Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amincanım bakalım ne diyecek doktor şimdi iyi o yüzden daha iyiyim.

Evet ama yinede kaptanıma laf yok :)
Bende sana yalvarırken inanmazdım ama bu hayatta herşey mümkün :))
)

nerden nereye baby Allah nazarlardan saklasin

Ooooo çok iyi ah ben versem o 20 yi dal gibi olcam ya

burasi 10. Takim burda herkez hangi vücüda sahip olmak istiyorsa bunu basaricaktir, bizdeki enerji yeter o yaglari yakmaya

Sağol canım yeni yattı uyudu burnundan nefes aliyo iyi sanırım.

tekrardan gecmis olsun cnm...iyilesir. umarim uzmanda birsey yok der seninde icin rahat eder hemserim bir yeni üyemiz daha var oda samsunlu galiba julyet

ahaha ben de bi 20 daha versem dal gibi olucam şuan daha çok yontulmamış kütük gibiyim

yontulmamis kütük Allah iyiligini vesin

A Aycaokurcan çok geçmiş olsun

Veee sucukçu

Maşallah, çok güzel kg vermişsin.Ne kadar sürede verdin

Ben inanamıyorum, maşallah sana
Samsun eşimin memleketi bende çok severim çok güzel şehir.bu arada cymadan beri 1 kg verdim.bu sabah 71.8 çıktım cuma 72.8 ile baslamistim

Samsun eşimin memleketi bende çok severim çok güzel şehir.bu arada cymadan beri 1 kg verdim.bu sabah 71.8 çıktım cuma 72.8 ile baslamistim

Süpersin böyle devam...menülerinide güzel yapmaya calis..bugün cocuk kaza gecirmisti onun disinde her aksam topluca benim yazdigim gibi menünü, sporunu, suyunu yaziyorsun tatlim Samsun cok güzel ya bende bayiliyorum...evlenince esim ya bizim memleket yada Samsunlu olsun..ama öncelikle Adam olsun

Çok şükür bugünümüze daha iyi olcak inanıyorum ben
Ya çok sevindim canım :)

yontulmamis kütük Allah iyiligini vesin
Amin bebşim cümlemizin
Samsun cok güzel ya bende bayiliyorum...evlenince esim ya bizim memleket yada Samsunlu olsun..ama öncelikle Adam olsun
Az daha beri gel Trabzona alalım seni harbiden doğma büyüme almanya demıstın sanırım ama asl memleket nere bak ben de burçtan cok bunu merak ettim :)

Canım bu akşam bodaslama daldım takıma ama delü geldi diye uyarmıstım. @Ses35 20versem dal olurum demıssın de kaçsın sımdı ne zaman başladın ne kadar verdın sen.. Bu arada ben de 5.takım kaptan yardımcısıyım adım Özge o kadar konuştum en başta söylecegımı en sona yazıyom te Allahım yaa

Amasya Merkez ..Ziyaret Belediyesi... sen trabzonlusun
Ahaha kız ver kapı numarasını da yolumuz düşerse çaya gelelim o kadar da açık etme isterrsen tatlım İvit bize memleketin hatta tüm evrenin bordo mavi olduğu topraklardanım canım Özellikle köftesi meşhur olan tarfalarından

herzaman kapimiz ardina kadar acik cnm ne demek bende cansu memnun oldum siz bize buyrun biz size bak ne güzel 2 lafin belini kirdik fenami oldu Cuma günleri birbirimizin listelerine bakalim kötüyse cemkirelim iyise tebrikler.... böyle daha kolay toplariz...kim kardes takimdan firca ister degilmi

haklisinda .aman ne olcak diyorum millet face, instagrammda neler paylasiyor Büyük ya Belediye Almanyada yasayan tek benim aile olmayinca...rahat davrandim..ama haklisin.
biliyorum orayi diziler saolsun..yolum düserse zaten köfte, mihlama, baska artik nesi meshursa tadacam.

@dagyolu sende keske burda olsaydin muhabbet aldi yürüdü.

***Uyari Yetersiz Katilim***
upup25 umarim Cuma günü bildirimini yapip 2 haftayi askin neden nasil kayip oldugunu mantikli ve gecerli bir sebeble aciklarsin bu sana ilk Uyarim olsun.

Önemli değil özgecim bende Seval
Nisan gibi kk geldim deneme süremde motivasyonunu beğenmediğim 2 takımı değiştirip burda kaldım 74 küsür başladım burda 69 a kadar düşmüştüm kansızlık yüzünden zor bela kurtuluyorum kilolarımdan bu arada 1.5 aydIR izinliyim evde değildim yeni döndüm üstüne regli oldum bu cuma tartılıp bilançoyu görcem ama kesin aldım

Olar canım takip edelim birbirimizi de şu sıralar bizim takıma sizin oralardaki merkel hatunla teee amerikalardan obama çemkirse bile yeridir.. Allah affetsin nasıl toparlanacaz belli değil Yarın yokmuş gibi yemiş bizim vicdansızlar spordan iflahlarını kesicem bu hafta ama bak gör sen
Hoca bişey yapınca cemaati napmazmış deme kız öyle şeyler takımda cıss onlar sonra yiriz ucundan.. accık.. belki de hiç yemeyiz ben bütün yaz ne savaşlar verdim en son annem kuymak yaptı yemedim diye elindeki odun kaşıkla kovaladı

Bu arada 160 boyum ilk hedef 65 sonra 55 inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…