- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
ahaha ben de bi 20 daha versem dal gibi olucamOoooo çok iyi ah ben versem o 20 yi dal gibi olcam ya
AminHayatım böyle kazalar herzaman olabilir önce kendini suçlamayı bırak acilde söylemişlerdir belki ama soğuk kompres yapabilirsin yarın doktora göster tabi ama sen dirayetli olcaksınki çocuk güvende hissedecek değilmi çok ama çok geçmiş olsun bu arada bayramda da buna benzer bişey bizimde başımıza geldi allah beterinden korusun canım kaza oluyo işte
Yapma ya boy kilo kaçtıahaha ben de bi 20 daha versem dal gibi olucamşuan daha çok yontulmamış kütük gibiyim
Sağol canım.Bu arada yeni gelen arkadaşlar @judiee A Aycaokurcanjulyet hoşgeldiniz arkadaşlar bol eksiler dilerim hepimize
Üzme kendini kaza işte umarım önemli bişey yoktur canım hemen düzelirAmincanım bakalım ne diyecek doktor şimdi iyi o yüzden daha iyiyim.
Evet ama yinede kaptanıma laf yok :)
Bende sana yalvarırken inanmazdım ama bu hayatta herşey mümkün :))
)
Ooooo çok iyi ah ben versem o 20 yi dal gibi olcam ya
Sağol canım yeni yattı uyudu burnundan nefes aliyo iyi sanırım.
ahaha ben de bi 20 daha versem dal gibi olucamşuan daha çok yontulmamış kütük gibiyim
A Aycaokurcan çok geçmiş olsun
Veee sucukçu
Maşallah, çok güzel kg vermişsin.Ne kadar sürede verdin
Ben inanamıyorum, maşallah sana
Samsun eşimin memleketi bende çok severim çok güzel şehir.bu arada cymadan beri 1 kg verdim.bu sabah 71.8 çıktım cuma 72.8 ile baslamistimnerden nereye babyAllah nazarlardan saklasin
burasi 10. Takim burda herkez hangi vücüda sahip olmak istiyorsa bunu basaricaktir, bizdeki enerji yeter o yaglari yakmaya
tekrardan gecmis olsun cnm...iyilesir. umarim uzmanda birsey yok der seninde icin rahat eder hemserimbir yeni üyemiz daha var oda samsunlu galiba julyet
yontulmamis kütükAllah iyiligini vesin
Samsun eşimin memleketi bende çok severim çok güzel şehir.bu arada cymadan beri 1 kg verdim.bu sabah 71.8 çıktım cuma 72.8 ile baslamistim
Çok şükür bugünümüze daha iyi olcak inanıyorum bennerden nereye babyAllah nazarlardan saklasin
burasi 10. Takim burda herkez hangi vücüda sahip olmak istiyorsa bunu basaricaktir, bizdeki enerji yeter o yaglari yakmaya
tekrardan gecmis olsun cnm...iyilesir. umarim uzmanda birsey yok der seninde icin rahat eder hemserimbir yeni üyemiz daha var oda samsunlu galiba julyet
yontulmamis kütükAllah iyiligini vesin
Ya çok sevindim canım :)Samsun eşimin memleketi bende çok severim çok güzel şehir.bu arada cymadan beri 1 kg verdim.bu sabah 71.8 çıktım cuma 72.8 ile baslamistim
Amin bebşim cümlemizinyontulmamis kütükAllah iyiligini vesin
Az daha beri gel Trabzona alalım seniSamsun cok güzel ya bende bayiliyorum...evlenince esim ya bizim memleket yada Samsunlu olsun..ama öncelikle Adam olsun
Amin bebşim cümlemizin
Az daha beri gel Trabzona alalım seniharbiden doğma büyüme almanya demıstın sanırım ama asl memleket nere bak ben de burçtan cok bunu merak ettim :)
Ahaha kız ver kapı numarasını da yolumuz düşerse çaya gelelimAmasya Merkez..Ziyaret Belediyesi... sen trabzonlusun
Canım bu akşam bodaslama daldım takıma ama delü geldi diye uyarmıstım. @Ses35 20versem dal olurum demıssın de kaçsın sımdı ne zaman başladın ne kadar verdın sen.. Bu arada ben de 5.takım kaptan yardımcısıyım adım Özge o kadar konuştum en başta söylecegımı en sona yazıyom te Allahım yaa
Ahaha kız ver kapı numarasını da yolumuz düşerse çaya gelelimo kadar da açık etme isterrsen tatlım İvit bize memleketin hatta tüm evrenin bordo mavi olduğu topraklardanım canım Özellikle köftesi meşhur olan tarfalarından
Olar canım takip edelim birbirimizi de şu sıralar bizim takıma sizin oralardaki merkel hatunla teee amerikalardan obama çemkirse bile yeridir.. Allah affetsin nasıl toparlanacaz belli değilherzaman kapimiz ardina kadar acik cnm ne demekbende cansu memnun oldum siz bize buyrun biz size bak ne güzel 2 lafin belini kirdik fenami oldu Cuma günleri birbirimizin listelerine bakalim kötüyse cemkirelim iyise tebrikler.... böyle daha kolay toplariz...kim kardes takimdan firca ister degilmi
Hoca bişey yapınca cemaati napmazmışhaklisinda .aman ne olcak diyorummillet face, instagrammda neler paylasiyor Büyük ya Belediye Almanyada yasayan tek benim aile olmayinca...rahat davrandim..ama haklisin.
biliyorum orayi diziler saolsun..yolum düserse zaten köfte, mihlama, baska artik nesi meshursa tadacam.
Bu arada 160 boyum ilk hedef 65 sonra 55 inşallahCanım bu akşam bodaslama daldım takıma ama delü geldi diye uyarmıstım. @Ses35 20versem dal olurum demıssın de kaçsın sımdı ne zaman başladın ne kadar verdın sen.. Bu arada ben de 5.takım kaptan yardımcısıyım adım Özge o kadar konuştum en başta söylecegımı en sona yazıyom te Allahım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?