz yapardık canım sana ama madem yaptın afiyetolsun hoşgeldin:)Selam 10.takımm5.takımın delüsü geldi Kaptanınız kaç gündür aman illa yeşilçaya gel diye davet edince ben de türk kahvemi yaptım geldim böyle de söz dinlerim.. cansutr canım kahveyle alıyo musunuz takıma
Canım ben zatenn uzuuuunn yıllardır şekersiz tüketiyorum herşeyi dont worry yaniHosgeldin cnmyemek pisiriyordum anca gelebildim.taabiiki ama.kahve sekersiz olmali nasilsin bakayim nasil gidiyor...3 yeni yarismacim var sizin takim nasil cnm cumaya umutlumusun
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıhoşbulduk canım evet kamuda çalışıyorum ziraat mühendisiyim 1 tane oğlum var aralıkta 6 yaşında olucak cok kararlı ve azimliyim dün başladım diyet ve spora bugün yediklerimi paylaşmak istiyorum
Sabah 1 yumurta tavada
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
salatalık domates
şekersiz çay
öglen
az tavuk sote
az çorba
1 dilim ekmek
1 kase yağsız salata
ara
1 tane armut
akşam
5 yemek kaşığı taze fasulye yemeği
3 kaşık yoğurt
1 kase yağsız salata
1 dilim kepek ekmeği
2 litre su içtim 45 dakika yürüyüşümü yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?