Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Süpermiş seni spor yarışması listesine alırım ozaman :)

Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısı
Örnek bir menü olmuş canım sporda yapılınca benim keyfime dicek yok :)
aynen spor bundan sonra kesinlikle olmazsa olmazım olucak hele yürüyüş yapmak o kadar iyi geldiki kendime kızıyorum böyle fırsatım varken neden değerlendirmedim diye listeye gelince diyetisyen yardımı alıyorum kendime 6 ay gibi bi süre belirledim ideal kiloya inmek için aç kalmadan emin adımlarla ilerlemek istiyorum tabiki sizlerinde desteği bana cok iyi gelicek

Ay canım yazmıssın üzüldüm sana da.. Kendini suçlama çocuk bu düşe kalka büyür,benim heryerimde bi darbe var kafa göz yarma mı dersin ağaçlardan düşme mi dersin ama tek parça geldik bugüne..sor bana pişman mıyım hayır bişeycik olmaz üzülme

Süpermiş seni spor yarışması listesine alırım ozaman :)
bu arada hoşbulduk çok sevinirim valla beni herşeye alabilirsiniz 82 kiloyum hedefim 65 17 kilo en az 6 ay en fazla 10 ay gibi bi süre belirledim kendime yani önümüzdeki yaza fit girmek istiyorum gerçekten bıktım artık bu kilolardan

Bende daha önce diyetisyene mi gittin dicektim kendim gidiyordum liste benzeşiyor olu canım hepsi gider yeterki vazgeçme
Tabiki sporsuz olmaz :)

E hepimizin amacı bu azmedip vercez :)cuma başlıyor tekrardan liste eklerim seni

Bugünkü menüm
Sabah
Şekersiz türk kahvesiyle başladım güne

Öğleye doğru kahvaltımı yapabildim 12 ye geliyordu saat
3 yumurtalı omlet arasına 1 kk peynir
Şekersiz çay

Ara
Üzüm

Akşam üzeri
2 servis k. Makarna
Salata
Yoğurt

menü cok güzel cnm birde spor Allahhh

tamam canım cok sevinirim bide bisey sormak istiyorum her gün mü tartılmamı önerirsiniz her haftamı

ben böyle yarismaci görmedim güzel ayarlamissin zamanini sporunu...bugünkü menünde gayet hostu...spor yapmaya dünden hevesle haftada en az 3 kere tartilmani öneririm...diyorsan moralim bozulup ben kendimi yemeye vermem o zaman her sabah tartilmani tavsiye ederim, birde kendine bir kücük not defteri alip her yaptigini yaz yediklerini, ictiklerini, sporunu, yapiyorsun özel massaglar cildin SIKIlasmasi icin vesaire, ölcülerinide not alabilirsin.

Kilo verme sürecinde pilav makarna yavaşlatıyor zaten 3 kaşık 1 porsiyon fazla yemişsin

burda sese katiliyorum 3 kasiktan fazla olmamaliydi birde pirinc pilavdi sanirim?? bulguru tercih etmeye calisalim

Bamya yemegi pisirdim en sevdigim sebze yemeklerinden biri

Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısı
Örnek bir menü olmuş canım sporda yapılınca benim keyfime dicek yok :)

ayyyy ne güzel tatli bir üye degilmi

Geç kalmadı mı bacım bu saatte yemek mi olur yurtdısındayım demıstın ama umarıım ccook bı yurt dışındasındır saat farkından toparlasan bari

Aboooo ben dükkanı kapatalı 4-5 saat oldu nerdeyse.. erken yiyin akşam yemeğini hanımlar erken

Kahvaltiyi 9.45 gibi yaptim...ögle 15.30 Aksamda 20:00 sorma yarin ise basliyorum 18.30 dan sonra yemek yok almanyada yasiyorum

Allahim su garip Kaptanin sesini duydun..sükürler olsun makarna haricinde iyi biraz bos gibi geldi...ama fazla olmasindan iyidir.....süpersin süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…