Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oh oh maşşalahı var yeni üyelerin zehir gibiler ben de tebrik ediyorum

Geçmiş sonuç listelerinden bi bakayım dedim kaç kişisiniz kim var gelen giden diye anacım sizin başınıza neler gelmişş.Yeniler gelmiş durmamıs diskalifiye gördüm bi yerde bi ara biz de yaşamıstık gercekten tüm takım cok etkileniyo 3hafta bildirim yapmıyo flan filan fena yani.. Hatta adını hatırlamıyorum bizden diskalifiye olup başka takıma girmeye çalışmıstı farketmiştik sonra nick değiştirip yine yapmaya çalışmıştı olaylar olaylar resmen.. dedektif gibi peşine düşmüştük her yere aynı mesajları yazıyodu dikkat edin siz de canım

Yeni üyelerle güzel güzel ortalamalar yakalarsınız artık inşallah ne de olsa kardiş takım

inatettimolacak bak bakalim menümü begenecekmisin... bizim takimda ya kilo alanlarda var kacaklardan 1 geri döndü nasil sevindim anlatamam üstüne kilo vermis bayrami kacamaksiz gecirmis bir kac kisi kilo almis bakalim cuma günü yüzdemiz ne olacak.

Menüm

Sabah
Lorlu pankek
5 Zeytin
5 cherry domates

Ögle
1 tabak
yayla corbasi

Aksam
1 kepce yayla
corbasi
1 ufak tabak
bamya yemegi
1,5 dilim Ekmek

Spor: 60 dk Yürüyüs= 6,7 km
Su: 2- 2,5 litre
Vaay tebrıkss Canım ben de bu ara pankek çakması bişeye sardım un yerine yulaf kepeği kullanıyorum hem daha az kalori hem daha sağlıklı minnak bi tüyo sizle de paylaşıym didim akşam yemeğinde ekmek cısss hem de geç yemişsin ve bamya yaptım dıye bana da yazmıssın da ben sevemıyom bu mubaregı ya kesınlıkle tek yıyemedıgım sey sanırım

neler var ne insanlar var...ama diskalifiye 1 günde edilmiyor kurallar net bu konuda..baya bir caba harcamak gerek diskalifiye olmak icin...taabi cnm bol eksili haftalar dilerim kardes takimiz sonucta aynen arada gel müzik video resim motivasyon amacli paylasiyorum.

tskler kiz yoksa sende dukandiyettariflerim deki pankek tarifini kullaniyorsun tarif oraya ait yani un yok...yulaf kepegi ile hazirladim...aksam yaa bamya yemegin yaninda öyle bir iyi gidiyor ki ekmek istisna...yoksa kh aksamlara karsiyiz...ya sebze yada protein olacak

Aynen canım ben de ilk niyetlendıgımde dıyete dukan mı yapsam dıye dusundum.. sonra yaz meyve tutamam kendımı dedım,hazır kendımde guzel verıyorum durunca dukana başlarım dedım. Dukan amcamızın tüm kıtapları kütüphanemde
Ya bi de dicem dicem unutuyom herkese farklı renklerde cevap yazıyosun çok dıkkatımı cektı hosuma gitti emegıne saglık
O diskalifiyelere de acayip takıyorum biz o kadar emek veriyoruz bizim emeklerimizi de hiç ediyolar düşmüştüm peşine valla işi gücü bırakıp. takip ediverin siz de ara sıra diskalifiye listesini.. bi yerde vardı görmüştüm dur bulunca atayım lınkını

tskler cnm..ayri ayri renkler hem daha kisiye özel oluyor birde bir renge karar veremiyorum bende kafama göre degistiriyorum...su listenin linki iyi olur cidden ciddi anlamda cok emek veriliyor...ben sabahlari kalkar kalkmaz kahvalti etmiyorsam: wc, tarti, kk sonra kahvalti önce buralara bakiyorum..bir yere cikacam...burayi toparlamadan cikamiyorum..yada gittigim yerde bakmaya calisiyorum...okullar ekimde aciliyor o zaman belli saatlerde girebilirim anca...buranin en yogun saatlerinde isde olacagim. bir düzene oturtana kadar ekimde zorlancam ama bakalim... yeni üyeler pek hirsli yardimcilariminda masallahlari var @Ses35 ve Enise07 iyiki varlar Bu Takim az kalsin kapaniyordu..onlar biz variz diyip, bana güvenip bu yola bas koymasaydilar bu Takim simdi kapaliydi

