Sana kalmış canım ama her cuma tartılacağın kesin:)tamam canım cok sevinirim bide bisey sormak istiyorum her gün mü tartılmamı önerirsiniz her haftamı
Peki:))Aboooo ben dükkanı kapatalı 4-5 saat oldu nerdeyse.. erken yiyin akşam yemeğini hanımlar erken
Süpersin canım bomba gibi döndüm diyosun yani menünde de bişey yok zaten :)Ve ve veeee az önce yarım saat yürüyüş yaptım geldim inanabiliyor musunuzz
İşte bunu çok beğendim :)Menüm
Sabah
Lorlu pankek
5 Zeytin
5 cherry domates
Ögle
1 tabak
yayla corbasi
Aksam
1 kepce yayla
corbasi
1 ufak tabak
bamya yemegi
1,5 dilim Ekmek
Spor: 60 dk Yürüyüs= 6,7 km
Su: 2- 2,5 litre
Ayy teşekkür ederim utandımmmboğa burcuyum canım.. tosuncuk kadar olana kadar yemişim yemişim 100 kilo olmuşum nerdeyse baksana boğazlı burctanım ben
Ay Allah bağışlasın yavruşlarınıBen ilk kızıma 61 le hamile kaldım.sonra 57 küsürlere düştüm, sonra bir baktım tekrar almışım.ikinci kızıma da 63 ile hamile kaldım.ikinci 4 aylık sayılır,65kg yum.en düşük kg en son 2001 yılında 54 idi.Bu kg bile boyuma göre fazlaydı
Yani ben kendimi bildim bileli kiloluyum
Ama bmı 55kg da 25 oluyor en azından
Amin cnm,tsk ederimAy Allah bağışlasın yavruşlarınıBize kıyasla iyisin valla ben en son ne zaman 65 oldum hatırlamıyorum 10sene önce fiilandır herhalde
İşte bunu çok beğendim :)
Ben karşı değilim akşamda alırım kh oda ekmek sınırı aşmadıktan sonra problem yoktsklerkiz yoksa sende dukandiyettariflerim deki pankek tarifini kullaniyorsun tarif oraya ait yani un yok...yulaf kepegi ile hazirladim...aksam yaa bamya yemegin yaninda öyle bir iyi gidiyor ki ekmek istisna...yoksa kh aksamlara karsiyiz...ya sebze yada protein olacak
Teveccühün kaptancım asıl sen olmasan kapanırdıtskler cnm..ayri ayri renkler hem daha kisiye özel oluyor birde bir renge karar veremiyorum bende kafama göre degistiriyorum...su listenin linki iyi olur ciddenciddi anlamda cok emek veriliyor...ben sabahlari kalkar kalkmaz kahvalti etmiyorsam: wc, tarti, kk sonra kahvalti önce buralara bakiyorum..bir yere cikacam...burayi toparlamadan cikamiyorum..yada gittigim yerde bakmaya calisiyorum...okullar ekimde aciliyor o zaman belli saatlerde girebilirim anca...buranin en yogun saatlerinde isde olacagim. bir düzene oturtana kadar ekimde zorlancam ama bakalim... yeni üyeler pek hirsli yardimcilariminda masallahlari var @Ses35 ve @Enise07 iyiki varlar Bu Takim az kalsin kapaniyordu..onlar biz variz diyip, bana güvenip bu yola bas koymasaydilar bu Takim simdi kapaliydi
Ay cok iyi hepsı
Ay bayıldım
Menüm
Sabah
Lorlu pankek
5 Zeytin
5 cherry domates
Ögle
1 tabak
yayla corbasi
Aksam
1 kepce yayla
corbasi
1 ufak tabak
bamya yemegi
1,5 dilim Ekmek
Spor: 60 dk Yürüyüs= 6,7 km
Su: 2- 2,5 litre
Evet ama yinede kaptanıma laf yok :)A Aycaokurcan çok geçmiş olsun
Veee sucukçu
Maşallah, çok güzel kg vermişsin.Ne kadar sürede verdin
Ben inanamıyorum, maşallah sana
Güzel menü
Ben kaçırmışım 5 ayda kaç kilo gidensağol canım teşekkür ederim. 5ay oldu başlayalı yaklaşık :)
Kendine haksızlık etme sende güzel veriyosunSenin için 5.takımı takip etmeye çalışacağım inş.bakalım neler yiyor, neler yapıyorsun
Ben de 10kg versem süper olacak.ama veremeyeceğim diye korkuyorum bazen
Aynen canımm ufaktan ufaktan başlayım diyorum fırsat buldukçaSüpersin canım bomba gibi döndüm diyosun yani menünde de bişey yok zaten :)
Bir miktar 20kilo kadar canımBen kaçırmışım 5 ayda kaç kilo giden
Bende sana yalvarırken inanmazdım ama bu hayatta herşey mümkün :))tskler cnmbeni siz böyle yaptiniz 60 dk sporumuda yaptim..1,5 ay önce deseydiler cansu böyle spor yapacak hayatda inanmazdin...
Cuma Spor listesini baslat olur mu tatlim
Başla tabi :)Aynen canımm ufaktan ufaktan başlayım diyorum fırsat buldukça
Ooooo çok iyi ah ben versem o 20 yi dal gibi olcam yaBir miktar 20kilo kadar canım
pankekde 1 yumurta ve lor var,,, bamyayi kusbasi etle pisirmistim..corbadada yogurt vardi iste..etsiz yapacaktim tadi kötü olur belki diye kattim..son 2-3 gün cok protein yedim ya cnm sebze cekti vallahkız senin bu listen fitnesscılara taş çıkartır proteini az ama olsun helal
Sağol canım yeni yattı uyudu burnundan nefes aliyo iyi sanırım.gecmis olsun olur öyle kazalar sen canini SIKma...ben yemek yapmaya kactim sonra grsrz
Sağol canım yarın uzmana götüreceğiz bakalım ne diyecekbu arada çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?