Süpermiş seni spor yarışması listesine alırım ozaman :)spor durumumuda su sekilde ayarladım oğlum 5.45 de anaokulundan çıkıyo okulumuz zaten sahil kenarında ben işten 4.30 da cıkıp 5 de sahilde oluyorum oğlumun cıkış saatine göre 45 dakika yürücem pazartesi çarşamba ve cuma günleri salı perşembe ve cumartesi günleride plates zumba vs için spor salonuna gidicem
aynen spor bundan sonra kesinlikle olmazsa olmazım olucak hele yürüyüş yapmak o kadar iyi geldiki kendime kızıyorum böyle fırsatım varken neden değerlendirmedim diye listeye gelince diyetisyen yardımı alıyorum kendime 6 ay gibi bi süre belirledim ideal kiloya inmek için aç kalmadan emin adımlarla ilerlemek istiyorum tabiki sizlerinde desteği bana cok iyi gelicekHoşgeldin canım ben kaptan yardımcısı
Örnek bir menü olmuş canım sporda yapılınca benim keyfime dicek yok :)
Geç kalmışın bende bulaşıkları halledip Kahvemi alıp geliyorum@Ses35 yemeyi yiyip geliyorum hemen millet toplanmis
Ay canım yazmıssın üzüldüm sana da.. Kendini suçlama çocuk bu düşe kalka büyür,benim heryerimde bi darbe varKüçük oğlum burnunu kırmış olabilir parkta düştü demir e carpti çok kanadı doktor bulunduğum ilçede acile gittik ama anlamadilar yarın bolu merkeze gideceğiz bakalım ne diyecek.hiç beslenmedim sabah yarım simit akşam çorba o kadar yuruyemedim.zaten moralimde çok bozuk ağlıyorum sürekli.bakamadim çocuğuma resmen
bu arada hoşbulduk çok sevinirim valla beni herşeye alabilirsiniz 82 kiloyum hedefim 65 17 kilo en az 6 ay en fazla 10 ay gibi bi süre belirledim kendime yani önümüzdeki yaza fit girmek istiyorum gerçekten bıktım artık bu kilolardanSüpermiş seni spor yarışması listesine alırım ozaman :)
o zaman bende kahvemi alayım :)Geç kalmışın bende bulaşıkları halledip Kahvemi alıp geliyorum
Bende daha önce diyetisyene mi gittin dicektim kendim gidiyordum liste benzeşiyor olu canım hepsi gider yeterki vazgeçmeaynen spor bundan sonra kesinlikle olmazsa olmazım olucak hele yürüyüş yapmak o kadar iyi geldiki kendime kızıyorum böyle fırsatım varken neden değerlendirmedim diye listeye gelince diyetisyen yardımı alıyorum kendime 6 ay gibi bi süre belirledim ideal kiloya inmek için aç kalmadan emin adımlarla ilerlemek istiyorum tabiki sizlerinde desteği bana cok iyi gelicek
Geç kalmadı mı bacım bu saatte yemek mi olur@Ses35 yemeyi yiyip geliyorum hemen millet toplanmis
E hepimizin amacı bu azmedip vercez :)cuma başlıyor tekrardan liste eklerim senibu arada hoşbulduk çok sevinirim valla beni herşeye alabilirsiniz 82 kiloyum hedefim 65 17 kilo en az 6 ay en fazla 10 ay gibi bi süre belirledim kendime yani önümüzdeki yaza fit girmek istiyorum gerçekten bıktım artık bu kilolardan
1 saat çok değil :)Geç kalmadı mı bacım bu saatte yemek mi oluryurtdısındayım demıstın ama umarıım ccook bı yurt dışındasındır saat farkından toparlasan bari
tamam canım cok sevinirim bide bisey sormak istiyorum her gün mü tartılmamı önerirsiniz her haftamıE hepimizin amacı bu azmedip vercez :)cuma başlıyor tekrardan liste eklerim seni
Aboooo ben dükkanı kapatalı 4-5 saat oldu nerdeyse.. erken yiyin akşam yemeğini hanımlar erken1 saat çok değil :)
hoşbulduk canım evet kamuda çalışıyorum ziraat mühendisiyim 1 tane oğlum var aralıkta 6 yaşında olucak cok kararlı ve azimliyim dün başladım diyet ve spora bugün yediklerimi paylaşmak istiyorum
Sabah 1 yumurta tavada
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
salatalık domates
şekersiz çay
öglen
az tavuk sote
az çorba
1 dilim ekmek
1 kase yağsız salata
ara
1 tane armut
akşam
5 yemek kaşığı taze fasulye yemeği
3 kaşık yoğurt
1 kase yağsız salata
1 dilim kepek ekmeği
2 litre su içtim 45 dakika yürüyüşümü yaptım
spor durumumuda su sekilde ayarladım oğlum 5.45 de anaokulundan çıkıyo okulumuz zaten sahil kenarında ben işten 4.30 da cıkıp 5 de sahilde oluyorum oğlumun cıkış saatine göre 45 dakika yürücem pazartesi çarşamba ve cuma günleri salı perşembe ve cumartesi günleride plates zumba vs için spor salonuna gidicem
bu arada hoşbulduk çok sevinirim valla beni herşeye alabilirsiniz 82 kiloyum hedefim 65 17 kilo en az 6 ay en fazla 10 ay gibi bi süre belirledim kendime yani önümüzdeki yaza fit girmek istiyorum gerçekten bıktım artık bu kilolardan
tamam canım cok sevinirim bide bisey sormak istiyorum her gün mü tartılmamı önerirsiniz her haftamı
Kilo verme sürecinde pilav makarna yavaşlatıyor zaten 3 kaşık 1 porsiyon fazla yemişsin
Canım ben zatenn uzuuuunn yıllardır şekersiz tüketiyorum herşeyi dont worry yanine pişirdin bakem?? Gördümm gördüm kapmışsın yeni gelenleri ben deneyde koşturuyodum az farkla kaçırdım hepsini ben de laba koşturma aynen devam. regli haliyim çok fena sancılardayım bugün gelenlerle iyice vurduk dibe bakalım cumaya kadar ne kadar kurtarırız paçamızı Siz ne alemdesiniz bakalım
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısı
Örnek bir menü olmuş canım sporda yapılınca benim keyfime dicek yok :)
Geç kalmadı mı bacım bu saatte yemek mi oluryurtdısındayım demıstın ama umarıım ccook bı yurt dışındasındır saat farkından toparlasan bari
Aboooo ben dükkanı kapatalı 4-5 saat oldu nerdeyse.. erken yiyin akşam yemeğini hanımlar erken
Bugünkü menüm
Sabah
Şekersiz türk kahvesiyle başladım güne
Öğleye doğru kahvaltımı yapabildim 12 ye geliyordu saat
3 yumurtalı omlet arasına 1 kk peynir
Şekersiz çay
Ara
Üzüm
Akşam üzeri
2 servis k. Makarna
Salata
Yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?