A Aycaokurcan çok geçmiş olsun
Yazın en güzel meyvelerinden çok severim zaten yakında bulamıcam idare et canikom
Ben ayva dışında bütün meyveleri severim yerim sanada tavsiye ederim sosisçi
Veee sucukçu

Maşallah, çok güzel kg vermişsin.Ne kadar sürede verdin

Ve ve veeee az önce yarım saat yürüyüş yaptım geldim inanabiliyor musunuzz
Ben inanamıyorum, maşallah sana

Menüm

Sabah
Lorlu pankek
5 Zeytin
5 cherry domates

Ögle
1 tabak
yayla corbasi

Aksam
1 kepce yayla
corbasi
1 ufak tabak
bamya yemegi
1,5 dilim Ekmek

Spor: 60 dk Yürüyüs= 6,7 km
Su: 2- 2,5 litre
Güzel menü

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarismasi-diskalifiye-listesi.318217/page-20

burda canım seabahar güncelliyo sürekli. yeni devraldınız takımı sanırım bıkac etap oncesıne kadar bı bakın diskalifiye kım varsa aratırsınız burdan cıkar adı kesin
Aynen bi kişiye kalınca yetısılmıyo..biz de de ördekcimle ben okulda oluyoruz gün içi hep,gündüz nilsub orticime emanet takım. sabah 7olmadan patlatır günaydını akşam da biz çene çalıyoz o yavruslarıyla yatıyo erkenden

bak ne güzel bir düzene oturtmussunuz saatlerinizi...artik okul acilinca is okul-arasi bende benimkilerle saatleri belirlerim...simdi 3 yeni ceylan var ilgi alaka isterler 3 ümüzden biri buralarda hep olsun iyice benimseyip oturtana Takimi ve yeni üyeleri..
Evet cnm 26.8 belki bu tarih hayatimi degistirdi seneye martda belli olur bu ara senin burcun neydi.?.sohbetine doyamadim

Ayy teşekkür ederim utandımmm boğa burcuyum canım.. tosuncuk kadar olana kadar yemişim yemişim 100 kilo olmuşum nerdeyse baksana boğazlı burctanım ben

Senin için 5.takımı takip etmeye çalışacağım inş.bakalım neler yiyor, neler yapıyorsun
Ben de 10kg versem süper olacak.ama veremeyeceğim diye korkuyorum bazen

5.Takim Kardes takimimiz ya en az bizim Takim gibi cok renkli bir Grup korkma cnm..kendini inandir hayalinde hep kendini ince düsün..zamanla Beynin ona göre davranmayi ögrenecek..Ben ehliyet sinavimin yazilisina calisirken: Hep su sekil düsünmüstüm...Düzgün, sorumluluk sahibi bir sürücü nasil davranirdi... sinavda hic hatam yoktu

Senin için 5.takımı takip etmeye çalışacağım inş.bakalım neler yiyor, neler yapıyorsun
Ben de 10kg versem süper olacak.ama veremeyeceğim diye korkuyorum bazen
Gel tabi canım her zaman çenesi düşüküzdür biz muhabbet olur bize de öyle özel bişey yapmıyom canım ya akıl fikir diyeti diyelim. ekmek abur cubur filan çok yiyodum onları çıkardım hayatımdan.porsıyonları küçülttüm spora başladım oldu işte bişeyler insanüstü yiyodum kilolar ondan yığıldı bunca sene sen ne zaman kaçla başladın şimdi kaçsın?

Ayy teşekkür ederim utandımmm boğa burcuyum canım.. tosuncuk kadar olana kadar yemişim yemişim 100 kilo olmuşum nerdeyse baksana boğazlı burctanım ben
Ben de boğa burcuyum.kg az gibi ama boy kısa olunca...

İnş cnm

Ben ilk kızıma 61 le hamile kaldım.sonra 57 küsürlere düştüm, sonra bir baktım tekrar almışım.ikinci kızıma da 63 ile hamile kaldım.ikinci 4 aylık sayılır,65kg yum.en düşük kg en son 2001 yılında 54 idi.Bu kg bile boyuma göre fazlaydı
Yani ben kendimi bildim bileli kiloluyum
Ama bmı 55kg da 25 oluyor en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…